Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 19:16

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο νεαρός Ρομά που φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει ανήλικο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος Ρομά από το Αγρίνιο που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου Ρομά.

Ο νεαρός συνελήφθη το απόγευμα της 20ης Μαρτίου, όταν και εργαζόμενη στην καθαριότητα σχολικής μονάδας της πόλης τον είδε από απόσταση να αυτοϊκανοποιείται και να προσεγγίζει με αρρωστημένες διαθέσεις ένα αγόρι.

Το σκηνικό διαδραματίστηκε σε εγκαταλελειμμένο δημόσιο χώρο σε συνοικισμό στις παρυφές της πόλης.

Ακολούθως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο και προσήγαγαν τον 25χρονο, ο οποίος αργότερα συνελήφθη ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε και η σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαταχθεί η προφυλάκισή του στις φυλακές της Τρίπολης.

Πηγή: Αgrinionews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 19:03

Σχετικά Άρθρα

  • Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο
    Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο

    Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου διακομίσθηκε το πρωί της Κυριακής (27/10) ένας 55χρονος άνδρας έπειτα από ατύχημα κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων.

    Ο τραυματίας συμμετείχε σε ομαδικό κυνήγι με φίλους του στην περιοχή της Ματαράγκας, όταν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopress.gr, τραυματίστηκε στο πόδι από πυροβολισμό που δέχτηκε κατά λάθος από έναν εκ των κυνηγών.

    Οι ιατροί διέγνωσαν κάταγμα σε κνήμη και περόνη, και θεωρείται απαραίτητο να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματός του.

    Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει ενδελεχείς έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, ενώ η οικογένεια του τραυματισμένου άνδρα αγωνιά για την έκβαση της υγείας του, περιμένοντας την εισαγωγή του στο χειρουργείο.

    Πηγή: cnn.gr

  • Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
    Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

    Ανατροπή σε ότι αφορά τον οδηγό της μηχανής που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, πριν από πέντε ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης, υπάρχει σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

    Σύμφωνα με το Cretalive, το δίκυκλο που παρέσυρε και τραυμάτισε τον ηλικιωμένο επιχειρηματία το βράδυ της 21ας Οκτωβρίου ήταν ένας 17χρονος και όχι 50χρονος οδηγός, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

    Όπως προέκυψε μέσα από την προανάκριση της Τροχαίας, την αξιοποίηση μαρτυριών και το υλικό από κάμερες, το μηχανάκι δεν οδηγούσε ο 50χρονος αλλά o 17χρονος γιος του!

    Πιθανολογείται ότι ο πατέρας προσπαθώντας να υπερασπιστεί το παιδί του, πήρε πάνω του την ευθύνη και συνελήφθη για ψευδή κατάθεση.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Έχει υποβληθεί ήδη σε χειρουργεία και η μετεγχειρητική του κατάσταση εξελίσσεται ομαλά. Εκτιμάται δε, ότι, αν όλα πάνε καλά, την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο κι επέστρεψε στη ΜΕΘ, όπου η διαδικασία της αφύπνισης έγινε με επιτυχία.

    Ένα ακόμη χειρουργείο αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα στο μηρό, όταν κι εφόσον κριθεί αναγκαίο από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

    Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη του η οικογένεια, τα παιδιά του - τόσο ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όσο και τα αδέρφια του- συγγενείς αλλά και φίλοι

    Πηγή: cnn.gr

  • Τρίπολη: Αδέλφια εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν ανήλικο σε σχολείο  - Συνελήφθησαν μαζί με τον πατέρα τους
    Τρίπολη: Αδέλφια εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν ανήλικο σε σχολείο  - Συνελήφθησαν μαζί με τον πατέρα τους

    Στη σύλληψη δύο αδελφών και του πατέρα τους προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Τρίπολης για επίθεση σε ανήλικο.

    Σύμφωνα με το arcadia938, τα δύο παιδιά φέρονται να εξύβρισαν, να απείλησαν και να χτύπησαν τον ανήλικο σε προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος το μεσημέρι της ίδια ημέρας, με τις Αρχές να προχωρούν και στη σύλληψη του πατέρα τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Αγρίνιο: Απατεώνες θα άρπαζαν από ηλικιωμένη 10.000 ευρώ - Η σωτήρια παρέμβαση του ιερέα
    Αγρίνιο: Απατεώνες θα άρπαζαν από ηλικιωμένη 10.000 ευρώ - Η σωτήρια παρέμβαση του ιερέα

    Απατέωνες στο Αγρίνιο, παριστάνοντας τους γιατρούς, παραλίγο να αρπάξουν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη γυναίκα με το ψεύτικο επιχείρημα του τροχαίου ατυχήματος συγγενικού της προσώπου. Ωστόσο η παρέμβαση του ιερέα που απευθύνθηκε η μεγάλη γυναίκα, αποδείχθηκε σωτήρια καθώς ο εφημέριος ειδοποίησε την αστυνομία.

    Σύμφωνα με το agrinionews.gr μια ηλικιωμένη γυναίκα παραλίγο έλειψε να πέσει θύμα των επίδοξων απατεώνων, το πρωί της Δευτέρας 21/10.

    Άγνωστοι που παρίσταναν τους γιατρούς επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί της με την πρόφαση ότι χτύπησε η κόρη της σε τροχαίο ατύχημα. Της ζήτησαν 45 χιλιάδες ευρώ για επέμβαση στην οποία και θα έπρεπε η τραυματισμένη κόρη της να υποβληθεί…

    Μάλιστα, έκλεισαν ραντεβού μαζί της στην περιοχή της Αγίας Τριάδας ενώ εν συνεχεία άλλαξαν το σημείο συνάντησης, ζητώντας της να μεταβεί στο νοσοκομείο.

    Η ηλικιωμένη κυρία στον πανικό της απευθύνθηκε στον εφημέριο του ναού της Αγίας Τριάδας ώστε να καλέσει ταξί και να πάει τα χρήματα στο νοσοκομείο.

    Ο ιερέας -ευτυχώς- αντί για ταξί κάλεσε την αστυνομία και ηλικιωμένη κυρία γλίτωσε τα 10.000€ που είχε πάνω της…

    Πηγή: Cnn.gr

  • «Διακομίστηκε στο νοσοκομείο 3,5 ώρες μετά» καταγγέλλει η οικογένεια του 28χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Αγρίνιο
    «Διακομίστηκε στο νοσοκομείο 3,5 ώρες μετά» καταγγέλλει η οικογένεια του 28χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Αγρίνιο

    «Ένα πολυτραυματία που απαγορεύεται να μετακινηθεί τον έστειλα 3,5 ώρες στην Καλαμάτα» καταγγέλλει ο θείος του 28χρονου που πέθανε μετά από σοβαρό τροχαίο την περασμένη Δευτέρα, στο Αγρίνιο.

    «Έχουν καταντήσει την Ελλάδα τριτοκοσμική»

    «Μπορεί να μην γλίτωνε, αλλά έστω και ένα στο εκατομμύριο να υπήρχε μια πιθανότητα να γλιτώσει με αυτό ήταν τελειωμένος. Ο μεγαλύτερος νομός της Ελλάδας, η Αιτωλοακαρνανία δεν έχει ΜΕΘ, ούτε στην Πάτρα, ούτε στα Γιάννενα, ούτε πουθενά δεν υπήρχε» ανέφερε ο θείος του στην τηλεόραση του OPEN.

    «Είναι μεγάλος μεγαλύτερος ο πόνος μας όταν βγαίνει ο υπουργός Υγείας και λέει αναβαθμίστηκε το σύστημα υγείας. Για ποιο σύστημα υγείας μιλάει; Έχουν τα μούτρα και βγαίνουν και λένε ότι τα κάνουν τέλεια. Άμα υπήρχε αίσθηση ευθύνης και οι 300 πρέπει να παραιτηθούν, έχουν καταντήσει την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα» ανέφερε

    To χρονικό

    Ο νεαρός Γιώργος είχε τραυματιστεί σοβαρότατα στο τροχαίο που συνέβη λίγο πριν τις 21:00 της Δευτέρας, 14 Οκτωβρίου. Το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με ΙΧ στον κόμβο Σταδίου, με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

    Είχε μεταφερθεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου και ακολούθως στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου υπήρχε διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ.

    Ο νεαρός δικυκλιστής εξέπνευσε την Παρασκευή (18/10), νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καλαμάτας.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος οδηγός του ΙΧ με το οποίο συγκρούστηκε ο 28χρονος συνελήφθη, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ έχουν παραγγελθεί και εξετάσεις. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Τραγωδία στη Νέα Κίο: Αναζητούν με DNA τον οδηγό που ευθύνεται για τον θάνατο της 37χρονης μητέρας
    Τραγωδία στη Νέα Κίο: Αναζητούν με DNA τον οδηγό που ευθύνεται για τον θάνατο της 37χρονης μητέρας

    Κανείς από τους δύο Ρομά δεν αποκαλύπτει ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στην Αργολίδα.

    Ραγδαίες εξελίξεις στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην 37 Χρόνη μητέρα δύο παιδιών στην Νέα Κίο Αργολίδας το μεσημέρι της Παρασκευής (11/10), όταν πήγε με το αυτοκίνητο της στην εργασία της.

    Το αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε τη θανατηφόρο σύγκρουση, επέβαιναν δύο Ρομά, οι οποίοι από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο ένας εκσφενδονίστηκε στην παραλία, ενώ ο δεύτερος βρέθηκε στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου. Οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Άργους, ωστόσο την ίδια στιγμή που η οικογένεια της 37 Χρόνης πενθεί από τον πρόωρο χαμό της. Κανένας από τους δύο Ρομα δεν λέει στους αστυνομικούς το ποιος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι. Φαίνεται ο ένας να τα ρίχνει στον άλλον.

    Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο δεν έχει δίπλωμα οδήγησης. Έχει παρθεί δείγμα DNA και γεννητικό υλικό από τη θέση του οδηγού και τα αποτελέσματα του οποίου θα μαρτυρήσουν ποιος ήταν αυτός που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, πατώντας τις διαχωριστικές γραμμές του παραλιακού δρόμου, ενώ στη συνέχεια -όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το iEidiseis.gr- έκανε προσπέραση, με αποτέλεσμα που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της άτυχης μητέρας.

    Με προφορική εντολή εισαγγελέα οι δυο Ρομα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ αναμένονται εξελίξεις μετά το αποτέλεσμα του τεστ DNA, αλλά και όταν οι δύο Ρομά πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου ενδέχεται να έχουμε αντίδραση από την Εισαγγελία. Η οικογένεια του θύματος διόρισε πραγματογνώμονα που πήγε στο σημείο στο οποίο φυλάσσονται τα τρία εμπλεκόμενα αυτοκίνητα του τροχαίου, προκειμένου να συντάξει έκθεση.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας της 37 Χρόνης, Χριστόφορος Γκλαβενος, μίλησε στο iEidiseis.gr, αναφέροντας: «Η ταυτότητα του οδηγού θα εξιχνιαστεί τις επόμενες ημέρες. Είναι ατύχημα, το οποίο οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα. Η οποία υπερέβαινε κατά πολύ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας που ισχύει στο συγκεκριμένο δρόμο, αυτό καθιστά τον χαρακτηρισμό της πράξης, όχι μόνο ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά και ως επικίνδυνη οδήγηση.

    »Ο εισαγγελέας έχει δώσει εντολή προκειμένου να διερευνηθούν τα ιδιαίτερα στοιχεία τέλος της πράξης αυτής του (290 Α) για επικίνδυνη οδήγηση του Ποινικού Κώδικα, σε συρροή με το 302 του ΠΚ, ανθρωποκτονία από αμέλεια. Συλλέγονται όλα τα στοιχεία από τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να συγκροτήσουν την δικογραφία στην οποία θα δοθεί ο σωστός χαρακτηρισμός του αδικήματος, που δεν είναι μία ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά του κακουργήματος επικίνδυνης οδήγησης, που θα οδηγήσει τον δράστη ή τους δράστες ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέως».

    Αργολίδα: Οι κάτοικοι της Νέας Κίου «βράζουν»

    Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν συνεχώς συγκεντρώσεις και διαμαρτύρονται για τα συνεχόμενα περιστατικά παραβατικότητας συγκεκριμένων ομάδων Ρομά που ζουν στην νέα Κίο και δημιουργούν συνεχώς πρόβλημα στην καθημερινότητα των πολιτών της περιοχής θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα καθώς όπως λένε οι ίδιοι είναι καθημερινά τα περιστατικά που δοκιμάζουν τα όρια των αυτοκινήτων τους στον παραλιακό δρόμο, απειλούν όποιον αντιδρά στις παραβατικές συμπεριφορές, κλέβουν, απειλούν και προχωρούν σε έκνομες ενέργειες.

    Όπως επισημαίνουν στο iEidiseis.gr, το πρόβλημά τους δεν είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας, καθώς από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας γίνεται μία υπερπροσπάθεια στην αντιμετώπιση και διαχείριση της κατάστασης με συνεχόμενους ελέγχους, πρόστιμα και συλλήψεις των παραβατικών, ωστόσο, όπως λένε, δεν είναι αρκετό, καθώς η πολιτεία κωφεύει στο γενικότερο πρόβλημα και πρέπει συλλογικά όλοι οι φορείς να συντονιστούν και να δώσουν μόνιμη λύση. Όπως αναφέρουν, οι νόμοι και οι φορείς δεν βοηθούν στην αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης του προβλήματος.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Αγρίνιο: «Τον λένε Γιώργο και ήταν 28 ετών», ξεσπά η ξαδέρφη του αδικοχαμένου Γιώργου Παπαηλία
    Αγρίνιο: «Τον λένε Γιώργο και ήταν 28 ετών», ξεσπά η ξαδέρφη του αδικοχαμένου Γιώργου Παπαηλία

    Η ξαδέρφη του Γιώργου Παπαηλία, με ανάρτησή της, ξεσπά και γράφει για το βράδυ του μοιραίου τροχαίο, για την χρήση κράνους, για την κλίνη ΜΕΘ που δεν υπήρχε σε κοντινά νοσοκομεία, για το κράνος

    Έχασε την μάχη για τη ζωή ο 28χρονος Γιώργος Παπαηλίας που τραυματίστηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στον κόμβο Σταδίου στο Αγρίνιο.

    Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Άφησε την τελευταία του πνοή, χθες, Παρασκευή, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καλαμάτας όπου διακομίσθηκε εκείνη τη νύχτα.

    Η ξαδέρφη του Γιώργου Παπαηλία, με ανάρτησή της, ξεσπά και γράφει για το βράδυ του μοιραίου τροχαίο, για την χρήση κράνους, για την κλίνη ΜΕΘ που δεν υπήρχε σε κοντινά νοσοκομεία, για το κράνος

    Αναφέρεται και στην δωρεά οργάνων που επιθυμούσε να κάνει η οικογένεια αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό για λόγους που δεν γνωρίζει.

    «Φτάνει με τον αριθμό όσων έφυγαν για το κεφάλι κάποιου άλλου», σημειώνει.

    Η ανάρτησή της:

    Επειδή απόψε είναι Παρασκευή βράδυ και θα βγείτε…

    ⚫️𝞣𝞰𝞶 𝞓𝞮𝞾𝞽𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞫𝞺𝞪𝞭𝞾 ένα 𝝥𝝖𝝞𝝙𝝞 𝟮𝟴 𝝬𝝦𝝤𝝢𝝮𝝢 έφυγε από το σπίτι του με το μηχανάκι του φορώντας το κράνος του, για προπόνηση καράτε.
    Δεν ξέρω αν στο ενδιάμεσο σταμάτησε για βενζίνη, το έβγαλε, και δεν το ξαναφόρεσε επειδή <δίπλα είμαι, μωρέ, έφτασα>, πάντως τη στιγμή που το χρειαζόταν όσο τίποτα, μάρτυρες μας είπαν ότι δεν το φορούσε.

    ⚫️𝞣𝞰𝞶 𝞓𝞮𝞾𝞽𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞫𝞺𝞪𝞭𝞾 ένας 𝝖𝝠𝝠𝝤𝝨 𝝖𝝢𝝙𝝦𝝖𝝨 32 𝝬𝝦𝝤𝝢𝝮𝝢 πήρε το αμάξι του και μέσα σε κόμβο έκανε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τρελές προσπεράσεις, και τελευταία στιγμή, επειδή του ήρθε, έστριψε τελείως αντίθετα το τιμόνι κι έπεσε πάνω στο μηχανάκι.
    Οι ντόπιοι ξέρουν και τον έναν και τον άλλο, και αναφέρουν πως ο δεύτερος φημίζεται για τις ουσίες που πίνει/καπνίζει/σνιφάρει…

    ⚫️𝞣𝞰𝞶 𝞓𝞮𝞾𝞽𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞫𝞺𝞪𝞭𝞾, όταν ήταν 𝝚𝝥𝝚𝝞𝝘𝝤𝝢 να νοσηλευτεί ο πρώτος νεαρός στη ΜΕΘ του Αγρινίου, 𝝙𝝚𝝢 𝝪𝝥𝝜𝝦𝝬𝝚 𝝙𝝞𝝖𝝝𝝚𝝨𝝞𝝡𝝜 , όχι μόνο στο 𝝖𝝘𝝦𝝞𝝢𝝞𝝤 , αλλά ούτε στα 𝝘𝝞𝝖𝝢𝝢𝝚𝝢𝝖, ούτε στην 𝝥𝝖𝝩𝝦𝝖.

    Ο νεαρός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της 𝝟𝝖𝝠𝝖𝝡𝝖𝝩𝝖𝝨, με κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις, περισσότερο από 3,5 ώρες μετά.

    ⚫️𝞢𝞰𝞵𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞹𝞺𝟂𝞲 , ο νεαρός 𝝚𝝫𝝪𝝘𝝚 ……

    Και η 𝝙𝝮𝝦𝝚𝝖 𝝤𝝦𝝘𝝖𝝢𝝮𝝢 που ήθελε να κάνει η οικογένειά του,
    𝝙𝝚𝝢 𝝟𝝖𝝩𝝖𝝫𝝚𝝦𝝚 𝝢𝝖 𝝘𝝞𝝢𝝚𝝞.

    Δε γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί…

    ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄

    Στην παραπάνω ιστορία, είναι όλα λάθος.
    𝝤𝝠𝝖❗❗❗

    ➡️Ένας άνθρωπος, γνωστός χρήστης, που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο παρελθόν, συνεχίζει να οδηγεί. Κάθε δευτερόλεπτο που είναι στο τιμόνι, κάποιος μας κινδυνεύει.

    𝝟𝝞 𝝤𝝡𝝮𝝨 𝝤𝝙𝝜𝝘𝝤𝝪𝝨𝝚

    ➡️Ο νεαρός στο μηχανάκι, δε με νοιάζει γιατί, δε φορούσε κράνος. Δεν ξέρω αν θα σωζοταν και τώρα θα κάναμε βιντεοκληση από το νοσοκομείο, να κράζουμε μαζί τον απαράδεκτο που του έσπασε το πόδι, ή αν θα είχε την ίδια κατάληξη.

    𝝖𝝠𝝠𝝖 𝝚𝝥𝝦𝝚𝝥𝝚 𝝢𝝖 𝝩𝝤 𝝫𝝤𝝦𝝖𝝚𝝞

    ➡️Αυτό το καημένο το σύστημα υγείας, δεν ξέρω πόσα άλλα πλήγματα χρειάζεται να δεχτεί για να καταλάβουμε όλοι ποιοι ανεκδιηγητοι μας κυβερνούν και πόσο ανήμπορους μας έχουν καταντήσει. 𝝖𝝘𝝦𝝞𝝢𝝞𝝤-𝝘𝝞𝝖𝝢𝝢𝝚𝝢𝝖-𝝥𝝖𝝩𝝦𝝖.

    Είναι αυτά ονόματα πόλεων που δικαιολογειται

    𝝢𝝖 𝝡𝝜𝝢 𝝪𝝥𝝖𝝦𝝬𝝚𝝞 𝝟𝝠𝝞𝝢𝝜 𝝡𝝚𝝝;

    ➡️Όσο για τη δωρεά, δεν ξέρω ποιος/οι ή τι φταίει.
    Και δε θα το σχολιάσω περισσότερο, πέρα από το ότι 𝝬𝝖𝝝𝝜𝝟𝝖𝝢 𝝤𝝦𝝘𝝖𝝢𝝖 𝝪𝝘𝝞𝝚𝝨𝝩𝝖𝝩𝝤𝝪 𝝖𝝢𝝝𝝦𝝮𝝥𝝤𝝪, που θα μπορούσαν να χαρίσουν ζωή, και λίγο να μας ανακουφίζουν όταν τον σκεφτόμαστε.
    ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄

    ➡️Σας παρακαλώ, 𝝢𝝖 𝝫𝝤𝝦𝝖𝝩𝝚 𝝩𝝤 𝝟𝝦𝝖𝝢𝝤𝝨 𝝨𝝖𝝨!

    Γι’αυτήν τη μάνα που μένει πίσω.
    Για τα νιάτα σας που πάνε χαμένα.
    Γιατί αν δε σας προσέξετε εσείς, δε θα το κάνει κάποιος άλλος.

    ➡️Σας παρακαλώ, όσοι πίνετε/την πίνετε/σνιφάρετε κτλ, αφήστε τα τιμόνια σε κάποιον άλλον.

    Φτάνει με τον αριθμό όσων έφυγαν για το κεφάλι κάποιου άλλου.

    Κι αν έχετε στην οικογένειά σας κάποιον που είναι χρήστης, χρειάζεται βοήθεια, ναι, και ο δρόμος δεν είναι για εκείνον.
    Λυπάμαι.

    Δε γίνεται να κάνουμε τα στραβά μάτια επειδή είναι “το σπλαχνο μας”, κι όποιον (άλλο) πάρει ο Χάρος!
    Για εμάς αυτός ο “όποιος” έχει όνομα:

    𝝩𝝤𝝢 𝝠𝝚𝝢𝝚 𝝘𝝞𝝮𝝦𝝘𝝤 𝝟𝝖𝝞 𝝜𝝩𝝖𝝢 𝟮𝟴 𝝚𝝩𝝮𝝢

    Υ.γ.: Το ξέρω πως η τάση είναι να μας συλλυπηθείτε, αλλά πραγματικά τα έγραψα γιατί θέλω ο ξάδερφός μου να είναι ο τελευταίος που φεύγει έτσι.

    Αν όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ας είναι αυτός ο λόγος».

    Πηγή: agriniopress.gr - Pelop.gr

  • Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο πορτιέρης που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση και τον έπιασαν για ροζ κοκαΐνη
    Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο πορτιέρης που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση και τον έπιασαν για ροζ κοκαΐνη

    Στις φυλακές οδηγείται, μετά τη σημερινή απολογία του στον ανακριτή ο 50χρονος που συνελήφθη, προ ημερών, στην Πάτρα για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση το 2016 στο Λυκαβηττό.

    Ο ίδιος υποστήριξε πως τα ναρκωτικά τα είχε για δική του χρήση.

    Οπως έγραψε το tempo24.news, το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του είναι το ίδιο με αυτό που είχε πυροβολήσει το 2016 στο στήθος τον Πάνο Καλλίτση στην είσοδο του πάρκινγκ του σπιτιού του στο Λυκαβηττό για να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό που είχε μέσα στο αυτοκίνητό του. Το πιστόλι ταυτοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ όπου είχε σταλεί για βαλλιστικό έλεγχο

    Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες για τη δράση του 50χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε κλαμπ της αχαϊκής πρωτεύουσας και συνελήφθη μαζί με ένα ακόμα άτομο ηλικίας 41 ετών.

    Εκτός από τον πυροβολισμό εναντίον του Πάνου Καλλίτση ο 50χρονος συμμετείχε και στη ληστεία της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ το 2009 με λεία 1.000.000 ευρώ.

    Όπως αποκάλυψε πρώτο το tempo24.news ο 50χρονος συλληφθείς στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν όπλα, σφαίρες και άλλα αντικείμενα, από τη ληστεία της χρηματαποστολής του 2009 είχε πάρει σύμφωνα με πληροφορίες μερίδιο 400.000 ευρώ. Το 2022 και μετά από συγχώνευση των ποινών του αποφυλακίστηκε για να συλληφθεί στις 12 Οκτωβρίου του 2024 για διακίνηση ροζ κοκαΐνης.

    Ο 50χρονος συνελήφθη όταν έβγαινε από το σπίτι του, ενώ σε έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του ίδιου αλλά και του 41χρονου εντοπίστηκαν 16,76 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 γραμμάριο ΡΟΖ κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 675 ευρώ, ένα πιστόλι των 32mm με σιγαστήρα και ένα γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer).

    Πηγή: Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο