Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 11:37

Δυτ. Ελλάδα: Πάλη ηλικιωμένου με ανήλικο ληστή! - Ο δράστης ξέφυγε με χρυσαφικά

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ανήλικος Ρομά εισήλθε σε οικία ηλικιωμένου από ανασφάλιστη πόρτα στο Αιτωλικό, χθες Δευτέρα το μεσημέρι.

Ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε την παρουσία του νεαρού και προσπάθησε να τον βγάλει εκτός του σπιτιού. Ο ανήλικος όμως, φέρεται να επιτέθηκε στον ηλικιωμένο και έγινε πάλη μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο νεαρός να πετάξει στο πάτωμα τον ηλικιωμένο και στην συνέχεια να αφαιρέσει χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ.

Ακολούθως ο δράστης, τράπηκε σε φυγή.

Ο ηλικιωμένος κάλεσε την αστυνομία, κατήγγειλε το γεγονός και σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του νεαρού ρομά, ο οποίος αναζητείται, σύμφωνα με το messolonghivoice.

Πηγή: Tempo24.news

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 10:56

Σχετικά Άρθρα

  • Τροποποίηση χρονικής περιόδου απαγόρευσης χρήσης πυρός έως 15/11/2024
    Τροποποίηση χρονικής περιόδου απαγόρευσης χρήσης πυρός έως 15/11/2024

    Μετά από σχετικές εισηγήσεις των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών Αχαΐας, Ηλείας, Αιτ/νίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς, υπογράφηκε από τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων με έδρα τη Πάτρα, Υποστράτηγο Π.Σ. Δημήτριο Γεωργανά, Απόφαση για την επέκταση της χρονικής περιόδου απαγόρευσης χρήσης πυρός έως 15-11-2024, στις εκτάσεις που αναφέρονται στο πεδίο εφαρμογής της 9/2024 Πυροσβεστικής διάταξης, για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τις Π.Ε. Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τις Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης και Ζακύνθου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, τον Δήμο Τροιζηνίας - Μεθάνων και τις νήσους Κύθηρα, Σπέτσες, Πόρο, Ύδρα της Περιφέρειας Αττικής.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δυτ. Ελλάδα: Στα 154 τα κρούσματα λοιμωδών νοσημάτων για το 2023
    Δυτ. Ελλάδα: Στα 154 τα κρούσματα λοιμωδών νοσημάτων για το 2023

    Αύξηση σε φυματίωση και σαλμονέλα

    Στα 154 επιβεβαιωμένα κρούσματα διαφόρων λοιμωδών νοσημάτων, για το έτος 2023, καταγράφονται στη Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, κατατάσσοντάς την στην έκτη θέση των Περιφερειών με τα περισσότερα περιστατικά.

    Από αυτά, τα 27 αφορούν στη σαλμονέλωση, τα 32 στη φυματίωση, 16 ήταν τα κρούσματα της γρίπης και επίσης 16 κρούσματα λοίμωξης από Καμπυλοβακτηρίδιο.

    Από τη γεωγραφική κατανομή των τεσσάρων λοιμωδών νοσημάτων, παρατηρείται ότι τα περισσότερα κρούσματα σαλμονέλωσης καταγράφηκαν στην Περιφέρεια της Αττικής (39,3%), στην Κεντρική Μακεδονία (12,0%) και στην Πελοπόννησο (9,0%), με τη Δυτική Ελλάδα να κατέχει το 2,9%. Τα υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων φυματίωσης εμφανίστηκαν στην Περιφέρεια της Αττικής (39,5%) και ακολουθούν η Κεντρική Μακεδονία (9,3%) και η Πελοπόννησος (8,3%) με πολύ χαμηλότερα ποσοστά και η Δυτική Ελλάδα με 6,5%.

    Η γρίπη παρουσίασε μεγάλη συγκέντρωση στην Αττική (48,7%) και ακολουθεί η Κεντρική Μακεδονία (19,8%) και η Θεσσαλία (14,4%) με μόλις 1,4% στη Δυτική Ελλάδα, ενώ για τη λοίμωξη από το καμπυλοβακτηρίδιο, τα μεγαλύτερα ποσοστά εμφάνισαν η Αττική (55,4%) και ακολουθούν η Κρήτη (14,0%) και η Θεσσαλία (10,7%) με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να σημειώνει 2,5%.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του έτους 2023, τα κρούσματα των λοιμωδών νοσημάτων ανήλθαν στο σύνολο της χώρας σε 4.143 έναντι 3.563 κρουσμάτων που δηλώθηκαν κατά το 2022 παρουσιάζοντας αύξηση 16,3%. Το έτος 2023 τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα γρίπης παρουσίασαν μείωση κατά 23,6% (1.184 από 1.550), ενώ τα κρούσματα ιλαράς παρέμειναν μηδενικά, όπως και τα έτη 2022 και 2021.

    Συγκριτικά με το 2022, η σαλμονέλωση αυξήθηκε κατά 46,3% και η φυματίωση κατά 54,4%. Με βάση τον αριθμό των κρουσμάτων, η σαλμονέλωση κορυφώθηκε τους καλοκαιρινούς μήνες και τα περισσότερα κρούσματα παρατηρήθηκαν κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο Ο αριθμός των κρουσμάτων φυματίωσης αυξήθηκε τον Απρίλιο παρουσίασε κάμψη το καλοκαίρι και άρχισε να ανεβαίνει τους μήνες του φθινοπώρου με κορύφωση τον Δεκέμβριο. Τα κρούσματα της γρίπης ήταν αυξημένα το Ιανουάριο, σταδιακά μειώθηκαν τους επόμενους μήνες και αυξήθηκαν το φθινόπωρο, με κορύφωση τον μήνα Δεκέμβριο. Τα κρούσματα της λοίμωξης από καμπυλοβακτηρίδιο αυξήθηκαν σταδιακά το καλοκαίρι, με κορύφωση τον Οκτώβριο.

    Επιπλέον, η λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου παρουσίασε μείωση κατά 76,5% το 2023 σε σχέση με το 2022, με την μεγαλύτερη μείωση να εμφανίζεται τον Αύγουστο συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα του 2022.

    Φωτογραφία αρχείου: Freepik/brgfx

  • Πάτρα: Ηλικιωμένος υπόλογος για τη φωτιά στο Γηροκομείο
    Πάτρα: Ηλικιωμένος υπόλογος για τη φωτιά στο Γηροκομείο

    Οι αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου» για την έρευνα, το συμπέρασμα για εμπρησμό και η υπόδειξη του υπαίτιου. Οι αντιφάσεις του βασικού υπόπτου, το πόρισμα του πραγματογνώμονα και ο σχηματισμός δικογραφίας.

    Στην Εισαγγελία Πατρών διαβιβάστηκε η πολυσέλιδη δικογραφία που συντάχθηκε από την Πυροσβεστική και συγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) Δυτικής Ελλάδας για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου στο Γηροκομειό Πατρών.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», η έρευνα των ανακριτικών υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος καταλήγει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ανθρώπινη ενέργεια και συγκεκριμένα για εμπρησμό από αμέλεια, υποδεικνύοντας συγκεκριμένο άτομο. Βασικός ύποπτος, φέρεται ηλικιωμένος ιδιοκτήτης οικοπεδικής έκτασης εντός της οποίας εκδηλώθηκε η φωτιά και εξαρχής είχε κληθεί να καταθέσει.

    Οπως ανέφεραν πηγές στην «Π», θεωρείται σχεδόν βέβαιη η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του από τις Εισαγγελικές Αρχές, καθώς όπως υποστηρίζεται η «υπόθεση είναι καλά δεμένη».

    ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ

    Ο ηλικιωμένος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με το που βρισκόταν το επίμαχο χρονικό διάστημα. Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στην «Π», πως εμφάνισε άλλοθι υποστηρίζοντας πως απουσίαζε από το σημείο την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, ωστόσο οι ισχυρισμοί του φαίνεται, πως έπεσαν στο κενό. Το άλλοθι της απουσίας καταρρίφθηκε από τις καταθέσεις της συζύγου του και αυτοπτών μαρτύρων. Την παρουσία του στο χώρο, επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους κάτοικοι της περιοχής.

    ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ

    Για ανθρώπινη παρέμβαση όπως είχε αποκαλύψει η «Π», έχοντας αποκλείσει τον παράγοντα του «τυχαίου γεγονότος», από εξωγενείς παράγοντες, όπως για παράδειγμα η ανάφλεξη ηλεκτροφόρων καλωδίων, έκανε λόγο στο πόρισμά του και ο πραγματογνώμονας που ορίστηκε για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με το πόρισμα η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό, με το πόρισμα να μην διευκρινίζει, εάν πρόκειται για ενέργεια εκ προθέσεως ή από αμέλεια.

    Διαπίστωση, που επιβεβαίωνε τις αρχικές εκτιμήσεις των αξιωματικών του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Πατρών. Πλήρης ταύτιση υπήρξε και για το σημείο έναρξης της πυρκαγιάς σε έκταση επί της οδού Ερρίκου Ντυνάν.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Περιστέρι: Ομάδα 20 ατόμων χτύπησε και λήστεψε παρέα νεαρών - Στο νοσοκομείο 18χρονος, μία σύλληψη
    Περιστέρι: Ομάδα 20 ατόμων χτύπησε και λήστεψε παρέα νεαρών - Στο νοσοκομείο 18χρονος, μία σύλληψη

    Θύμα ληστείας έπεσε παρέα νεαρών -ανάμεσά τους και ανήλικοι- το βράδυ της Δευτέρας στο Περιστέρι, από ομάδα περίπου 20 ατόμων, με αποτέλεσμα ένας να καταλήξει στο νοσοκομείο.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις φίλοι, ηλικίας 19, 17, 15 και 18 ετών, βρίσκονταν στην οδό Καλλιδρόμου όταν τα 20 άτομα τους πλησίασαν.

    Αφού τους χτύπησαν, τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν το τσαντάκι του 19χρονου, μέσα στο οποίο υπήρχε το κινητό του. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

    Συνελήφθη ένα άτομο στο Περιστέρι -Στο νοσοκομείο 18χρονος

    Άμεσα ενημερώθηκαν αστυνομικοί, έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν έναν 25χρονο Αλβανό στην πλατεία Δημαρχείου.

    Κατά την προσαγωγή του, αναγνωρίστηκε από τα θύματα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η δικογραφία που σχηματίζεται να αφορά στο αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.

    Στο σημείο της επίθεσης και της ληστείας έφτασε και σταθμός του ΕΚΑΒ, που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τρεις από τους τέσσερις φίλους, καθώς τον τέταρτο, ηλικίας 18 ετών, μετέφερε το ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Έκλεψαν 600 κιλά λάδι από ελαιοτριβείο στο Αιτωλικό - Έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών
    Έκλεψαν 600 κιλά λάδι από ελαιοτριβείο στο Αιτωλικό - Έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών

    Μεγάλη κλοπή σημειώθηκε σε ελαιοτριβείο στην ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού, όπου άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν 600 κιλά ελαιόλαδου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghivoice.gr, οι δράστες εισέβαλαν στην αποθήκη του ελαιοτριβείου και κατάφεραν να αποσπάσουν το ελαιόλαδο, το οποίο βρισκόταν αποθηκευμένο σε μεγάλες κάδες.

    Η αξία του κλεμμένου ελαιόλαδου εκτιμάται σε περίπου 5.000 ευρώ, ενώ το περιστατικό σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνέβη στο διάστημα από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2024.

    Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, με την τοπική κοινωνία να εκφράζει έντονη ανησυχία.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Φωτιά στην Κερατέα: «Χειροπέδες» και πρόστιμο σε 87χρονο για εμπρησμό από αμέλεια
    Φωτιά στην Κερατέα: «Χειροπέδες» και πρόστιμο σε 87χρονο για εμπρησμό από αμέλεια

    Και σύλληψη και πρόστιμο πάνω από 3.000 ευρώ για τον 87χρονο για την φωτιά στην Κερατέα.

    Χειροπέδες σε έναν 87χρονο πέρασαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαρκοπούλου, για την φωτιά στην Κερατέα.

    Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 87χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για πυρκαγιά από αμέλεια σε ξηρά χόρτα, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Διόνυσος Κερατέας, του Δήμου Λαυρεωτικής, στην Αττική.

    Μάλιστα, στον 87χρονο επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3.113€.

    Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Πύργος: 41χρονη ΡΟΜΑ λήστεψε 87χρονη - Την έσπρωξε σε σκάλα και την έστειλε στο νοσοκομείο
    Πύργος: 41χρονη ΡΟΜΑ λήστεψε 87χρονη - Την έσπρωξε σε σκάλα και την έστειλε στο νοσοκομείο

    Θύμα ληστείας έπεσε μια 87χρονη γυναίκα στο κέντρο του Πύργου το πρωί της Κυριακής. Δράστιδα μια γυναίκα ΡΟΜΑ 41 ετών που επιτέθηκε στην ηλικιωμένη για να της αρπάξει την τσάντα και την έστειλε στο νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλικιωμένη γυναίκα περπατούσε πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου στην οδό Σπετσών λίγο μετά τις εννέα το πρωί, όταν την προσέγγισε η 41χρονη και με τη βία της απέσπασε την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα.

    Η 41χρονη έσπρωξε την 87χρονη στις σκάλες του δρόμου με αποτέλεσμα η τελευταία να πέσει και να τραυματιστεί καταλήγωντας στο νοσοκομείο Πύργου.

    Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου κινητοποιήθηκαν άμεσα, διεξήγαγαν έρευνες και τελικά το απόγευμα συνέλαβαν την 41χρονη.

    Σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώλφι του Εισαγγελέα Ηλείας.

  • Τραγωδία στη Νέα Κίο: Αναζητούν με DNA τον οδηγό που ευθύνεται για τον θάνατο της 37χρονης μητέρας
    Τραγωδία στη Νέα Κίο: Αναζητούν με DNA τον οδηγό που ευθύνεται για τον θάνατο της 37χρονης μητέρας

    Κανείς από τους δύο Ρομά δεν αποκαλύπτει ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στην Αργολίδα.

    Ραγδαίες εξελίξεις στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην 37 Χρόνη μητέρα δύο παιδιών στην Νέα Κίο Αργολίδας το μεσημέρι της Παρασκευής (11/10), όταν πήγε με το αυτοκίνητο της στην εργασία της.

    Το αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε τη θανατηφόρο σύγκρουση, επέβαιναν δύο Ρομά, οι οποίοι από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο ένας εκσφενδονίστηκε στην παραλία, ενώ ο δεύτερος βρέθηκε στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου. Οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Άργους, ωστόσο την ίδια στιγμή που η οικογένεια της 37 Χρόνης πενθεί από τον πρόωρο χαμό της. Κανένας από τους δύο Ρομα δεν λέει στους αστυνομικούς το ποιος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι. Φαίνεται ο ένας να τα ρίχνει στον άλλον.

    Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο δεν έχει δίπλωμα οδήγησης. Έχει παρθεί δείγμα DNA και γεννητικό υλικό από τη θέση του οδηγού και τα αποτελέσματα του οποίου θα μαρτυρήσουν ποιος ήταν αυτός που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, πατώντας τις διαχωριστικές γραμμές του παραλιακού δρόμου, ενώ στη συνέχεια -όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το iEidiseis.gr- έκανε προσπέραση, με αποτέλεσμα που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της άτυχης μητέρας.

    Με προφορική εντολή εισαγγελέα οι δυο Ρομα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ αναμένονται εξελίξεις μετά το αποτέλεσμα του τεστ DNA, αλλά και όταν οι δύο Ρομά πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου ενδέχεται να έχουμε αντίδραση από την Εισαγγελία. Η οικογένεια του θύματος διόρισε πραγματογνώμονα που πήγε στο σημείο στο οποίο φυλάσσονται τα τρία εμπλεκόμενα αυτοκίνητα του τροχαίου, προκειμένου να συντάξει έκθεση.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας της 37 Χρόνης, Χριστόφορος Γκλαβενος, μίλησε στο iEidiseis.gr, αναφέροντας: «Η ταυτότητα του οδηγού θα εξιχνιαστεί τις επόμενες ημέρες. Είναι ατύχημα, το οποίο οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα. Η οποία υπερέβαινε κατά πολύ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας που ισχύει στο συγκεκριμένο δρόμο, αυτό καθιστά τον χαρακτηρισμό της πράξης, όχι μόνο ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά και ως επικίνδυνη οδήγηση.

    »Ο εισαγγελέας έχει δώσει εντολή προκειμένου να διερευνηθούν τα ιδιαίτερα στοιχεία τέλος της πράξης αυτής του (290 Α) για επικίνδυνη οδήγηση του Ποινικού Κώδικα, σε συρροή με το 302 του ΠΚ, ανθρωποκτονία από αμέλεια. Συλλέγονται όλα τα στοιχεία από τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να συγκροτήσουν την δικογραφία στην οποία θα δοθεί ο σωστός χαρακτηρισμός του αδικήματος, που δεν είναι μία ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά του κακουργήματος επικίνδυνης οδήγησης, που θα οδηγήσει τον δράστη ή τους δράστες ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέως».

    Αργολίδα: Οι κάτοικοι της Νέας Κίου «βράζουν»

    Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν συνεχώς συγκεντρώσεις και διαμαρτύρονται για τα συνεχόμενα περιστατικά παραβατικότητας συγκεκριμένων ομάδων Ρομά που ζουν στην νέα Κίο και δημιουργούν συνεχώς πρόβλημα στην καθημερινότητα των πολιτών της περιοχής θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα καθώς όπως λένε οι ίδιοι είναι καθημερινά τα περιστατικά που δοκιμάζουν τα όρια των αυτοκινήτων τους στον παραλιακό δρόμο, απειλούν όποιον αντιδρά στις παραβατικές συμπεριφορές, κλέβουν, απειλούν και προχωρούν σε έκνομες ενέργειες.

    Όπως επισημαίνουν στο iEidiseis.gr, το πρόβλημά τους δεν είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας, καθώς από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας γίνεται μία υπερπροσπάθεια στην αντιμετώπιση και διαχείριση της κατάστασης με συνεχόμενους ελέγχους, πρόστιμα και συλλήψεις των παραβατικών, ωστόσο, όπως λένε, δεν είναι αρκετό, καθώς η πολιτεία κωφεύει στο γενικότερο πρόβλημα και πρέπει συλλογικά όλοι οι φορείς να συντονιστούν και να δώσουν μόνιμη λύση. Όπως αναφέρουν, οι νόμοι και οι φορείς δεν βοηθούν στην αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης του προβλήματος.

    Πηγή: iEidiseis.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο