Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 11:15

Αίγιο: Διασωληνωμένη 23χρονη – Επεσε στο κενό μπροστά στη μητέρα της – Τι λέει ο πατέρας της

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Επεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο Αίγιο και χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο.

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται 23χρονη που έπεσε στο κενό από τον 5οοροφο πολυκατοικίας στο Αίγιο. Ηταν περίπου μία το μεσημέρι όταν μαζί με τη μητέρα της επισκέφθηκαν το διαμέρισμα όπου επρόκειτο να μετακομίσει προκειμένου να επιβλέψουν τις εργασίες ανακαίνισης, όταν σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η νεαρή βγήκε στο μπαλκόνι και «βούτηξε». Βαριά τραυματισμένη, καθώς την πτώση της ανέκοψε θάμνος, μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου και εν συνεχεία λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της διεκομίσθη στην Πάτρα, στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».
Τραγική φιγούρα η μητέρα της, που κατά πληροφορίες έτρεξε να «κρατήσει» την κόρη της, αλλά δεν πρόλαβε…

Η κοπέλα που δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, χθες το απόγευμα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Η 23χρονη διέμενε στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό μαζί με τους γονείς της και στον από πάνω όροφο ήταν το διαμέρισμα της γιαγιάς της, όπου ανακαινιζόταν, καθώς είχε ληφθεί η απόφαση να μείνει μόνη της.

«Μπαμπά, κάτι μου έριξαν στο ποτό»

Το τελευταίο διάστημα η νεαρή εμφάνιζε απώλεια συνείδησης που όπως καταγγέλλει στην «Π» ο πατέρας της, προήλθε μετά από κατανάλωση ποτού σε πρόσφατη βραδινή έξοδο σε παραλιακό κατάστημα της Δυτικής Αιγιάλειας.

«Είχε πάει για ποτό και από τότε δεν είναι καλά. Μου είπε, μπαμπά κάτι μου έριξαν στο ποτό. Το έχουν πάθει άλλες δυο φίλες της» δήλωσε στην «Π» προβαίνοντας στην αποκάλυψη: «Σπρώχνουν ναρκωτικά, έχω κάνει καταγγελία στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ να ψάξουν το θέμα».

Πρόσφατα η 23χρονη εξαφανίστηκε από το αυτοκίνητο της μητέρας της στο κέντρο του Αιγίου, με τις Αρχές να κινητοποιούνται για τον εντοπισμό της, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε. Πληροφορίες θέλουν η νεαρή μετά την ξαφνική εκδήλωση του προβλήματος υγείας και υπό το φόβο να κάνει κακό στον εαυτό της, βρισκόταν υπό την συνεχεία εποπτεία της οικογένειας της.

Πηγή: Pelop.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 10:30

Σχετικά Άρθρα

  • Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο
    Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο

    Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου διακομίσθηκε το πρωί της Κυριακής (27/10) ένας 55χρονος άνδρας έπειτα από ατύχημα κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων.

    Ο τραυματίας συμμετείχε σε ομαδικό κυνήγι με φίλους του στην περιοχή της Ματαράγκας, όταν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopress.gr, τραυματίστηκε στο πόδι από πυροβολισμό που δέχτηκε κατά λάθος από έναν εκ των κυνηγών.

    Οι ιατροί διέγνωσαν κάταγμα σε κνήμη και περόνη, και θεωρείται απαραίτητο να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματός του.

    Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει ενδελεχείς έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, ενώ η οικογένεια του τραυματισμένου άνδρα αγωνιά για την έκβαση της υγείας του, περιμένοντας την εισαγωγή του στο χειρουργείο.

    Πηγή: cnn.gr

  • Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
    Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

    Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση η 14χρονη που τραυματίστηκε χθες από πτώση σοβά, ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου, στους Αγίους Αναργύρους.

    Υπενθυμίζεται ότι το 14χρονο κορίτσι περίμενε το λεωφορείο στη στάση, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, όταν ξαφνικά ένα κομμάτι σοβά αποκολλήθηκε από το 2ο όροφο κτιρίου που βρίσκεται ακριβώς από πίσω και έπεσε πάνω στο κεφάλι της ανήλικης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

    Εκτος κινδύνου η 14χρονη που τραυματίστηκε στους Αγίους Αναργύρους

    Μέσα σε 10 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη βοήθεια μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Εκεί διαπιστώθηκε ότι φέρει επισκληρίδιο αιμάτωμα και πραγματοποιήθηκε χειρουργική επέμβαση, η οποία πήγε αρκετά καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 14χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και αναμένεται εντός των ημερών να επιστρέψει σπίτι της.

    Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει αποκλειστεί ο χώρος της στάσης του λεωφορείου λόγω επικινδυνότητας, ενώ θα ληφθούν καταθέσεις από την αστυνομία για το τι ακριβώς συνέβη.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Εργατικό ατύχημα στην Κοζάνη - 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
    Εργατικό ατύχημα στην Κοζάνη - 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Ο νεαρός τραματίστηκε από μεταλλικό αντικείμενο και υπεβλήθη σε επέμβαση

    Eργατικό ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό 22χρονου σημειώθηκε το μεσημέρι σε εργασιακό χώρο της ΔΕΗ, στην Κοζάνη.
    Ο 22χρονος αλλοδαπός, σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενος σε εταιρεία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών φέρει σοβαρό τραύμα στο πόδι από μεταλλικό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
    Ελεγχόμενη και σταθερή είναι η κατάσταση του τραυματία, σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Γιάννη Κετικίδη.
    Ο 22χρονος υπεβλήθη σε αξονική για να αξιολογηθεί η κατάστασή του, καθώς διαπιστώθηκε βαθύ τραύμα στον μηρό και στη συνέχεια αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε επέμβαση και αφαίρεση του ξένου αντικειμένου.

    Πηγή: ΕΡΤ - Protothema.gr
  • Άγιοι Ανάργυροι: Σε χειρουργείο υποβάλλεται η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβάδες μπαλκονιού
    Άγιοι Ανάργυροι: Σε χειρουργείο υποβάλλεται η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβάδες μπαλκονιού

    Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του κοριτσιού που τραυματίστηκε σε στάση λεωφορείου, όταν έπεσαν σοβάδες πάνω της, στους Αγίους Αναργύρους.

    Η 14χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Εκεί, όπως μεταδίδει το Star, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση υποσκληριδίου αιματώματος, που προκλήθηκε από την κάκωση στο κεφάλι.

    Οι σοβάδες έπεσαν από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου κτιρίου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 8.

    Βίντεο από το σημείο

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ EUROKINISSI
  • Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου άνδρας που έπεσε από στέγη
    Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου άνδρας που έπεσε από στέγη

    Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο κενό από ύψος 4 περίπου μέτρων

    Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου 63χρονος, μετά από πτώση από ύψος τεσσάρων περίπου μέτρων, στο Νεροχώρι του δήμου Θέρμου.

    Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, ο 63χρονος ανέβηκε στη στέγη του σπιτιού του για κάποια εργασία, έχασε όμως την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

    Ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου χειρουργήθηκε στο κεφάλι χθες Τρίτη, με την κατάστασή του να παραμένει σοβαρή.

    Πηγή: NewsBomb.gr
  • Κρήτη: Νεαρός έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο Ηράκλειο
    Κρήτη: Νεαρός έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο Ηράκλειο

    Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές στην Κρήτη είναι η απόπειρα αυτοκτονίας.

    Ένας νεαρός άνδρας έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη το πρωί της Δευτέρας (21/10).

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 28χρονο, ο οποίος έπεσε από τα Τείχη και κατέληξε στο πάρκινγκ μπροστά από την πύλη του Αγίου Γεωργίου.

    Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και περιπολικό της αστυνομίας. Οι διασώστες παρέλαβαν τον 28χρονο και τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

    Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως φέρει σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της πτώσης του αν και ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Απάτη στο «όνομα» της ΔΕΥΑ στο Αίγιο: Άγνωστοι προσποιούνται υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης
    Απάτη στο «όνομα» της ΔΕΥΑ στο Αίγιο: Άγνωστοι προσποιούνται υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης

    Αλιεύουν εντάλματα πληρωμές από «Διαύγεια» και «ΚΗΜΔΗΣ»

    Προσποιούμενοι υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αρδευσης (ΔΕΥΑ) Αιγιαλείας, επίδοξοι απατεώνες επιδιώκουν μέσω τηλεφωνικών κλήσεων να αποσπούν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών επιχειρήσεων και ιδιωτών συναλλασσόμενων, με σκοπό την υφαρπαγή χρηματικών ποσών.

    Παρ’ ολίγον θύμα απάτης, εργολάβος που δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο που επικαλέστηκε ότι καλεί από τη Νομική Υπηρεσία και το Λογιστήριο της ΔΕΥΑΑ, ενημερώνοντας για δήθεν αλλαγή του τρόπου παρακράτησης του ποσού που πρόκειται να του καταβληθεί, ζητώντας προσωπικά δεδομένα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών.

    «Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που γνωρίζουν πως θα πιστωθούν χρήματα και αμέσως ενεργούν. Ο άνδρας υποψιάστηκε και απέφυγε τα χειρότερα.

    Την Πέμπτη το μάθαμε και άμεσα αντιδράσαμε εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας Γιώργος Ντίνος, προσθέτοντας πως όποιος δεχθεί τέτοιου είδους τηλεφωνικές κλήσεις «το βασικό είναι να μην αντιδράσει την ίδια στιγμή, αλλά να ζητήσει όνομα υπαλλήλου, ν’ απευθυνθεί στην υπηρεσία και να διασταυρώσει τα στοιχεία».

    Η μεθοδολογία που ακολουθείται από τους δράστες, ως φαίνεται, είναι ότι, χρησιμοποιώντας πληροφορίες από τα Χρηματικά Εντάλματα Πληρωμής που αναρτώνται, σύμφωνα με τη νομοθεσία των δημοσίων συμβάσεων, στα ηλεκτρονικά συστήματα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και «ΚΗΜΔΗΣ», γνωρίζουν ποιοι και πότε θα πληρωθούν. Ανάλογα περιστατικά κατά το πρόσφατο παρελθόν κατεγράφησαν στο «όνομα» του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων.

    Πηγή: Pelop.gr
  • Τραγωδία στην Αχαΐα: Ανέβηκε σε δέντρο για να μαζέψει αχλάδια, έπεσε και σκοτώθηκε
    Τραγωδία στην Αχαΐα: Ανέβηκε σε δέντρο για να μαζέψει αχλάδια, έπεσε και σκοτώθηκε

    Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 67χρονος στην Αχαΐα, καθώς έπεσε από δέντρο στην προσπάθεια του να μαζέψει αχλάδια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, o 67χρονος πήγε με το αυτοκίνητο του προς τη Δάφνη Καλαβρύτων και στο ύψος της Χόβολης σταμάτησε για να μαζέψει αχλάδια.

    Στην συνέχεια, ο άνδρας, ανέβηκε στο δέντρο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

    Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν αργά για τον άτυχο άνδρα.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο