Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 14:00

Παραμένει στο "Καραμανδάνειο" η 5χρονη που τραυματίστηκε στην παιδική χαρά Αρχ. Ολυμπίας

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών παραμένει η 5χρονη από τον Πλάτανο που τραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην παιδική χαρά Αρχαίας Ολυμπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον, η 5χρονη παρουσίασε πυρετό και παραμένει νοσηλευόμενη.

Το κοριτσάκι λίγο έλλειψε να χάσει το μάτι του, όταν σκόνταψε και έπεσε πάνω σε σίδερα που εξείχαν ανάμεσα σε τσιμέντα. Σύμφωνα με τον πατέρα του κοριτσιού που μίλησε στο ilialive.gr το παιδάκι έσκισε το πρόσωπό του ακριβώς δίπλα στο μάτι του, ενώ αργότερα από τις εξετάσεις φάνηκε πως έχει υποστεί κάταγμα κρανίου.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου. “Ήταν περίπου 50 παιδιά με τους γονείς τους στο χώρο και έπαιζαν. Υπήρχε και ένα πάρτι εκεί παιδικό. Η κόρη μου σκόνταψε στο έδαφος και έπεσε πάνω στο τσιμέντο όπου εξείχαν τα σίδερα και τραυματίστηκε. Άμεσα την πήγαμε στο Κέντρο Υγείας Αρχ. Ολυμπίας και από εκεί στο νοσοκομείο του Πύργου. Τώρα είμαστε στο “Καραμανδάνειο” όπου νοσηλεύεται και περιμένουμε να δούμε από τις εξετάσεις πέρα από το σκίσιμο στο μάτι, τι άλλο έχει υποστεί γιατί υπάρχει κάταγμα στο κρανίο” ανέφερε ο Θανάσης Καραχάλιος.

Κάτοικος Πλατάνου ο κ. Καραχάλιος, πήγε με τη σύζυγό και την κόρη του στην παιδική χαρά για να παίξει η 5χρονη με τα άλλα παιδάκια, αλλά δεν περίμενε ότι μπορεί να συμβεί ένα τόσο σοβαρό ατύχημα. Ιδιαίτερα όταν υποτίθεται πως οι παιδικές χαρές σε όλη τη χώρα - λόγω άλλων σοβαρών ατυχημάτων και δυστυχημάτων που έχουν συμβεί στο παρελθόν, έκλεισαν για να κατασκευαστούν με πιστοποιήσεις και όρους ασφάλειας για το παιδί.

Και σαφώς οι ευθύνες του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας είναι μεγάλες, ιδιαίτερα όταν αρκετές ώρες μετά το ατύχημα, η παιδική χαρά συνεχίζει να είναι σε χρήση προς τα παιδιά και το σημείο δεν έχει αποκλειστεί, καθώς φαίνεται και στις φωτογραφίες που ελήφθησαν το πρωί της Κυριακής.

Η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του δήμου, ώστε αυτή η αβλεψία και τυχόν άλλες στο μέλλον να μην ταλαιπωρήσουν άλλα παιδάκια και οικογένειες…

paidiki xara 2

paidiki xara 3

paidiki xara 4

paidiki xara 5

Γεωργιόπουλος: Ήταν πιστοποιημένη η παιδική χαρά, Κλείνουν όλες στο δήμο και ξεκινούν έλεγχοι - Σε επικοινωνία με την οικογένεια της 5χρονης

Μετά από σχετικό ερώτημα του ilialive.gr - που έφερε στη δημοσιότητα το ατύχημα με την 5χρονη στην παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας - ο δήμαρχος κ. Γεωργιόπουλος, απέστειλε δήλωση σχετική με το περιστατικό.
Σχετικά με το ατύχημα στην παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας, ο Δήμαρχος Γιώργος Γεωργιόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ στους γονείς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στο κοριτσάκι τους. Τόσο εγώ όσο και συνεργάτες μου είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον πατέρα και ευχόμαστε αυτή η περιπέτεια να τελειώσει σύντομα.

Το ατύχημα έγινε στον χώρο που ήταν εγκατεστημένη η παλιά παιδική χαρά, από την οποία είχαμε αποξηλώσει όλα τα παλιά και επικίνδυνα όργανα και τοποθετήσαμε καινούρια, σε παράπλευρο χώρο, με τις προδιαγραφές, τα πρότυπα και τα πιστοποιητικά του ΕΛΟΤ.
Από το πρωί της Δευτέρας η Τεχνική μας Υπηρεσία ξεκινά τον έλεγχο στην παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας και σε όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου προκειμένου να εντοπιστούν πιθανές φθορές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ατυχήματα.
Μέχρι δε την ολοκλήρωση του ελέγχου όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 14:52

Σχετικά Άρθρα

  • Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
    Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

    Ανατροπή σε ότι αφορά τον οδηγό της μηχανής που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, πριν από πέντε ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης, υπάρχει σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

    Σύμφωνα με το Cretalive, το δίκυκλο που παρέσυρε και τραυμάτισε τον ηλικιωμένο επιχειρηματία το βράδυ της 21ας Οκτωβρίου ήταν ένας 17χρονος και όχι 50χρονος οδηγός, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

    Όπως προέκυψε μέσα από την προανάκριση της Τροχαίας, την αξιοποίηση μαρτυριών και το υλικό από κάμερες, το μηχανάκι δεν οδηγούσε ο 50χρονος αλλά o 17χρονος γιος του!

    Πιθανολογείται ότι ο πατέρας προσπαθώντας να υπερασπιστεί το παιδί του, πήρε πάνω του την ευθύνη και συνελήφθη για ψευδή κατάθεση.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Έχει υποβληθεί ήδη σε χειρουργεία και η μετεγχειρητική του κατάσταση εξελίσσεται ομαλά. Εκτιμάται δε, ότι, αν όλα πάνε καλά, την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο κι επέστρεψε στη ΜΕΘ, όπου η διαδικασία της αφύπνισης έγινε με επιτυχία.

    Ένα ακόμη χειρουργείο αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα στο μηρό, όταν κι εφόσον κριθεί αναγκαίο από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

    Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη του η οικογένεια, τα παιδιά του - τόσο ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όσο και τα αδέρφια του- συγγενείς αλλά και φίλοι

    Πηγή: cnn.gr

  • Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα - Τραυματίας βρέθηκε 15 μέτρα μακριά από το ΙΧ του
    Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα - Τραυματίας βρέθηκε 15 μέτρα μακριά από το ΙΧ του

    Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Πατρών Αθηνών στο ύψος του καφέ “Χωριάτικο” στις 6 τα ξημερώματα.

    Ένα φορτηγό που μετάφερε τζάμια στις 6 το πρωί, εκινείτο προς Ρίο και στην ίδια κατεύθυνση ήταν ένα ΙΧ με δύο νεαρούς.

    Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, το ΙΧ έκανε αναστροφή, ο συνοδηγός πετάχτηκε έξω από το όχημα και βρέθηκε τραυματισμένος 15 μέτρα πιο μακριά, ενώ και ο οδηγός τραυματίστηκε.

    Το φορτηγάκι βρέθηκε στο πεζοδρόμιο του “Χωριάτικο” λίγα μέτρα… πριν την τζαμαρία! Το ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο και παρέλαβε τους τραυματίες για το Νοσοκομείο.

    Έρευνες για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Ηλεία: Δράσεις ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού από την 6η ΥΠΕ σε Πύργο, Βάρδα, Αρχ. Ολυμπία, Αμαλιάδα
    Ηλεία: Δράσεις ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού από την 6η ΥΠΕ σε Πύργο, Βάρδα, Αρχ. Ολυμπία, Αμαλιάδα

    Η πρόληψη είναι ζήτημα ΖΩΗΣ

    Ενημερωτικές δράσεις για τον καρκίνο του μαστού σε Πύργο, Αμαλιάδα, Αρχαία Ολυμπία και Βάρδα υλοποιεί η 6η ΥΠΕ στην Ηλεία, υπό το συντονισμό του Υπουργείου Υγείας, συμμετέχοντας στη διεθνή εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού έναντι της πρώτης αιτίας θανάτου από καρκίνο στις γυναίκες.

    Συγκεκριμένα:

    - στη Βάρδα μέχρι και σήμερα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου επαγγελματίες υγείας του ΚΥ ΒΑΡΔΑΣ στα πλαίσια υλοποίησης του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου κατά του καρκίνου του μαστού «Φώφη Γεννηματά» θα υλοποιήσουν δράσεις ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού εντός της δομής. Ενώ στις 30 Οκτωβρίου 2024 θα πραγματοποιήσουν ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού διαμερίσματος Βάρδας.

    -Στην Αμαλιάδα, σήμερα οι επαγγελματίες υγείας του Γ.Ν. Αμαλιάδας σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», θα υλοποιήσουν στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 18.30 ενημερωτική δράση.

    -Στον Πύργο, οι Επισκέπτες Υγείας του Γ.Ν. Ηλείας – Ν.Μ. Πύργου, την Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Οκτωβρίου θα κάνουν ανάλογη δράση στο χώρο της εισόδου των τακτικών εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου και ώρες 09:00 έως 13:00.

    -Στην Αρχαία Ολυμπία, οι επαγγελματίες υγείας του Κ.Υ. Αρχαίας Ολυμπίας, θα ενημερώνουν το κοινό την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2024 και ώρες 10:00 έως 13:00 π.μ.. στον κεντρικό δρόμο της Αρχαίας Ολυμπίας και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024 και ώρες 10.00 έως 13:00 στο Περιφερειακό ιατρείο Λάλα.

    Φωτογραφία: Freepik/shajeelahmed

  • Βαρθολομιό: Ένας τραυματίας σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι
    Βαρθολομιό: Ένας τραυματίας σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι

    Ένας δικυκλιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί στο Βαρθολομιό, έξω από το νεκροταφείο της πόλης.

    Το δίκυκλο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης στο πόδι και στο κεφάλι.

    Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης.

    Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

    Troxaio Vartholomio 2

  • Κρήτη: Τροχαίο με μηχανή - Έπεσε από γκρεμό έξι μέτρων και τραυματίστηκε στο κεφάλι ο οδηγός
    Κρήτη: Τροχαίο με μηχανή - Έπεσε από γκρεμό έξι μέτρων και τραυματίστηκε στο κεφάλι ο οδηγός

    Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να παραλαμβάνουν τον νεαρό μοτοσικλτιστή και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Χανίων

    Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα τα ξημερώματα όταν ένας νεαρός μοτοσικλετιστής την ώρα που κινούνταν επί της οδού Ακρωτηρίου στα Χανιά έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθερό αντικείμενο και στη συνέχεια να πέσει σε γκρεμό ύψους 6 μέτρων.
    Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να παραλαμβάνουν τον νεαρό μοτοσικλτιστή και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Χανίων. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Θεσσαλονίκη: Τρελή πορεία ΙΧ στον Δενδροπόταμο - «Καρφώθηκε» σε φανάρι, χτύπησε ταξί και κατέληξε σε κράσπεδο
    Θεσσαλονίκη: Τρελή πορεία ΙΧ στον Δενδροπόταμο - «Καρφώθηκε» σε φανάρι, χτύπησε ταξί και κατέληξε σε κράσπεδο

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην οδό Δενδροποτάμου, στο ύψος της Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, οδηγός του ΙΧ μάρκας BMW έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα το όχημα να σημειώσει τρελή πορεία και να καρφωθεί πάνω σε φωτεινό σηματοδότη ο οποίος ξηλώθηκε από τη θέση του- και στην συνέχεια να χτυπήσει ταξί που περίμενε στο φανάρι, με το αυτοκίνητο να καταλήγει πάνω σε κράσπεδο.

    Από το τροχαίο δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά μόνο υλικές ζημιές.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Αρχ. Ολυμπία: Παρουσιάστηκαν τα τρία εναλλακτικά σενάρια του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου
    Αρχ. Ολυμπία: Παρουσιάστηκαν τα τρία εναλλακτικά σενάρια του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου

    «Ψήφος εμπιστοσύνης» στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Δημοτικών Ενοτήτων με κέντρο την Ολυμπία

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Τα τρία εναλλακτικά σενάρια της μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και των Δημοτικών Ενοτήτων Λαμπείας, Λασιώνος, Φολόης και Αρχαίας Ολυμπίας, παρουσιάστηκαν με όλες τις παραμέτρους, σε ειδική εκδήλωση, στο Δημαρχείο της πόλης.

    Οι μελετητές παρουσίασαν τα εναλλακτικά σενάρια, με επικρατέστερο εκείνο της πολυκεντρικής χωρικής οργάνωση (σενάριο3), αναλύοντας διεξοδικά τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης ανάπτυξης σε όλους τους τομείς.

    Για τη διατύπωση των εναλλακτικών σεναρίων είχαν ληφθεί υπόψη όλα τα στοιχεία που διαμορφώνουν την σημερινή εικόνα του Δήμου, καθώς δεσμεύσεις και κατευθύνσεις που προκύπτουν από το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο και τις προτάσεις που υπάρχουν σε υπό μελέτη θεσμικά κείμενα.

    Τα εναλλακτικά σενάρια

    -Το πρώτο σενάριο είναι το λεγόμενο «Σενάριο Τάσεων» (do nothing), που χαρακτηρίζεται από την διατήρηση των υφιστάμενων πολιτικών και την απουσία παρεμβάσεων.

    Το Σενάριο τάσεων (do nothing), έχει αρνητικές ή ουδέτερες επιπτώσεις στις εξεταζόμενες παραμέτρους της βιώσιμης ανάπτυξης (οικονομική, κοινωνική, περιβαλλοντική και κλιματική) και δεν υποστηρίζει την ισόρροπη χωρική οργάνωση του Δήμου.

    -Το δεύτερο σενάριο, είναι το «Σενάριο μονοκεντρικής χωρικής οργάνωσης/ανάπτυξης». Το συγκεκριμένο χαρακτηρίζεται από την ανάδειξη του οικισμού της Αρχαίας Ολυμπίας ως διοικητικού – οικονομικού και τουριστικού πόλου με την υλοποίηση σειράς παρεμβάσεων για τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του οικιστικού περιβάλλοντος, και βελτίωση της λειτουργικής διασύνδεσης του οικιστικού με τον αρχαιολογικό χώρο αίροντας τις υφιστάμενες δυσλειτουργίες.

    Το Σενάριο μονοκεντρικής χωρικής οργάνωσης, έχει θετικές επιπτώσεις για τον οικισμό της Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά αρνητικές ή ουδέτερες επιπτώσεις στους υπόλοιπους οικισμούς και στην εδαφική συνοχή του Δήμου.

    -Το τρίτο, και επικρατέστερο σύμφωνα με τους μελετητές, σενάριο είναι το «Σενάριο πολυκεντρικής χωρικής οργάνωσης/ανάπτυξης», το οποίο χαρακτηρίζεται από την οργάνωση ενός πολυκεντρικού οικιστικού δικτύου αλλά και με την ανάληψη διακριτών ρόλων στους οικισμούς των ορεινών και αγροτικών Δημοτικών Ενοτήτων.

    Προβλέπει:

    -Λειτουργική διασύνδεση οικιστικού χώρου Αρχαίας Ολυμπίας με τον αρχαιολογικό χώρο, παράλληλη αναβάθμιση αστικού χώρου και εξοπλισμού

    - Διασυνδεδεμένη και αλληλοτροφοδοτούμενη παραγωγική δομή όλων των τομεακών κλάδων της τοπικής οικονομίας

    - Δικτυώσεις και συνδέσεις με άλλους αξιόλογους πόρους φύσης, πολιτισμού, άυλης κληρονομιάς, τοπικής ιστορίας, τοπικών παραγωγικών δραστηριοτήτων και εναλλακτικών μορφών τουρισμού (πχ αγροτουρισμός, περιηγητικός τουρισμός κ.ά.)

    - Υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και εφαρμογών – ευφυείς πόλεις

    Οι πόλοι ανάπτυξης του 3ου σεναρίου αφορούν σε μορφές στις εξής περιοχές:

    • Αρχαία Ολυμπία: πολιτιστικός πόλος διεθνούς ακτινοβολίας-επισκεψιμότητας / πρωτεύων δημοτικός πόλος / συλλειτουργία με Πελόπιο & Πλάτανο / ενίσχυση της τοπικής οικονομικής βάσης με έμφαση στον τουρισμό και στη διασύνδεσή του με ποιοτικά τοπικά αγροτικά προϊόντα
    • Πανόπουλος: δυτική πύλη Δήμου από/προς όμορους ΟΤΑ και άλλα δημοτικά – διαδημοτικά και περιφερειακά κέντρα της χωρικής αναπτυξιακής ενότητας Π.Ε. Ηλείας – αξιοποίηση δυνατοτήτων για δημιουργία εκθεσιακού χώρου αγροτικών προϊόντων
    • Λάλας σε συνέργεια με τον Κούμανη: αγροτικός πόλος ανάπτυξης και οργάνωσης δραστηριοτήτων του πρωτογενή τομέα
    • Λάμπεια: πόλος ειδικού σκοπού – ανάπτυξης ήπιων μορφών τουρισμού
    • Άλλοι οικισμοί: οργανώνονται σε θεματικές περιοχές – τοπία (πχ διαδρομές νερού, ορεινών όγκων και τοπίου, κρασιού κλπ). Ενδεικτικά, περιλαμβάνονται μικρότερα πλέγματα οικισμών συναρθρωμένα σε θεματικές ενότητες τουρισμού φύσης πχ με έντονο στοιχείο νερού σε Κακοτάρι-Κρυόβρυση (Πηνειός), Βασιλάκι-Νεμούτα (Ερύμανθος) κ.ά

    Το επικρατέστερο σενάριο πολυκεντρικής χωρικής οργάνωσης, επιλέχθηκε, δεδομένου ότι έχει το θετικότερο αντίκτυπο στην μελλοντική ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου διαχέοντας σε μεγάλο βαθμό τις θετικές επιδράσεις του σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

    Poleodomiko Olympia 2

    Poleodomiko Olympia 3

    Poleodomiko Olympia 4

    Poleodomiko Olympia 5

  • Πύργος: Πρωινή καραμπόλα στην οδό Γορτυνίας
    Πύργος: Πρωινή καραμπόλα στην οδό Γορτυνίας

    Τρία οχήματα ενεπλάκησαν σε πρωινό τροχαίο στην οδό Γορτυνίας, στον Πύργο, την Τετάρτη.

    Το ατύχημα - καραμπόλα, συνέβη λίγο μετά τις 7,30 στη συμβολή των οδών Γορτυνίας και Μπελούση, όταν αρχικά συγκρούστηκαν δύο οχήματα ένα επιβατηγό ΙΧ και ένα φορτηγό (κλούβα) ΙΧ και στη συνέχεια η κλούβα προσέκρουσε σε άλλο σταθμευμένο όχημα.

    Για το ατύχημα διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

    troxaio gortinias 2

    troxaio gortinias 3

    troxaio gortinias 4

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο