Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 12:18

Μεσολόγγι: Στην θάλασσα έπεσε αυτοκίνητο στον δρόμο της Τουρλίδας – Σώοι οι επιβάτες

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ακόμη μια εκτροπή οχήματος και πτώση στη θάλασσα σημειώθηκε στο δρόμο της Τουρλίδας στο Μεσολόγγι, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τραυματισμένο το οδηγό του οχήματος, ενώ νωρίτερα η σύζυγος του οδηγού είχε καταφέρει να εξέλθει μόνη της από το όχημα.

Ο οδηγός έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αφού προσέκρουσε σε κολώνα, έπεσε στη θάλασσα.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου.

Πηγή: Agrinionews.gr - Messolonghinews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 11:50

Σχετικά Άρθρα

  • Παραμυθιά: Τούρκος οδηγός εντόπισε δύο νεαρούς στο φορτηγό του – Ο ένας ήταν νεκρός
    Παραμυθιά: Τούρκος οδηγός εντόπισε δύο νεαρούς στο φορτηγό του – Ο ένας ήταν νεκρός

    Δύο νεαρά άτομα, το ένα νεκρό, εντόπισε Τούρκος οδηγός φορτηγού στο Νεοχώρι Παραμυθιάς στη Θεσπρωτία.

    Συναγερμός σήμανε στην Παραμυθιά, όταν ένας Τούρκος οδηγός εντόπισε στο φορτηγό του, δύο νεαρούς, τον έναν εξ αυτών νεκρό.

    Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο οδηγός ενώ είχε σταθμεύσει το απόγευμα σήμερα (24/10), σε πρατήριο στο Νεοχώρι Παραμυθιάς, εντόπισε τη σφραγίδα του φορτίου του να έχει παραβιαστεί.

    Ελέγχοντας το εσωτερικό του φορτίου, ανακάλυψε δύο νεαρά άτομα να κείτονται μέσα, ενώ επιβεβαιώθηκε αργότερα πως ο ένας ήταν ήδη νεκρός.

    Αφού ειδοποίησε την αστυνομία και έσπευσε το ΕΚΑΒ, ο ένας εκ των δύο που βρέθηκε σώος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών για ιατρική περίθαλψη. Την ίδια στιγμή, το Α.Τ. Παραμυθιάς διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά
    Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά

    Συναγερμός σήμανε στους Άγιους Ανάργυρους καθώς σοβάς από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι 14χρονης, η οποία και τραυματίστηκε σοβαρά.

    Περίμενε στη στάση με τη μητέρα της

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα κομμάτια του σοβά έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού, την στιγμή που περίμενε στην στάση το λεωφορείο μαζί με την μητέρα του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Στο σημείο έφτασε σύντομα Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Κρήτη: Καβγάδισαν μετά από τρακάρισμα στη μέση του δρόμου - Ένας 27χρονος έπεσε στον δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο
    Κρήτη: Καβγάδισαν μετά από τρακάρισμα στη μέση του δρόμου - Ένας 27χρονος έπεσε στον δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο

    24χρονος οδηγός αγροτικού πιάστηκε στα χέρια με 27χρονο δικυκλιστή - Ο πρώτος έσπρωξε τον δεύτερο που κατέληξε στο οδόστρωμα - Την... γλίτωσε με τραυμαυτισμό στο πόδι

    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου όταν ένα άτομο τραυματίστηκε μετά από καυγά εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.
    Oλα συνέβησαν στην πλατεία Κορνάρου όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο. Αμέσως μετά την σύγκρουση, οι δύο οδηγοί κατέβησαν από τα οχήματά τους και ξεκίνησαν τον καυγά.
    Πάνω στον καυγά ο 24χρονος οδηγός του αγροτικού έσπρωξε τον 27χρονο δικυκλιστή με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στο οδόστρωμα. Δυστυχώς, εκείνη την ώρα περνούσε ένα αυτοκίνητο που δεν τον είδε και τον πάτησε στο πόδι.
    Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 27χρονο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

    Ο 27χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματος στο πόδι.

    Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 24χρονο ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης.

    Πηγή: Cretapost - Protothema.gr
  • Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός οδηγός ΚΤΕΛ μέσα στο λεωφορείο
    Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός οδηγός ΚΤΕΛ μέσα στο λεωφορείο

    Θα εκτελούσε μαθητικό δρομολόγιο, όμως λόγω αδιαθεσίας τον κάλυψε ένας συνάδελφός του

    Νεκρός βρέθηκε οδηγός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ μέσα σε λεωφορείο στην Κέρκυρα, στην περιοχή των Νυμφών.
    Σύμφωνα με το kerkyrasimera, ο συγκεκριμένος οδηγός επρόκειτο να εκτελέσει μαθητικό δρομολόγιο προς την περιοχή Θινάλι, αλλά όταν εξέφρασε την αδιαθεσία του σε συνάδελφο, εκείνος προσφέρθηκε να κάνει τη διαδρομή του.
    Έτσι, ο συνάδελφός του και οδηγός τουριστού λεωφορείου ανέλαβε το δρομολόγιο και μετάφερε τα παιδιά στο σχολείο. Όταν αργότερα προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά μαζί, εκείνος δεν απαντούσε. Έτσι, πήγε στο σημείο που ήξερε ότι ήταν ο συνάδελφός του και τον εντόπισε νεκρό μέσα στο λεωφορείο.
    Οι αρχές αναμένεται να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο οδηγός του λεωφορείο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Καταγγελία στο OPEN: Τραυματίας της τραγωδίας των Τεμπών με 70% αναπηρία δεν έλαβε την ειδική σύνταξη
    Καταγγελία στο OPEN: Τραυματίας της τραγωδίας των Τεμπών με 70% αναπηρία δεν έλαβε την ειδική σύνταξη

    «Για μια χειρότερη κόλαση από εκείνη που έζησε το βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών» κάνει λόγο ο τραυματίας Θεόδωρος Κατσιούλης, ο οποίος ενώ έχει 70% αναπηρία δεν του έδωσαν ειδική σύνταξη. «Ας μην έβγαζαν τον νόμο, ας μην μας κορόιδευαν» είπε στην τηλεόραση του OPEN.

    «Ντρέπομαι, νιώθω επαίτης»

    «Να μην το ζήσει κανένας. Δεν ήταν μια τράκα, μετά την τράκα επακολούθησε η κόλαση. Αυτό το πράγμα όταν το βλέπεις μπροστά σου δεν μπορείς να το ξεχάσεις σε τρία χρόνια, ούτε σε εκατόν τρία» είπε για το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς και πρόσθεσε «εγώ αυτή τη στιγμή παίρνω τρία φάρμακα για να σας μιλήσω αυτή την ώρα».

    Στη συνέχεια κατήγγειλε «Κάναμε την αίτηση όταν μας είπαν και εγώ πέρασα τον Ιούλιο του 2023 την ΑΣΥΕ, η οποία έβγαλε 70% αναπηρία αλλά η βρογχίτιδα που λέει γιατί εισέπνευσα τοξικές ουσίες, και εκείνη την εποχή έπαιρνα αγωγή από το Νοσοκομείο της Λάρισας για να μπορώ να αναπνεύσω. Πήρα την αγωγή και ήμουν καλύτερα για αυτό έβγαλαν αυτό το ποσοστό. Εγώ δεν μπορούσα να σταθώ, με κρατούσε ο γιος μου για να είμαι όρθιος. Η επιτροπή είπε ότι θέλουμε να σας βοηθήσουμε αλλά είπαν ότι ζητά μόνιμη αναπηρία, και είναι ειδικά αυτά που δίνουν μόνιμη αναπηρία. Ο νόμος έγινε εσκεμμένα, έβγαλαν νόμο φωτογραφικό για μόνιμη αναπηρία».

    Το ΙΚΑ δεν δέχεται την απόφαση της ΑΣΥΕ πρέπει να περάσεις ΚΕΠΑ. Πότε να κλείσεις ραντεβού, να πας ξανά και ξανά. Ντρέπομαι νιώθω επαίτης, ας μην έβγαζαν το νόμο ας μην μας κορόιδευαν, αυτό είναι χειρότερη κόλαση και από εκείνο το βράδυ» κατέληξε.

    Πηγή: cnn.gr

  • Καλάβρυτα: "Έσπασα με το πόδι μου το παρμπρίζ για να βγουν οι μαθητές" - Τι λέει ο οδηγός του λεωφορείου που ανατράπηκε στο Μάνεσι 
    Καλάβρυτα:

    Σε δηλώσεις του στο tempo24.news ο οδηγός του λεωφορείου που εξετράπη και ανατράπηκε πέφτοντας από ύψος έξι μέτρων περίπου στο δρόμο Πατρών Καλαβρύτων λίγο μετά τη Βλασία, λέει πως έγινε το τροχαίο.

    Υποστηρίζει πως η εκτροπή από την πορεία του οχήματος έγινε όταν ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει άλλο όχημα που είδε να έρχεται και για να μη γίνει μετωπική σύγκρουση έκανε ελιγμό ο οποίος οδήγησε στην εκτροπή και την ανατροπή του λεωφορείου.

    Μόλις το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο ίδιος έσπασε με το πόδι του το παρμπρίζ προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι πέντε μαθητές και οι δύο εκπαιδευτικοί.

    Όπως έγραψε από το πρωί το tempo24.news aπό θαύμα γλύτωσαν μαθητές και επιβάτες όταν το λεωφορείο που τους μετάφερε έπεσε σε χαράδρα, στην περιοχή των Καλαβρύτων.

    Tο υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Βλασία Καλάβρυτα , κοντά στο χωριό Μάνεσι εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο λόγο και έπεσε σε χαράδρα, μικρού βάθους.

    Μέσα στο λεωφορείο επέβαιναν 5 μαθητές , δύο εκπαιδευτικοί και ταξιδιώτες που πήγαιναν στα Καλάβρυτα.

    Από τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχει τραυματίας, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες βοηθώντας ο ένας τον άλλον κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, ενώ στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ

    Οι περισσότεροι από τους επιβάτες ήδη επικοινώνησαν με τους οικείους τους λέγοντάς τους πως "είναι καλα", βέβαια οι περισσότεροι είχαν υποστεί σοκ από το ατύχημα.

    Παράλληλα άλλο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ μετάφερε μαθητές και επιβάτες στα Καλάβρυτα και μεταβαίνουν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

    Kalavrita Leoforeio 2

    Kalavrita Leoforeio 3

    Kalavrita Leoforeio 4

    Πηγή: Tempo24.news
  • Καλαμάτα: Έσπασαν αυτοκίνητο με βαριοπούλα και τραυμάτισαν γυναίκα με μωρό
    Καλαμάτα: Έσπασαν αυτοκίνητο με βαριοπούλα και τραυμάτισαν γυναίκα με μωρό

    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Καλαμάτα, όταν σε ένα όχημα στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι μαζί με το 11 μηνών βρέφος τους στο ύψος του Δημαρχείου Καλαμάτας και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η νεαρή μητέρα.

    Σύμφωνα με το protothema.gr, όλα έγιναν μέρα- μεσημέρι της Τρίτης, όταν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά έκλεισε τον δρόμο σε αυτό του ζευγαριού των ομοφύλων τους και οι δυο από τους επιβάτες άρχισαν να το χτυπούν άγρια με μια βαριοπούλα προκαλώντας φθορές.

    Η τρομοκρατημένη μητέρα πήρε το μωρό στην αγκαλιά της και βγήκε στον δρόμο ζητώντας βοήθεια. Όμως, ο τρίτος Ρομά έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και την χτύπησε σωριάζοντάς την στο έδαφος!

    Οι δράστες μπήκαν βιαστικά στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, καταφέρνοντας να εξαφανιστούν παρά το γεγονός ότι οι άνδρες της Αστυνομία ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι.

    Πηγή: Gargalianoionline.gr

  • Σοκ στον Τύρναβο: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ
    Σοκ στον Τύρναβο: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

    Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε γειτονιά του Τυρνάβου, όταν μια γυναίκα, συνοδευόμενη από το μικρό παιδί της, άρχισε να ουρλιάζει στην μέση του δρόμου ζητώντας βοήθεια.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα εξήγησε στους γείτονες, που βγήκαν έντρομοι να βοηθήσουν ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας και του παιδιού, ότι ο σύζυγός της την κυνηγούσε, την χτυπούσε, και προσπάθησε να την πατήσει με το αυτοκίνητό του.

    Αναζητείται από τις Αρχές ο δράστης στον Τύρναβο

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tirnavospress.gr, οι κάτοικοι της περιοχής ανταποκρίθηκαν άμεσα, προσφέροντας βοήθεια και ειδοποιώντας τις αρχές. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τη γυναίκα και το παιδί της, και τους μετέφερε στο τμήμα για την ασφάλεια τους. Ο σύζυγος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εγκαταλείψει το σημείο πριν την άφιξη των Αρχών.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο