Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 20:45

Μήνυση στο Γηροκομείο Αγρινίου για κακοποίηση- παραμέληση ηλικιωμένης

Γράφτηκε από την
Ad Slot

«Όλα ανυπόστατα» υποστηρίζει η διοίκηση της Χριστιανικής Ενωσης

Η σοβαρή καταγγελία αφορά στα όσα φέρεται να πέρασε μία γυναίκα στο γηροκομείο Αγρινίου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όλα ξεκίνησαν στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου όταν συγγενείς της ηλικιωμένης αποφάσισαν τελικά να μεταφέρουν την γυναίκα στο γηροκομείο της Χριστιανικής Ένωσης στο Αγρίνιο.

Πίστευαν ότι θα ήταν το καλύτερο για την υγεία της μιας και αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, να φιλοξενηθεί σε χώρο όπου θα υπάρχει φροντίδα εξειδικευμένου προσωπικού.

Έπειτα από λίγο καιρό όμως η ηλικιωμένη έκανε παράπονα για τις συνθήκες που επικρατούσαν στον οίκο ευγηρίας της Χριστιανικής Ένωσης. Η καταγγελία ανέφερε περιστατικά βίας κατά της ηλικιωμένης με χτυπήματα στα χέρια και στον ώμο, ενώ σε επικοινωνία με τους δικούς της ανθρώπους ανέφερε ότι δεν την τάιζαν και την είχαν γενικά, παραμελημένη.

Η γυναίκα δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι και υπήρχε κίνδυνος, όπως είχε επισημάνει η οικογένειά της, να πέσει στο πάτωμα αν δεν υπάρχει κάποιο είδος προστασίας.

«Δεν της έδωσαν τα τρόφιμα που της πήγαμε»

Ακόμη, συγγενείς της ηλικιωμένης, ανέφεραν ότι την επισκέφθηκαν τον περασμένο μήνα και της άφησαν διάφορα τρόφιμα και σοκολάτες, τα οποία αν και τα ζήτησε η ίδια ηλικιωμένη, σύμφωνα με τη μαρτυρία της, δεν τα πήρε ποτέ.

Και φτάνουμε λίγες μέρες πριν, όταν η γυναίκα έπεσε από το κρεβάτι της και χτύπησε σοβαρά στο ισχίο. «Ακόμα και τη νύχτα που χτύπησε δεν έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον», λένε συγκεκριμένα. Η ηλικιωμένη, όμως έφερε σοβαρό τραυματισμό και χρειάστηκε χειρουργείο.

Κορωνοϊός

Μέσα σε όλα τα άλλα, δεν έλειψε και ο κορωνοϊός, διότι όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου μετά τον τραυματισμό της αρχικά είπαν ενώ νοσηλευόταν εκεί, ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Συμπτώματα δεν υπήρχαν και έπειτα από rapid και μοριακό τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά, μεταφέρθηκε τελικά η γυναίκα σε σπίτι μέλους της οικογένειας της.

Μαρτυρία
Η ηλικιωμένη η οποία με δυσκολία κατάφερε να περιγράψει όσα ζούσε. Υποστήριξε ότι με τη βία της έσπρωχναν με το κουτάλι ελάχιστη τροφή στο λαιμό. «Με χτύπησαν στο χέρι, στον ώμο. Έπεσα από το κρεβάτι και χτύπησα στο ισχίο , δεν μπορώ να σας δείξω», είπε η 93χρονη γυναίκα που χειρουργήθηκε τελικά με επιτυχία την Μ. Τετάρτη.

Καταθέσεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία ο γιος της ηλικιωμένης ενώ κατέθεσε στις αρχές και η ηλικιωμένη στο σπίτι της, διότι δεν μπορεί να μετακινηθεί εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Η μήνυση κατατέθηκε λίγες μέρες πριν από το Πάσχα και κλήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές να καταθέσουν και οι δύο πλευρές.

Πηγή: TheBest.gr - Agriniopress.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 20:07

Σχετικά Άρθρα

  • Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο
    Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο

    Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου διακομίσθηκε το πρωί της Κυριακής (27/10) ένας 55χρονος άνδρας έπειτα από ατύχημα κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων.

    Ο τραυματίας συμμετείχε σε ομαδικό κυνήγι με φίλους του στην περιοχή της Ματαράγκας, όταν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopress.gr, τραυματίστηκε στο πόδι από πυροβολισμό που δέχτηκε κατά λάθος από έναν εκ των κυνηγών.

    Οι ιατροί διέγνωσαν κάταγμα σε κνήμη και περόνη, και θεωρείται απαραίτητο να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματός του.

    Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει ενδελεχείς έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, ενώ η οικογένεια του τραυματισμένου άνδρα αγωνιά για την έκβαση της υγείας του, περιμένοντας την εισαγωγή του στο χειρουργείο.

    Πηγή: cnn.gr

  • Εφιάλτης για 25χρονη στο Ηράκλειο: Την κρατούσαν φυλακισμένη, την κακοποιούσαν και την εξέδιδαν - Δύο συλλήψεις
    Εφιάλτης για 25χρονη στο Ηράκλειο: Την κρατούσαν φυλακισμένη, την κακοποιούσαν και την εξέδιδαν - Δύο συλλήψεις

    Ένα μαρτύριο ζούσε μία 25χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης τους τελευταίους μήνες στα χέρια ενός ζευγαριού από την Αλβανία.

    Σύμφωνα με το cretalive, η κοπέλα εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από διερχόμενο οδηγό κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο σε άθλια κατάσταση, χτυπημένη και ημίγυμνη, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τις Αρχές.

    Κατά την αστυνομική έρευνα αποκαλύφθηκε ότι από τον περασμένο Αύγουστο η κοπέλα ήταν όμηρος στο σπίτι ενός ζευγαριού από την Αλβανία, 42 και 30 ετών, το οποίο την είχε πάρει από δομή φιλοξενίας και την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

    Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών και κατά την έρευνα στο σπίτι τους βρέθηκαν τα ρούχα της κοπέλας και 260 ευρώ, που προέρχονταν από παράνομες δραστηριότητες.

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση

    «Συνελήφθησαν σήμερα (24.10.2024) πρωινές ώρες στο Ηράκλειο, δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για εμπορία ανθρώπων και επιπλέον σε βάρος της αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος ημεδαπής.

    Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, αναφορικά με εντοπισμό ημεδαπής σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου έχοντας σωματικές βλάβες, προέκυψε ότι ενώ η εν λόγω ημεδαπή παθούσα βρισκόταν εντός οχήματος στο οποίο επέβαιναν και οι δύο αλλοδαποί, η γυναίκα της προκάλεσε με τα χέρια σωματικές βλάβες και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν στο σημείο όπου ανευρέθη.

    Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Αυγούστου 2024 έως και 23.10.2024, κατακρατούσαν αυτήν παράνομα στην οικία τους, εξαναγκάζοντας την να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις με αγνώστους σε αυτήν άνδρες εισπράττοντας οι ίδιοι το χρηματικό ποσό για την παραπάνω πράξη.

    Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης της παθούσας και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

    Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Τύρναβος: 10 σκυλιά κατασπάραξαν την 80χρονη - Πάλευε για 45 λεπτά να ξεφύγει
    Τύρναβος: 10 σκυλιά κατασπάραξαν την 80χρονη - Πάλευε για 45 λεπτά να ξεφύγει

    Συγκλονιστικά τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της 80χρονης στον Τύρναβο. «Ήταν σαν σακί το σώμα της», λένε οι γείτονες.

    Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του φρικτού θανάτου μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο χωριό Πλατανούλα στον Τύρναβο, η οποία κατασπαράχθηκε από τα σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της, το βράδυ της Τετάρτης.

    Πληροφορίες του tirnavospress αναφέρουν πως άτυχη γυναίκα φέρεται να χτύπησε ένα από τα σκυλιά που ήταν ελεύθερα στην αυλή, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση.

    Τα υπόλοιπα σκυλιά του σπιτιού της όρμησαν, με αποτέλεσμα η 80χρονη να βρεί τραγικό θάνατο, παλεύοντας τουλάχιστον 45 λεπτά.

    Αρκετές ώρες μετά το σοκαριστικό περιστατικό τα σκυλιά παραμένουν ελεύθερα στην αυλή, με τους κατοίκους να φοβούνται, καθώς υπάρχει κίνδυνος να βγουν από την περίφραξη.

    Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που είδαν την γυναίκα νεκρή σοκάρουν.

    «Το σώμα της ατυχής γυναίκας έμοιαζε σαν σακί με τα σκυλιά να το τραβούν. Δυσκολευτήκαμε να συνειδητοποιήσουμε τι βλέπαμε», τονίζουν.

    Ο γιος της γυναίκας ειδοποιήθηκε από τους αυτόπτες μάρτυρες και έσπευσε στο σημείο, διώχνοντας τα σκυλιά.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Ηράκλειο: Της είπαν ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο και τους πέταξε μια σακούλα με χρήματα από το μπαλκόνι
    Ηράκλειο: Της είπαν ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο και τους πέταξε μια σακούλα με χρήματα από το μπαλκόνι

    Ένα νέο περιστατικό απάτης με πρόσχημα τροχαίο, σημειώθηκε στο Ηράκλειο, με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν το χθες όταν άγνωστος άνδρας πήρε τηλέφωνο την ηλικιωμένη στο σπίτι της στο Ηράκλειο και της είπε ότι η κόρη της είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και χρειαζόταν άμεσα επέμβαση.

    Ο δράστης έπεισε την γυναίκα πως θα έπρεπε άμεσα να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό για να προχωρήσει το χειρουργείο. Η ηλικιωμένη, σε κατάσταση πανικού, κατάφερε να μαζέψει περίπου 3.600 ευρώ.

    Ηράκλειο: Οι οδηγίες με την σακούλα με τα χρήματα

    Ο δράστης επικοινώνησε ξανά με την ηλικιωμένη γυναίκα και μόλις τον ενημέρωσε ότι είχε μαζέψει το χρηματικό ποσό της έδωσε οδηγίες να τα βάλει σε μία πλαστική σακούλα και να τα πετάξει από το μπαλκόνι της, όπου από κάτω βρισκόταν μία γυναίκα που θα τα παραλάμβανε. Έτσι και έγινε, η γυναίκα η οποία ήταν συνεργός του δράστη, πήρε τη σακούλα με τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

    Λίγες ώρες αργότερα η ηλικιωμένη συνειδητοποίησε πως έπεσε θύμα απάτης, με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να προχωρήσει σε καταγγελία. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη και μεταφέρεται στον εισαγγελέα η 50χρονη για τη δολοφονία της 84χρονης
    Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη και μεταφέρεται στον εισαγγελέα η 50χρονη για τη δολοφονία της 84χρονης

    Στον εισαγγελέα η 50χρονη, η οποία συνελήφθη λίγο πριν, για τη δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα.

    Αν και η ίδια δεν έχει πει κουβέντα στους αστυνομικούς, τα ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι πολλά.

    Τι την πρόδωσε

    Το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί από τη γειτονιά στην οποία διέμενε η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα, «πρόδωσε» την 50χρονη, που φαίνεται ότι είναι το τελευταίο άτομο που είδε ζωντανή την ηλικιωμένη.

    Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται η 50χρονη να μπαίνει στο σπίτι της 84χρονης και να μένει εκεί για περίπου 1.30 – 2 ώρες. Πάνω σε αυτό εντοπίστηκε και η πρώτη αντίφαση, καθώς η 50χρονη μετά την προσαγωγή της ανέφερε στους αστυνομικούς πως έφυγε νωρίτερα και πως παρέμεινε στο σπίτι της 84χρονης για σχεδόν 45 λεπτά.

    Δεν παρέδωσε τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της δολοφονίας

    Σε κοντινή απόσταση από τη σορό της 84χρονης, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ματωμένες πατημασιές, που από την πρώτη στιγμή είχαν συμπεράνει ότι ανήκουν στον δολοφόνο.

    Η 50χρονη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρνήθηκε να παραδώσει τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε την ημέρα της δολοφονίας, προκειμένου να εξεταστούν.

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Την Κυριακή 13/10 ο 77χρονος ξάδερφος της άτυχης γυναίκας πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ζήτησε από τους αστυνομικούς να πάνε μαζί στο σπίτι της 84χρονης καθώς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της για μέρες.

    Με τη βοήθειά κλειδαρά, παραβίασαν την πόρτα, η οποία, όμως, δεν ήταν κλειδωμένη. Από τη μέσα μεριά της πόρτας ήταν τα κλειδιά της 84χρονης.

    Δίπλα στην πόρτα, οι αστυνομικοί και ο έντρομος ξάδερφος της 84χρονης αντίκρισαν το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, έφερε τραύμα στην πλάτη, πιθανόν, από μαχαίρι. Δίπλα της, οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος και ίχνη από ματωμένες πατημασιές παπουτσιών. Η πόρτα δεν είχε ίχνη παραβίασης, ενώ το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, ούτε υπήρχαν ενδείξεις ότι προηγήθηκε πάλη.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Κόρινθος: Σοκαριστικό ατύχημα για ηλικιωμένη - Γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μεταλλική βέργα
    Κόρινθος: Σοκαριστικό ατύχημα για ηλικιωμένη - Γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μεταλλική βέργα

    Ένα ακραίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στην Κόρινθο, όταν ηλικιωμένη γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μία μεταλλική βέργα.

    Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της στην Κόρινθο και έκανε δουλειές όταν γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι σε γλάστρα, μέσα στην οποία βρισκόταν η μεταλλική βέργα που στήριζε το φυτό.

    Κόρινθος: Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής

    Για το περιστατικό χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου.

    Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την γυναίκα στο νοσοκομείο Κορίνθου.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Δολοφονία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη γυναίκα από το στενό περιβάλλον του θύματος
    Δολοφονία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη γυναίκα από το στενό περιβάλλον του θύματος

    Στην σύλληψη μιας γυναίκας που ανήκει στο στενό περιβάλλον της 84χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στα Καμμένα Βούρλα, προχώρησαν οι διωκτικές αρχές.

    Πρόκειται για μια γυναίκα από την Αλβανία η οποία φέρεται να άνηκε στο στενό περιβάλλον της 84χρονης η οποία δολοφονήθηκε στις 12 Οκτωβρίου.

    Η σύλληψη της γυναίκας έγινε στην Εύβοια με την φερόμενη δράστιδα να εργαζόταν εκεί για άλλη ηλικιωμένη.

    Το χρονικό του εγκλήματος

    Στις 12 Οκτωβρίου οι αρχές ειδοποιήθηκαν από τον ξάδερφο της ηλικιωμένης καθώς εκείνη δεν είχε δώσει σημεία ζωής για παραπάνω από ένα 24ωρο.

    Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι εσωτερικά είχε τοποθετηθεί κλειδί στην κλειδαριά, αλλά η πόρτα δεν ήταν ασφαλισμένη, ενώ δεν υπήρχαν και ίχνη παραβίασης.

    Σε μικρή απόσταση από την πόρτα βρέθηκε πεσμένη η 84χρονη και κοντά της υπάρχαν κηλίδες αίματος, αλλά και αποτυπώματα από παπούτσια. Όμως όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχαν ίχνη πάλης.

    Άμεσα ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στο σπίτι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, καθώς και ο Ιατροδικαστής Λαμίας.

    Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο η 84χρονη έφερε ένα τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

    Το δε κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να ήταν οικονομικό.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Πάτρα: Ηλικιωμένος υπόλογος για τη φωτιά στο Γηροκομείο
    Πάτρα: Ηλικιωμένος υπόλογος για τη φωτιά στο Γηροκομείο

    Οι αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου» για την έρευνα, το συμπέρασμα για εμπρησμό και η υπόδειξη του υπαίτιου. Οι αντιφάσεις του βασικού υπόπτου, το πόρισμα του πραγματογνώμονα και ο σχηματισμός δικογραφίας.

    Στην Εισαγγελία Πατρών διαβιβάστηκε η πολυσέλιδη δικογραφία που συντάχθηκε από την Πυροσβεστική και συγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) Δυτικής Ελλάδας για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου στο Γηροκομειό Πατρών.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», η έρευνα των ανακριτικών υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος καταλήγει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ανθρώπινη ενέργεια και συγκεκριμένα για εμπρησμό από αμέλεια, υποδεικνύοντας συγκεκριμένο άτομο. Βασικός ύποπτος, φέρεται ηλικιωμένος ιδιοκτήτης οικοπεδικής έκτασης εντός της οποίας εκδηλώθηκε η φωτιά και εξαρχής είχε κληθεί να καταθέσει.

    Οπως ανέφεραν πηγές στην «Π», θεωρείται σχεδόν βέβαιη η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του από τις Εισαγγελικές Αρχές, καθώς όπως υποστηρίζεται η «υπόθεση είναι καλά δεμένη».

    ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ

    Ο ηλικιωμένος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με το που βρισκόταν το επίμαχο χρονικό διάστημα. Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στην «Π», πως εμφάνισε άλλοθι υποστηρίζοντας πως απουσίαζε από το σημείο την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, ωστόσο οι ισχυρισμοί του φαίνεται, πως έπεσαν στο κενό. Το άλλοθι της απουσίας καταρρίφθηκε από τις καταθέσεις της συζύγου του και αυτοπτών μαρτύρων. Την παρουσία του στο χώρο, επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους κάτοικοι της περιοχής.

    ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ

    Για ανθρώπινη παρέμβαση όπως είχε αποκαλύψει η «Π», έχοντας αποκλείσει τον παράγοντα του «τυχαίου γεγονότος», από εξωγενείς παράγοντες, όπως για παράδειγμα η ανάφλεξη ηλεκτροφόρων καλωδίων, έκανε λόγο στο πόρισμά του και ο πραγματογνώμονας που ορίστηκε για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με το πόρισμα η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό, με το πόρισμα να μην διευκρινίζει, εάν πρόκειται για ενέργεια εκ προθέσεως ή από αμέλεια.

    Διαπίστωση, που επιβεβαίωνε τις αρχικές εκτιμήσεις των αξιωματικών του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Πατρών. Πλήρης ταύτιση υπήρξε και για το σημείο έναρξης της πυρκαγιάς σε έκταση επί της οδού Ερρίκου Ντυνάν.

    Πηγή: Pelop.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο