Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 13:00

Κατάκολο: Οι γιοι της Τζολί, για φαγητό στην "Μαρίνα"

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Η Αντζελίνα Τζολί δεν εντοπίστηκε κάπου εκτός ξενοδοχείου και γυρισμάτων κατά την παραμονή της στην περιοχή του Πύργου. Όμως μέλη της ομάδας παραγωγής της ταινίας "Maria" μαζί με δύο από τους γιους της Μάντοξ και Παξ , απόλαυσαν το δείπνο τους στην "Μαρίνα" στο Κατάκολο.

Ο καλός οικοδεσπότης Γιάννης Γκάγκος, τους περιοποιήθηκε όπως κάνει με όλους τους πελάτες και είχε την ευκαιρία να βγάλει και μια selfie μαζί με τον Μαντοξ.

Μια φωτογραφία που "ανέβηκε" στα social media και φυσικά από την πρώτη στιγμή αναδημοσιεύτηκε σε πολλά μέσα...

Gkagkos mantox2

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 17:37

Σχετικά Άρθρα

  • «Maria»: Έχουμε το επίσημο ελληνικό τρέιλερ της ταινίας για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας με την Angelina Jolie στον ομώνυμο ρόλο
    «Maria»: Έχουμε το επίσημο ελληνικό τρέιλερ της ταινίας για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας με την Angelina Jolie στον ομώνυμο ρόλο

    Eχουμε το επίσημο ελληνικό trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας «Maria», με την Angelina Jolie σε έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της. Μας βάζει στον κόσμο της Μαρίας Κάλλας και μας μεταφέρει στο Παρίσι, εκεί που η σπουδαία σοπράνο πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

    Σκηνές της ταινίας έχουν γυριστεί και στην Ελλάδα, ενώ στο καστ συμμετάσχουν και Ελληνίδες ηθοποιοί, όπως η πρωτοεμφανιζόμενη Αγγελίνα Παπαδοπούλου στον ρόλο της Κάλλας σε νεαρή ηλικία και η Λυδία Κονιόρδου στον ρόλο της μητέρας της.

    Η ταινία του μετρ των biopics Πάμπλο ΛαρένJackie», «Spencer») επικεντρώνεται στις άγνωστες πτυχές της ζωής της μεγαλύτερης ντίβας της όπερας και αποκαλύπτει πλευρές της προσωπικότητάς της που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

    Δείτε το τρέιλερ:

    Info

    Η ταινία «Maria» θα κυκλοφορήσει στην Αμερική από το Netflix σε επιλεγμένους κινηματογράφους. Στην Ελλάδα, όπου τα αποκλειστικά δικαιώματα της ταινίας ανήκουν στο Cinobo και τη Faliro House, κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 5 Δεκεμβρίου 2024.

    Πηγή: marieclaire.gr

  • Αντζελίνα Τζολί: Συγκινεί το επίσημο τρέιλερ για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας
    Αντζελίνα Τζολί: Συγκινεί το επίσημο τρέιλερ για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας

    Η Αντζελίνα Τζολί γίνεται η Μαρία Κάλλας στην πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πάμπλο Λαραΐν (Jackie, Spencer). Το «Maria» επικεντρώνεται στις άγνωστες πτυχές της ζωής της μεγάλης ντίβας της όπερας, αποκαλύπτοντας πλευρές της προσωπικότητάς της που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

    Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, αποσπώντας standing ovation διάρκειας 10 λεπτών και εξαιρετικές κριτικές για την Αντζελίνα Τζολί που εντυπωσιάζει με την ερμηνεία της, σ' έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της.

    Έχοντας στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες της Μαρίας Κάλλας, η ταινία έναρξης του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ολοκληρώνει την άτυπη τριλογία του Πάμπλο Λαραΐν για ισάριθμες εκθαμβωτικές γυναικείες προσωπικότητες που άφησαν το δικό τους στίγμα στην ιστορία και στον πολιτισμό του 20ού αιώνα, παίρνοντας τη σκυτάλη από το Jackie (για την Τζάκι Κένεντι) και το Spencer (για την πριγκίπισσα Νταϊάνα).

    Τα πολύμηνα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι, όπου η Μαρία Κάλλας πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ενώ αρκετές σκηνές έχουν γυριστεί και στην Ελλάδα με τη συμμετοχή Ελλήνων συντελεστών.

    Το «Maria» έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου 2024 στις ελληνικές αίθουσες για να συγκινήσει το ελληνικό κοινό και τους θαυμαστές της εμβληματικής ντίβας, από το Cinobo και τη Faliro House.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Κινηματογραφική Λέσχη Πύργου: Προβολή της ταινίας ''Το σουτιέν'', την Τρίτη 22/10
    Κινηματογραφική Λέσχη Πύργου: Προβολή της ταινίας ''Το σουτιέν'', την Τρίτη 22/10

    Το σουτιέν – The bra (2018) - Τρίτη 22/10/2024

    Σκηνοθεσία: Veit Helmer

    Σενάριο: Veit Helmer, Leonie Geisinger

    Ηθοποιοί: Predrag “Miki” Manojlovic, Paz Vega, Denis Lavant, Chulpan Khamatova, Maia Morgenstern

    Χώρα: Γερμανία- Αζερμπαϊτζάν (έγχρωμη) Διάρκεια: 90’

    soutien tain 6

    Ένα εμπορικό τρένο διασχίζει μια ατελείωτη, εύφορη κοιλάδα στους πρόποδες του Καυκάσου. Στην καμπίνα του οδηγού ο Νουρλάν, ο μηχανοδηγός. Μέρα με τη μέρα οδηγεί το τραίνο διασχίζοντας ένα προάστιο του Μπακού, όπου τα κτήρια είναι τόσο κοντά στις γραμμές που αναγκάζεται να περνά ξυστά από τις αυλές και τα κτίσματα. Κάθε φορά που το τρένο πλησιάζει, οι άνδρες που πίνουν τσάι και οι γυναίκες που απλώνουν τα ρούχα τρέχουν να το αποφύγουν. Ο Αζίζ, ένα μικρό ορφανό παιδί, όταν ακούει το σφύριγμα του τρένου, τρέχει με τη σφυρίχτρα του κατά μήκος των γραμμών και ειδοποιεί τους κατοίκους να μαζέψουν τα πράγματα τους και να μπουν στα σπίτια τους. Ό,τι δεν προλαβαίνουν να μαζέψουν, ο Νουρλάν τα συγκεντρώνει στο τέλος της διαδρομής: Φτερά κοτόπουλων, παιδικές μπάλες, ακόμα και σεντόνια. Την τελευταία μέρα πριν τη συνταξιοδότησή του, ο μηχανοδηγός Νουρλάν βρίσκει σκαλωμένο στο τρένο ένα κάπως ιδιαίτερο σουβενίρ: ένα δαντελωτό, γαλάζιο σουτιέν! Η σκέψη του σουτιέν αναστατώνει τον Νουρλάν που πια δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια. Η απέραντη μοναξιά του τον οδηγεί να επιστρέψει στη γειτονιά και να αναζητήσει την ιδιοκτήτρια του σουτιέν.

    soutien tain 2

    soutien tain 3

    soutien tain 5

    (Δελτίο Τύπου)

  • Η «Maria» με την Αντζελίνα Τζολί θα είναι η ταινία έναρξης του 65ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
    Η «Maria» με την Αντζελίνα Τζολί θα είναι η ταινία έναρξης του 65ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

    Η νέα ταινία του σπουδαίου χιλιανού σκηνοθέτη Πάμπλο Λαραΐν, με τίτλο «Maria» και πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί, θα σηματοδοτήσει την έναρξη του 65ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στο Ολύμπιον.

    Στην ταινία «Maria» του Πάμπλο Λαραΐν, η βραβευμένη με Όσκαρ Αντζελίνα Τζολί είναι η Μαρία Κάλλας, η πιο εμβληματική ερμηνεύτρια του 20ού αιώνα. Η ταινία ακολουθεί την Ελληνίδα ντίβα την περίοδο που αποσύρεται στο Παρισι μετά από μια λαμπερή και ταραχώδη ζωή. To «Maria» επαναπροσεγγίζει τη θρυλική σοπράνο στις τελευταίες ημέρες της, καθώς αναπολεί την ταυτότητα και τη ζωή της, αποκαλύπτοντας παράλληλα άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της.

    O –υποψήφιος για Όσκαρ και βραβευμένος σε Κάννες, Βενετία και Βερολίνο– δημιουργός μάς βυθίζει στα ενδότερα μιας μυθικής φιγούρας που καλείται να διαχειριστεί το βάρος μιας ανυπολόγιστης φήμης και κληρονομιάς. H Αντζελίνα Τζολί, σε μία ερμηνεία που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και ενθουσιώδες χειροκρότημα στο πρόσφατο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ενσαρκώνει τη γυναίκα πίσω από τον μύθο, μια τραγική ηρωίδα που έρχεται αντιμέτωπη με το φάντασμα ενός αλλοτινού και αξεπέραστου μεγαλείου, τον φόβο της θνητότητας, τις ανοιχτές πληγές μιας ζωής γεμάτης ανεπανάληπτους θριάμβους και ανεπούλωτα τραύματα.

    Έχοντας στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες της Μαρίας Κάλλας, η ταινία έναρξης του φετινού Φεστιβάλ ολοκληρώνει την άτυπη τριλογία του Πάμπλο Λαραΐν για ισάριθμες εκθαμβωτικές γυναικείες προσωπικότητες που άφησαν το δικό τους στίγμα στην ιστορία και στον πολιτισμό του 20ού αιώνα, παίρνοντας τη σκυτάλη από το Jackie (για την Τζάκι Κένεντι) και το Spencer (για την πριγκίπισσα Νταϊάνα).

    Διανθισμένο με τις μαγευτικές όπερες που ερμήνευσε μοναδικά η Μαρία Κάλλας, άλλα και διάσπαρτο με αναδρομές στα πιο κομβικά επεισόδια της ταραχώδους ζωής της, από τα βασανιστικά χρόνια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι τη θυελλώδη σχέση με τον Αριστοτέλη Ωνάση, το Maria ρίχνει φως στα ανθρώπινα σκοτάδια που φωλιάζουν πίσω από την εκτυφλωτική βιτρίνα της καθολικής αναγνώρισης.

    Λήξη με την ταινία «The End» του Τζόσουα Οπενχάιμερ, παρουσία του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη

    Στο 65ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα βρεθεί ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ Τζόσουα Οπενχάιμερ για να παρουσιάσει την ταινία του, με τίτλο «The End», στην οποία πρωταγωνιστούν η Τίλντα Σουίντον και ο Μάικλ Σάνον. Η ταινία θα προβληθεί στην τελετή λήξης της 65ης διοργάνωσης την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στο Ολύμπιον.

    Το «The End» είναι ένα μετα-αποκαλυπτικό μιούζικαλ για το τέλος του κόσμου, που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από τη χρυσή εποχή του είδους. Μια ευρηματική και αντισυμβατική ταινία από τον Τζόσουα Οπενχάιμερ, που σκιαγραφεί μια προκλητική παραλλαγή ορισμένων από τις θεματικές που τον έχουν απασχολήσει στα αριστουργηματικά ντοκιμαντέρ «The Act of Killing» (2012) και «The Look of Silence» (2014).

    Είκοσι πέντε χρόνια μετά από μια περιβαλλοντική καταστροφή που μετέτρεψε τη Γη σε μη κατοικήσιμο πλανήτη, η Μητέρα, ο Πατέρας και ο Γιος μένουν εγκλωβισμένοι σε ένα πολυτελές καταφύγιο, όπου προσπαθούν να διατηρήσουν την ελπίδα και μια έννοια κανονικότητας, συνεχίζοντας τις τελετουργίες της καθημερινότητας, έως τη στιγμή που η άφιξη μιας άγνωστης, του Κοριτσιού, ανατρέπει αυτή τη ρουτίνα. Για τον Γιο, έναν αφελή 20χρονο που δεν έχει δει ποτέ τον έξω κόσμο, η νέα άφιξη είναι συναρπαστική.

    Ξαφνικά, οι εύθραυστοι δεσμοί τυφλής αισιοδοξίας που ενώνουν αυτή την ομάδα προνομιούχων αρχίζουν να ξεφτίζουν. Καθώς οι εντάσεις αυξάνονται, αυτή η φαινομενικά ειδυλλιακή συνύπαρξη αρχίζει να καταρρέει, ενώ απωθημένες ενοχές και καταπιεσμένη δυσαρέσκεια απειλούν την ισορροπία της οικογένειας. Την ίδια στιγμή, έρχονται αντιμέτωποι με πικρές αλήθειες που τους δείχνουν έναν διαφορετικό δρόμο προς τα εμπρός, έναν δρόμο που βασίζεται στην αποδοχή, στην αγάπη και στην ικανότητα για αλλαγή.

    Η αδυναμία του ανθρώπου ν' αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του και να αποδεχτεί το βάρος των συνεπειών. Η εθελοτυφλία των διά βίου προνομιούχων απέναντι στο φάσμα μιας οφθαλμοφανούς καταστροφής. Οι μύθοι και οι ψευδαισθήσεις μιας κοινωνίας, αλλά και μιας ολόκληρης κοσμοθεωρίας, που έχει μετατρέψει την απληστία σε τρόπο ζωής και ύπαρξης. Όλα τα παραπάνω ξεδιπλώνονται σε ένα σαρκαστικό μείγμα μαύρης κωμωδίας, ιδιότυπης επιστημονικής φαντασίας και ψυχολογικού θρίλερ με πολιτικές προεκτάσεις και οικολογικούς απόηχους.

    Μια ταινία που θίγει επείγοντα ζητήματα με πρωταγωνιστές τους υποψήφιους για Όσκαρ Τίλντα Σουίντον και Μάικλ Σάνον, καθώς και τον Τζορτζ ΜακΚέι και τη Μόουζες Ίνγκραμ. Το σενάριο υπογράφουν οι Τζόσουα Οπενχάιμερ και Ράσμους Χάιστερμπεργκ, ενώ τα τραγούδια έγραψαν οι Τζόσουα Σμιντ (μουσική) και Τζόσουα Οπενχάιμερ (στίχοι). Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την εταιρεία διανομής Weird Wave στις 12 Δεκεμβρίου 2024.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • «Karate Kid: Legends»: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας με τον Τζάκι Τσαν και Ραλφ Μάτσιο
    «Karate Kid: Legends»: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας με τον Τζάκι Τσαν και Ραλφ Μάτσιο

    Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Karate Kid: Legends» παρουσίασε η Sony στο Comic Con της Νέας Υόρκης το βράδυ της Παρασκευής (19/10).

    Η ταινία, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Μαΐου, ενώνει τους πρωταγωνιστές του φράντσάιζ Ραλφ Μάτσιο και Τζάκι Τσαν και παρουσιάζει έναν νέο μαθητή που ονομάζεται Λι Φονγκ, τον οποίο υποδύεται ο Μπεν Γουάνγκ.

    Ο Μάτσιο επιστρέφει ως Ντάνιελ ΛαΡούσο, τον οποίο έπαιξε στην αρχική τριλογία ταινιών «Karate Kid» του 1984 και αργότερα συμμετείχε στη σειρά «Cobra Kai» του Netflix. Ο Τσαν επιστρέφει ως κύριος Χαν, ο δάσκαλος κουνγκ φου, που βασίζεται στο ρόλο του κ. Μιγιάγκι, ο οποίος ήταν προπονητής του στο ριμέικ «Karate Kid» του 2010.

    Το τρέιλερ προβλήθηκε αποκλειστικά στο κοινό των Comic Con της Νέας Υόρκης και πείραξε κάποια έντονη δράση καράτε με τους τρεις πρωταγωνιστές. Ο Ντάνιελ ΛαΡούσο του Μάτσιο φτάνει στο Πεκίνο, όπου ο κύριος Χαν του Τσαν τον αναζητά.

    Ο Χαν έχει έναν νέο προστατευόμενο, τον Λι Φονγκ, και είναι ο μέντοράς του, όπως ακριβώς ήταν ο κύριος Μιγιάγκι στον Ντάνιελ. Αυτός και ο Ντάνιελ αφηγούνται το τρέιλερ και είναι σαφές ότι οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν για να εκπαιδεύσουν τον Λι Φονγκ, αλλά θα ταιριάζουν τα στυλ διδασκαλίας τους;

    Πηγή: Cnn.gr
  • Κατάκολο: Διαμαρτυρία για τις συνθήκες στο λιμάνι - Καταγγελίες για άναρχη κατάσταση με φόντο …τους τουρίστες
    Κατάκολο: Διαμαρτυρία για τις συνθήκες στο λιμάνι – Καταγγελίες για άναρχη κατάσταση με φόντο …τους τουρίστες

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες, οδηγοί ταξί και επαγγελματίες τουριστικών λεωφορείων στο Κατάκολο, επισημαίνοντας τις σοβαρές ελλείψεις και την άναρχη κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι. Οι επαγγελματίες κατήγγειλαν την αδιαφορία των αρμόδιων αρχών, την έλλειψη βασικών μέτρων ασφαλείας, και την άνιση εκμετάλλευση του λιμανιού, το οποίο – όπως τονίζουν – έχει μετατραπεί σε προνόμιο λίγων και ισχυρών.

    Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, το λιμάνι, αντί να λειτουργεί ως σημαντικός πόλος οικονομικής στήριξης για τους επαγγελματίες της περιοχής, έχει παραμεληθεί και λειτουργεί χωρίς ευνομία, με τα προβλήματα ασφαλείας να είναι έντονα θέτοντας σε κίνδυνο τουρίστες και εργαζόμενους, ενώ η όλη κατάσταση δυσφημίζει την περιοχή.

    katakolo diamarturia 7

    Ο πρόεδρος του Σύλλογος Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων Ν. Ηλείας «Ο ΕΡΜΗΣ» Παναγιώτης Τσαπάρας έκανε λόγο για ανάγκη ίσης αντιμετώπισης και εφαρμογής του νόμου για όλους επισημαίνοντας πως:

    «Ο λόγος της πορείας διαμαρτυρίας είναι η κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι Κατακόλου, ένα λιμάνι το οποίο θα έπρεπε να είναι κόσμημα και να φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού και να βελτιώνεται συνεχώς έχει φτάσει αυτή τη στιγμή να είναι σε ένα τέλμα και να μην μπορεί να δουλέψει σωστά. Δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις πουθενά, δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης διαγραμμισμένοι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια χάβρα των Ιουδαίων, να μπαίνουν ξεναγοί και εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από όλη την Ελλάδα, να παίρνουν κόσμο, να βάζουν τα λεωφορεία όπως θέλουν άναρχα ενώ υπάρχουν κανονιστικές που τα αναφέρουν όλα αυτά, τις οποίες εμείς σεβόμαστε και τηρούμε. Συνεχίζουμε όμως να δεχόμαστε πρόστιμα από το λιμεναρχείο για αστείους λόγους. Γι αυτό είμαστε εδώ, να διαμαρτυρηθούμε και να βελτιώσουμε την κατάσταση στο λιμάνι και να υπάρξει ισονομία έναντι όλων».

    katakolo diamarturia 3

    Στο κάλεσμα των επαγγελματιών ανταποκρίθηκε τόσο ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου Κώστας Νικολούτσος, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους διαμαρτυρόμενους και να ακούσουν τα αιτήματά τους.

    «Η παρουσία μας δηλώνει ότι ενδιαφερόμαστε σοβαρά για τα προβλήματα λειτουργίας του λιμανιού. Όλοι οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εδώ έχουν δικαίωμα στη δουλειά και στην ίση μεταχείριση, ανάλογα με αυτά που προβλέπονται από τους νόμους. Εδώ στο Κατάκολο υπάρχει μια κανονιστική λειτουργίας του λιμανιού και είμαι σίγουρος ότι έχει ξεπεραστεί από τα γεγονότα και από τα χρόνια. Χρειάζεται αλλαγή…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καννής, καθησυχάζοντας τους οδηγούς ότι την επόμενη τουριστική σεζόν θα βρεθεί μια κοινά αποδεκτή και πιο δίκαιη λύση για όλους.

    katakolo diamarturia 9

    Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσαγδής, πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών πρακτόρων Ηλείας, ανέφερε ότι το ΚΤΕΛ παραβιάζει τους κανονισμούς, κάνοντας άγρα πελατείας σε ώρες που δεν έχει δρομολόγια, ενώ παρά τις καταγγελίες προς τις αρμόδιες αρχές, όπως τον λιμενάρχη, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.

    «Το ΚΤΕΛ εκμεταλλεύεται και κάνει άγρα πελατείας. Ενώ το δρομολόγιό του ήταν στις 9.00 είναι εδώ από τις 8.35, με αποτέλεσμα όταν γεμίσει να φύγει και να χάνουν την πελατεία τους και τα ταξί και τα τουριστικά και όλοι.

    Έχουμε στείλει έγγραφα στον λιμενάρχη να έρθει να βεβαιώσει την παράβαση αλλά ο λιμενάρχης είναι άφαντος. Προχθές υποβάλλαμε μήνυση μέσω του νομικού μας συμβούλου στον κ. Νικολούτσο και στον Λιμενάρχη γιατί ουδέποτε ο κ. Λιμενάρχης ενώ λέγεται ότι είναι χερσαία ζώνη δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα. Δεν ξέρουμε για πιο λόγο...» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαγδής.

    katakolo diamarturia 8

    Ακολούθως, ο Γιάννης Μαμούσης, μέλος του Συλλόγου Τουριστικών Πρακτόρων, τόνισε ότι στόχος της κινητοποίησης είναι η ενημέρωση των αρχών και η έναρξη συζητήσεων για τη βελτίωση των συνθηκών στο λιμάνι. «Πιστεύω ότι είναι μια καλή αρχή να συζητήσουμε, τους δώσαμε το χρόνο σε επόμενη αλλά άμεση συνάντηση να τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα προκειμένου η επόμενη σεζόν να είναι για όλο τον κόσμο και να μπορέσει να ζήσει ο κόσμος του Πύργου, του Κατακόλου, της Ολυμπίας γιατί σήμερα γίνεται μια μονομερής εκμετάλλευση».

    katakolo diamarturia 2

    katakolo diamarturia 4

    katakolo diamarturia 5

  • Κατάκολο: Διαμαρτυρία από τους οδηγούς ταξί - Μιλούν για λιμάνι ολίγων
    Κατάκολο: Διαμαρτυρία από τους οδηγούς ταξί - Μιλούν για λιμάνι ολίγων

    Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων Ν. Ηλείας «Ο ΕΡΜΗΣ», θέλοντας να διαμαρτυρηθεί αλλά και να επισημάνει την άναρχη αλλά και επισφαλή κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι του Κατακόλου, διοργανώνει πορεία διαμαρτυρίας στο Κατάκολο, σήμερα

    "Διαμαρτυρόμαστε διότι ένα λιμάνι που θα έπρεπε να είναι το κόσμημα της περιοχής μας και να διαφυλάττεται ως κόρη οφθαλμού, έχει αφεθεί στην τύχη του τα τελευταία χρόνια. Ένα λιμάνι που θα έπρεπε να στηρίζει οικονομικά τις οικογένειες όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε αυτό, έχει μετατραπεί σε λιμάνι επαγγελματικής δραστηριότητας λίγων και ισχυρών. Ένα λιμάνι, στο οποίο θα έπρεπε να επικρατεί η ευνομία και σωστή οργάνωση, έχει μετατραπεί σε χώρο άναρχης δράσης όποιου επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει για τα συμφέροντά του κάτω από τα αδιάφορα βλέμματα των αρμοδίων υπηρεσιών. Ένα λιμάνι που απουσιάζουν ακόμη και βασικά μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να διακινδυνεύουν καθημερινά τουρίστες, πολίτες και επαγγελματίες που κινούνται σε αυτό. Ένα λιμάνι που αντί να προβάλλει τον τόπο μας και τη χώρα μας στο εξωτερικό έχει μετατραπεί σε παράγοντα δυσφήμισης και συνώνυμο της παρανομίας" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

    Όμως ως εδώ! Δεν θα ανεχθούμε άλλο τη συνέχιση αυτής της κατάστασης! Διαμαρτυρόμαστε και διεκδικούμε το αυτονόητο: ΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ. Καλούμε όλους τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζί μας στην πορεία διαμαρτυρίας από την είσοδο του Λιμένα Κατακόλου «Ιωάννης Λάτσης» έως τη διασταύρωση του Αγ. Ανδρέα. ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!" καταλήγει η ανακοίνωση.

    Αυτή την ώρα ξεκινούν πορεία διαμαρτυρίας στο λιμάνι του Κατακόλου.

    (Δελτίο Τύπου)

    Katakolo diamarturia1 2

  • Αρκούδι Ηλείας: Ξεκινούν γυρίσματα για την ταινία “Μικρός θάνατος” - Πρωταγωνιστεί η Έλενα Τοπαλίδου
    Αρκούδι Ηλείας: Ξεκινούν γυρίσματα για την ταινία “Μικρός θάνατος” - Πρωταγωνιστεί η Έλενα Τοπαλίδου

    Το σκηνικό μιας νέας ταινίας, που σύμφωνα με πληροφορίες πρωταγωνιστεί η Έλενα Τοπαλίδου, θα αποτελέσει η περιοχή του Αρκουδίου στο δήμο Πηνειού.

    Το αγαπημένο παραλιακό μέρος της Ηλείας, αυτός ο μικρός όρμος με την μακρά ιστορία στο νομό, θα είναι ο χώρος που θα γυριστεί η ταινία “Μικρός θάνατος”.

    Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα γυρίσματα ξεκινούν σήμερα ή αύριο και ήδη από τις προηγούμενες ημέρες το κινηματογραφικό συνεργείο βρίσκεται στην περιοχή για τις τελευταίες ετοιμασίες.

    Τα γυρίσματα στο Αρκούδι πιθανότατα θα έχουν διάρκεια ενός μήνα και από την Ηλεία έχει επιλεγεί ένας σημαντικός αριθμός κομπάρσων για να συμμετάσχει στην ταινία.

    Μάλιστα πηγές αναφέρουν πως συνολικά 26 Ηλείοι θα κάνουν το πέρασμά τους από το φακό.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο