Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 12:18

Μειωμένη η κίνηση στο ΚΤΕΛ και στη γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης - Ελπίδες για το Πάσχα

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Επιστρέφει το Μare στο νησί και φεύγει το Fior Di Levante για δεξαμενισμό και συντήρηση - Θα αυξηθούν τα δρομολόγια τη Μεγάλη Εβδομάδα - 16 ηλεκτρονικές στάσεις το καλοκαίρι ετοιμάζει το ΚΤΕΛ

Μια δύσκολη περίοδος είναι αυτή που διανύουμε για τις μετακινήσεις και αυτό φαίνεται από τη μειωμένη επιβατική κίνηση στο ΚΤΕΛ και στο πλοίο της γραμμής.

Ο εκπρόσωπος της Levante Ferries στη Ζάκυνθο, Γιάννης Πυλαρινός, δήλωσε: «Η εικόνα είναι λίγο καλύτερη από πέρσι. Δεν μπορεί να συγκριθεί όμως με το 2019. Ο κόσμος έχει κατανοήσει ότι πρέπει να προσέχουμε λόγω του κορωνοϊού. Το 80% είναι τακτικοί πελάτες οπότε γνωρίζει τη διαδικασία και πλέον όλα είναι πιο ομαλά. Μέσα στο πλοίο όλοι φορούν μάσκες, όπως προβλέπεται μέχρι από τη νομοθεσία. Τα δρομολόγια θα είναι τα ίδια μέχρι τις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας, όπου και θα διπλασιαστούν γιατί θα έχουμε και δεύτερο πλοίο στη γραμμή. Υπάρχει μια αρκετά καλή ζήτηση για το Πάσχα». Για τις αυξήσεις στα καύσιμα, σημείωσε ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα το επόμενο διάστημα. «Προσπαθούμε να κρατήσουμε την τιμή, αλλά έχει ξεπεράσει το 40% συγκριτικά με πέρσι. Θα δούμε μήπως απορροφήσουμε το μισό και για το άλλο μισό ίσως να γίνει ανατίμηση. Προσπαθούμε να μην επηρεάσουμε το επιβατικό κοινό. Ένα 5-10% της αύξησης του πετρελαίου μπορεί να το αντέξει η εταιρία, αλλά από εκεί και πάνω είναι υπερβολή. Είναι γενικό το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα καράβια. Δεν έχει ανέβει η τιμή μόνο στο πετρέλαιο, αλλά και στα χρώματα και στα σίδερα και ίσως αυτό φέρει μια μικρή αύξηση».

Όπως είπε ο κ. Πυλαρινός σε λίγες ημέρες θα έρθει στο νησί το Mare Di Levante στο νησί, το οποίο ήταν για συντήρηση και για την ετήσια επιθεώρηση του, ενώ το Fior Di Levante που κάνει τώρα το δρομολόγιο Ζάκυνθος – Κυλλήνη και Κυλλήνη – Ζάκυνθος θα πάει για δεξαμενισμό και συντήρηση.

Μειωμένη η κίνηση και στο ΚΤΕΛ

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ν. Ζακύνθου, Διονύσης Κακολύρης, πρόσθεσε ότι είναι μειωμένη η επιβατική κίνηση, ωστόσο τόνισε ότι υπάρχει ελπίδα τα πράγματα να βελτιωθούν αισθητά ενόψει Πάσχα. «Έχουμε τρία δρομολόγια από τη Ζάκυνθο και τρία από την Αθήνα και η κίνηση είναι πολύ μειωμένη. Ταξιδεύουμε με 10-11 άτομα και ειδικά στα πρωινά δρομολόγια και από Ζάκυνθο και Αθήνα πάμε με 6-7 άτομα. Ευελπιστούμε όταν ανοίξουν και οι επιχειρήσεις να βελτιωθούν τα πράγματα και να αυξηθεί η κίνηση. Είχε ξεκινήσει από τα μέσα Νοέμβρη μια απότομη μείωση, όταν τελείωσε και η τουριστική περίοδος. Αν δεν γίνουν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις δεν θα δούμε κάποια αλλαγή στα δρομολόγια. Ίσως κάποιοι φοιτητές επιλέξουν να φύγουν για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, αλλά δεν θα έχουμε μαζικές αφίξεις ή αναχωρήσεις, όπως άλλες χρονιές. Βάζουμε πλώρη… για το Πάσχα. Πάντα κάθε χρόνο εκείνη την περίοδο έχει κίνηση».

Για τις αυξήσεις στα καύσιμα ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ σημείωσε: «Να επισημάνουμε ότι πριν έναν χρόνο το πετρέλαιο είχε 1,30 το λίτρο και αυτή τη στιγμή έχει 1,60 και παραπάνω. Αυτό είναι μεγάλο πλήγμα. Οι τιμές είναι ίδιες και θα μας δημιουργήσει στο μέλλον πρόβλημα, αν μείνει έτσι. Δεν κρύβουμε ότι μας ανησυχεί. Αν αυξηθεί και άλλο, θα είναι πρόβλημα».

16 ηλεκτρονικές στάσεις το καλοκαίρι

Σύμφωνα με τον κ. Κακολύρη 16 ηλεκτρονικές στάσεις θα λειτουργήσουν το καλοκαίρι στο νησί, κάτι που θα βοηθά σημαντικά τους επιβάτες να ενημερώνονται άμεσα για τα δρομολόγια και την ώρα αναμονής. «Εμείς προετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι και οργανώνουμε τα δρομολόγια της τουριστικής σεζόν. Έχουμε ενταχθεί σε ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ και θα βάλουμε 16 ηλεκτρονικές στάσεις- πινακίδες σε διάφορα σημεία της Ζακύνθου. Έτσι θα ενημερώνεται ο κόσμος για την ακριβή ώρα άφιξης του λεωφορείου και θα υπάρξει και εφαρμογή που θα μπορεί να έχει ο κάθε επιβάτης, ώστε να βλέπει άμεσα ποια στάση βρίσκεται κοντά του. Μάλιστα, πάνω στον χάρτη της εφαρμογής θα φαίνεται και που βρίσκεται το λεωφορείο και σε πόση ώρα θα είναι στη στάση».

Λύση για το λιμάνι

Για μία ακόμα φορά εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα προβλήματα που υπάρχουν στο λιμάνι και τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί λύση για τη αποσυμφόρηση κατά την φορτοεκφόρτωση του πλοίων. «Αυτό που τραβάμε εμείς για να φτάσουμε από το λιμάνι στο ΚΤΕΛ, αλλά και οι επισκέπτες που φτάνουν με Ι.Χ. στο νησί, για να βγουν από το λιμάνι είναι μια οδύσσεια και παρακαλούμε τους αρμόδιους φορείς να βρουν λύση για τις ώρες άφιξης των πλοίων. Δεν είναι πολλές! Τέσσερις φορές τη μέρα».

Τον ίδιο προβληματισμό έχει εκφράσει πολλές στο παρελθόν και η Levante Ferries, καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση είναι ανυπόφορη.

Πηγή: ImeraZante.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 11:31

Σχετικά Άρθρα

  • Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός οδηγός ΚΤΕΛ μέσα στο λεωφορείο
    Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός οδηγός ΚΤΕΛ μέσα στο λεωφορείο

    Θα εκτελούσε μαθητικό δρομολόγιο, όμως λόγω αδιαθεσίας τον κάλυψε ένας συνάδελφός του

    Νεκρός βρέθηκε οδηγός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ μέσα σε λεωφορείο στην Κέρκυρα, στην περιοχή των Νυμφών.
    Σύμφωνα με το kerkyrasimera, ο συγκεκριμένος οδηγός επρόκειτο να εκτελέσει μαθητικό δρομολόγιο προς την περιοχή Θινάλι, αλλά όταν εξέφρασε την αδιαθεσία του σε συνάδελφο, εκείνος προσφέρθηκε να κάνει τη διαδρομή του.
    Έτσι, ο συνάδελφός του και οδηγός τουριστού λεωφορείου ανέλαβε το δρομολόγιο και μετάφερε τα παιδιά στο σχολείο. Όταν αργότερα προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά μαζί, εκείνος δεν απαντούσε. Έτσι, πήγε στο σημείο που ήξερε ότι ήταν ο συνάδελφός του και τον εντόπισε νεκρό μέσα στο λεωφορείο.
    Οι αρχές αναμένεται να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο οδηγός του λεωφορείο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Αυγερινοπούλου: Νέο σκάφος του Λιμενικού Σώματος στην Κυλλήνη
    Αυγερινοπούλου: Νέο σκάφος του Λιμενικού Σώματος στην Κυλλήνη

    Συνάντηση με τον Αρχηγό του Λιμενικού, αντιναύαρχο Αλεξανδράκη

    Η ενίσχυση του Λιμένος της Κυλλήνης, αλλά και θέματα επιτήρησης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, απασχόλησαν την συνάντηση που είχε η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχο Γιώργο Αλεξανδράκη.

    Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για όλα τα αναπτυξιακά προγράμματα και τις δυνατότητες χρηματοδότησης έργων για την γαλάζια ανάπτυξη, την ανάπτυξη υποδομών και εξωστρέφειας αλλά και την ολοκλήρωση των συστημάτων ασφαλείας στους λιμένες μας, σε συνάφεια και με τα έργα που έχουν ήδη προγραμματιστεί.

    Σε αυτό το πλαίσιο, ενισχύεται εξοπλιστικά το Λιμενικό Σώμα στο λιμάνι της Κυλλήνης, καθώς άμεσα αναμένεται η αντικατάσταση του παλιού περιπολικού σκάφους με καινούριο, πνευστό περιπολικό κλειστού τύπου, αυξημένων επιχειρησιακών δυνατοτήτων. Η Βουλευτής είχε θέσει το αίτημα στο Υπουργείο ήδη από την αρχή της χρονιάς στηρίζοντας το αίτημα του Λιμενικού Σώματος και πλέον εντός των επομένων εβδομάδων αναμένεται να παραδοθεί στην υπηρεσία της Κυλλήνης ένα σκάφος Viking 12μετρο με 2 μηχανές και 50 κόμβους ταχύτητα. Η κα. Αυγερινοπούλου ευχαρίστησε ιδιαίτερα την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, για την εξοπλιστική ενίσχυσή τους σχετικά με την ασφάλειας της ναυσιπλοΐας.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Κατάκολο: Διαμαρτυρία για τις συνθήκες στο λιμάνι - Καταγγελίες για άναρχη κατάσταση με φόντο …τους τουρίστες
    Κατάκολο: Διαμαρτυρία για τις συνθήκες στο λιμάνι – Καταγγελίες για άναρχη κατάσταση με φόντο …τους τουρίστες

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες, οδηγοί ταξί και επαγγελματίες τουριστικών λεωφορείων στο Κατάκολο, επισημαίνοντας τις σοβαρές ελλείψεις και την άναρχη κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι. Οι επαγγελματίες κατήγγειλαν την αδιαφορία των αρμόδιων αρχών, την έλλειψη βασικών μέτρων ασφαλείας, και την άνιση εκμετάλλευση του λιμανιού, το οποίο – όπως τονίζουν – έχει μετατραπεί σε προνόμιο λίγων και ισχυρών.

    Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, το λιμάνι, αντί να λειτουργεί ως σημαντικός πόλος οικονομικής στήριξης για τους επαγγελματίες της περιοχής, έχει παραμεληθεί και λειτουργεί χωρίς ευνομία, με τα προβλήματα ασφαλείας να είναι έντονα θέτοντας σε κίνδυνο τουρίστες και εργαζόμενους, ενώ η όλη κατάσταση δυσφημίζει την περιοχή.

    katakolo diamarturia 7

    Ο πρόεδρος του Σύλλογος Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων Ν. Ηλείας «Ο ΕΡΜΗΣ» Παναγιώτης Τσαπάρας έκανε λόγο για ανάγκη ίσης αντιμετώπισης και εφαρμογής του νόμου για όλους επισημαίνοντας πως:

    «Ο λόγος της πορείας διαμαρτυρίας είναι η κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι Κατακόλου, ένα λιμάνι το οποίο θα έπρεπε να είναι κόσμημα και να φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού και να βελτιώνεται συνεχώς έχει φτάσει αυτή τη στιγμή να είναι σε ένα τέλμα και να μην μπορεί να δουλέψει σωστά. Δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις πουθενά, δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης διαγραμμισμένοι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια χάβρα των Ιουδαίων, να μπαίνουν ξεναγοί και εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από όλη την Ελλάδα, να παίρνουν κόσμο, να βάζουν τα λεωφορεία όπως θέλουν άναρχα ενώ υπάρχουν κανονιστικές που τα αναφέρουν όλα αυτά, τις οποίες εμείς σεβόμαστε και τηρούμε. Συνεχίζουμε όμως να δεχόμαστε πρόστιμα από το λιμεναρχείο για αστείους λόγους. Γι αυτό είμαστε εδώ, να διαμαρτυρηθούμε και να βελτιώσουμε την κατάσταση στο λιμάνι και να υπάρξει ισονομία έναντι όλων».

    katakolo diamarturia 3

    Στο κάλεσμα των επαγγελματιών ανταποκρίθηκε τόσο ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου Κώστας Νικολούτσος, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους διαμαρτυρόμενους και να ακούσουν τα αιτήματά τους.

    «Η παρουσία μας δηλώνει ότι ενδιαφερόμαστε σοβαρά για τα προβλήματα λειτουργίας του λιμανιού. Όλοι οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εδώ έχουν δικαίωμα στη δουλειά και στην ίση μεταχείριση, ανάλογα με αυτά που προβλέπονται από τους νόμους. Εδώ στο Κατάκολο υπάρχει μια κανονιστική λειτουργίας του λιμανιού και είμαι σίγουρος ότι έχει ξεπεραστεί από τα γεγονότα και από τα χρόνια. Χρειάζεται αλλαγή…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καννής, καθησυχάζοντας τους οδηγούς ότι την επόμενη τουριστική σεζόν θα βρεθεί μια κοινά αποδεκτή και πιο δίκαιη λύση για όλους.

    katakolo diamarturia 9

    Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσαγδής, πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών πρακτόρων Ηλείας, ανέφερε ότι το ΚΤΕΛ παραβιάζει τους κανονισμούς, κάνοντας άγρα πελατείας σε ώρες που δεν έχει δρομολόγια, ενώ παρά τις καταγγελίες προς τις αρμόδιες αρχές, όπως τον λιμενάρχη, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.

    «Το ΚΤΕΛ εκμεταλλεύεται και κάνει άγρα πελατείας. Ενώ το δρομολόγιό του ήταν στις 9.00 είναι εδώ από τις 8.35, με αποτέλεσμα όταν γεμίσει να φύγει και να χάνουν την πελατεία τους και τα ταξί και τα τουριστικά και όλοι.

    Έχουμε στείλει έγγραφα στον λιμενάρχη να έρθει να βεβαιώσει την παράβαση αλλά ο λιμενάρχης είναι άφαντος. Προχθές υποβάλλαμε μήνυση μέσω του νομικού μας συμβούλου στον κ. Νικολούτσο και στον Λιμενάρχη γιατί ουδέποτε ο κ. Λιμενάρχης ενώ λέγεται ότι είναι χερσαία ζώνη δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα. Δεν ξέρουμε για πιο λόγο...» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαγδής.

    katakolo diamarturia 8

    Ακολούθως, ο Γιάννης Μαμούσης, μέλος του Συλλόγου Τουριστικών Πρακτόρων, τόνισε ότι στόχος της κινητοποίησης είναι η ενημέρωση των αρχών και η έναρξη συζητήσεων για τη βελτίωση των συνθηκών στο λιμάνι. «Πιστεύω ότι είναι μια καλή αρχή να συζητήσουμε, τους δώσαμε το χρόνο σε επόμενη αλλά άμεση συνάντηση να τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα προκειμένου η επόμενη σεζόν να είναι για όλο τον κόσμο και να μπορέσει να ζήσει ο κόσμος του Πύργου, του Κατακόλου, της Ολυμπίας γιατί σήμερα γίνεται μια μονομερής εκμετάλλευση».

    katakolo diamarturia 2

    katakolo diamarturia 4

    katakolo diamarturia 5

  • Κυλλήνη: Σε εξέλιξη η ανέλκυση του αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι (photos & video)
    Κυλλήνη: Σε εξέλιξη η ανέλκυση του αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι (photos & video)

    Ολοκληρώνεται αυτή την ώρα η ανάσυρση του αυτοκινήτου που νωρίτερα το απόγευμα έπεσε μέσα στο λιμάνι της Κυλλήνης.

    Το όχημα ήταν σταθμευμένο κοντά στο αλιευτικό καταφύγιο και "κύλησε" προς τη θάλασσα καταλήγοντας σε αυτή.

    Επειδή δεν ήταν σαφές αν υπήρχαν άτομα μέσα στο αυτοκίνητο, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τους περίοικους και το Λιμεναρχείο Κυλλήνης, αλλά και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

    Άμεσα έπεσε μέσα στο νερό ο δύτης Γιώργος Δραγώνας, για να εντοπίσει και να ελέγξει το όχημα.

    Όπως αποδείχθηκε σε αυτό δεν υπήρχαν επιβάτες, ενώ η ιδιοκτήτρια εμφανίστηκε σχεδόν την ίδια ώρα, λέγοντας πως το είχε σταθμεύσει κανονικά στο σημείο.

    Η ιδιοκτήτρια και μια φίλη της επέβαιναν στο αυτοκίνητο και σύμφωνα με πληροφορίες στάθμευσαν και κατέβηκαν για να αγοράσουν τα εισιτήρια τους.

    Τότε το αυτοκίνητο κινήθηκε μόνο του, πέφτοντας στη θάλασσα καταλήγοντας σε απόσταση 30 μέτρων από το ντόκο του λιμανιού σε βάθος πέντε μέτρων...

    Δείτε φωτογραφίες και video:

    Killini auto anelkisi 2

    Killini auto anelkisi 3

    Killini auto anelkisi 5

    Killini auto anelkisi 6

    Killini auto anelkisi 7

    Killini auto anelkisi 8

  • Κυλλήνη: Αυτοκίνητο "τσούλησε" στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα
    Κυλλήνη: Αυτοκίνητο

    Αναστάτωση επικράτησε περίπου στις τέσσερις το απόγευμα στο λιμάνι της Κυλλήνης, όταν αυτοκίνητο κύλησε από το χώρο του αλιευτικού καταφυγίου που ήταν σταθμευμένο στην προκυμαία και έπεσε στη θάλασσα.

    Την πρώτη στιγμή οι αυτόπτες μάρτυρες δεν γνώριζαν αν υπήρχαν άνθρωποι μέσα σε αυτό και επικράτησε πανικός για να σώσουν τους πιθανούς επιβάτες.

    Άμεσα κινητοποιήθηκε το προσωπικό του Λιμεναρχείου Κυλλήνης και δύτης, για τις αναζητήσεις στο λιμάνι.

    Γρήγορα όμως όλοι ανακουφίστηκαν όταν έγινε γνωστό πως η ιδιοκτήτρια του οχήματος, βρισκόταν σε κατάστημα της περιοχής, και το όχημα είχε κινηθεί προς τη θάλασσα μόνο του.

    Αυτή την ώρα οι δύτες αναζητούν το ακριβές σημείο που έχει καταλήξει το όχημα για την ανάσυρσή του.

    Killini auto 2

    Killini auto 3

  • Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε ο 65χρονος που εξαφανίστηκε στην Παναγούλα
    Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε ο 65χρονος που εξαφανίστηκε στην Παναγούλα

    Εντοπίστηκε σήμερα, Παρασκευή(11/10), το πρωί στην περιοχή Νερατζούλες ο 65χρονος που αγνοούταν από εχθές από δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ζακύνθου και εθελοντών.

    Από χθες Πέμπτη (10/10) είχε στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ φυσικά και συγγενείς και φίλοι του τον έψαχναν όλη νύχτα.

    Τελικά σήμερα το πρωί βρέθηκε σε δύσβατο σημείο με πυκνή βλάστηση, όταν σύμφωνα με πληροφορίες άκουσε και τη φωνή της γυναίκας του και απαντήσε. Να πούμε ότι μεταφέρθηκε με φορείο. Περίπου 10 άνδρες τον κουβαλούσαν, λόγω της δυσκολίας του υπεδάφους καθώς γλιστρούσε, προκειμένου να φτάσει στο ασθενοφόρο που ήδη βρισκόταν στο σημείο. Άμεσα διακομίστηκε έχοντας τις αισθήσεις του και ανταποκρινόμενος στα καλέσματα που του έγιναν.

    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Προϊστάμενη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ζακύνθου Μαρία Μουζάκη. «Ήταν μια πραγματικά δύσκολη διάσωση, γιατί δεν είχαμε κανένα σημάδι από πουθενά, καμία καταγραφή από τις κάμερες που βρήκαμε στην ευρύτερη περιοχή, και ούτε κάποιος τον είδε. Αυτό ήταν το τρελό, ότι κανείς δεν τον είχε δει μέχρι την ώρα, που για χιλιοστή φορά, βγήκαμε με τα συνεργεία και τους ανθρώπους που τον ψάχναμε όλοι μαζί».

    Εχθές να πούμε ότι στην περιοχή είχε σηκωθεί και drone με γεωθερμική κάμερα από την Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Ζακύνθου και εδώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό δημοσίευμα εχθές από την “Ημέρα με τις έρευνες που έγιναν.

    Πηγή: ImeraZante.gr
  • Ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου
    Ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου

    Στα 19 Χλμ. νοτιοδυτικά του Αγίου Λέοντα Ζακύνθου το επίκεντρο του σεισμού

    Ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στα ανοιχτά της Ζακύνθου.

    rixter-seismos-zakinthos

    Πηγή: Protothema.gr

  • Ζάκυνθος: 14χρονος επιχείρησε να κλέψει συμμαθητές του, απειλώντας τους με μαχαίρι
    Ζάκυνθος: 14χρονος επιχείρησε να κλέψει συμμαθητές του, απειλώντας τους με μαχαίρι

    Ο 14χρονος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα στη Ζάκυνθο για bullying σε συμμαθητή του.

    Σύμφωνα με νέες καταγγελίες που έγιναν στην Ασφάλεια Ζακύνθου, 14χρονος από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτώβρη μέσα στο σχολείο προσπαθούσε να ληστέψει μα μαχαίρι συμμαθητές του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του έχει σχηματιστεί νέα δικογραφία, αλλά και δικογραφία σε βάρος των γονιών του για παραμέληση εποπτείας.

    Ο 14χρονος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα στη Ζάκυνθο για bullying σε συμμαθητή του.

    Πηγή: Pelop.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch