Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 20:48

Δυτ. Αχαΐα: Νεαρός επιδειξίας άρπαξε ανυποψίαστη γυναίκα από το λαιμό - Ενεπλάκη σε τρία περιστατικά! (video)

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Αναστάτωση προκλήθηκε στην τοπική κοινότητα των Μποντεΐκων στη Δυτική Αχαΐα, όταν ένας άνδρας περίπου 30 ετών, «παρενόχλησε» με αποτρόπαιο τρόπο τους συμπολίτες του.

Ο 20χρονος εισέβαλε χθες το μεσημέρι περίπου στις 4 παρά δέκα μέσα σε καφενείο και σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός άνδρας καθώς μπήκε στο κατάστημα, στο οποίο βρισκόταν μια γυναίκα κατέβασε ξαφνικά το παντελόνι του, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.

Στη συνέχεια, ο νεαρός επιδειξίας έφυγε από το κατάστημα και καθώς περπατούσε στο δρόμο έτυχε να περνά από μία στάση λεωφορείου, όπου περίμενε για το επόμενο δρομολόγιο μια ακόμη γυναίκα, την οποία άρπαξε -για ανεξήγητο λόγο- από το λαιμό.

Αφού, όμως, έφυγε από το σημείο, η δράση του δεν σταμάτησε… Πήγε σε σπίτι ενός άνδρα και προσπάθησε να μπει μέσα χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρει.

Για τα συμβάντα ενημερώθηκε η Αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Δυτικής Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πρόκληση σωματικών βλαβών και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση και οι κάτοικοι ζητούν την απέλασή του.

Πηγή: Tempo24.news

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 20:52

Σχετικά Άρθρα

  • Αναστάτωση στο Βόλο από ηλικιωμένο που κατέβαζε το εσώρουχό του σε περαστικούς
    Αναστάτωση στο Βόλο από ηλικιωμένο που κατέβαζε το εσώρουχό του σε περαστικούς

    Την παρέμβαση των τοπικών Αρχών στο Βόλο προκάλεσε το μεσημέρι της Κυριακής (20/10) ηλικιωμένος επιδειξίας.

    Ο άνδρας κυκλοφορούσε στο δρόμο με ζακέτα και το εσώρουχό του, το οποίο και κατέβαζε μπροστά σε περαστικούς.

    Το περιστατικό, κατήγγειλαν θαμώνες καφετέριας, με αστυνομικούς να εντοπίζουν τον άνδρα και να τον συλλαμβάνουν έξω από σπίτι, στο οποίο προσπάθησε να κρυφτεί.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες στο τοπικό μέσο TheNewspaper.gr, φαίνεται να μην είναι η πρώτη φορά που ο δράστης κάνει κάτι τέτοιο.

    Πηγή: cnn.gr

  • Δυτ. Ελλάδα: 26χρονος επιδειξίας μπήκε σε λεωφορείο με μαθητές τους παρενοχλούσε και μετά γδύθηκε!
    Δυτ. Ελλάδα: 26χρονος επιδειξίας μπήκε σε λεωφορείο με μαθητές τους παρενοχλούσε και μετά γδύθηκε!

    Απίστευτο περιστατικό σε αστικό λεωφορείο που μετάφερε μαθητές, με 26χρονο που κατέβασε το παντελόνι του!

    Ολα συνέβησαν χθες το πρωί στις 7.30 το πρωί όταν μαθητές μπήκαν στο αστικό λεωφορείο για να τους μεταφέρει στο Γυμνάσιου Λεπενούς Αιτωλοακαρνανίας και μαζί τους επιβιβάστηκε ένας 26χρονος.

    Ο νεαρός άρχισε να παρενοχλεί 14χρονη μαθήτρια, ενώ κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι τους μένοντας γυμνός. Σοκαρισμένοι η 14χρονη και οι συμμαθητές της κατέβηκαν και μπήκαν γρήγορα στο προαύλιο του σχολείου, όπου τους ακολούθησε και ο νεαρός επιδειξίας, συνεχίζοντας να τους παρενοχλεί.

    Η διευθύντρια του γυμνασίου ενημερώθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία που έφθασε αμέσως και τον συνέλαβε.

    Παράλληλα αναζητείται και ο οδηγός του λεωφορείου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση ανηλίκων.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Δυτ. Αχαΐα: Σύλληψη άνδρα για ανθρωποκτονία από αμέλεια
    Δυτ. Αχαΐα: Σύλληψη άνδρα για ανθρωποκτονία από αμέλεια

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαϊας, ένας ημεδαπός άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, παράβαση της νομοθεσίας περί εργασίας και κοινωνικής ασφάλειας και παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης.

    Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, ο κατηγορούμενος, ως ιδιοκτήτης αγροκτήματος, εντόπισε σε ακάλυπτη δεξαμενή άρδευσης, έναν 34χρονο αλλοδαπό, που εργαζόνταν στα κτήματά του, χωρίς τις αισθήσεις του.

    Ο 34χρονος διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, παράγγειλαν τη διενέργεια νεκροτομίας και νεκροψίας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και εξεύρενησαν τον τόπου του περιστατικού σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικων Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

    Επιπλέον, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός άνδρας, εργάζονταν στα κτήματα του κατηγορούμενου, χωρίς να συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις και ενημέρωσαν σχετικά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων ΣΕΠΕ Αχαΐας, καθώς και την Πρεσβεία του αλλοδαπού άνδρα για το θάνατό του.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

  • Τραγωδία στην Δυτ. Αχαΐα: Άνοιξε πομόνα νερού για πότισμα και είδε τον πατέρα του νεκρό
    Τραγωδία στην Δυτ. Αχαΐα: Άνοιξε πομόνα νερού για πότισμα και είδε τον πατέρα του νεκρό

    Τραγωδία το μεσημέρι της Δευτέρας, στα Μπινιαρέικα Δυτικής Αχαΐας, όταν ένας 77χρονος εντοπίστηκε νεκρός από το γιο του, όταν επιχείρησε να ανοίξει πομόνα νερού για να ποτίσει.

    Στις Αρχές σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας.

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία.

    Πηγή: Gnomip.gr

  • Βόλος: Επιδειξίας εισέβαλε σε κατάστημα εστίασης και κυνηγούσε την υπάλληλο
    Βόλος: Επιδειξίας εισέβαλε σε κατάστημα εστίασης και κυνηγούσε την υπάλληλο

    Η κοπέλα πρόλαβε να μπει στο μαγαζί και να κλειδώσει αλλά εκείνος συνέχιζε - Τράπηκε σε φυγή μόνο όταν τον απείλησε ότι θα τον καταγράψει με το κινητό

    Μια εξόχως σοκαριστική εμπειρία έζησε 23χρονη υπάλληλος σε κατάστημα εστίασης στον Βόλο, όταν 40χρονος μπήκε στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού την ώρα που εκείνη έστηνε τα τραπέζια, κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού του και επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα άρχισε να την βρίζει χυδαία.

    Η υπάλληλος σάστισε αλλά κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της παρ’ ότι εκείνη τη στιγμή ήταν μόνη της στο μαγαζί καθώς είχε μόλις ξεκινήσει η βάρδιά της.

    Η κοπέλα πρόλαβε να κλειδωθεί μέσα στο μαγαζί και να καλέσει τον ιδιοκτήτη

    Όλα συνέβησαν γύρω στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή των Παλαιών.

    Όπως περιέγραψε η 23χρονη στο taxydromos.gr, ο άνδρας την κυνήγησε κι εκείνη έτρεξε για να τον αποφύγει. «Όταν γύρισα να τον κοιτάξω, είδα ότι είχε ανοίξει το φερμουάρ και επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα» πρόσθεσε.

    Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και η 23χρονη ενημέρωσαν την Αστυνομία για το συμβάν, η οποία διενεργεί εντατικούς ελέγχους προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης. Ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχολογικά αλλά και αλκοολισμού και είναι γνωστός στην περιοχή.

    Γνωστός στην περιοχή ως «ο τρελός»

    «Ήταν μόλις είχα πιάσει δουλειά και ήμουν μόνη μου στο μαγαζί. Εστηνα τα τραπέζια και κατάλαβα ότι κάποιος με παρακολουθεί» λέει το θύμα συμπληρώνοντας ότι «φατσικά είναι γνωστός στον Βόλο και έχω ακούσει να τον αποκαλούν ‘ο τρελός’».

    Η κοπέλα κινήθηκε γρήγορα για να κλειδώσει το μαγαζί ώστε μην μπει ο άνδρας μέσα. «Τότε ξεκίνησε να με κυνηγάει. Μπήκα μέσα και κόλλησε στην πόρτα. Αρχισε να με απειλεί εκτοξεύοντας χυδαίες και πρόστυχες εκφράσεις», λέει η ίδια.

    Ασφαλής εντός του καταστήματος αλλά και ψύχραιμη, σήκωσε το κινητό της και τον προειδοποίησε ότι θα τον καταγράψει, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να τραπεί σε φυγή.

    Είχε ξαναπάει το μεσημέρι

    Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, το ίδιο μεσημέρι ο δράστης είχε επισκεφτεί ξανά το μαγαζί.

    «Τον βρήκα μέσα στην αποθήκη του καταστήματος, δεν ξέρω πώς μπήκε. Μου ζήτησε μία κόκα κόλα και μου είπε ότι είναι άστεγος. Του έδωσα, όμως στη συνέχεια ζήτησε και ένα μπουκάλι κρασί, δηλώνοντας πως είναι αλκοολικός. Τότε τον έδιωξα», λέει ο ίδιος χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.

    «Με πήρε αμέσως η υπάλληλός μου τηλέφωνο και μου είπε τι είχε γίνει. Μου περιέγραψε τον άνδρα και τη στιχομυθία που είχαν μεταξύ τους και κατάλαβα ότι ήταν ο ίδιος που έδιωξα κακήν κακώς το μεσημέρι» προσθέτει εκφράζοντας ανακούφιση που «ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα χειρότερο στην κοπέλα που ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στο μαγαζί».

    Πηγή: in.gr

  • Δυτική Αχαΐα: Προφυλακιστεός ο 23χρονος για το βιασμό 62χρονης
    Δυτική Αχαΐα: Προφυλακιστεός ο 23χρονος για το βιασμό 62χρονης

    Το 62χρονο θύμα έβαλε τέλος στον εφιάλτη που βίωνε χτυπώντας τον δράστη στο κεφάλι μ΄ένα σφυρί.

    Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε μετά την χθεσινή του απολογία Τετάρτη 15/05/2024, ο 23χρονος καθ ομολογίαν αλλοδαπός δράστης του βιασμού 62χρονης στη Δυτική Αχαΐα.

    Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

    Ο 23χρονος αλλοδαπός το απόγευμα της Κυριακής, μετέβη σε χωράφι στα Νιφορέϊκα Δ. Αχαΐας, όπου βρισκόταν η 62χρονη και την προσέγγισε μο πρόσχημα της αναζήτησης εργασίας.

    Πάρα την άρνηση της γυναίκας εκείνος της επιτέθηκε με το θύμα στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τον εφιάλτη που ζούσε, έπιασε με το χέρι της ένα σφυρί χτυπώντας τον στο κεφάλι.

    Κατά τη σύλληψη του ο δράστης, ομολόγησε την πράξη του, με τον εισαγγελέα να του ασκεί ποινική δίωξη για βιασμό.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Δυτική Αχαΐα: Θρίλερ με ηλικιωμένο που βρέθηκε νεκρός σε χωράφι
    Δυτική Αχαΐα: Θρίλερ με ηλικιωμένο που βρέθηκε νεκρός σε χωράφι

    Ένας 80χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε χωράφι, δίπλα σε τρακτέρ, στην περιοχή του Απιδεώνα στη Δυτική Αχαΐα.

    Το βράδυ της Τετάρτης (15/5) ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, που έφτασαν στο σημείο για έρευνες.

    Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο του ηλικιωμένου κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια.

    Ωστόσο, οι αστυνομικές Αρχές της Δυτικής Αχαΐας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα με την έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • "Θρίλερ" στη Δυτ. Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χωράφι - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

    Ένα "θρίλερ" βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε εξέλιξη, στην περιοχή του Απιδεώνα Δυτικής Αχαΐας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το βράδυ της Τετάρτης, ένας 80χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε χωράφι, δίπλα σε τρακτέρ.

    Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών δεν φαίνεται να καταλήγουν ότι πρόκειται για δυστύχημα, με τις έρευνες να επικεντρώνονται σε πρόκληση θανάτου από παθολογικά αίτια.

    Ωστόσο οι αστυνομικές Αρχές της Δυτικής Αχαΐας, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα με την έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

    Πηγή: Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο