Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 11:33

Ηλεία: Μια σύλληψη γυναίκας για καταδικαστική απόφαση

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Ήλιδας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, μια ημεδαπή γυναίκα.

Σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για κλοπή.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 23:43

Σχετικά Άρθρα

  • Πύργος: Τον έπιασε η Ειδική Ομάδα γιατί "χρωστούσε" οκτώ χρόνια κάθειρξη για διακίνηση ναρκωτικών
    Πύργος: Τον έπιασε η Ειδική Ομάδα γιατί

    Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 46χρονος ημεδαπός άνδρας, καθώς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος.

    Συγκεκριμένα εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών που εκδόθηκε πριν από ένα μήνα, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

  • Λεχαινά: Συνελήφθη με καταδικαστική απόφαση για ανθρωποκτονία απο αμέλεια σε τροχαίο
    Λεχαινά: Συνελήφθη με καταδικαστική απόφαση για ανθρωποκτονία απο αμέλεια σε τροχαίο

    Στα χέρια των αρχών έπεσε ένας άντρας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο καταδικασθέντας είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο το 2016 και πριν λίγο καιρό η υπόθεση κρίθηκε τελεσίδικα και συνελήφθη σε χωριό των Λεχαινών.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, "... συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών για ανθρωποκτονία από αμέλεια και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, ενώ του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες για χρονικό διάστημα έξι μηνών.

  • Πύργος: Συνελήφθη με καταδικαστική απόφαση για ληστεία
    Πύργος: Συνελήφθη με καταδικαστική απόφαση για ληστεία

    Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας.

    Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης πέντε ετών και ενός μηνός, για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

  • Πύργος: Συνελήφθη ο “φαντομάς” - Είχε καταδικαστεί με 20χρόνια για απάτες
    Πύργος: Συνελήφθη ο “φαντομάς” - Είχε καταδικαστεί με 20χρόνια για απάτες

    Ο κατηγορούμενος είχε καταδικασθεί συνολικά σε ποινές 20 ετών και 10 μηνών

    Στα χέρια της Ομάδας Ελέγχων Παραβατικότητας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, έπεσε ένας 80χρονος που ήταν γνωστός στις Αρχές με το προσωνύμιο “φαντομάς”, καθώς επί σειρά ετών είχε καταδικαστεί για άπατες, αλλά κατάφερνε πάντα να διαφεύγει.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. “… συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχων Παραβατικότητας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων.

    Ειδικότερα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών και του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης είκοσι ετών και δέκα μηνών, για υποθέσεις απατών και υπεξαίρεση.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας”.

  • Ηλεία: Δύο συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις, ναρκωτικά και απάτη
    Ηλεία: Δύο συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις, ναρκωτικά και απάτη

    Συνελήφθη, χθες 14-7-2023, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

    Συνελήφθη, χθες 14-7-2023, το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για απάτη.

  • Ηλεία: Δύο συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις επαιτεία
    Ηλεία: Δύο συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις επαιτεία

    Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχων Παραβατικότητας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους και είκοσι ημερών, για έκθεση και παραμέληση αποτροπής από επαιτεία.

    Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχων Παραβατικότητας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών, για κλοπή.

  • Πύργος: Συνελήφθη 58χρονη με αποφάσεις για άπατες, υπεξαίρεση πλαστογραφία
    Πύργος: Συνελήφθη 58χρονη με αποφάσεις για άπατες, υπεξαίρεση πλαστογραφία

    Μια 58χρονη γυναίκα συνελήφθη χθες σε χωριό του Πύργου μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν σοβαρότατες καταδικαστικές αποφάσεις.

    Οι αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Παραβατικότητας Ευπαθών Ομάδων της Δ.Α. Ηλείας εντόπισαν την 58χρονη και την συνέλαβαν.

    Σε βάρος της γυναίκας εκκρεμούσαν δύο βαρύτατες καταδικαστικές αποφάσεις και μια διαταγή σύλληψης της…

    Η μια αφορούσε την καταδίκη της από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών σε ποινή φυλάκισης έξι ετών για υπεξαίρεση.

    Η δεύτερη ήταν απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 13 ετών για απάτη, υπεξαίρεση
    και πλαστογραφία.

    Μετά από τα παραπάνω είχε εκδοθεί και διαταγή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την σύλληψη της για υπόθεση απάτης.

  • Ηλεία: Συνελήφθη με καταδικαστική απόφαση για απείθεια
    Ηλεία: Συνελήφθη με καταδικαστική απόφαση για απείθεια

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Πηνειού, από αστυνομικούς της ομάδας ελέγχων παραβατικότητας ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας.

    Σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για απείθεια.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο