Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 10:35

Ζάκυνθος: Ξυλοδαρμός αλλοδαπού στον Λαγανά – Σύλληψη Βρετανών τουριστών

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Λαγανά όταν Βρετανοί τουρίστες χτύπησαν αλλοδαπό άλλης Εθνικότητας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στον Νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους Βρετανούς που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν τρεις στον αριθμό και θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πηγή: ImeraZantre.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 09:58

Σχετικά Άρθρα

  • Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο
    Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο

    Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου διακομίσθηκε το πρωί της Κυριακής (27/10) ένας 55χρονος άνδρας έπειτα από ατύχημα κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων.

    Ο τραυματίας συμμετείχε σε ομαδικό κυνήγι με φίλους του στην περιοχή της Ματαράγκας, όταν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopress.gr, τραυματίστηκε στο πόδι από πυροβολισμό που δέχτηκε κατά λάθος από έναν εκ των κυνηγών.

    Οι ιατροί διέγνωσαν κάταγμα σε κνήμη και περόνη, και θεωρείται απαραίτητο να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματός του.

    Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει ενδελεχείς έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, ενώ η οικογένεια του τραυματισμένου άνδρα αγωνιά για την έκβαση της υγείας του, περιμένοντας την εισαγωγή του στο χειρουργείο.

    Πηγή: cnn.gr

  • Στο νοσοκομείο μαθητές, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ
    Στο νοσοκομείο μαθητές, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ

    Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε πως το μαγαζί σέρβιρε ποτά μπόμπες

    Αναστάτωση επικράτησε σε κλαμπ στα Νότια Προάστια της Αθήνας, όπου διασκέδαζαν μαθητές διάφορων σχολείων της Αττικής, οι οποίοι κατέληξαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης.

    Ένας μαθητής στη ΜΕΘ

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, το συγκεκριμένο κλαμπ φαίνεται πως σέρβιρε νοθευμένα ποτά στους ανήλικους. Τόνισε ακόμη πως 5 μαθητές νοσηλεύονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, εκ των οποίων 4 είναι σε κλινικές, ενώ 1 μαθητής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους, εκτός κινδύνου.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Ξόδεψαν λιγότερα στις διακοπές, «στραφήκαν» στα σούπερ μάρκετ οι τουρίστες
    Ξόδεψαν λιγότερα στις διακοπές, «στραφήκαν» στα σούπερ μάρκετ οι τουρίστες

    Οι ξένοι τουρίστες που επισκέφθηκαν το φετινό καλοκαίρι τη χώρα μας ξόδεψαν λιγότερα σε σχέση με πέρσι στις διακοπές τους, την ίδια στιγμή που ιδιαίτερα σημαντική αποδείχθηκε η «συνεισφορά» τους στην ενίσχυση της κατανάλωσης στα σούπερ μάρκετ.

    Η τάση, εν μέσω πληθωριστικών πιέσεων, όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και των ξένων τουριστών για μείωση των δαπανών ακόμη και στις διακοπές τους, αποτυπώθηκε στα στοιχεία της ΤτΕ, καθώς όσον αφορά στον εισερχόμενο τουρισμό, η μέση δαπάνη ανά ταξίδι στο 8μηνο του έτους ήταν μειωμένη κατά 7% σε σύγκριση με πέρσι. Τον Αύγουστο, τον μήνα δηλαδή κατά τον οποίο κορυφώνεται η τουριστική κίνηση, εμφάνισε επίσης πτώση κατά 8,8%. Έτσι, στην «καρδιά» της τουριστικής σεζόν, οι ξένοι επισκέπτες, ξόδεψαν 594 ευρώ μεσοσταθμικά στο ταξίδι τους, έναντι 652 ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2023 και 693 ευρώ το 2022.

    Οι τουρίστες που έκαναν διακοπές στην Ελλάδα φέτος, ήταν πιο συγκρατημένοι στα συνολικά έξοδα τους. Σε ό,τι αφορά όμως τις αγορές τους στα σούπερ μάρκετ, φαίνεται πως ήταν λιγότερο... φειδωλοί, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ενίσχυση της κατανάλωσης. Βεβαίως και η «στροφή» αυτή προς τα σούπερ μάρκετ, αποδίδεται στην προσπάθεια για μείωση των συνολικών τους δαπανών κατά το ταξίδι. Κάτι που διαπίστωναν άλλωστε, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και οι επαγγελματίες της εστίασης, ακόμη και στα δημοφιλή, τουριστικά, νησιά της χώρας. Βλέποντας, μειωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια την κίνηση και την κατανάλωση στα καταστήματά τους, με τους επισκέπτες να ψωνίζουν από το σούπερ μάρκετ για τις καθημερινές τους ανάγκες και να μαγειρεύουν συχνότερα στο κατάλυμα αντί να τρώνε έξω.

    Τα στοιχεία της εταιρείας Circana για τις πωλήσεις στο οργανωμένο λιανεμπόριο την περίοδο Ιανουαρίου - Αυγούστου 2024 αποτυπώνουν αυτή την εικόνα. Οι πωλήσεις σε όγκο, όλους τους μήνες τους έτους – με εξαίρεση τον Φεβρουάριο κινήθηκαν ανοδικά σε σχέση με πέρσι. Τον Αύγουστο ωστόσο, καταγράφηκε η μεγαλύτερη αύξηση (+6,1%) συγκριτικά με τους υπόλοιπους μήνες. Τον Ιούνιο, αντίστοιχα, αυξήθηκαν κατά 4,7% ενώ τον Ιούλιο κατά 3,2%. Σε αξία, οι πωλήσεις επίσης ενισχύθηκαν το τρίμηνο του καλοκαιριού κατά 4,2%, 2,5% και 5,3% (Ιούνιος- Ιούλιος - Αύγουστος).

    Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, περιοχές που έχουν έντονη τουριστική κίνηση παρουσίασαν και τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στο σύνολο της χώρας την περίοδο του 8μήνου. Έτσι, η μεγαλύτερη άνοδος παρατηρήθηκε στην Κρήτη (5,6%), ακολούθησε η Βόρεια Ελλάδα με 5,1% και η Πελοπόννησος με 3,6%. Την ίδια στιγμή, η μικρότερη άνοδος (2,3%) μεταξύ των περιοχών της χώρας, καταγράφηκε στην Αττική.

    Πηγή: cnn.gr

  • Στο νοσοκομείο αστροναύτης μετά την επιστροφή στη Γη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
    Στο νοσοκομείο αστροναύτης μετά την επιστροφή στη Γη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

    Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του αστροναύτη, ούτε τους λόγους για τους οποίους παρέμεινε στο νοσοκομείο, επικαλούμενη το «ιατρικό απόρρητο»

    Ένας Αμερικανός αστροναύτης νοσηλεύεται, μετά την επιστροφή του στη Γη έπειτα από παραμονή σχεδόν οκτώ μηνών στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), ανακοίνωσε η NASA.

    Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του αστροναύτη, ούτε τους λόγους για τους οποίους παρέμεινε στο νοσοκομείο, επικαλούμενη το «ιατρικό απόρρητο».

    Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για έναν από τους τρεις Αμερικανούς της αποστολής Crew-8 της SpaceX. Οι Μάθιου Ντόμινικ, Μάικλ Μπάρατ και Τζάνετ Επς επέστρεψαν στη Γη τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή με ένα διαστημόπλοιο Dragon της SpaceX, αφού πέρασαν 232 ημέρες στον ISS. Μέλος της αποστολής ήταν και ο Ρώσος κοσμοναύτης Αλεξάντρ Γκεμπένκιν.

    Μετά την προσθαλάσσωση του πυραύλου στα ανοιχτά της Φλόριντα, η NASA ανέφερε ότι ένας αστροναύτης αντιμετώπισε «ιατρικό πρόβλημα». Όλοι τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Πενσακόλα, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και οι τρεις πήραν εξιτήριο και έχουν ήδη φτάσει στο Διαστημικό Κέντρο Τζόνσον, στο Χιούστον του Τέξας. Ο μοναδικός αστροναύτης που παρέμεινε για νοσηλεία είναι «σε σταθερή κατάσταση και υπό παρακολούθηση, για προληπτικούς λόγους» ανέφερε η NASA.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 28χρονος που ξυλοκόπησε την εγκυμονούσα αδελφή του και τον σύντροφό της
    Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 28χρονος που ξυλοκόπησε την εγκυμονούσα αδελφή του και τον σύντροφό της

    Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 28χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια την 21 ετών εγκυμονούσα αδελφή του και τον 45χρονο σύντροφό της

    Το επεισόδιο σημειώθηκε έπειτα από καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους, το βράδυ της Τετάρτης, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

    Θεσσαλονίκη: Τι είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

    Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι άσκησε βία, αλλά αρνήθηκε τον ανθρωποκτόνο δόλο που του αποδίδεται με την απαγγελθείσα δίωξη η οποία είναι σε βαθμό κακουργήματος.

    Ανέφερε δε, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ότι αντέδρασε με τον τρόπο αυτό, "απαντώντας" σε προηγούμενο χτύπημα που δέχθηκε από τον 45χρονο, ενώ αρνήθηκε ότι κρατούσε κουζινομάχαιρο, όπως επισημαίνεται στη δικογραφία.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα (με όρους), έχοντας εκτίσει ποινή πολυετούς κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πράξη την οποία τέλεσε στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη.

    Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

    Αξιολογώντας και το ποινικό του παρελθόν, εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν να επιστρέψει στις φυλακές, αφού τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

    Σημειώνεται ότι τα δύο θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Στην εγκυμονούσα αδελφή του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία της, όπως και το βρέφος της, ενώ ο 45χρονος σύντροφός της επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Χανιά: 13χρονη εντοπίστηκε μεθυσμένη έξω από εκκλησία - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση
    Χανιά: 13χρονη εντοπίστηκε μεθυσμένη έξω από εκκλησία - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση

    Στο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται μία ανήλικη, καθώς την Πέμπτη εντοπίστηκε μεθυσμένη στον προαύλιο χώρο εκκλησίας.

    Σύμφωνα με το zarpanews, όλα έγιναν στην περιοχή Λενταριάνα, με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να εντοπίζουν την 13χρονη και να ενημερώνουν άμεσα το ΕΚΑΒ.

    Χανιά: Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση

    Οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο και παρέλαβαν την ανήλικη σε ημικωματώδη κατάσταση και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

    Τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διερευνά η Αστυνομία.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
    Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

    Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση η 14χρονη που τραυματίστηκε χθες από πτώση σοβά, ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου, στους Αγίους Αναργύρους.

    Υπενθυμίζεται ότι το 14χρονο κορίτσι περίμενε το λεωφορείο στη στάση, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, όταν ξαφνικά ένα κομμάτι σοβά αποκολλήθηκε από το 2ο όροφο κτιρίου που βρίσκεται ακριβώς από πίσω και έπεσε πάνω στο κεφάλι της ανήλικης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

    Εκτος κινδύνου η 14χρονη που τραυματίστηκε στους Αγίους Αναργύρους

    Μέσα σε 10 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη βοήθεια μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Εκεί διαπιστώθηκε ότι φέρει επισκληρίδιο αιμάτωμα και πραγματοποιήθηκε χειρουργική επέμβαση, η οποία πήγε αρκετά καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 14χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και αναμένεται εντός των ημερών να επιστρέψει σπίτι της.

    Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει αποκλειστεί ο χώρος της στάσης του λεωφορείου λόγω επικινδυνότητας, ενώ θα ληφθούν καταθέσεις από την αστυνομία για το τι ακριβώς συνέβη.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Εργατικό ατύχημα στην Κοζάνη - 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
    Εργατικό ατύχημα στην Κοζάνη - 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Ο νεαρός τραματίστηκε από μεταλλικό αντικείμενο και υπεβλήθη σε επέμβαση

    Eργατικό ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό 22χρονου σημειώθηκε το μεσημέρι σε εργασιακό χώρο της ΔΕΗ, στην Κοζάνη.
    Ο 22χρονος αλλοδαπός, σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενος σε εταιρεία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών φέρει σοβαρό τραύμα στο πόδι από μεταλλικό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
    Ελεγχόμενη και σταθερή είναι η κατάσταση του τραυματία, σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Γιάννη Κετικίδη.
    Ο 22χρονος υπεβλήθη σε αξονική για να αξιολογηθεί η κατάστασή του, καθώς διαπιστώθηκε βαθύ τραύμα στον μηρό και στη συνέχεια αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε επέμβαση και αφαίρεση του ξένου αντικειμένου.

    Πηγή: ΕΡΤ - Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο