Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 11:05

Αγρίνιο: Τι λέει η μητέρα της 15χρονης που βρέθηκε αναίσθητη από χρήση ναρκωτικών

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Στα social media η γνωριμία με την 20χρονη που την προμήθευσε

Την τοπική κοινωνία του Αγρινίου σόκαρε προ ημερών η υπόθεση της 15χρονης που εντοπίστηκε αναίσθητη στο πάρκο του Αγρινίου έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικής ουσίας. Το ευτύχημα είναι πως η κοπέλα είναι καλά τώρα στην υγεία της ενώ συνελήφθη 20χρονη που φέρεται να την προμήθευσε με χασίς.

Η ανήλικη στο Πάρκο εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη καθώς οι φίλες της που ήταν μαζί της τρομοκρατημένες την εγκατέλειψαν.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε αποκλειστικά η μητέρα της 15χρονης, η οποία περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωσε η κόρη της ενώ στέλνει το δικό της μήνυμα προς τους γονείς να είναι πιο προσεκτικοί με τα παιδιά τους.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Όσα ανέφερε η μητέρα της 15χρονης:

«Το παιδί είχε βγει έξω με φίλες του και εμφανίστηκε μία άλλη που δεν γνώριζε η κόρη μου, την έβλεπε πρώτη φορά. Την έβαλε να δοκιμάσει κάτι και το παιδί είπε ότι δεν ήταν καλά και μία από αυτές που ήταν εκεί είπε πάμε να φύγουμε γιατί θα μπλέξουμε και την αφήσαν εκεί.

Πέρασε από εκεί ένας κύριος της έδωσε νερό, την κρατούσε και πήρε τηλέφωνο φίλες της και αυτές καλέσαν ασθενοφόρο. Εμένα με ενημέρωσαν από το νοσοκομείο. Η κοπέλα που έκανε παρέα τις τελευταίες ημέρες, μέσω από αυτό το instagram, βρήκαν την 20χρονη που της έδωσε τις ουσίες.

Η κόρη μου είναι καλά στην υγεία της, είναι τρομαγμένη, δεν είχε δώσει δικαιώματα 15 χρόνια η κόρη μου. Της έλεγαν οι φίλες της να μην κάνει αυτές τις παρέες».

Πηγή: zinapost.gr - Αgrinionews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 11:16

Σχετικά Άρθρα

  • Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο
    Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο

    Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου διακομίσθηκε το πρωί της Κυριακής (27/10) ένας 55χρονος άνδρας έπειτα από ατύχημα κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων.

    Ο τραυματίας συμμετείχε σε ομαδικό κυνήγι με φίλους του στην περιοχή της Ματαράγκας, όταν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopress.gr, τραυματίστηκε στο πόδι από πυροβολισμό που δέχτηκε κατά λάθος από έναν εκ των κυνηγών.

    Οι ιατροί διέγνωσαν κάταγμα σε κνήμη και περόνη, και θεωρείται απαραίτητο να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματός του.

    Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει ενδελεχείς έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, ενώ η οικογένεια του τραυματισμένου άνδρα αγωνιά για την έκβαση της υγείας του, περιμένοντας την εισαγωγή του στο χειρουργείο.

    Πηγή: cnn.gr

  • Αγρίνιο: Απατεώνες θα άρπαζαν από ηλικιωμένη 10.000 ευρώ - Η σωτήρια παρέμβαση του ιερέα
    Αγρίνιο: Απατεώνες θα άρπαζαν από ηλικιωμένη 10.000 ευρώ - Η σωτήρια παρέμβαση του ιερέα

    Απατέωνες στο Αγρίνιο, παριστάνοντας τους γιατρούς, παραλίγο να αρπάξουν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη γυναίκα με το ψεύτικο επιχείρημα του τροχαίου ατυχήματος συγγενικού της προσώπου. Ωστόσο η παρέμβαση του ιερέα που απευθύνθηκε η μεγάλη γυναίκα, αποδείχθηκε σωτήρια καθώς ο εφημέριος ειδοποίησε την αστυνομία.

    Σύμφωνα με το agrinionews.gr μια ηλικιωμένη γυναίκα παραλίγο έλειψε να πέσει θύμα των επίδοξων απατεώνων, το πρωί της Δευτέρας 21/10.

    Άγνωστοι που παρίσταναν τους γιατρούς επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί της με την πρόφαση ότι χτύπησε η κόρη της σε τροχαίο ατύχημα. Της ζήτησαν 45 χιλιάδες ευρώ για επέμβαση στην οποία και θα έπρεπε η τραυματισμένη κόρη της να υποβληθεί…

    Μάλιστα, έκλεισαν ραντεβού μαζί της στην περιοχή της Αγίας Τριάδας ενώ εν συνεχεία άλλαξαν το σημείο συνάντησης, ζητώντας της να μεταβεί στο νοσοκομείο.

    Η ηλικιωμένη κυρία στον πανικό της απευθύνθηκε στον εφημέριο του ναού της Αγίας Τριάδας ώστε να καλέσει ταξί και να πάει τα χρήματα στο νοσοκομείο.

    Ο ιερέας -ευτυχώς- αντί για ταξί κάλεσε την αστυνομία και ηλικιωμένη κυρία γλίτωσε τα 10.000€ που είχε πάνω της…

    Πηγή: Cnn.gr

  • «Διακομίστηκε στο νοσοκομείο 3,5 ώρες μετά» καταγγέλλει η οικογένεια του 28χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Αγρίνιο
    «Διακομίστηκε στο νοσοκομείο 3,5 ώρες μετά» καταγγέλλει η οικογένεια του 28χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Αγρίνιο

    «Ένα πολυτραυματία που απαγορεύεται να μετακινηθεί τον έστειλα 3,5 ώρες στην Καλαμάτα» καταγγέλλει ο θείος του 28χρονου που πέθανε μετά από σοβαρό τροχαίο την περασμένη Δευτέρα, στο Αγρίνιο.

    «Έχουν καταντήσει την Ελλάδα τριτοκοσμική»

    «Μπορεί να μην γλίτωνε, αλλά έστω και ένα στο εκατομμύριο να υπήρχε μια πιθανότητα να γλιτώσει με αυτό ήταν τελειωμένος. Ο μεγαλύτερος νομός της Ελλάδας, η Αιτωλοακαρνανία δεν έχει ΜΕΘ, ούτε στην Πάτρα, ούτε στα Γιάννενα, ούτε πουθενά δεν υπήρχε» ανέφερε ο θείος του στην τηλεόραση του OPEN.

    «Είναι μεγάλος μεγαλύτερος ο πόνος μας όταν βγαίνει ο υπουργός Υγείας και λέει αναβαθμίστηκε το σύστημα υγείας. Για ποιο σύστημα υγείας μιλάει; Έχουν τα μούτρα και βγαίνουν και λένε ότι τα κάνουν τέλεια. Άμα υπήρχε αίσθηση ευθύνης και οι 300 πρέπει να παραιτηθούν, έχουν καταντήσει την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα» ανέφερε

    To χρονικό

    Ο νεαρός Γιώργος είχε τραυματιστεί σοβαρότατα στο τροχαίο που συνέβη λίγο πριν τις 21:00 της Δευτέρας, 14 Οκτωβρίου. Το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με ΙΧ στον κόμβο Σταδίου, με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

    Είχε μεταφερθεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου και ακολούθως στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου υπήρχε διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ.

    Ο νεαρός δικυκλιστής εξέπνευσε την Παρασκευή (18/10), νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καλαμάτας.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος οδηγός του ΙΧ με το οποίο συγκρούστηκε ο 28χρονος συνελήφθη, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ έχουν παραγγελθεί και εξετάσεις. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Ηλεία: Ορφανά 58 γραμμ. κάνναβης...
    Ηλεία: Ορφανά 58 γραμμ. κάνναβης...

    Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

    Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας πραγματοποίησαν έρευνα σε αγροτεμάχιο, σε περιοχή του Πηνειού, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν -58- γραμμάρια κάνναβης.

    Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

  • Κολομβία: Η παραγωγή κοκαΐνης έσπασε ρεκόρ το 2023
    Κολομβία: Η παραγωγή κοκαΐνης έσπασε ρεκόρ το 2023

    Η παραγωγή υδροχλωρικής κοκαΐνης έφθασε έτσι την περασμένη χρονιά τους 2.664 τόνους - Στις ζώνες με τις μεγαλύτερες καλλιέργειες κόκας, το 98% του εδάφους ελέγχεται από τουλάχιστον μια ένοπλη οργάνωση

    Η παραγωγή κοκαΐνης κατέγραψε εκρηκτική αύξηση (+53%) το 2023 στην Κολομβία, φθάνοντας σε επίπεδο που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ, κατέγραψε κοινή έκθεση της κολομβιανής κυβέρνησης και της υπηρεσίας του ΟΗΕ κατά των ναρκωτικών (ONUDC).
    Η παραγωγή υδροχλωρικής κοκαΐνης έφθασε έτσι την περασμένη χρονιά τους 2.664 τόνους, σύμφωνα με την έκθεση αυτή, που δημοσιοποιήθηκε χθες Παρασκευή στην Μπογοτά.
    Οι ζώνες όπου καλλιεργείται κόκα, το φυτό τα φύλλα του οποίου είναι η πρώτη ύλη στην παραγωγή κοκαΐνης και η Κολομβία είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη παραγωγή τους παγκοσμίως, επίσης μεγεθύνθηκαν κατά 10%, εκτείνονται πλέον σε 2.530.000 στρέμματα της κολομβιανής επικράτειας.
    «Αντίθετα με την αύξηση η οποία παρατηρήθηκε μεταξύ του 2021 και του 2022 και ήταν επικεντρωμένη κυρίως στον νομό Πουτουμάγιο (νοτιοδυτικά, στα σύνορα με τον Ισημερινό), η αύξηση αυτή τη φορά είναι πιο γενικευμένη», σύμφωνα με το κείμενο.
    «Αφορά 16 από τους 19 νομούς» όπου έχει καταγραφεί η παρουσία καλλιεργειών κόκας. Η Κάουκα (νοτιοδυτικά) και η Ναρίνιο (νοτιοδυτικά), όπου είναι έντονη η παρουσία ένοπλων οργανώσεων, «επλήγησαν περισσότερο».

    Σε τέσσερις νομαρχίες, οι καλλιέργειες κόκας είναι μεγαλύτερες από 300.000 στρέμματα: στην Κάουκα, στη Ναρίνιο, στην Πουτουμάγιο και στη Βόρεια Σανταντέρ (βορειοανατολικά, γειτονεύει με τη Βενεζουέλα).

    Η έκθεση καταπιάνεται ιδιαίτερα με δεκαπέντε θυλάκους παραγωγής, όπου είναι συγκεντρωμένο το 39% της έκτασης καλλιεργειών κόκας, σε μόλις το 14% της επικράτειας.
    Στο κείμενο εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία για τις «ζώνες επέκτασης», όπου «οι καλλιέργειες κόκας δεν είναι παρούσες παρά εδώ και μόλις τρία χρόνια», το 40% εκ των οποίων βρέχεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό — πρόκειται για τις πιο φτωχές και απομονωμένες περιοχές του κράτους της Λατινικής Αμερικής.

    «Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως σε ορισμένους νομούς, οι τιμές των παραγώγων των φύλων κόκας (πάστα κοκαΐνης και βάση κοκαΐνης) έχουν φθάσει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα», ενώ σε άλλες περιοχές «δεν υπάρχει αγορά» εξαιτίας «της έλλειψης αγοραστών».

    Παρ’ όλ’ αυτά, «στη μεγάλη πλειονότητά τους, στις καλλιέργειες κόκας συνεχίζεται η συγκομιδή» και οι περιορισμοί της αγοράς οδήγησαν στη δημιουργία «στοκ πάστας κοκαΐνης και βάσης κοκαΐνης», που ενίοτε χρησιμοποιούνται για εμπορικές συναλλαγές σε είδος κατά τόπους, σύμφωνα με το κείμενο.

    «Η καλλιέργεια κόκας και η παραγωγή κοκαΐνης συνεχίζουν να αποτελούν απειλή για την προστασία του περιβάλλοντος, για τη βιοποικιλότητα και την πολιτισμική ποικιλομορφία», τονίζεται στο κείμενο, που δημοσιοποιήθηκε λίγα 24ωρα προτού αρχίσει (μεθαύριο Δευτέρα) στην Κάλι (νοτιοδυτικά) η COP16, το παγκόσμιο φόρουμ για τη βιοποικιλότητα.

    Η παραγωγή εντοπίζεται κατά το 4% σε εθνικά πάρκα, κατά το 10% σε προστατευόμενες περιοχές αυτοχθόνων, κατά το 14% σε δασικές εκτάσεις και κατά το 20% σε εδάφη Αφροκολομβιανών.

    Στις ζώνες με τις μεγαλύτερες καλλιέργειες κόκας, το 98% του εδάφους ελέγχεται από τουλάχιστον μια ένοπλη οργάνωση. Σε ορισμένες πόλεις κοντά σε τομείς παραγωγής, η παραοικονομία της κοκαΐνης αντιπροσωπεύει πάνω από το 42% της τοπικής οικονομίας.

    Ένοπλες οργανώσεις που ενέχονται στη διακίνηση ναρκωτικών, όπως ο ELN (Στρατός Εθνικής Απελευθέρωσης), διαφωνούντες των πρώην FARC, ή ακόμη παραστρατιωτικοί, «διατηρούν σχέσεις με το διεθνές οργανωμένο έγκλημα, το οποίο επικεντρώνεται στην παραγωγή και στη διακίνηση κοκαΐνης».

    Ορισμένες ζώνες παραγωγής έχουν έτσι μετατραπεί σε «στρατηγικά σημεία ως προς τις παράνομες δραστηριότητες», με «εντατικοποίηση της διακίνησης, της παράνομης εξόρυξης μεταλλευμάτων και της εμπορίας ανθρώπων», καθώς και «μεγάλη διαθεσιμότητα χρηματοδοτήσεων και εξειδίκευσης της παραγωγής».

    Αυτοί οι τρομακτικοί αριθμοί ανακοινώνονται με υπόβαθρο τη μεγάλη επέκταση της αγοράς της κοκαΐνης, τόσο από τη σκοπιά της προσφοράς όσο κι από αυτή της ζήτησης: όπως υπογραμμίζεται στο έγγραφο, η αύξηση της κατανάλωσης έχει φθάσει το 20% σε παγκόσμια κλίμακα εδώ και δέκα χρόνια.

    «Υπάρχουν περισσότεροι καταναλωτές κοκαΐνης στην Αμερική απ’ ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή (του κόσμου), όμως το ποσοστό των ανθρώπων που δήλωσαν πως κατανάλωσαν κοκαΐνη κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς ήταν υψηλότερος στην Αυστραλία, ενώ ακολούθησαν οι ΗΠΑ και η δυτική Ευρώπη».

    Η βόρεια Αμερική, η δυτική και η κεντρική Ευρώπη και η νότια Αμερική ήταν οι μεγαλύτερες αγορές κατανάλωσης κοκαΐνης ως προς τον αριθμό χρηστών την περασμένη χρονιά, κατά την έκθεση.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr
  • Αγρίνιο: «Τον λένε Γιώργο και ήταν 28 ετών», ξεσπά η ξαδέρφη του αδικοχαμένου Γιώργου Παπαηλία
    Αγρίνιο: «Τον λένε Γιώργο και ήταν 28 ετών», ξεσπά η ξαδέρφη του αδικοχαμένου Γιώργου Παπαηλία

    Η ξαδέρφη του Γιώργου Παπαηλία, με ανάρτησή της, ξεσπά και γράφει για το βράδυ του μοιραίου τροχαίο, για την χρήση κράνους, για την κλίνη ΜΕΘ που δεν υπήρχε σε κοντινά νοσοκομεία, για το κράνος

    Έχασε την μάχη για τη ζωή ο 28χρονος Γιώργος Παπαηλίας που τραυματίστηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στον κόμβο Σταδίου στο Αγρίνιο.

    Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Άφησε την τελευταία του πνοή, χθες, Παρασκευή, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καλαμάτας όπου διακομίσθηκε εκείνη τη νύχτα.

    Η ξαδέρφη του Γιώργου Παπαηλία, με ανάρτησή της, ξεσπά και γράφει για το βράδυ του μοιραίου τροχαίο, για την χρήση κράνους, για την κλίνη ΜΕΘ που δεν υπήρχε σε κοντινά νοσοκομεία, για το κράνος

    Αναφέρεται και στην δωρεά οργάνων που επιθυμούσε να κάνει η οικογένεια αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό για λόγους που δεν γνωρίζει.

    «Φτάνει με τον αριθμό όσων έφυγαν για το κεφάλι κάποιου άλλου», σημειώνει.

    Η ανάρτησή της:

    Επειδή απόψε είναι Παρασκευή βράδυ και θα βγείτε…

    ⚫️𝞣𝞰𝞶 𝞓𝞮𝞾𝞽𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞫𝞺𝞪𝞭𝞾 ένα 𝝥𝝖𝝞𝝙𝝞 𝟮𝟴 𝝬𝝦𝝤𝝢𝝮𝝢 έφυγε από το σπίτι του με το μηχανάκι του φορώντας το κράνος του, για προπόνηση καράτε.
    Δεν ξέρω αν στο ενδιάμεσο σταμάτησε για βενζίνη, το έβγαλε, και δεν το ξαναφόρεσε επειδή <δίπλα είμαι, μωρέ, έφτασα>, πάντως τη στιγμή που το χρειαζόταν όσο τίποτα, μάρτυρες μας είπαν ότι δεν το φορούσε.

    ⚫️𝞣𝞰𝞶 𝞓𝞮𝞾𝞽𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞫𝞺𝞪𝞭𝞾 ένας 𝝖𝝠𝝠𝝤𝝨 𝝖𝝢𝝙𝝦𝝖𝝨 32 𝝬𝝦𝝤𝝢𝝮𝝢 πήρε το αμάξι του και μέσα σε κόμβο έκανε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τρελές προσπεράσεις, και τελευταία στιγμή, επειδή του ήρθε, έστριψε τελείως αντίθετα το τιμόνι κι έπεσε πάνω στο μηχανάκι.
    Οι ντόπιοι ξέρουν και τον έναν και τον άλλο, και αναφέρουν πως ο δεύτερος φημίζεται για τις ουσίες που πίνει/καπνίζει/σνιφάρει…

    ⚫️𝞣𝞰𝞶 𝞓𝞮𝞾𝞽𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞫𝞺𝞪𝞭𝞾, όταν ήταν 𝝚𝝥𝝚𝝞𝝘𝝤𝝢 να νοσηλευτεί ο πρώτος νεαρός στη ΜΕΘ του Αγρινίου, 𝝙𝝚𝝢 𝝪𝝥𝝜𝝦𝝬𝝚 𝝙𝝞𝝖𝝝𝝚𝝨𝝞𝝡𝝜 , όχι μόνο στο 𝝖𝝘𝝦𝝞𝝢𝝞𝝤 , αλλά ούτε στα 𝝘𝝞𝝖𝝢𝝢𝝚𝝢𝝖, ούτε στην 𝝥𝝖𝝩𝝦𝝖.

    Ο νεαρός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της 𝝟𝝖𝝠𝝖𝝡𝝖𝝩𝝖𝝨, με κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις, περισσότερο από 3,5 ώρες μετά.

    ⚫️𝞢𝞰𝞵𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞹𝞺𝟂𝞲 , ο νεαρός 𝝚𝝫𝝪𝝘𝝚 ……

    Και η 𝝙𝝮𝝦𝝚𝝖 𝝤𝝦𝝘𝝖𝝢𝝮𝝢 που ήθελε να κάνει η οικογένειά του,
    𝝙𝝚𝝢 𝝟𝝖𝝩𝝖𝝫𝝚𝝦𝝚 𝝢𝝖 𝝘𝝞𝝢𝝚𝝞.

    Δε γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί…

    ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄

    Στην παραπάνω ιστορία, είναι όλα λάθος.
    𝝤𝝠𝝖❗❗❗

    ➡️Ένας άνθρωπος, γνωστός χρήστης, που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο παρελθόν, συνεχίζει να οδηγεί. Κάθε δευτερόλεπτο που είναι στο τιμόνι, κάποιος μας κινδυνεύει.

    𝝟𝝞 𝝤𝝡𝝮𝝨 𝝤𝝙𝝜𝝘𝝤𝝪𝝨𝝚

    ➡️Ο νεαρός στο μηχανάκι, δε με νοιάζει γιατί, δε φορούσε κράνος. Δεν ξέρω αν θα σωζοταν και τώρα θα κάναμε βιντεοκληση από το νοσοκομείο, να κράζουμε μαζί τον απαράδεκτο που του έσπασε το πόδι, ή αν θα είχε την ίδια κατάληξη.

    𝝖𝝠𝝠𝝖 𝝚𝝥𝝦𝝚𝝥𝝚 𝝢𝝖 𝝩𝝤 𝝫𝝤𝝦𝝖𝝚𝝞

    ➡️Αυτό το καημένο το σύστημα υγείας, δεν ξέρω πόσα άλλα πλήγματα χρειάζεται να δεχτεί για να καταλάβουμε όλοι ποιοι ανεκδιηγητοι μας κυβερνούν και πόσο ανήμπορους μας έχουν καταντήσει. 𝝖𝝘𝝦𝝞𝝢𝝞𝝤-𝝘𝝞𝝖𝝢𝝢𝝚𝝢𝝖-𝝥𝝖𝝩𝝦𝝖.

    Είναι αυτά ονόματα πόλεων που δικαιολογειται

    𝝢𝝖 𝝡𝝜𝝢 𝝪𝝥𝝖𝝦𝝬𝝚𝝞 𝝟𝝠𝝞𝝢𝝜 𝝡𝝚𝝝;

    ➡️Όσο για τη δωρεά, δεν ξέρω ποιος/οι ή τι φταίει.
    Και δε θα το σχολιάσω περισσότερο, πέρα από το ότι 𝝬𝝖𝝝𝝜𝝟𝝖𝝢 𝝤𝝦𝝘𝝖𝝢𝝖 𝝪𝝘𝝞𝝚𝝨𝝩𝝖𝝩𝝤𝝪 𝝖𝝢𝝝𝝦𝝮𝝥𝝤𝝪, που θα μπορούσαν να χαρίσουν ζωή, και λίγο να μας ανακουφίζουν όταν τον σκεφτόμαστε.
    ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄

    ➡️Σας παρακαλώ, 𝝢𝝖 𝝫𝝤𝝦𝝖𝝩𝝚 𝝩𝝤 𝝟𝝦𝝖𝝢𝝤𝝨 𝝨𝝖𝝨!

    Γι’αυτήν τη μάνα που μένει πίσω.
    Για τα νιάτα σας που πάνε χαμένα.
    Γιατί αν δε σας προσέξετε εσείς, δε θα το κάνει κάποιος άλλος.

    ➡️Σας παρακαλώ, όσοι πίνετε/την πίνετε/σνιφάρετε κτλ, αφήστε τα τιμόνια σε κάποιον άλλον.

    Φτάνει με τον αριθμό όσων έφυγαν για το κεφάλι κάποιου άλλου.

    Κι αν έχετε στην οικογένειά σας κάποιον που είναι χρήστης, χρειάζεται βοήθεια, ναι, και ο δρόμος δεν είναι για εκείνον.
    Λυπάμαι.

    Δε γίνεται να κάνουμε τα στραβά μάτια επειδή είναι “το σπλαχνο μας”, κι όποιον (άλλο) πάρει ο Χάρος!
    Για εμάς αυτός ο “όποιος” έχει όνομα:

    𝝩𝝤𝝢 𝝠𝝚𝝢𝝚 𝝘𝝞𝝮𝝦𝝘𝝤 𝝟𝝖𝝞 𝝜𝝩𝝖𝝢 𝟮𝟴 𝝚𝝩𝝮𝝢

    Υ.γ.: Το ξέρω πως η τάση είναι να μας συλλυπηθείτε, αλλά πραγματικά τα έγραψα γιατί θέλω ο ξάδερφός μου να είναι ο τελευταίος που φεύγει έτσι.

    Αν όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ας είναι αυτός ο λόγος».

    Πηγή: agriniopress.gr - Pelop.gr

  • Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο πορτιέρης που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση και τον έπιασαν για ροζ κοκαΐνη
    Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο πορτιέρης που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση και τον έπιασαν για ροζ κοκαΐνη

    Στις φυλακές οδηγείται, μετά τη σημερινή απολογία του στον ανακριτή ο 50χρονος που συνελήφθη, προ ημερών, στην Πάτρα για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση το 2016 στο Λυκαβηττό.

    Ο ίδιος υποστήριξε πως τα ναρκωτικά τα είχε για δική του χρήση.

    Οπως έγραψε το tempo24.news, το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του είναι το ίδιο με αυτό που είχε πυροβολήσει το 2016 στο στήθος τον Πάνο Καλλίτση στην είσοδο του πάρκινγκ του σπιτιού του στο Λυκαβηττό για να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό που είχε μέσα στο αυτοκίνητό του. Το πιστόλι ταυτοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ όπου είχε σταλεί για βαλλιστικό έλεγχο

    Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες για τη δράση του 50χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε κλαμπ της αχαϊκής πρωτεύουσας και συνελήφθη μαζί με ένα ακόμα άτομο ηλικίας 41 ετών.

    Εκτός από τον πυροβολισμό εναντίον του Πάνου Καλλίτση ο 50χρονος συμμετείχε και στη ληστεία της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ το 2009 με λεία 1.000.000 ευρώ.

    Όπως αποκάλυψε πρώτο το tempo24.news ο 50χρονος συλληφθείς στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν όπλα, σφαίρες και άλλα αντικείμενα, από τη ληστεία της χρηματαποστολής του 2009 είχε πάρει σύμφωνα με πληροφορίες μερίδιο 400.000 ευρώ. Το 2022 και μετά από συγχώνευση των ποινών του αποφυλακίστηκε για να συλληφθεί στις 12 Οκτωβρίου του 2024 για διακίνηση ροζ κοκαΐνης.

    Ο 50χρονος συνελήφθη όταν έβγαινε από το σπίτι του, ενώ σε έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του ίδιου αλλά και του 41χρονου εντοπίστηκαν 16,76 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 γραμμάριο ΡΟΖ κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 675 ευρώ, ένα πιστόλι των 32mm με σιγαστήρα και ένα γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer).

    Πηγή: Tempo24.news

  • Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο πορτιέρης που διακινούσε ναρκωτικά και είχε πυροβολήσει τον κομμωτή Καλλίτση
    Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο πορτιέρης που διακινούσε ναρκωτικά και είχε πυροβολήσει τον κομμωτή Καλλίτση

    Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα το πρωΐ ο 50χρονος που συνελήφθη, προ ημερών, στην Πάτρα για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση το 2016 στο Λυκαβηττό.

    Η απολογία του επρόκειτο να γίνει την Τρίτη, ωστόσο, ζητήθηκε προθεσμία αναβολή εξαιτίας της αλλαγής δικηγόρου του.

    Οπως έγραψε το tempo24.news, το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του είναι το ίδιο με αυτό που είχε πυροβολήσει το 2016 στο στήθος τον Πάνο Καλλίτση στην είσοδο του πάρκινγκ του σπιτιού του στο Λυκαβηττό για να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό που είχε μέσα στο αυτοκίνητό του. Το πιστόλι ταυτοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ όπου είχε σταλεί για βαλλιστικό έλεγχο

    Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες για τη δράση του 50χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε κλαμπ της αχαϊκής πρωτεύουσας και συνελήφθη μαζί με ένα ακόμα άτομο ηλικίας 41 ετών.

    Εκτός από τον πυροβολισμό εναντίον του Πάνου Καλλίτση ο 50χρονος συμμετείχε και στη ληστεία της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ το 2009 με λεία 1.000.000 ευρώ.

    Όπως αποκάλυψε πρώτο το tempo24.news ο 50χρονος συλληφθείς στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν όπλα, σφαίρες και άλλα αντικείμενα, από τη ληστεία της χρηματαποστολής του 2009 είχε πάρει σύμφωνα με πληροφορίες μερίδιο 400.000 ευρώ. Το 2022 και μετά από συγχώνευση των ποινών του αποφυλακίστηκε για να συλληφθεί στις 12 Οκτωβρίου του 2024 για διακίνηση ροζ κοκαΐνης.

    Ο 50χρονος συνελήφθη όταν έβγαινε από το σπίτι του, ενώ σε έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του ίδιου αλλά και του 41χρονου εντοπίστηκαν 16,76 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 γραμμάριο ΡΟΖ κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 675 ευρώ, ένα πιστόλι των 32mm με σιγαστήρα και ένα γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer).

    Πηγή: Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο