Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 12:18

Ναύπακτος: Βίντεο ντοκουμέντο από τον πυροβολισμό σε ταβέρνα - Έκρυβε την καραμπίνα σε σακούλα

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Bίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το npress.gr από τη στιγμή που ένας άνδρας μπαίνει σε μία ταβέρνα στη Ναύπακτο, βγάζει μία καραμπίνα και πυροβολεί.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου, ενώ στο βίντεο καταγράφεται ο άνδρας την ώρα που φτάνει στην ταβέρνα και έχει την καραμπίνα μέσα σε μία σακούλα.

Ενώ ακόμα βρίσκεται έξω από το μαγαζί βγάζει την καραμπίνα από τη σακούλα και πυροβολεί προς την οροφή του καταστήματος, ενώ δίπλα του βρίσκονται κάποιες κοπέλες οι οποίες τρέχουν πανικόβλητες με το που ακούν τον πυροβολισμό.

Αμέσως μετά, ο δράστης φεύγει από το σημείο με τα πόδια, ενώ λίγη ώρα συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου.

Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε ευτυχώς κανένας.

Πηγή: Agrinionews.gr - npress.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 11:32

Σχετικά Άρθρα

  • Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο πορτιέρης που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση και τον έπιασαν για ροζ κοκαΐνη
    Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο πορτιέρης που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση και τον έπιασαν για ροζ κοκαΐνη

    Στις φυλακές οδηγείται, μετά τη σημερινή απολογία του στον ανακριτή ο 50χρονος που συνελήφθη, προ ημερών, στην Πάτρα για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση το 2016 στο Λυκαβηττό.

    Ο ίδιος υποστήριξε πως τα ναρκωτικά τα είχε για δική του χρήση.

    Οπως έγραψε το tempo24.news, το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του είναι το ίδιο με αυτό που είχε πυροβολήσει το 2016 στο στήθος τον Πάνο Καλλίτση στην είσοδο του πάρκινγκ του σπιτιού του στο Λυκαβηττό για να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό που είχε μέσα στο αυτοκίνητό του. Το πιστόλι ταυτοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ όπου είχε σταλεί για βαλλιστικό έλεγχο

    Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες για τη δράση του 50χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε κλαμπ της αχαϊκής πρωτεύουσας και συνελήφθη μαζί με ένα ακόμα άτομο ηλικίας 41 ετών.

    Εκτός από τον πυροβολισμό εναντίον του Πάνου Καλλίτση ο 50χρονος συμμετείχε και στη ληστεία της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ το 2009 με λεία 1.000.000 ευρώ.

    Όπως αποκάλυψε πρώτο το tempo24.news ο 50χρονος συλληφθείς στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν όπλα, σφαίρες και άλλα αντικείμενα, από τη ληστεία της χρηματαποστολής του 2009 είχε πάρει σύμφωνα με πληροφορίες μερίδιο 400.000 ευρώ. Το 2022 και μετά από συγχώνευση των ποινών του αποφυλακίστηκε για να συλληφθεί στις 12 Οκτωβρίου του 2024 για διακίνηση ροζ κοκαΐνης.

    Ο 50χρονος συνελήφθη όταν έβγαινε από το σπίτι του, ενώ σε έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του ίδιου αλλά και του 41χρονου εντοπίστηκαν 16,76 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 γραμμάριο ΡΟΖ κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 675 ευρώ, ένα πιστόλι των 32mm με σιγαστήρα και ένα γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer).

    Πηγή: Tempo24.news

  • Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια
    Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια

    Τα στιγμιότυπα με τον Νίκολας Κέιτζ από ταβέρνα στον Πειραιά

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Πηγή: Newsbomb.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ EDUARDO LIMA

  • Ρόδος: Νεκρός από πυροβολισμό 55χρονος αγρότης
    Ρόδος: Νεκρός από πυροβολισμό 55χρονος αγρότης

    Νεκρός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (12/10) ένας 55χρονος αγρότης, έγγαμος πατέρας δύο παιδιών, στον Αγιο Ισίδωρο στη Ρόδο.

    Ο 55χρονος, όπως αναφέρει η dimokratiki.gr φέρει τραύμα από καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα από μονόβολη καραμπίνα.

    Προηγουμένως είχε ενημερώσει οικείους του ότι θα πάει στο χωριό για να ηρεμήσει ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

    Ολες οι μέχρι τώρα ενδείξεις κατατείνουν ότι ο 55χρονος έθεσε ο ίδιος τέρμα στη ζωή του.

    Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ιαλυσού.

    Πηγή: cnn.gr

  • Φοβερή μετωπική σύγκρουση με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες, κοντά στη Ναύπακτο
    Φοβερή μετωπική σύγκρουση με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες, κοντά στη Ναύπακτο

    Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς, σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:30’ το μεσημέρι στην εθνική οδό Ιτέας – Ναυπάκτου περίπου στο 24,6 χλμ στο ύψος του Αγίου Βασιλείου.

    Κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, ΙΧΕ με επιβάτες ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε μετωπικά με έτερο όχημα που είχε κατεύθυνση προς Ναύπακτο και επίσης δύο επιβάτες ηλικίας περίπου 30 ετών.

    Οι επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου ήταν κι αυτοί που ειδοποίησαν τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, περιπολικά, αλλά και τρία πυροσβεστικά οχήματα που ανέλαβαν το δύσκολο έργο του απεγκλωβισμού του ηλικιωμένου ζευγαριού από τα συντρίμμια του πρώτου οχήματος.

    Με τη χρήση ειδικών τεχνικών, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα τα οποία παρέδωσαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο ασθενοφόρο. Τραυματίες ήταν και τα δύο άτομα από το δεύτερο όχημα, τα οποία και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Άμφισσας.

    Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ανέλαβε το ΑΤ Ιτέας, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

    Πηγή: lamiareport.gr - Tempo24.news

  • Αγρίνιο: Κυνηγός πυροβόλησε τον εαυτό του κατά λάθος – Στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι
    Αγρίνιο: Κυνηγός πυροβόλησε τον εαυτό του κατά λάθος – Στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι

    Στο νοσοκομείο του Αγρινίου με τραύμα στο δεξί πόδι, νοσηλεύεται 61χρονος κυνηγός όπου φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος.

    Σύμφωνα με το Agriniopress ο παθών υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν όταν βγήκε πεζός για κυνήγι στην περιοχή των Κρεμαστών Χούνης, στην Δ.Ε. Παρακαμπυλίων του δήμου Αγρινίου.

    Ενώ περπατούσε, το όπλο του γλίστρησε από τα χέρια, έπεσε στο έδαφος και εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας τον στο πόδι.

    Ο κυνηγός, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται, ενώ από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου ατόμου στο περιστατικό.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Χαλάνδρι: 23χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση - Τον ξυλοκόπησαν, τον πυροβόλησαν και τον εγκατέλειψαν
    Χαλάνδρι: 23χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση - Τον ξυλοκόπησαν, τον πυροβόλησαν και τον εγκατέλειψαν

    Άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμούτο απόγευμα της Τρίτης (17/9), στο Χαλάνδρι, στη συμβολή των οδών Νυμφών και Δάσους.

    Ένας 23χρονος άνδρας βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, μετά από επεισόδιο με άλλα πέντε άτομα. Ο νεαρός έφερε τραύματα στο κεφάλι από τα χτυπήματα αλλά και στα πόδια από πυροβόλο όπλο.

    Το θύμα μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται, ενώ το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου συγκεντρώνει μαρτυρίες και βίντεο από κάμερες ασφαλείας, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Ζάκυνθος: Συνελήφθη 69χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε σκύλο
    Ζάκυνθος: Συνελήφθη 69χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε σκύλο

    Του επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ

    Ένας 69χρονος ημεδαπός συνελήφθη χθες, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλυκών Ζακύνθου, με την αυτόφωρη διαδικασία, για παράβαση των νόμων περί ευζωίας των ζώων και περί όπλων.
    Αναλυτικά, στο πλαίσιο εξέτασης σχετικής καταγγελίας, ο 69χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς καθώς τις πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Ζακύνθου, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε και τραυμάτισε σκύλο που ανήκε σε ημεδαπό.
    Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών, κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο 69χρονος δράστης, το οποίο όπως διαπιστώθηκε κατείχε παράνομα, ενώ, επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των 50.000 ευρώ.
    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Μπουρνάζι: Ρομά πυροβόλησαν έξω από μαγαζί επειδή «έφαγαν πόρτα» - Ένας τραυματίας
    Μπουρνάζι: Ρομά πυροβόλησαν έξω από μαγαζί επειδή «έφαγαν πόρτα» - Ένας τραυματίας

    Ο υπάλληλος στην είσοδο του νυχτερινού κέντρου τους αρνήθηκε την είσοδο

    Περιστατικό πυροβολισμών με έναν τραυματία σημειώθηκε έξω από μαγαζί στο Μπουρνάζι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 6 το πρωί τρεις Ρομά θέλησαν να εισέλθουν στο κέντρο διασκέδασης αλλά ένας από τους υπαλλήλους δεν τους το επέτρεψε.

    Τα τρία άτομα, αρχικά, αποχώρησαν από το σημείο, αλλά μετά από λίγη ώρα επέστρεψαν και πυροβόλησαν με όπλο ένα 37χρονο υπάλληλο στο πόδι και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Κατά την έρευνα, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν δύο κάλυκες και μια βολίδα

    Πηγή: protothema.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο