Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 08:12

Σάκης Γκολφίνος: «Θολώνουν το τοπίο των ερευνών…» λένε από το περιβάλλον του

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Όπως αποκάλυψε το «Τούνελ» κλιμάκιο της ασφάλειας αναζητά και άλλους μάρτυρες και νέο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες που ενδεχομένως τους είχαν διαφύγει για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου στην περιοχή Κουνουπέλι. Στο κάδρο των ερευνών παραμένει ένα τριθέσιο μαύρο BMW που σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στο «Τούνελ» και έχουν καταθέσει στις αρχές, φαίνεται να έχει ρόλο στην υπόθεση.

O πραγματογνώμονας που όρισε η Ασφάλεια της περιοχής για να ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καταστράφηκε ολοσχερώς από την φωτιά το αυτοκίνητο και απανθρακώθηκε έξω από αυτό ο επιχειρηματίας, φέρεται ότι παρέδωσε το πόρισμα του .

«Κάποιοι διαρρέουν οτι ο θάνατος του Σάκη οφείλεται σε ατύχημα. Δεν θα αφήσουμε να θολώσουν την έρευνα και θα κάνουμε οτι είναι δυνατόν για να απαντηθούν τα ερωτήματα που αφήνουν απο ότι μαθαίνουμε ανοικτά. Θέλουμε να φανεί η αλήθεια » λένε στο Τούνελ πρόσωπα απο το φιλικό περιβάλον της οικογένειας του Σάκη Γκολφίνου.

«Απο την αρχή προσπαθούσαν να το ρίξουν στην αυτοκτονία ή στο ατύχημα και δεν μας εκπλήσσουν αυτά που ακούγονται » αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΙΧ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΜΕΡΑ

Εμφανίστηκε ο κάτοχός του Μαύρου BMW που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να κινείται στην ίδια περιοχή με απόκλιση λίγων λεπτών με το αυτοκίνητο του θύματος. Επικοινώνησε τόσο με την εκπομπή όσο και με τις αρχές και δεν σχετίζεται με την υπόθεση. Οι αστυνομικοί φαίνεται να εξετάζουν σοβαρά την πληροφορία που έφτασε στο Τούνελ για ένα άτομο που γνώριζε τον Σάκη Γκολφίνο και είναι κάτοχος αυτοκινήτου με στοιχεία που συμφωνούν με τα όσα λένε οι μάρτυρες.

Πηγή: anikolouli.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 12:55

Σχετικά Άρθρα

  • Ηλεία: Δράσεις ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού από την 6η ΥΠΕ σε Πύργο, Βάρδα, Αρχ. Ολυμπία, Αμαλιάδα
    Ηλεία: Δράσεις ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού από την 6η ΥΠΕ σε Πύργο, Βάρδα, Αρχ. Ολυμπία, Αμαλιάδα

    Η πρόληψη είναι ζήτημα ΖΩΗΣ

    Ενημερωτικές δράσεις για τον καρκίνο του μαστού σε Πύργο, Αμαλιάδα, Αρχαία Ολυμπία και Βάρδα υλοποιεί η 6η ΥΠΕ στην Ηλεία, υπό το συντονισμό του Υπουργείου Υγείας, συμμετέχοντας στη διεθνή εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού έναντι της πρώτης αιτίας θανάτου από καρκίνο στις γυναίκες.

    Συγκεκριμένα:

    - στη Βάρδα μέχρι και σήμερα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου επαγγελματίες υγείας του ΚΥ ΒΑΡΔΑΣ στα πλαίσια υλοποίησης του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου κατά του καρκίνου του μαστού «Φώφη Γεννηματά» θα υλοποιήσουν δράσεις ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού εντός της δομής. Ενώ στις 30 Οκτωβρίου 2024 θα πραγματοποιήσουν ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού διαμερίσματος Βάρδας.

    -Στην Αμαλιάδα, σήμερα οι επαγγελματίες υγείας του Γ.Ν. Αμαλιάδας σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», θα υλοποιήσουν στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 18.30 ενημερωτική δράση.

    -Στον Πύργο, οι Επισκέπτες Υγείας του Γ.Ν. Ηλείας – Ν.Μ. Πύργου, την Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Οκτωβρίου θα κάνουν ανάλογη δράση στο χώρο της εισόδου των τακτικών εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου και ώρες 09:00 έως 13:00.

    -Στην Αρχαία Ολυμπία, οι επαγγελματίες υγείας του Κ.Υ. Αρχαίας Ολυμπίας, θα ενημερώνουν το κοινό την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2024 και ώρες 10:00 έως 13:00 π.μ.. στον κεντρικό δρόμο της Αρχαίας Ολυμπίας και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024 και ώρες 10.00 έως 13:00 στο Περιφερειακό ιατρείο Λάλα.

    Φωτογραφία: Freepik/shajeelahmed

  • Τραγωδία στη Λάρισα: 27χρονος ποδοσφαιριστής απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο
    Τραγωδία στη Λάρισα: 27χρονος ποδοσφαιριστής απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο

    Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο έξω από τη Λάρισα.

    Μία σοκαριστική τραγωδία σημειώθηκε έξω από τη Λάρισα, όπου ένας 27χρονος ποδοσφαιριστής απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής (6/10).

    Ο άτυχος 27χρονος ήταν ο Χρήστος Κερμελίδης, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΑΟ Φύλλου στην Καρδίτσα.

    Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 6 το πρωί της Κυριακής, κοντά στη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου, όταν το όχημα Ι.Χ. που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού. Η σφοδρή πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί αμέσως στις φλόγες, εγκλωβίζοντας τον οδηγό.

    Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας με δύο υδροφόρα και δύο βοηθητικά οχήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απομακρύνουν σώο τον άτυχο άνδρα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

    «Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζει την θλίψη της και τα ειλικρινή, βαθιά και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους φίλους του Χρήστου Κερμελίδη o oποίος έφυγε τόσο άδικα και απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Στην κηδεία του θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ομάδας μας ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στην μνήμη του», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα του 27χρονου.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Συνεχίζονται οι εργασίες του εμβληματικού έργου υδροδότησης της Δ.Ε. Βουπρασίας
    Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Συνεχίζονται οι εργασίες του εμβληματικού έργου υδροδότησης της Δ.Ε. Βουπρασίας

    Συνεχίζονται, στην Νεάπολη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, οι εργασίες του εμβληματικού έργου υδροδότησης της Δ.Ε. Βουπρασίας από το διυλιστήριο Φράγματος Πηνειού, προϋπολογισμού περίπου 9 εκατ. ευρώ. Το έργο, που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027», είναι το μεγαλύτερο έργο που εκτελείται αυτή στη στιγμή στη Ηλεία.

    Τις εργασίες που συνεχίζονται στην Νεάπολη επέβλεψαν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας και η Αντιδήμαρχος Υδάτινων Πόρων Αλεξάνδρα Γιαννίτση.

    dimos andr voupr nea 2

    Υπενθυμίζεται πως το έργο αφορά την υδροδότηση της Δ.Ε. Βουπρασίας. Προβλέπεται η κατασκευή νέου αντλιοστασίου στο διυλιστήριο, με καταθλιπτικό αγωγό Φ 400, μήκους 2.300 μέτρων, μέχρι την υφιστάμενη δεξαμενή Μπορσίου. Ο όγκος της δεξαμενής θα αυξηθεί στα 600 κυβικά. Από εκεί ακλουθώντας την διαδρομή Μπόρσι-Ψάρι-Βάρδα θα περάσει το κεντρικό τμήμα του αγωγού, περίπου 15,5 χιλιομέτρων, ενώ θα έχουμε και διακλαδώσεις στους όμορους οικισμούς. Το συνολικό δίκτυο θα φτάσει τα 32 χιλιόμετρα με διατομές ανάλογα τον πληθυσμό του κάθε οικισμού.

    Προβλέπεται σύστημα τηλεμετρίας και αυτοματισμού όλων των υδραγωγείων. Θα κατασκευαστούν 10 τοπικοί σταθμοί ελέγχου και ένας κεντρικός με τέσσερις αναμεταδότες, ούτως ώστε να ελέγχεται καλύτερα η λειτουργία και η σπατάλη του νερού. Συμπεριλαμβάνεται και η διετής δοκιμαστική λειτουργία του έργου με την κατάλληλη εκπαίδευση προσωπικού.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Βουπρασία: Εξωτερικές οι ζημιές από πυρκαγιά σε αποθήκη - Ερευνάται ο εμπρησμός
    Βουπρασία: Εξωτερικές οι ζημιές από πυρκαγιά σε αποθήκη - Ερευνάται ο εμπρησμός

    Σε αλλοδαπό εργάτη γης στρέφονται οι έρευνες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, σχετικά με τα αίτια προκάλεσαν την πυρκαγιά το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή "Καραχελέικα" στο Συρμπάνι Βουπρασίας του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες δεν καταστράφηκε η αποθήκη, παρά μόνο ζημιές προκλήθηκαν στον εξωτερικό χώρο αυτής και κάτω από στέγαστρα.

    Η φωτιά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ξέσπασε σε χωρό από ξύλα σε εξωτερικό χώρο που εφάπτεται με το κτίριο.

    Φωτογραφίες: π. Ιωάννης Κούγιας

    Fotia Vouprasia2

    Fotia Vouprasia3

    Fotia Vouprasia4

    Fotia Vouprasia5

  • Βουπρασία: Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς αγροτική αποθήκη με μηχανήματα
    Βουπρασία: Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς αγροτική αποθήκη με μηχανήματα

    Πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθήκη περίπου στις 11 το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή "Καραχελέικα" στο Συρμπάνι Βουπρασίας του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αποθήκη περιείχε γεωργικά μηχανήματα, λιπάσματα και γεωργικά εφόδια..

    Στο σημείο κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Π.Υ. Λεχαινών και της Πολιτικής Προστασίας του δήμου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

    Φωτογραφίες: π. Ιωάννης Κούγιας

    Fotia Vouprasia2

    Fotia Vouprasia3

    Fotia Vouprasia4

    Fotia Vouprasia5

  • Το έγκλημα που συγκλόνισε τα Τρίκαλα: Σκότωσε σύζυγο, μητέρα, πατέρα και άλλους 5 συγγενείς - Γλίτωσαν μόνο τα παιδιά του
    Το έγκλημα που συγκλόνισε τα Τρίκαλα: Σκότωσε σύζυγο, μητέρα, πατέρα και άλλους 5 συγγενείς - Γλίτωσαν μόνο τα παιδιά του

    Ήταν 28 Ιουνίου 1991, όταν ο 48χρονος Σπύρος Σταρίδας πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και βγήκε σε μία «περιπολία θανάτου» στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων

    Ένα από τα πιο πολύνεκρα φονικά όλων των εποχών στη χώρα μας και μία υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα με τις ανατριχιαστικές της λεπτομέρειες, αλλά και την ασύλληπτη απάθεια του φονιά που πήρε άδικα τις ζωές οκτώ ανθρώπων και μαζί και τη δική του. Οι πολλαπλές ανθρωποκτονίες στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων τάραξαν την ελληνική κοινωνία και για μία ακόμα φορά έφεραν στην επιφάνεια την ψυχοπαθολογία του δράστη ενός τέτοιου εγκλήματος, αλλά και το νομικό καθεστώς που επιτρέπει την οπλοφορία σε ανθρώπους που έχουν εκδηλωμένα ψυχικά νοσήματα.

    Πρόκειται για ένα από τα εγκλήματα που παρουσιάζονται στο βιβλίο «100 εγκλήματα στην Ελλάδα» που έχει κυκλοφορήσει μαζί με το ΘΕΜΑ της Κυριακής.

    Το περιστατικό έγινε στις 28 Ιουνίου του 1991, όταν ο 48χρονος Σπύρος Σταρίδας πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα Σμίθ-Γουέσον και βγήκε σε μία «περιπολία θανάτου» στο μέχρι τότε ήσυχο χωριό, λίγο έξω από την Πύλη Τρικάλων. Στην πορεία του σκότωνε όποιον συναντούσε. Διαδοχικά από τα πυρά του χτυπήθηκαν ο πατέρας του Αθανάσιος Σταρίδας 67 ετών, η μητέρα του Δήμητρα Σταρίδα 66 ετών, ο παππούς του Κωνσταντίνος Σταρίδας 88 ετών, η γιαγιά του Λαμπρινή Σταρίδα 87 ετών, η σύζυγός του Σταμούλω Σταρίδα 44 ετών, η θεία του Στυλιανή Ζιάγκα 57 ετών, ο θείος του Παναγιώτης Ζιάγκας 67 ετών και ο γείτονάς του Ηλίας Κουσκουρής 68 ετών. Σε όλο αυτό το δολοφονικό αμόκ, υπήρξε μία τραγική στιγμή, την οποία ανέφεραν ως μαρτυρία οι εφημερίδες της εποχής. Έχοντας ξεκινήσει τη «βόλτα θανάτου» με τους γονείς του, ο Σταρίδας μπήκε στο σπίτι του όπου βρίσκονταν τα δύο μικρά παιδιά του, 10 και 12 ετών. Τα παιδάκια τον ικεύτευαν με σπαρακτικές φωνές «Μην μας σκοτώνεις και εμάς πατέρα», κάτι που, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έκανε τον δράστη να σταματήσει για λίγη ώρα και να δείχνει ότι επανέρχεται στα συγκαλά του. Όμως προσπέρασε τα παιδιά, ευτυχώς χωρίς να τα πειράξει, και συνέχισε το μακελειό, σκοτώνοντας και τους υπόλοιπους.

    Έχοντας ήδη πυροβολήσει τους γονείς του, βγήκε στον δρόμο με την καραμπίνα και τους πρώτους που συνάντησε ήταν ο θείος και η θεία του, οι οποίοι προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να τον κάνουν να σταματήσει. Όμως ο Σταρίδας βρισκόταν χαμένος στον δικό του κόσμο και σηκώνοντας την καραμπίνα πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα το ζευγάρι. Σειρά είχε ο γείτονάς του, ο Ηλίας Κουσκουρής, ο οποίος βρισκόταν στην αυλή του και προσπάθησε και αυτός να τον πείσει να αφήσει την καραμπίνα. Μάταια όμως, καθώς ο Σταρίδας τον πυροβόλησε και αυτόν και τον σκότωσε στην είσοδο του σπιτιού του. Σειρά είχε η γυναίκα του δράστη, η οποία είχε καταφύγει στο σπίτι του κουμπάρου τους για να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία. Όμως ο Σταρίδας αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν εκεί, έφτασε εκτός εαυτού και στην αυλή του σπιτιού πυροβόλησε και τη γυναίκα του. Μετά από αυτό, στήριξε την καραμπίνα στο έδαφος και αυτοπυροβολήθηκε, βάζοντας τέλος στη ζωή του, έχοντας ρίξει συνολικά 15 φυσίγγια.

    Όλα όσα εκτυλίχθηκαν τις επόμενες ώρες και ημέρες στο χωριό θύμιζαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Ενώ και οι δημοσιογράφοι που είχαν φτάσει εκεί μετέδιδαν αφηγήσεις και έστελναν φωτογραφίες που προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση σε όλη την Ελλάδα για ένα ανήκουστο φονικό. Η εικόνα με τα οκτώ φέρετρα (μεταξύ αυτών και του δράστη, όχι όμως της μητέρας του που πέθανε μία μέρα μετά) ήταν συγκλονιστική, ενώ οι σπαρακτικές φωνές σε κάθε γωνιά του χωριού δημιουργούσαν ένα απόκοσμο σκηνικό. Οι νεκροί συγγενείς (μαζί και ο δράστης) τάφηκαν σε ομαδικό τάφο, ενώ χωριστός τάφος υπήρξε για τον γείτονα. Σε ξεχωριστό τάφο επίσης έγινε και η ταφή της μητέρας μία ημέρα μετά.

    Η υπόθεση του Παλαιομονάστηρου συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη, όχι μόνο για το πλήθος των δολοφονημένων ανθρώπων αλλά και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε. Το ενδιαφέρον στράφηκε αμέσως στο προφίλ του δράστη, για τον οποίον οι ρεπόρτερ της εποχής αποκάλυψαν ότι έπασχε από σοβαρή ψυχική ασθένεια και μάλιστα είχε νοσηλευτεί. Τον τελευταίο καιρό πριν από το έγκλημα είχε πάψει να παίρνει τη φαρμακευτική αγωγή του και παράλληλα είχε ξεκινήσει να πίνει πολύ. Μία χαρακτηριστική λεπτομέρεια που γράφτηκε στις εφημερίδες της εποχής ήταν ότι λίγες ώρες πριν από το μακελειό είχε ζητήσει από τη γυναίκα του να του ετοιμάσει το καλό παντελόνι και το πουκάμισο με τα αστέρια γιατί εκείνο το βράδυ θα σκοτωνόταν.

    Της είχε ζητήσει επίσης να πάρει τα παιδιά και να φύγουν. Οι συγγενείς του είχαν μπει σε υποψίες ότι κάτι ετοίμαζε, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την έκταση του κακού< υπηρεσίες ιστορικό ψυχικών παθήσεων να μπορούν να βγάζουν άδεια οπλοφορίας (το όπλο του το είχε κάνει δώρο μία εξαδέλφη του από τον Καναδά). Η υπόθεση οδήγησε σε ευρύτερη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα και ευαισθητοποίησε τις αρμόδιες αρχές σχετικά με την ευκολία με την οποία δίνεται μία κυνηγετική άδεια σε άτομα που πάσχουν από ψυχικές νόσους.

    Πηγή: protothema.gr

  • Κουνουπέλι Βουπρασίας: Πρωτοφανές επεισόδιο με λουόμενους - Πυροβολισμοί για μια παρατήρηση - Δραματικές στιγμές έως αργά το βράδυ
    Κουνουπέλι Βουπρασίας: Πρωτοφανές επεισόδιο με λουόμενους - Πυροβολισμοί για μια παρατήρηση - Δραματικές στιγμές έως αργά το βράδυ

    Αντιμέτωποι με πρωτοφανείς καταστάσεις βρέθηκαν πολίτες αλλά και αστυνομικοί αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο Κουνουπέλι της Βουπρασίας. Ένας άντρας που δέχθηκε παρατήρηση γιατί εκινείτο με το τζιπ του στην παραλία, φέρεται να αντέδρασε ακραία πυροβολώντας στον αέρα με πιστόλι αρχικά δίπλα στους πολίτες και έπειτα στο δάσος…

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας φέρεται να πέρασε με το τζιπ του από την παραλία Κουνουπελάκι μια από τις πιο πολυσύχναστες στην περιοχή. Δύο παρέες λουόμενων που απολάμβαναν το μπάνιο τους εκεί, ενοχλήθηκαν από την κίνηση του άντρα με το τζιπ και του έκαναν παρατήρηση. Τότε αυτός αντέδρασε με τρόπο που δεν περίμενε κανείς και έβγαλε πιστόλι που κατείχε και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό.

    Ο δράστης αποχώρησε από το σημείο αλλά μετά από λίγο επέστρεψε δύο φορές, αναζητώντας το κινητό του που είχε πέσει στην άμμο. Οι πολίτες μετά το πρώτο περιστατικό κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία όπου έφτασε με ενισχυμένες δυνάμεις στο σημείο τόσο από τα κοντινά αστυνομικά τμήματα όσο και με την ομάδα ΟΠΚΕ.

    Την ώρα που οι αστυνομικοί κατέγραφαν τα πρώτα στοιχεία του περιστατικού, εντοπίζοντας τους κάλυκες αλλά και το κινητό του δράστη, άρχισαν να ακούγονται δεκάδες πυροβολισμοί μέσα από το δάσος. Οι αστυνομικοί λάβανε θέσεις ασφάλειας και έστησαν μπλόκο στον κεντρικό δρόμο. Προς τα εκεί κινήθηκε και ο δράστης τον οποίο και ακινητοποίησαν μετά από διαδικασία που κράτησε λίγη ώρα και βρήκαν και το πιστόλι στο όχημά του.

    Ο δράστης συνελήφθη και έως αργά το βράδυ της Πέμπτης γινόταν η καταγραφή του περιστατικού με όλες τις λεπτομέρειες, στο πλαίσιο της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος του.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου όπλων

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Ανδραβίδας Κυλλήνης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σύμφωνα με καταγγελία, ενεπλάκη σε φραστικό επεισόδιο με ημεδαπό άνδρα, σε παραλία της Ανδραβίδας Κυλλήνης και προέβη σε τρεις άσκοπους πυροβολισμούς.

    Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον τόπο του περιστατικού και στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν :

    • 1 πιστόλι
    • 1 γεμιστήρα
    • 41 φυσίγγια
    • 4 κάλυκες και
    • 1 κινητό τηλέφωνο.

    Φωτογραφία mix: Freepik/thawornnurak

  • Βάρδα: Ο πολιτισμός ενώνει! Ο χορός ενώνει!
    Βάρδα: Ο πολιτισμός ενώνει! Ο χορός ενώνει!

    Ένα μαγευτικό ταξίδι στον ελληνικό και τον ταϊλανδέζικο πολιτισμό πρόσφερε το βράδυ της Πέμπτης στη Βάρδα, το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού Βουπρασίας. Η χορευτική ομάδα από την Ταϊλάνδη “Pra Nakhon si Ayutthaya rajabhat University”, ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών «Ο Πυρσός», Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων «Απιδεώνας» και φυσικά ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Βάρδας χάρισαν μοναδικές στιγμές στο κοινό που συγκεντρώθηκε στη συμβολή των οδών Πατρών-Πύργου και Αγίου Νικολάου, στο κέντρο της Βάρδας.

    Η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Βάρδας εντάσσεται στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του CIOFF “Kyparissia Sunshine International Folklore Festival”, με θέμα την προώθηση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς.

    xoros 4

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο