Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 08:14

Κορυφή: “Έφυγε” πλήρης ημερών και έργων ο “Μπαλής” - Θλίψη για τον πρώην πρόεδρο του χωριού Θανάση Σακελλαρίου

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

“Έφυγε” χθες από τη ζωή ο Θανάσης Σακελλαρίου, σε ηλικία 90 ετών, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του χωριού επί τρεις τετραετίες. Πατέρας του αγρότη και αυτοδιοικητικού Δημήτρη Σακελλαρίου και παππούς δύο εγγονών.

Βαθιά δημοκρατικός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, καθαιρέθηκε την εποχή της Χούντας από το καθεστώς για να αντικατασταθεί από άλλο πρόσωπο.

Στο χωριό έμεινε γνωστός με το προσωνύμιο “Μπαλής” λόγω ενός αλόγου που είχε από τον πατέρα του.

Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε ως ελαιοτριβέας έως το 2012.

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κορυφής.

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 12:41

Σχετικά Άρθρα

  • Πύργος: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κορυφή - Κατασβήστηκε από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής
    Πύργος: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κορυφή

    Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην τοπική κοινόνητα Κορυφής, το μεσημέρι της Κυριακής.

    Η φωτιά καίει πλησιόν παλιότερα καμένης έκτασης και ήδη έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πύργο και την Αμαλιάδα.

    Νεότερη ενημέρωση

    Η φωτιά κατασβέστηκε χωρίς να προλάβει να επεκταθεί και να απειλήσει την ευρύτερη περιοχή.

    pyrkagia koryfi 1

    pyrkagia koryfi 2

    Περισσότερα σε λίγο…

  • Βάσω Παπανδρέου: Το τελευταίο αντίο στην πρώην υπουργό - Πλήθος στελεχών του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το παρών στην κηδεία
    Βάσω Παπανδρέου: Το τελευταίο αντίο στην πρώην υπουργό - Πλήθος στελεχών του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το παρών στην κηδεία

    Το τελευταίο αντίο στην Βάσω Παπανδρέου είπαν συγγενείς, φίλοι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ τον επικήδειο εκφώνησε ο Νίκος Ανδρουλάκης

    Την Βάσω Παπανδρέου αποχαιρέτησαν το μεσημέρι του Σαββάτου συγγενείς, φίλοι και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, εκφώνησε τον επικήδειο.

    Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε το γεγονός πως, μία ημέρα μετά την ιστορική επέτειο της 18ης Οκτωβρίου του 1981 και 43 χρόνια από την πρώτη κυβέρνηση της Αλλαγής του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου, «αποχαιρετούμε σήμερα στη γενέτειρά της, την αγαπημένη μας Βάσω Παπανδρέου».

    «Η Βάσω ήταν η δική μας ‘σιδηρά κυρία’: Με ευαισθησία και πίστη σε μια πιο ανθρώπινη και δίκαιη κοινωνία. Mία στιβαρή, δυναμική και ακριβοδίκαιη κυρία της πολιτικής, που περπατούσε αγέρωχη σε όλη της τη ζωή, χωρίς να ζητήσει αντάλλαγμα για τη μεγάλη προσφορά και τον αγώνα της για τη δημοκρατία και την κοινωνική αλλαγή», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    Αφού αναφέρθηκε στην σημαντική πορεία της εκλιπούσας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ως η πρώτη Ελληνίδα Επίτροπος, ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανς πως «ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους, λειτουργούσε με αποφασιστικότητα και αίσθημα ευθύνης. Οι απόψεις της ήταν πάντοτε σημείο αναφοράς».

    «Πολιτικοί με τη στόφα της Βάσως Παπανδρέου εμφανίζονται σπάνια. Το αποτύπωμα της βαρύ στην ιστορία του τόπου, στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
    Ανδρουλάκης: Έφυγε ήσυχα και διακριτικά, όπως περήφανα αποχώρησε και από την πολιτική

    Μια μέρα μετά την ιστορική επέτειο της 18ης Οκτωβρίου του 1981, 43 χρόνια από την πρώτη κυβέρνηση της Αλλαγής του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου, αποχαιρετούμε σήμερα στη γενέτειρά της, την αγαπημένη μας Βάσω Παπανδρέου.

    Αποχαιρετούμε με βαθύ σεβασμό τη συνιδρύτρια του ΠΑΣΟΚ, μια σπουδαία γυναίκα που σφράγισε με την παρουσία της τα χρόνια της μεταπολίτευσης έχοντας καθοριστική επιρροή σε σημαντικές στιγμές και του Κινήματος και της πολιτικής ζωής του τόπου.

    Η Βάσω ήταν η δική μας «σιδηρά κυρία»: Με ευαισθησία και πίστη σε μια πιο ανθρώπινη και δίκαιη κοινωνία. Mία στιβαρή, δυναμική και ακριβοδίκαιη κυρία της πολιτικής, που περπατούσε αγέρωχη σε όλη της τη ζωή, χωρίς να ζητήσει αντάλλαγμα για τη μεγάλη προσφορά και τον αγώνα της για τη δημοκρατία και την κοινωνική αλλαγή.

    Μετρημένη στα λόγια, γιατί μιλούσε με το έργο της.

    Έφυγε ήσυχα και διακριτικά, όπως περήφανα αποχώρησε και από την πολιτική.
    «Η ‘σιδηρά κυρία’ των προοδευτικών»

    Από τα πρώτα χρόνια της ζωής της έδειξε μαχητικό πνεύμα, συνδυάζοντας τη διανοητική οξύνοια με την κοινωνική ευαισθησία.

    Χωρίς να έχει τα οικονομικά μέσα, κατάφερε να κάνεις λαμπρές σπουδές στην Ελλάδα αρχικά και στη Μεγάλη Βρετανία, στη συνέχεια.

    Εκεί γνωρίζεται με τον Ανδρέα και αποφασίζει να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική.

    Από το 1985, όταν εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής και μπήκε στην κυβέρνηση, διέτρεξε μια σπουδαία διαδρομή έργου και προσφοράς που παραμένουν έως σήμερα ανεξίτηλα. Κομβική στιγμή στην πορεία της ήταν το 1989, όταν ορίστηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου εκπρόσωπος της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    Ήταν η πρώτη γυναίκα Επίτροπος στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αρμοδιότητα την Απασχόληση, τις Εργασιακές Σχέσεις, τις Κοινωνικές υποθέσεις, το Ανθρώπινο Δυναμικό, την Εκπαίδευση, Κατάρτιση, τη Δημόσια Υγεία και την Ισότητα των δύο φύλων.

    Ο Ντελόρ συνήθιζε να λέει ότι «δεν ερωτεύεται κανείς μια ενιαία αγορά». Σε αυτή την προσπάθεια, για μια προοδευτική Ευρώπη των λαών, η Βάσω Παπανδρέου διαδραμάτισε κομβικό ρόλο.

    Με τη συνεργασία του σοσιαλιστή Ντελόρ ως Προέδρου τότε της Κομισιόν, προώθησε δεκάδες δράσεις και πολιτικές που βελτίωσαν τις συνθήκες ζωής και εργασίας σε όλα τα κράτη-μέλη.

    Στην Ευρώπη υπερασπίστηκε, με πνεύμα ανυποχώρητο, τις αρχές και αξίες του δημοκρατικού σοσιαλισμού απέναντι στις δυνάμεις της συντήρησης και του νεοφιλελευθερισμού της εποχής.

    Οι διαμάχες της με την Μάργκαρετ Θάτσερ, την ανέδειξαν σε «σιδηρά κυρία» των προοδευτικών αλλά και σε «Καρυάτιδα της δημοκρατίας» όπως χαρακτηρίστηκε από τον διεθνή τύπο.
    «Αγωνίστηκε με όραμα για τον ουσιαστικό εκσυγχρονισμό της Ελλάδας»

    Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1993, η δημοφιλία της σπάει κάθε ρεκόρ στη Β’ Περιφέρεια της Αθήνας.

    Εφάρμοσε πρωτοποριακές κοινωνικές πολιτικές, όπως τα ΚΕΠ, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», η καλλιτεχνική εκπαίδευση, η δημιουργική απασχόληση.

    Πολλά από τα μεγάλα έργα στη χώρα φέρουν τη δική της σφραγίδα, αλλά και ορισμένες εμβληματικές κοινωνικές και πολιτικές τομές, όπως η νομοθέτηση και η ποσόστωση των γυναικών στα δημόσια αξιώματα.

    Ως υπουργός Ανάπτυξης χάραξε πολιτικές που συνέβαλαν στην ανασυγκρότηση του παραγωγικού δυναμικού της χώρας. Ως υπουργός Περιβάλλοντος και Δημοσίων Έργων, επίσης, πέτυχε την επιτάχυνση και την ολοκλήρωση μεγάλων έργων της χώρας, ενώ συνέβαλε καθοριστικά στην προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Η Βάσω Παπανδρέου αγωνίστηκε με γνώση και όραμα για τον ουσιαστικό εκσυγχρονισμό της χώρας και την είσοδο της Ελλάδας στον στενό πυρήνα της Ευρώπης.

    Ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους, λειτουργούσε με αποφασιστικότητα και αίσθημα ευθύνης. Οι απόψεις της ήταν πάντοτε σημείο αναφοράς.

    Πολιτικοί με τη στόφα της Βάσως Παπανδρέου εμφανίζονται σπάνια.

    Το αποτύπωμα της βαρύ στην ιστορία του τόπου, στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ.

    Θα κατέχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας

    Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της και στους οικείους της

    Πηγή: in.gr - Φωτογραφία: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

  • Πύργος: Βαρύ πένθος στο Σκουροχώρι για τον πρόωρο χαμό της Χριστίνας Σκούρα - Ήταν μόλις 27 ετών
    Πύργος: Βαρύ πένθος στο Σκουροχώρι για τον πρόωρο χαμό της Χριστίνας Σκούρα - Ήταν μόλις 27 ετών

    Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την κοινωνία του Σκουροχωρίου στην είδηση του πρόωρου χαμού της Χριστίνας Σκούρα. Ένα κορίτσι μόλις 27 ετών, έγινε άγγελος στον ουρανό…

    Η Χριστίνα πάλεψε γενναία, με όλη τη δύναμη της ψυχής της τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Το χαμόγελό της έσβησε για πάντα βυθίζοντας την οικογένειά της και την τοπική κοινωνία στο πένθος.

    Ένα κορίτσι γεμάτο ζωή, όνειρα και σχέδια. Πάντα με το χαμόγελο και έναν καλό λόγο για όλους. Δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια…

    Η τοπική κοινωνία του Σκουροχωρίου πενθεί για το αγαπημένο κορίτσι του. Συγγενείς και φίλοι στο άκουσμα του θανάτου της Χριστίνα έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους γονείς της, οι οποίοι διατηρούν καφενείο στην κοινότητα.

    Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Σκουροχωρίου.

    Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

    Φωτογραφία: Freepik

  • "Έφυγε" η Κατερίνα Καπερώνη-Μυλωνά

    Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Πύργου η είδηση του θανάτου της Κατερίνας Καπερώνη-Μυλωνά, της γνωστής οικογενείας «Ποτοποιία Μυλωνά» και συνταξιούχος εφοριακός.

    Την είδηση έκανε γνωστή ο γιος της, Παντελής με ένα λιτό και συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό: «Καλό ταξίδι ρε μάνα! Πάντα ήσουν δυνατή στη ζωή σου! Αξία σύζυγος, μητέρα και γιαγιά! Δυστυχώς το θηρίο σε νίκησε... Ήρθε η ώρα να ηρεμήσεις, να αναπαυθεί η ψυχούλα σου! Δίπλα στον Πέτρο μας».

    Ένα ακόμη δυνατό χτύπημα της μοίρας στην οικογένεια Μυλωνά, καθώς μόλις τον περασμένο Αύγουστο η κόρη της Διονυσία έχασε τον σύζυγό της Πέτρο σε τροχαίο ατύχημα.
    Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο στους Άγιους Πάντες, στο πρώτο νεκροταφείο Πύργου, στις 4 το απόγευμα

    Η συντακτική ομάδα του Ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της

  • Πύργος: Θλίψη για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολόπουλου - “Έφυγε” σε ηλικία 51 ετών
    Πύργος: Θλίψη για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολόπουλου - “Έφυγε” σε ηλικία 51 ετών

    Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Πύργου και του Βουνάργου, από το θάνατό του Αλέξανδρου Νικολόπουλου.

    Το τελευταίο διάστημα έδωσε μια σκληρή μάχη απέναντι στον καρκίνο, που δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει.

    Σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” στην
    Αθήνα.

    Επαγγελματικά ήταν ένας εξαίρετος τεχνίτης μαρμάρου, αλλά είχε δραστηριοποιηθεί και στο χόμπι του, ως DJ, (Nik Alex) “ντύνοντας” με τις μουσικές του, βραδιές σε μαγαζιά της πόλης και το ραδιόφωνο.

    Ήταν άλλωστε από τα αγαπητά παιδιά του Πύργου

    Με τη σύζυγό του Νίκη, απέκτησαν δύο κόρες. Ο Αλέξανδρος ήταν γέννημα θρέμμα της γειτονιάς του Αγ. Σπυρίδωνα, αλλά διέμενε στο Βούναργο.

    Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 4,30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα.

    Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια.

  • Αρχ. Ολυμπία: Θλίψη για τον Πάνο Μιχαλόπουλο - “Έφυγε” σε ηλικία 55 ετών
    Αρχ. Ολυμπία: Θλίψη για τον Πάνο Μιχαλόπουλο - “Έφυγε” σε ηλικία 55 ετών

    Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Αρχαίας Ολυμπίας και του Λάλα, αλλά και ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, στο άγγελμα του θανάτου του δημοτικού υπάλληλου Πάνου Μιχαλόπουλου. Επί μακρόν στην Οικονομική Υπηρεσία του δήμου, ο 55χρονος Πάνος Μιχαλόπουλος διέμενε στο Λάλα. Τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπισε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίστηκαν, όμως φαίνεται πως δεν ξεπεράστηκαν και τα ξημερώματα της Πέμπτης, άφησε την τελευταία του πνοή.

    Ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Άρης Παναγιωτόπουλος με μήνυμά του αποχαιρετά τον συνεργάτη και φίλο του, που "έφυγε" τόσο νωρίς. "Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια ενός πολύτιμου συνεργάτη και αγαπητού φίλου, του Παναγιώτη Μιχαλόπουλου. Ο Παναγιώτης υπήρξε αφοσιωμένος υπάλληλος του Δήμου μας, πάντα πρόθυμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του με αυταπάρνηση και ακεραιότητα.Η παρουσία του ήταν ανεκτίμητη για τον Δήμο μας και η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό. Στη δύσκολη αυτή στιγμή, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ο Παναγιώτης θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας ως παράδειγμα προσφοράς και ήθους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει".

    Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Λάλα.

    Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

    Ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας

    Το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας, μετά το άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του εν ενεργεία δημοτικού υπαλλήλου, Μιχαλόπουλου Παναγιώτη συνήλθε, σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2024, σε κατεπείγουσα συνεδρίαση, προκειμένου να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για την τραγική απώλεια και να αποτίσει ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

    Ο εκλιπών υπήρξε πρότυπο υπαλλήλου που άσκησε τα υπηρεσιακά του καθήκοντα με ήθος, αίσθημα ευθύνης, ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα και έχαιρε της αμέριστης εκτίμησης, αγάπης και συμπάθειας τόσο της κοινωνίας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας όσο και των αιρετών και όλων των συναδέλφων του.

    Διακρίθηκε σε όλη την διάρκεια της υπηρεσιακής του διαδρομής για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα, την εντιμότητα, την ευγένεια, την προθυμία και ευσυνειδησία στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

    ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

    - Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήριά στην οικογένεια του εκλιπόντος.
    - Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιου στην νεκρώσιμη ακολουθία.
    - Αντί στεφάνου ο Δήμος θα αναλάβει σχετική δαπάνη στην μνήμη του εκλιπόντος, ανάλογα με την επιθυμία της οικογένειας.
    - Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στο κτηρίου του Δημαρχείου, κατά την ημέρα της εξόδιας ακολουθίας.
    - Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του και να δημοσιευθεί στον τύπο.
    - Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος στην επόμενη τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.

    03 Οκτωβρίου 2024

    Ο Δήμαρχος Αριστείδης Παναγιωτόπουλος

    Ο Πρόεδρος Γεώργιος Αηδόνης

    Τα Μέλη ΔΣ

    Ψήφισμα του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου - Αρχαίας Ολυμπίας - Ζαχάρως

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας-Ζαχάρως, στο θλιβερό άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του υπαλλήλου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και μέλους του συλλόγου μας, Μιχαλόπουλου Παναγιώτη συγκλήθηκε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

    - Να εκφράσει τα ειλικρινά συλλυπητήρια του στους οικείους του
    - Να παραστεί αντιπροσωπεία του ΔΣ στην Εξόδιο Ακολουθία
    - Να διαθέσει ένα χρηματικό ποσό στην Εκκλησία στη μνήμη του
    - Να δημοσιευθεί το παρόν κείμενο στον Τοπικό Τύπο

    Η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει αύριο Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 16:00μ.μ στην ΤΚ Λάλα Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Λάλα.

    Για το ΔΣ

    Ο Πρόεδρος Γαρύφαλλος Χρήστος

    Ο Γραμματέας Αντωνόπουλος Γεώργιος

  • Πέθανε ο Ναυπάκτιος δημοσιογράφος Πάνος Τσούμας - Στην Αμαλιάδα η κηδεία του
    Πέθανε ο Ναυπάκτιος δημοσιογράφος Πάνος Τσούμας - Στην Αμαλιάδα η κηδεία του

    Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 78 ετών άφησε χθες τα ξημερώματα στην Αμαλιάδα, ο επί σειρά ετών εκδότης της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ της Ναυπάκτου, Πάνος Τσούμας.

    Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 5 μμ, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμαλιάδας.

    Ο Πάνος Τσούμας άφησε ένα ανεξίτηλα θετικό αποτύπωμα στον τοπικό τύπο, αλλά και στον Αθηναϊκό, αφού ήταν για πολλά χρόνια ανταποκριτής της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ για θέματα της Δυτικής Ελλάδας.

    Με τις παρεμβάσεις του για τα τεκταινόμενα στην περιοχή επιδίωξη του ήταν η ανάδειξη της τοπικής αυτοδιοίκησης ως κύριου βραχίονα για την ανάπτυξη της επαρχίας.

    Με τη δημοσιογραφία ασχολήθηκε επαγγελματικά, αφότου αφυπηρέτησε από την Πολεμική Αεροπορία, ως Αξιωματικός της.

    Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αμαλιάδα και μέσω Facebook σχολίαζε την επικαιρότητα, παλεύοντας, ταυτόχρονα, με το “θηρίο”…

    Tsoumas2

    Πηγή: nafpaktianews.gr

  • Χαλκιδική: Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ - Με λευκά λουλούδια στο τελευταίο αντίο
    Χαλκιδική: Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ - Με λευκά λουλούδια στο τελευταίο αντίο

    Η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων, όποιος παρευρεθεί να κάνει μια δωρεά στην εκκλησία της ενορίας

    Σε εξέλιξη είναι η κηδεία του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική όταν εκτοξεύτηκε από το κάθισμα που καθόταν και πέθανε ακαριαία.

    Σήμερα, στη Βέροια συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον 19χρονο που έχασε τη ζωή του τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 19 Αυγούστου. Η κηδεία του γίνεται στον Ιερό ναό Αναλήψεως Παπάγου και η ταφή στα Κοιμητήρια του Διαβατού.

    Δείτε βίντεο:

    Η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων, όποιος παρευρεθεί να κάνει μια δωρεά στην εκκλησία της ενορίας. «Επιθυμία της οικογένειας είναι αντι στεφάνων να γίνει δωρεά στην ενορία που επιθυμεί ο καθένας στην μνήμη του αγαπημένου όλων μας», αναφέρει σε ανάρτηση συγγενής του 19χρονου.

    Πηγή: protothema.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο