Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 09:54

Κυλλήνη: “Άκυρο” από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων στο αίτημα της αναδόχου για διακοπή εργασιών στον μόλο του λιμανιού

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Υπογραμμίζοντας ότι δεν αιτιολογείται η έλλειψη δυνατότητας κατασκευής των υπολειπόμενων για εκτέλεση τμημάτων του έργου με τίτλο : «Συμπληρωματικά Έργα Προστασίας και Λειτουργικότητας Λιμένα Κυλλήνης, 1ο Υποέργο: Επέκταση τμήματος προσήνεμου μώλου λιμένα Κυλλήνης», προϋπολογισμού 4.032.000 ευρώ, λόγω της υπαιτιότητας του φορέα κατασκευής ή του κυρίου του έργου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Ηλείας, κατέληξε στην απόφαση για την μη αποδοχή του περιεχομένου της Ειδικής Δήλωσης Διακοπής Εργασιών της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας «ΚΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΚΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Τ.Ε.)».

Ουσιαστικά η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Ηλείας καταλήγοντας ότι δεν συντρέχει λόγος διακοπής των εργασιών, καλεί την ανάδοχο κατασκευαστική εταιρεία να συνεχίσει κανονικά τις εργασίες.

Από την πλευρά της η ανάδοχος κατά την υποβληθείσα Ειδική Δήλωση Διακοπής Εργασιών προτάσσει ως υπαίτιο τον φορέα κατασκευής ή τον κύριο του έργου, εξαιτίας της μη έγκαιρης τοποθέτησης της νέας φωτοσήμανσης.

Ωστόσο όμως σύμφωνα με την παράγραφο 1.1.4 της ΕΣΥ του έργου αναφέρεται, ότι «Ο Ανάδοχος υποχρεούται επίσης να προβαίνει, με δικές του δαπάνες, στην προσωρινή και επαρκή φωτοσήμανση των έργων που εκτελεί και στην κατασκευή καταλλήλων προστατευτικών περιφράξεων στο χερσαίο χώρο. Επίσης ο Ανάδοχος υποχρεούται να μετακινεί κατά την πρόοδο των έργων τόσο τη φωτοσήμανση, όσο και τις προστατευτικές περιφράξεις, σύμφωνα με τις εντολές και τις οδηγίες των αρμοδίων Λιμενικών Αρχών, οι οποίες και έχουν τη γενική εποπτεία της σήμανσης των έργων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και ειδικότερα τον Ν.1629/1951 και στις οποίες θα Δ.Τ.Ε.Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ 4 πρέπει πάντοτε να απευθύνεται ο Ανάδοχος καθώς και στη τοποθέτηση των απαιτουμένων σημάτων και ενδεικτικών πινακίδων στις διάφορες εργοταξιακές θέσεις.

Επιπλέον επισημάνεται πως η τοποθέτηση της φωτοσήμανσης στο λιμένα Κυλλήνης πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε κατόπιν ενεργειών εκ μέρους της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας και επομένως η όποια καθυστέρηση περί μη έγκαιρης τοποθέτησης αυτής ήταν αποκλειστική υπαιτιότητα της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας και σε ουδεμία περίπτωση του κυρίου του έργου ή του φορέα κατασκευής. Ø Το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε -ακόμα και στην περίπτωση που ληφθεί το πλέον ευνοϊκό σενάριο ήτοι[1]από την υπογραφή της 1 ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου (14η .08.2023), και όχι από την ημερομηνία υπογραφής της Αρχικής Σύμβασης (21η .12.2021), έως και την 17.10.2023, ημερομηνία υποβολής της Ειδικής Δήλωσης Διακοπής Εργασιών είναι σαφές ότι ήταν επαρκές ώστε να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες έναρξης έγκρισης και τοποθέτησης της νέας φωτοσήμανσης από την ανάδοχο εργοληπτική επιχείρηση με την επωνυμία «ΚΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 16:56

Σχετικά Άρθρα

  • Αυγερινοπούλου: Νέο σκάφος του Λιμενικού Σώματος στην Κυλλήνη
    Αυγερινοπούλου: Νέο σκάφος του Λιμενικού Σώματος στην Κυλλήνη

    Συνάντηση με τον Αρχηγό του Λιμενικού, αντιναύαρχο Αλεξανδράκη

    Η ενίσχυση του Λιμένος της Κυλλήνης, αλλά και θέματα επιτήρησης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, απασχόλησαν την συνάντηση που είχε η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχο Γιώργο Αλεξανδράκη.

    Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για όλα τα αναπτυξιακά προγράμματα και τις δυνατότητες χρηματοδότησης έργων για την γαλάζια ανάπτυξη, την ανάπτυξη υποδομών και εξωστρέφειας αλλά και την ολοκλήρωση των συστημάτων ασφαλείας στους λιμένες μας, σε συνάφεια και με τα έργα που έχουν ήδη προγραμματιστεί.

    Σε αυτό το πλαίσιο, ενισχύεται εξοπλιστικά το Λιμενικό Σώμα στο λιμάνι της Κυλλήνης, καθώς άμεσα αναμένεται η αντικατάσταση του παλιού περιπολικού σκάφους με καινούριο, πνευστό περιπολικό κλειστού τύπου, αυξημένων επιχειρησιακών δυνατοτήτων. Η Βουλευτής είχε θέσει το αίτημα στο Υπουργείο ήδη από την αρχή της χρονιάς στηρίζοντας το αίτημα του Λιμενικού Σώματος και πλέον εντός των επομένων εβδομάδων αναμένεται να παραδοθεί στην υπηρεσία της Κυλλήνης ένα σκάφος Viking 12μετρο με 2 μηχανές και 50 κόμβους ταχύτητα. Η κα. Αυγερινοπούλου ευχαρίστησε ιδιαίτερα την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, για την εξοπλιστική ενίσχυσή τους σχετικά με την ασφάλειας της ναυσιπλοΐας.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Κυλλήνη: Σε εξέλιξη η ανέλκυση του αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι (photos & video)
    Κυλλήνη: Σε εξέλιξη η ανέλκυση του αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι (photos & video)

    Ολοκληρώνεται αυτή την ώρα η ανάσυρση του αυτοκινήτου που νωρίτερα το απόγευμα έπεσε μέσα στο λιμάνι της Κυλλήνης.

    Το όχημα ήταν σταθμευμένο κοντά στο αλιευτικό καταφύγιο και "κύλησε" προς τη θάλασσα καταλήγοντας σε αυτή.

    Επειδή δεν ήταν σαφές αν υπήρχαν άτομα μέσα στο αυτοκίνητο, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τους περίοικους και το Λιμεναρχείο Κυλλήνης, αλλά και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

    Άμεσα έπεσε μέσα στο νερό ο δύτης Γιώργος Δραγώνας, για να εντοπίσει και να ελέγξει το όχημα.

    Όπως αποδείχθηκε σε αυτό δεν υπήρχαν επιβάτες, ενώ η ιδιοκτήτρια εμφανίστηκε σχεδόν την ίδια ώρα, λέγοντας πως το είχε σταθμεύσει κανονικά στο σημείο.

    Η ιδιοκτήτρια και μια φίλη της επέβαιναν στο αυτοκίνητο και σύμφωνα με πληροφορίες στάθμευσαν και κατέβηκαν για να αγοράσουν τα εισιτήρια τους.

    Τότε το αυτοκίνητο κινήθηκε μόνο του, πέφτοντας στη θάλασσα καταλήγοντας σε απόσταση 30 μέτρων από το ντόκο του λιμανιού σε βάθος πέντε μέτρων...

    Δείτε φωτογραφίες και video:

    Killini auto anelkisi 2

    Killini auto anelkisi 3

    Killini auto anelkisi 5

    Killini auto anelkisi 6

    Killini auto anelkisi 7

    Killini auto anelkisi 8

  • Υπεγράφη η σύμβαση για ένα ακόμα μεγάλο έργο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης
    Υπεγράφη η σύμβαση για ένα ακόμα μεγάλο έργο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

    Ανάπλαση πλατείας Αγίας Σοφίας και περιμετρικών οδών Κοινότητας Ανδραβίδας

    Υπεγράφη η σύμβαση για ένα ακόμα μεγάλο έργο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας μαζί με τον ανάδοχο υπέγραψαν την σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ». Το έργο έχει ενταχθεί στο «ΠΠΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2021-2025», με εκτιμώμενη αξίας 604.838,71 ευρώ προ Φ.Π.Α. (24%). Παρών ήταν και ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιώργος Τσουραπάς.

    Στόχος του έργου είναι η δημιουργία μίας πλατείας προσαρμοσμένη στις σημερινές ανάγκες των πολιτών της, των επισκεπτών της και την ανάδειξη του αρχαιολογικού μνημείου της Αγίας Σοφίας που βρίσκεται δίπλα στην πλατεία.

    dimos amdr up erga meg 3

    Εκτός της πλατείας θα γίνει ανάπλαση σε τμήματα των παρακάτω οδών:

    α ) Ελ. Βενιζέλου (υπάρχον πεζοδρομημένο τμήμα)

    β) Παναγίου Παύλου (προτεινόμενη πεζοδρόμηση- Δημαρχείο)

    γ) Ελ. Βενιζέλου (προτεινόμενη πεζοδρόμηση- Δημοτικό σχολείο Ανδραβίδας)

    δ) Ηρ. Πολυτεχνείου (προτεινόμενη πεζοδρόμηση)

    Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίησή για την υπογραφή της σύμβασης, τόνισε: «Τα αποτελέσματα του προγραμματισμού, της δουλειάς και των χρηματοδοτήσεων αποτυπώνονται σε έργα. Έργα οραματικά που συνεχίζουν να μετατρέπουν τον Δήμο μας σε πρωταγωνιστή. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά για να συνεχίσει ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας!».

    dimos amdr up erga meg 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Κυλλήνη: Αυτοκίνητο "τσούλησε" στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα
    Κυλλήνη: Αυτοκίνητο

    Αναστάτωση επικράτησε περίπου στις τέσσερις το απόγευμα στο λιμάνι της Κυλλήνης, όταν αυτοκίνητο κύλησε από το χώρο του αλιευτικού καταφυγίου που ήταν σταθμευμένο στην προκυμαία και έπεσε στη θάλασσα.

    Την πρώτη στιγμή οι αυτόπτες μάρτυρες δεν γνώριζαν αν υπήρχαν άνθρωποι μέσα σε αυτό και επικράτησε πανικός για να σώσουν τους πιθανούς επιβάτες.

    Άμεσα κινητοποιήθηκε το προσωπικό του Λιμεναρχείου Κυλλήνης και δύτης, για τις αναζητήσεις στο λιμάνι.

    Γρήγορα όμως όλοι ανακουφίστηκαν όταν έγινε γνωστό πως η ιδιοκτήτρια του οχήματος, βρισκόταν σε κατάστημα της περιοχής, και το όχημα είχε κινηθεί προς τη θάλασσα μόνο του.

    Αυτή την ώρα οι δύτες αναζητούν το ακριβές σημείο που έχει καταλήξει το όχημα για την ανάσυρσή του.

    Killini auto 2

    Killini auto 3

  • Πύργος: Πλακοστρώνεται η 28ης Οκτωβρίου - Από τη Μπιζανίου έως την Κοκκίνου
    Πύργος: Πλακοστρώνεται η 28ης Οκτωβρίου - Από τη Μπιζανίου έως την Κοκκίνου

    Σταματά η κυκλοφορία έως το τέλος του μήνα

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Στο τελικό στάδιο της πλακόστρωσης μπαίνει από σήμερα Τρίτη, η 28ης Οκτωβρίου στον Πύργο. Συγκεκριμένα το τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Μπιζανίου έως τη συμβολή της με την οδό Κοκκίνου κλείνει ολοκληρωτικά μέχρι το τέλος του μήνα για τη διέλευση των αυτοκινήτων, για να εκτελεστούν οι εργασίες σύμφωνα με την μελέτη και το θεωρημένο χρονοδιάγραμμα του έργου. Μόλις ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο κομμάτι, οι εργασίες θα προχωρήσουν τμηματικά στο επόμενο, όπως σημειώνει και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Παναγόπουλος.

    «Ξεκινά η πλακόστρωση της 28ης Οκτωβρίου και οι εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά για να μην δημιουργείται πρόβλημα με την κυκλοφορία. Όσο θα εκτελείται η πλακόστρωση και για κάποιες ημέρες που απαιτούνται για τη σωστή εγκατάσταση όλων των υλικών, θα επιτρέπεται η διέλευση μόνο σε πεζούς από τα πεζοδρόμια» δηλώνει ο κ. Παναγόπουλος στο ilialive.gr.

    Το έργο ήδη έχει πάρει τις απαιτούμενες παρατάσεις για την ολοκλήρωσή του καθώς η καθυστέρηση των πληρωμών από το «Πράσινο Ταμείο» δημιούργησε αρκετές δυσλειτουργίες. Στην παρούσα φάση όμως, υπάρχει η εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις και θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα.

  • Υ.Α. Πύργου: Εξιχνίασε την απόπειρα διάρρηξης του ΑΤΜ στην Κυλλήνη - Στην Αττική τρεις συλλήψεις
    Υ.Α. Πύργου: Εξιχνίασε την απόπειρα διάρρηξης του ΑΤΜ στην Κυλλήνη - Στην Αττική τρεις συλλήψεις

    Ένας 27χρονος αλλοδαπός και δύο Έλληνες ηλικίας 26 και 33 ετών συνελήφθησαν στην Αττική χθες ως κατηγορούμενοι στην εμπλοκή τους σε εγκληματική ομάδα που είχε ως στόχο ΑΤΜ στην επαρχία. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από την εξιχνίαση της περίπτωσης απόπειρας διάρρηξης ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας σε χώρο καταστήματος στην Κυλλήνη τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου 2024, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

    Οι έρευνες συνεχίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. "... συνελήφθησαν, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, πρωινές ώρες χθες (1-10-2024) σε διάφορες περιοχές της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 27χρονος αλλοδαπός και -2- ημεδαποί, ηλικίας 26 και 33 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πλαστογραφία, απείθεια και παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

    Ειδικότερα, από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, προέκυψε ότι πρόκειται για ομάδα με διαρκή δράση, ιεραρχική δομή και διακριτούς ρόλους μεταξύ των μελών της.

    Ως προς τον τρόπο δράσης τους, οι κατηγορούμενοι αφαιρούσαν οχήματα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις μεταφορές τους, ενώ φαίνεται να είχαν στοχοποιήσει μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ), σε περιοχές της επαρχίας.

    Σχετικά με τους ρόλους του κάθε μέλους, ο 27χρονος διέθετε καθοριστικό ρόλο, φροντίζοντας για το σχεδιασμό της δράσης και τη διαχείριση των μεταφορικών τους μέσων, ενώ τα άλλα δύο μέλη είχαν υποστηρικτικό ρόλο.

    Μετά από έρευνα στις οικίες και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    • 2,5 γραμμ. ακατέργαστης και 1 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης,
    • το χρηματικό ποσό των -2.145- ευρώ,
    • αυτοκίνητο,
    • αναδιπλούμενο μαχαίρι,
    • 9 φυσίγγια,
    • πλήθος εργαλείων και
    • πλήθος συσκευών τηλεφωνίας και καρτών SIM.

    Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής, κλοπή οχήματος από την περιοχή της Μεταμόρφωσης και απόπειρα διάρρηξης σε ΑΤΜ που έλαβε χώρα 8-3-2024 στην Κυλλήνη Ηλείας.

    Το ανωτέρω αφαιρεθέν όχημα χρησιμοποιήθηκε ως μεταφορικό μέσο των δραστών στην εν λόγω απόπειρα διάρρηξης και εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας σε περιοχή της Ηλείας.

    Μετά από έλεγχο στο εσωτερικό του είχαν βρεθεί μεταξύ άλλων, αυτοσχέδια κατασκευή περιέχουσα εκρηκτική ύλη, πλαστικό δοχείο περιέχων βενζίνη, -0,5- γραμμ. κοκαΐνης και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

    Σημειώνεται ότι ο 27χρονος και ο 33χρονος είχαν απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ η έρευνα για την εξακρίβωση του πλήρους εύρους της εγκληματικής τους δραστηριότητας συνεχίζεται.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών".

    Kullini ATM 2

    Kullini ATM 3

    Kullini ATM 5

    Kullini ATM 6

    Kullini ATM 7

    Kullini ATM 8

  • Πύργος : «Το γεφύρι της Άρτας» το κολυμβητήριο Πύργου - Απλήρωτος ο εργολάβος
    Πύργος : «Το γεφύρι της Άρτας» το κολυμβητήριο Πύργου - Απλήρωτος ο εργολάβος

    Ορατός ο κίνδυνος διακοπής του έργου

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Σε θρίλερ εξελίσσεται το πολύκροτο έργο του Κολυμβητηρίου στον Πύργο. Αν και οι εργασίες συνεχίζονται-μέχρις στιγμής τουλάχιστον-κανονικά, ωστόσο ο εργολάβος παραμένει απλήρωτος με ορατό τον κίνδυνο να διακοπεί το έργο και να καθυστερήσει η ολοκλήρωσή του.

    Ακόμη ένα έργο στον Πύργο κινδυνεύει να βγει εκτός χρονικού ορίου καθώς η κρατική χρηματοδοτική «κάνουλα» φαίνεται να έχει… στερέψει. Μετά τις διακοπές εργασιών που σημειώθηκαν στην Αγία Βαρβάρα, την 28ης Οκτωβρίου και την Αγία Κυριακή, κινδυνεύει και το Κολυμβητήριο να μπει στη λίστα με τα παραπάνω έργα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανάδοχος του έργου, παρότι εκτελεί κανονικά τις εργασίες και ήδη έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο τμήμα αυτών, δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ από την πολύμηνη εργασία του, με ότι….συνεπάγεται αυτό.

    Σε δηλώσεις του στο ilialive.gr ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Παναγόπουλος, επιβεβαιώνει το πρόβλημα με την μη καταβολή των χρημάτων από τα κρατικά ταμεία, σημειώνοντας ότι οι ανάδοχοι πλέον συνεχίζουν την εκτέλεση των εργασιών χάρη στη φιλοτιμία τους. «Εμείς συνεχίζουμε να πιέζουμε προς κάθε κατεύθυνση ώστε να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Οι εργολάβοι έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Εργάζονται μήνες και ουσιαστικά χρηματοδοτούν τα έργα του δημοσίου. Για το Κολυμβητήριο δεν έχει πληρωθεί ακόμη ούτε ένας λογαριασμός, και ο ανάδοχος συνεχίζει να εργάζεται κανονικά χάρη στη φιλοτιμία του, αλλά για πόσο ακόμη θα αντέξει;» σημειώνει ο κ. Παναγόπουλος.

    Το έργο του Κολυμβητηρίου, προϋπολογισμού 785.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, και ήδη έχει σημειωθεί μεγάλη καθυστέρηση στις εργασίες καθώς υπήρξε πρόβλημα απορρόφησης των υδάτων από το έδαφος με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν οι εκσκαφές. Για το λόγο αυτό είχε πάρει παράταση ολοκλήρωσης έως το τέλος του 2024 αλλά αν επιβεβαιωθούν οι…Κασσάνδρες, η επόμενη παράταση θεωρείται δεδομένη.

  • Κυλλήνη: Απαγορεύθηκε ο απόπλους στο «Mare di Levante», λόγω βλάβης
    Κυλλήνη: Απαγορεύθηκε ο απόπλους στο «Mare di Levante», λόγω βλάβης

    Βλάβη υπέστη το πλοίο «Mare di Levante» κατά τον κατάπλου στην Κυλλήνη, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Ζάκυνθο στην Κυλλήνη μεταφέροντας 223 επιβάτες, 50 Ι.Χ., 32 φορτηγά και τρία λεωφορεία.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας "Levante Ferries", "... λόγω τεχνικού προβλήματος του πλοίου 'ΜARE DI LEVANTE' το δρομολόγιο 24/09/2024 από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο 17:15 θα εκτελεστεί από το πλοίο 'ΚEFALONIA' στις 18:30. Καθώς και το δρομολόγιο από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη 19:30 θα εκτελεστεί 20:15 με το πλοίο 'ΚEFALONIA'".

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο