Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 20:28

Μεθώνη: Νέα παρέμβαση από την κόρη του εξαφανισμένου ζευγαριού – Θέλει να ανοίξει η διαθήκη

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ζευγαριού Αμερικανών στη Μεθώνη.

Μέρα με την ημέρα εξανεμίζονται οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανό το ηλικιωμένο ζευγάρι Αμερικανών που εξαφανίστηκε από τη Μεθώνη.

Το ζεύγος Ρόμπινσον δεν έχει δώσει κανένα ίχνος ζωής από τις 23 Ιανουαρίου που μίλησαν τελευταία φορά με την κόρη τους που ζει στις ΗΠΑ.

Από εκείνη την ημέρα έχουν χαθεί τα ίχνη τους αλλά και το αυτοκίνητό τους.

Στις 8 Φεβρουαρίου ενεργοποιήθηκε το Silver Alert με τη φωτογραφία του ζευγαριού και τη διευκρίνιση πως εξαφανίστηκε και το μπλε αυτοκίνητό τους. Ένα αυτοκίνητο που όπως φαίνεται χρησιμοποίησαν όταν χάθηκαν τα ίχνη τους από τη Μεθώνη.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που αναζητούν το ζευγάρι ηλικιωμένων οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο alert όσο και τα social media της 80χρονης Λουκρίσια, δεν ανταποκρίνονται στην εικόνα που έχουν σήμερα.

«Η κυρία Ρόμπινσον δεν έχει καμία σχέση με τη φωτογραφία που έχουμε αναρτήσει, είναι πολύ περισσότερο γερασμένη, δε φοράει την περούκα της αλλά φοράει ένα τσεμπέρι στο κεφάλι, υπάρχει καμπούρα έντονη», σημειώνεται.

Από την άλλη η κόρη τους από την πρώτη στιγμή θεώρησε πως οι γονείς της είναι νεκροί. Τώρα προσπαθεί να κινήσει τις διαδικασίες για το άνοιγμα της διαθήκης, χωρίς βέβαια οι ηλικιωμένοι με καταγωγή από τις ΗΠΑ, να θεωρούνται νεκροί από τις Αρχές.

«Καταρχάς πρέπει το ζευγάρι να κηρυχθεί άφαντο, αυτό για να γίνει σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Γίνεται μετά από μία 5ετία εφόσον δεν έχει βρεθεί τίποτα από αυτούς τους ανθρώπους», σημειώνεται.

Η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού, μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», έκανε έκκληση για βοήθεια πριν από δύο εβδομάδες, με την ελπίδα κάποιος να της μεταφέρει νεότερα για τους γονείς της.

«Βοηθήστε με απλώς να φέρω πίσω σε εμένα τους γονείς μου. Όπως και αν είναι», τόνισε.

Πηγή: iEidiseis.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 19:59

Σχετικά Άρθρα

  • Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις εις βάρος του ζευγαριού που εξέδιδε 25χρονη
    Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις εις βάρος του ζευγαριού που εξέδιδε 25χρονη

    Κακουργηματικές διώξεις ασκήθηκαν εις βάρος του ζευγαριού που κατηγορείται για την υπόθεση εμπορίας με θύμα μια 25χρονη.

    Στον εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα το ζευγάρι που κατηγορείται για την υπόθεση εμπορίας με θύμα μια 25χρονη, στο Ηράκλειο Κρήτης. Εις βάρος του ζευγαριού ασκήθηκαν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

    Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη εντοπίστηκε χτυπημένη το πρωί της Πέμπτης στην άκρη του δρόμου, από περαστικό οδηγό.

    Οι ποινικές διώξεις σε βάρος του ζευγαριού

    Ο εισαγγελέας άσκησε στον 42χρονο και στην 30χρονη ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση καθώς για παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και έκθεση από κοινού, σύμφωνα με το cretapost.gr.

    Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στη συνέχεια στον ανακριτή όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την προσεχή Τρίτη.

    Οι αποτρόπαιες πράξεις του ζευγαριού

    Όπως προέκυψε από την προανάκριση η 25χρονη, βρισκόταν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν ένας 42χρονος και μια 30χρονη, όταν κάποια στιγμή η 30χρονη άρχισε να τη χτυπά και στη συνέχεια την πέταξε από το αμάξι.

    Την ίδια ώρα αποκαλύφθηκε ότι από τέλη Αυγούστου το ζευγάρι είχε πείσει την 25χρονη, η οποία ήταν φιλοξενούμενη σε δομή, να πάει στο σπίτι τους όπου και την «φυλάκισαν» ενώ την ανάγκασαν να εκδίδεται.

    Σε σύντομο χρονικό διάστημα εντοπίστηκαν ο 42χρονος και η 30χρονη και συνελήφθησαν, ενώ στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα της 25χρονης και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ.

    Πηγή: In.gr
  • Καλαμάτα: Έσπασαν αυτοκίνητο με βαριοπούλα και τραυμάτισαν γυναίκα με μωρό
    Καλαμάτα: Έσπασαν αυτοκίνητο με βαριοπούλα και τραυμάτισαν γυναίκα με μωρό

    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Καλαμάτα, όταν σε ένα όχημα στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι μαζί με το 11 μηνών βρέφος τους στο ύψος του Δημαρχείου Καλαμάτας και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η νεαρή μητέρα.

    Σύμφωνα με το protothema.gr, όλα έγιναν μέρα- μεσημέρι της Τρίτης, όταν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά έκλεισε τον δρόμο σε αυτό του ζευγαριού των ομοφύλων τους και οι δυο από τους επιβάτες άρχισαν να το χτυπούν άγρια με μια βαριοπούλα προκαλώντας φθορές.

    Η τρομοκρατημένη μητέρα πήρε το μωρό στην αγκαλιά της και βγήκε στον δρόμο ζητώντας βοήθεια. Όμως, ο τρίτος Ρομά έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και την χτύπησε σωριάζοντάς την στο έδαφος!

    Οι δράστες μπήκαν βιαστικά στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, καταφέρνοντας να εξαφανιστούν παρά το γεγονός ότι οι άνδρες της Αστυνομία ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι.

    Πηγή: Gargalianoionline.gr

  • Silver Alert στον Πύργο - Εξαφανίστηκε η 60χρονη Ζωή Χαλιλοπούλου
    Silver Alert στον Πύργο - Εξαφανίστηκε η 60χρονη Ζωή Χαλιλοπούλου

    Συναγερμός σήμανε στις Αρχές και στον φορέα γραμμή ζωής "Silver Alert" στον Πύργο λόγω της εξαφάνισης μιας γυναίκας τις τελευταίες ημέρες.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση: "Η Ζωή Χαλιλοπούλου, 60 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της κόρης της, στο οποίο διέμενε προσωρινά, στον Πύργο Ηλείας, το απόγευμα της 09/10/24, όταν έφυγε για να πάει μια βόλτα στην πλατεία της πόλης και δεν επέστρεψε.

    Έχει καστανά ίσια μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,55μ και είναι εύσωμη.

    Έχει τατουάζ στο δεξί της μπράτσο.

    Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε – μαύρη μπλούζα, μπλε – μαύρη φούστα, μαύρα παπούτσια τύπου μπαλαρίνες και μαύρο τσαντάκι μέσης.

    Η υπηρεσία SILVER ALERT, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το μεσημέρι της 15/10/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

    Η ζωή της, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

    Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065"

    LOST CHALILOPOULOU2

  • Μελέτης Ηλίας: Επιχείρησα να κάνω fake προφίλ για να με δεχτεί η κόρη μου στο Instagram αλλά δεν τα έχω καταφέρει
    Μελέτης Ηλίας: Επιχείρησα να κάνω fake προφίλ για να με δεχτεί η κόρη μου στο Instagram αλλά δεν τα έχω καταφέρει

    Με όλα αυτά που ακούμε δεξιά και αριστερά, με όλη αυτήν την έκρηξη βίας που υπάρχει και όλα αυτά τα περιστατικά, εμείς οι γονείς έχουμε τρομερό άγχος, πρόσθεσε

    O Μελέτης Ηλίας μίλησε για την 14χρονη κόρη του, τον τρόπο που προσπαθούν να την αναθρέψουν και να την προστατέψουν με τη σύζυγό του και συγχρόνως αποκάλυψε ότι προσπάθησε να την ακολουθήσει στο Instagram, χωρίς όμως επιτυχία.
    Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «2night Show» το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου.
    «Με όλα αυτά που ακούμε δεξιά και αριστερά, με όλη αυτήν την έκρηξη βίας που υπάρχει και όλα αυτά τα περιστατικά, εμείς οι γονείς έχουμε τρομερό άγχος. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι όσο πιο διακριτικά να έχουμε μια εικόνα με ποιους κάνει παρέα, με ποιους μπορεί να φλερτάρει, χωρίς να γινόμαστε αδιάκριτοι και πιεστικοί. Με τη γυναίκα μου νομίζω ότι το χειριζόμαστε καλά», είπε αρχικά.

    Δείτε το βίντεο
    Και συνέχισε: «Την ακολουθώ στο Instagram, με ακολουθεί και εκείνη. Όχι όμως στο private, γιατί έχει και private. Εκεί είναι μόνο οι στενοί της φίλοι. Προσπάθησα μια φορά να μπω, αλλά με έκανε decline. Έχω επιχειρήσει να κάνω και ψεύτικο προφίλ για να την ακολουθήσω, αλλά δεν τα έχω καταφέρει».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Σοκ στη Σκύρο: Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στις ανήλικες κόρες του
    Σοκ στη Σκύρο: Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στις ανήλικες κόρες του

    Η υπόθεση ασέλγειαςσε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών από τον ίδιο τους τον πατέρα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Σκύρου.

    Την πράξη επιβεβαίωσε η σύζυγός του

    Ο άνδρας, σύμφωνα με το evima.gr, προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και ομολόγησε ότι ασέλγησε σε βάρος της μικρής του κόρης εντός του αγροκτήματός τους. Μετά την ομολογία του πατέρα του ανήλικου κοριτσιού, στο αστυνομικό τμήμα μετέβησαν, η σύζυγός του αλλά και η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, ηλικίας 15 ετών.

    Η σύζυγος του άνδρα επιβεβαίωσε το συμβάν στις αρχές, ενώ σημείωσε ότι, πριν από έξι χρόνια, ο ίδιος είχε ασελγήσει και σε βάρος της 15χρονης. Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Χαλκίδας ενημερώθηκε για την υπόθεση και αναμένεται να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που ορίζει ο νόμος.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Συναγερμός στην Καρδίτσα από την εξαφάνιση 49χρονου - Αγνοείται τέσσερις ημέρες
    Συναγερμός στην Καρδίτσα από την εξαφάνιση 49χρονου - Αγνοείται τέσσερις ημέρες

    Έρευνες για τον εντοπισμό ενός 49χρονου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την Τετάρτη (18/9) βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου (21/9) στην περιοχή της Κρανιάς στο Μουζάκι Καρδίτσας.

    Στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

    Σύμφωνα με το karditsaLive.net ο 49χρονος φέρεται να είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με συγχωριανό του το απόγευμα της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου. Είχαν δώσει ραντεβού να συναντηθούν, αλλά τα ίχνη του άνδρα εξαφανίστηκαν. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο συγχωριανός του δήλωσε την εξαφάνισή του στην αστυνομία.

    Έρευνα για την εξαφάνισή του διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

    Πηγή: cnn.gr

  • «Κοιμόμουν στο γρασίδι»: Οι πρώτες δηλώσεις του 78χρονου από την Κοζάνη που χάθηκε στην Κωνσταντινούπολη
    «Κοιμόμουν στο γρασίδι»: Οι πρώτες δηλώσεις του 78χρονου από την Κοζάνη που χάθηκε στην Κωνσταντινούπολη

    Ευτυχή κατάληξη είχε η έρευνα για τον 78χρονο Δημήτρη Παπαδημητρίου, κάτοικο Σερβίων Κοζάνης, ο οποίος εξαφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Τουρκία, αλλά τελικά εντοπίστηκε από έναν οδηγό ταξί, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (13/9).

    Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 78χρονος ανέφερε: «Κοιμόμουν στο γρασίδι. Δυσκολευόμουν να συνεννοηθώ, λόγω γλώσσας. Πήγαινα και έδινα το "παρών" κάθε μέρα σε ένα αστυνομικό τμήμα ή σε έναν αστυνομικό που ήταν έξω, από αυτούς που γυρνούσαν στην πόλη. Δεν καταλάβαιναν τι έλεγα, δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε».

    Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, πρέσβη Κωνσταντίνο Κούτρα, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου αναγνωρίστηκε από έναν οδηγό ταξί, ο οποίος τον οδήγησε σε μία καφετέρια. Από εκεί, κάλεσαν το ελληνικό προξενείο της πόλης.

    Ο πρέσβης Κωνσταντίνος Κούτρας τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει σημασία να πούμε τι έγινε. Έγινε ό,τι έγινε. Έχασε τον προσανατολισμό του. Η ουσία είναι ότι βρέθηκε. Αυτό είναι το σημαντικό». Ο 78χρονος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, συνοδευόμενος από τον γιο του και την εγγονή του.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Θεσσαλονίκη: Βαρύ ιστορικό οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ είχε οδηγός που παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί του
    Θεσσαλονίκη: Βαρύ ιστορικό οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ είχε οδηγός που παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί του

    Παλαιότερες παραβάσεις που σχετίζονται με την οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο ιστορικό του οδηγού που παρέσυρε με ΙΧ ανδρόγυνο και το 2 ετών παιδί τους, στις 11 Σεπτεμβρίου στη Θέρμη.

    Στην ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρεται ότι για το σύνολο των παραβάσεων είχαν επιβληθεί στον 46χρονο οδηγό τα ανάλογα διοικητικά μέτρα και πρόστιμα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

    Σχετικά με τροχαίο της 11ης Σεπτεμβρίου, η Αστυνομία αναφέρει ότι η υπηρεσία Τροχαίας που επιλήφθηκε ενήργησε σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και επέβαλε στον παραβάτη οδηγό τις προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις.

    Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, οπότε πέραν των ποινικών κυρώσεων επιβλήθηκαν και οι ανάλογες –σύμφωνα με τον ΚΟΚ– διοικητικές κυρώσεις.

    «Η Ελληνική Αστυνομία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αντιμετώπιση τροχαίων παραβάσεων, με έμφαση στις περιπτώσεις οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος, που αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια. Έχοντας εντείνει τους ελέγχους σε όλο το οδικό δίκτυο και αυξήσει τη βεβαίωση παραβάσεων, επιβάλλει απαρέγκλιτα τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία κυρώσεις στους παραβάτες. Η ασφάλεια στους δρόμους αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα και οι ενέργειες της Τροχαίας στοχεύουν στην πρόληψη των ατυχημάτων και την προστασία της ζωής όλων των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση.

    Πηγή: Cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο