Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 11:17

Αίγιο: Πτώση 23χρονης από τον 5ο όροφο - Γιατροί είχαν κρίνει αναγκαία την παραμονή της σε Ψυχιατρική Κλινική

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Πριν από μια εβδομάδα η νεαρή είχε υποβληθεί σε εξετάσεις με τους γιατρούς να υποστηρίζουν πως χρειάζεται ειδική αγωγή - Γιατί αρνήθηκε ο πατέρας

Θρίλερ είναι σε εξέλιξη για την υγεία της 23χρονης που έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στο Αίγιο και δίνει μάχη για τη ζωή της.
H 23χρονη, αφού χειρουργήθηκε, νοσηλεύθηκε για λίγες ώρες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», ωστόσο λόγω απολύμανσης στη μονάδα της Πάτρας, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές γεγονότων που προηγήθηκαν του τραγικού περιστατικού το μεσημέρι της Τρίτης μετά και την πρόσφατη απώλεια συνείδησης που εμφάνισε η 23χρονη, που όπως κατήγγειλε ο πατέρας της οφείλεται σε ουσία που έριξαν στο ποτό της, κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου σε παραλιακό κλαμπ, της Δυτικής Αιγιάλειας.
Η νεαρή συνοδεία των γονέων της στις αρχές της περασμένης εβδομάδας μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΠ προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις – αιματολογικές – για να διαπιστωθεί εάν της έχει χορηγηθεί «ξένη» ουσία. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» ήρθε σε επαφή με ψυχολόγους – ψυχιάτρους, όπου ενημέρωσαν τον πατέρα πως κρίνουν αναγκαία την παραμονή της στη Ψυχιατρική Κλινική για παρακολούθηση και χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής.
Ο άνδρας φέρεται πως δεν συναίνεσε και αποχώρησαν μαζί με την 23χρονη, λέγοντας πως θα φροντίσει για την κατ΄οίκον λήψη των φαρμάκων. Κατά πληροφορίες ο πατέρας δεν ενημέρωσε τους ειδικούς για πιθανό ιστορικό κληρονομικότητας ψυχιατρικής φύσεως. Πληροφορίες θέλουν ο πατέρας του σε ηλικία 55 ετών, να έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από ταράτσα του σπιτιού που έμενε στην Αθήνα, ενώ και ένα ακόμα πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του, αντιμετώπιζε χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα.
Λίγες ώρες αργότερα η 23χρονη που κατά πληροφορίες ήταν υπό στενή εποπτεία, εξαφανίζεται από το αυτοκίνητο της μητέρας της ενώ εκείνη είχε μεταβεί σε ΑΤΜ, κοντά σταθμό του ΚΤΕΛ Αιγίου. Εντοπίζεται στην περιοχή Ροδιά, όπου φέρεται να έφθασε με τα πόδια. Την ίδια ημέρα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η κοπέλα αποπειράθηκε να πηδήξει από το μπαλκόνι του σπιτιού που διαμένει με την οικογένεια της, στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που σημειώθηκε το προχθεσινό συμβάν, οπότε και δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που βρίσκονταν στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου αρχικά διεκομίσθη η 23χρονη, η μητέρα της σε κατάσταση σοκ, καθώς όπως αποκάλυψε χθες η «Π», μπροστά στα μάτια της έπεσε στο κενό, απευθυνόμενη στον σύζυγο της φέρεται να του έλεγε «Σου είπα να πάμε στην ψυχιατρική, δεν με άφηνες, δεν ήθελες».
Η 23χρονη, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, απόφοιτος Αρχιτεκτονικής, περιγράφεται από όσους την γνωρίζουν, ως ένα ιδιαίτερα κοινωνικό, ευγενικό και χαμηλών τόνων άτομο, με ιδιαίτερα υψηλό δείκτης ευφυΐας.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 11:02

Σχετικά Άρθρα

  • Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου άνδρας που έπεσε από στέγη
    Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου άνδρας που έπεσε από στέγη

    Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο κενό από ύψος 4 περίπου μέτρων

    Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου 63χρονος, μετά από πτώση από ύψος τεσσάρων περίπου μέτρων, στο Νεροχώρι του δήμου Θέρμου.

    Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, ο 63χρονος ανέβηκε στη στέγη του σπιτιού του για κάποια εργασία, έχασε όμως την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

    Ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου χειρουργήθηκε στο κεφάλι χθες Τρίτη, με την κατάστασή του να παραμένει σοβαρή.

    Πηγή: NewsBomb.gr
  • Κρήτη: Νεαρός έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο Ηράκλειο
    Κρήτη: Νεαρός έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο Ηράκλειο

    Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές στην Κρήτη είναι η απόπειρα αυτοκτονίας.

    Ένας νεαρός άνδρας έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη το πρωί της Δευτέρας (21/10).

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 28χρονο, ο οποίος έπεσε από τα Τείχη και κατέληξε στο πάρκινγκ μπροστά από την πύλη του Αγίου Γεωργίου.

    Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και περιπολικό της αστυνομίας. Οι διασώστες παρέλαβαν τον 28χρονο και τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

    Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως φέρει σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της πτώσης του αν και ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Απάτη στο «όνομα» της ΔΕΥΑ στο Αίγιο: Άγνωστοι προσποιούνται υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης
    Απάτη στο «όνομα» της ΔΕΥΑ στο Αίγιο: Άγνωστοι προσποιούνται υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης

    Αλιεύουν εντάλματα πληρωμές από «Διαύγεια» και «ΚΗΜΔΗΣ»

    Προσποιούμενοι υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αρδευσης (ΔΕΥΑ) Αιγιαλείας, επίδοξοι απατεώνες επιδιώκουν μέσω τηλεφωνικών κλήσεων να αποσπούν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών επιχειρήσεων και ιδιωτών συναλλασσόμενων, με σκοπό την υφαρπαγή χρηματικών ποσών.

    Παρ’ ολίγον θύμα απάτης, εργολάβος που δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο που επικαλέστηκε ότι καλεί από τη Νομική Υπηρεσία και το Λογιστήριο της ΔΕΥΑΑ, ενημερώνοντας για δήθεν αλλαγή του τρόπου παρακράτησης του ποσού που πρόκειται να του καταβληθεί, ζητώντας προσωπικά δεδομένα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών.

    «Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που γνωρίζουν πως θα πιστωθούν χρήματα και αμέσως ενεργούν. Ο άνδρας υποψιάστηκε και απέφυγε τα χειρότερα.

    Την Πέμπτη το μάθαμε και άμεσα αντιδράσαμε εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας Γιώργος Ντίνος, προσθέτοντας πως όποιος δεχθεί τέτοιου είδους τηλεφωνικές κλήσεις «το βασικό είναι να μην αντιδράσει την ίδια στιγμή, αλλά να ζητήσει όνομα υπαλλήλου, ν’ απευθυνθεί στην υπηρεσία και να διασταυρώσει τα στοιχεία».

    Η μεθοδολογία που ακολουθείται από τους δράστες, ως φαίνεται, είναι ότι, χρησιμοποιώντας πληροφορίες από τα Χρηματικά Εντάλματα Πληρωμής που αναρτώνται, σύμφωνα με τη νομοθεσία των δημοσίων συμβάσεων, στα ηλεκτρονικά συστήματα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και «ΚΗΜΔΗΣ», γνωρίζουν ποιοι και πότε θα πληρωθούν. Ανάλογα περιστατικά κατά το πρόσφατο παρελθόν κατεγράφησαν στο «όνομα» του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων.

    Πηγή: Pelop.gr
  • Τραγωδία στην Αχαΐα: Ανέβηκε σε δέντρο για να μαζέψει αχλάδια, έπεσε και σκοτώθηκε
    Τραγωδία στην Αχαΐα: Ανέβηκε σε δέντρο για να μαζέψει αχλάδια, έπεσε και σκοτώθηκε

    Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 67χρονος στην Αχαΐα, καθώς έπεσε από δέντρο στην προσπάθεια του να μαζέψει αχλάδια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, o 67χρονος πήγε με το αυτοκίνητο του προς τη Δάφνη Καλαβρύτων και στο ύψος της Χόβολης σταμάτησε για να μαζέψει αχλάδια.

    Στην συνέχεια, ο άνδρας, ανέβηκε στο δέντρο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

    Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν αργά για τον άτυχο άνδρα.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Ο Α. Κατσιφάρας για τον θάνατο του Δημάρχου Αιγιαλείας
    Ο Α. Κατσιφάρας για τον θάνατο του Δημάρχου Αιγιαλείας

    Αντίο ΦΙΛΕ Δήμαρχε!

    Αντίο ΔΗΜΗΤΡΗ Καλογερόπουλε.

    Ήσουν για μένα ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ελεύθερος - πηγαίος – γλεντζές - αυθεντικός, ένας γνήσιος Δημοκράτης.

    Συνεργαστήκαμε για πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση, σε γνώρισα πολύ καλά και εκτίμησα τον χαρακτήρα σου , την μαχητικότητα και το καθαρό μυαλό σου.

    Λάμπρυνες φίλε μου με την αξιοπρέπεια σου την Αχαΐα και την Δημοκρατική Παράταξη.

    Μοιραστήκαμε τις αγωνίες σου, τα οράματα και τους στόχους σου για την Αιγιάλεια, τον τόπο που τόσο αγάπησες , τίμησες και τιμήθηκες.

    Το κενό είναι μεγάλο, δυσαναπλήρωτο. Φεύγει γρήγορα ένα αυθεντικός αυτοδιοικητικός, που δούλευε με πάθος.

    Θερμά συλλυπητήρια στην ωραία οικογένειά σου την ξεχωριστή και διακριτική σύζυγό σου Σοφία και στα παιδιά του.

    Καλό ταξίδι Δημήτρη, δεν θα σε ξεχάσουμε.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Σκιαδαρέσης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Δημήτρη Καλογερόπουλου
    Σκιαδαρέσης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Δημήτρη Καλογερόπουλου

    Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι και όλα τα μέλη της εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος «υπηρέτησε» επί πολλά χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα, αφοσίωση, πάθος και ανιδιοτέλεια.

    Ο πρόωρος χαμός του Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος εξελέγη Δήμαρχος Αιγιαλείας για δεύτερη συνεχή θητεία δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στην τοπική κοινωνία. Ξεχώριζε για την αγάπη και τον οραματισμό του για την Αιγιάλεια και την αγωνιστικότητα του, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων και στη δρομολόγηση σημαντικών παρεμβάσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

    Δυστυχώς, πρώτα για τον ίδιο και μετά για την Αιγιάλεια, αλλά και την Αχαΐα, έφυγε νωρίς αφήνοντας ανεκπλήρωτα τα σχέδια και τα όνειρά του για ένα καλύτερο μέλλον, όπως ο ίδιος το είχε φανταστεί. Είμαστε όμως σίγουροι, ότι υπάρχουν άξιοι συνεχιστές του έργου του.

    Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

    Αντιπροσωπεία της παράταξης με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου λόγω του αγγέλματος του θανάτου του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου
    Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου λόγω του αγγέλματος του θανάτου του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου

    Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί, σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, στις 18:00, αποκλειστικά με τηλεδιάσκεψη, με θέμα: Απότιση φόρου τιμής στον εκλιπόντα Δήμαρχο Αιγιαλείας ΔημήτρηΚαλογερόπουλο.

    Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας live streaming.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συλλυπητήρια Κώστα Καρπέτα για τον θάνατο του Δημήτρη Καλογερόπουλου
    Συλλυπητήρια Κώστα Καρπέτα για τον θάνατο του Δημήτρη Καλογερόπουλου

    Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας για τον θάνατο του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, έκανε την εξής δήλωση:

    «Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση την τοπική κοινωνία και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην Αιγιάλεια. Η αφοσίωση και το πάθος του για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αποτελούν παράδειγμα για όλους εμάς που υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Η απώλειά του δημιουργεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό και το έργο του θα συνεχίσει να μας εμπνέει.»

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο