Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 10:54

Μεσολόγγι: Κρίσιμος ο εντοπισμός του όπλου του Μπάμπη - «Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα» λέει η ΕΛ.ΑΣ

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι την ώρα που ο κρεοπώλης, που κρατείται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αναμένεται να απολογηθεί σήμερα.

Οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί στη λιμνοθάλασσα, με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου να κάνει λόγο για μία δύσκολη περιοχή. Στην έρευνα έχει ριχτεί ειδική ομάδα σκύλων, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα, ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

«Η περιοχή που ψάχνουμε είναι δύσκολη. Δεν υπάρχει μόνο στεριά, υπάρχουν πολλά σημεία με νερό και βάθος. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος εάν είναι μέσα στο νερό. Οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία, υπάρχουν σημεία που οι αστυνομικοί έχουν πάρει χώμα και το έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια», είπε η κ. Δημογλίδου στο Mega.

«Σημαντικό να βρεθεί το όπλο του Μπάμπη»

Την ίδια στιγμή ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος έχει συλληφθεί από τις Αρχές, δεν έχει ομολογήσει τίποτα σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, ενώ στο κάδρο των ερευνών έχει μπει και ένας 36χρονος φίλος του.

«Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν αυτόν τον άνθρωπο ως δράστη», σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται πως την ημέρα της εξαφάνισής του ο 31χρονος είχε πάρει μαζί του το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

«Το όπλο, προφανώς, ο δολοφόνος το έβαλε εκεί που έβαλε και τον Μπάμπη, ή μπορεί σε κάποιο άλλο σημείο. Είναι σημαντικό να βρεθεί, είναι πιο εύκολο να βρεθεί από ένα πτώμα. Στο Μεσολόγγι έχουν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις ψαριών, γιατί ο κόσμος θεωρεί ότι τον έριξε στη λιμνοθάλασσα και τον τρώνε τα ψάρια», τόνισε στο MEGA ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Όπως εκτίμησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ο 50χρονος κρεοπώλης δεν «σπάει» τη σιωπή του, διότι δεν έχει βρεθεί το πτώμα του 31χρονου.

«Προτιμά να έχει μία δικαστική περιπέτεια παρά να βρεθεί σε κανένα χαντάκι»

Το κοινό συμπέρασμα όλων είναι ότι, «κρύβει πολλά ο κρεοπώλης από φόβο. Προτιμά να έχει μπροστά του μία δικαστική περιπέτεια και τη φυλακή, παρά να βρεθεί σε κανένα χαντάκι», καθώς ήδη έχει προκύψει ότι τη σχέση του κρεοπώλη με τον αγνοούμενο συνοδεύουν ίχνη τοκογλυφίας.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή που προσέλαβε τη οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου, Γιώργο Τσούκαλη, το χρέος των 17.000 ευρώ, είναι ένα «αδιάφορο κίνητρο». Ο ερευνητής υπογραμμίζει ότι, ενδεχομένως, πρόκειται για ένα προπέτασμα καπνού προκειμένου οι έρευνες να στραφούν μακριά από το πραγματικό κίνητρο του εγκλήματος.

Ο Γιώργος Τσούκαλης ανέφερε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ, πως, «τα 17.000 ευρώ απαίτησε ο Μπάμπης να του δοθούν. Από εκεί και πέρα ερευνώνται και άλλα πράγματα αλλά δε θέλω να τα ονομάσω δημόσια. Πιστέψτε με είναι πολύ ισχυρά που μπορούν να δέσουν την υπόθεση. Η Αστυνομία στρέφεται και σε άλλα κίνητρα. Ίσως το κίνητρο των 17 χιλιάδων να είναι κάτι αδιάφορο μπροστά σε αυτά που μπορεί να αποδειχτούν», ενώ πρόσθεσε ότι, ο κρεοπώλης είναι ένας ιδιαίτερα βίαιος άνθρωπος, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τη δεύτερη σύζυγό του.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 10:42

Σχετικά Άρθρα

  • Μεσολόγγι: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό σε όχημα της αστυνομίας έξω από την…πόρτα της
    Μεσολόγγι: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό σε όχημα της αστυνομίας έξω από την…πόρτα της

    Σε εγρήγορση είναι οι αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου από τις πρωινές ώρες σήμερα.

    Ερευνούν σοβαρό περιστατικό που συνέβη έξω… από την πόρτα τους.

    Ανακριτικό όχημα της Τροχαίας Μεσολογγίου υπέστη ζημιές καθώς φέρεται να εξερράγη αυτοσχέδιος μηχανισμός με γκαζάκια που τοποθετήθηκε στο σημείο.

    Το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας και πυρπολήθηκε το μπροστινό τμήμα του. Η Πυροσβεστική έσπευσε για την κατάσβεση της φωτιάς.

    Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, ο χώρος αποκλείσθηκε, σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητούνται οι δράστες με την Αστυνομία να συλλέγει υλικό από κάμερες και άλλα στοιχεία.

    Πηγή: ΑgrinioNews.gr
  • Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε ο 65χρονος που εξαφανίστηκε στην Παναγούλα
    Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε ο 65χρονος που εξαφανίστηκε στην Παναγούλα

    Εντοπίστηκε σήμερα, Παρασκευή(11/10), το πρωί στην περιοχή Νερατζούλες ο 65χρονος που αγνοούταν από εχθές από δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ζακύνθου και εθελοντών.

    Από χθες Πέμπτη (10/10) είχε στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ φυσικά και συγγενείς και φίλοι του τον έψαχναν όλη νύχτα.

    Τελικά σήμερα το πρωί βρέθηκε σε δύσβατο σημείο με πυκνή βλάστηση, όταν σύμφωνα με πληροφορίες άκουσε και τη φωνή της γυναίκας του και απαντήσε. Να πούμε ότι μεταφέρθηκε με φορείο. Περίπου 10 άνδρες τον κουβαλούσαν, λόγω της δυσκολίας του υπεδάφους καθώς γλιστρούσε, προκειμένου να φτάσει στο ασθενοφόρο που ήδη βρισκόταν στο σημείο. Άμεσα διακομίστηκε έχοντας τις αισθήσεις του και ανταποκρινόμενος στα καλέσματα που του έγιναν.

    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Προϊστάμενη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ζακύνθου Μαρία Μουζάκη. «Ήταν μια πραγματικά δύσκολη διάσωση, γιατί δεν είχαμε κανένα σημάδι από πουθενά, καμία καταγραφή από τις κάμερες που βρήκαμε στην ευρύτερη περιοχή, και ούτε κάποιος τον είδε. Αυτό ήταν το τρελό, ότι κανείς δεν τον είχε δει μέχρι την ώρα, που για χιλιοστή φορά, βγήκαμε με τα συνεργεία και τους ανθρώπους που τον ψάχναμε όλοι μαζί».

    Εχθές να πούμε ότι στην περιοχή είχε σηκωθεί και drone με γεωθερμική κάμερα από την Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Ζακύνθου και εδώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό δημοσίευμα εχθές από την “Ημέρα με τις έρευνες που έγιναν.

    Πηγή: ImeraZante.gr
  • Μεσολόγγι: Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ηλικιωμένη – Την φίμωσαν για να την ληστέψουν
    Μεσολόγγι: Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ηλικιωμένη – Την φίμωσαν για να την ληστέψουν

    Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον δράστη

    Άγρια ληστεία σε βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας σημειώθηκε στο Αιτωλικό, στο Μεσολόγγι.

    Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η ληστεία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (5/10), όπου ο δράστης εισέβαλλε σε αύλειο χώρο μονοκατοικίας και δεν δίστασε να φιμώσει την 91χρονη γυναίκα για να αρπάξει… 15 ευρώ και ένα δοχείο με λάδι!

    Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αιτωλικού σχημάτισαν δικογραφία και αναζητούν τον δράστη τον οποίο έχουν ταυτοποιήσει καθώς φέρεται να έκλεψε και πρόσφατα χρήματα από την παθούσα με τη μέθοδο της απασχόλησης.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Κακοκαιρία Cassandra: Σαρώνει τη χώρα - Αγωνία για 52χρονο που αγνοείται στην Αιτωλοακαρνανία
    Κακοκαιρία Cassandra: Σαρώνει τη χώρα - Αγωνία για 52χρονο που αγνοείται στην Αιτωλοακαρνανία

    Σαρωτικό ήταν το πέρασμα τηςκακοκαιρίας «Cassandra» από την Αιτωλοακαρνανία. Από τον μεγάλο όγκο νερού που έπεσε δρόμοι πλημμύρισαν και προκλήθηκαν ζημιές σε σπίτια. Την ίδια ώρα, κόκκινο έχει χτυπήσει η αγωνία για 52χρονο που αγνοείται.

    Δρόμοι - ποτάμια στην Αιτωλοακαρνανία - Κλειστή η παλαιά εθνική οδός

    Λόγω των φερτών υλικών έχει κλείσει η παλαιά εθνική οδός στο ύψος τη Στράτου και του Ρίβιου. Συνεργεία της Περιφέρειας και του Δήμου εργάζονται από της πρωινές ώρες προς αποκατάσταση των ζημιών, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομάτη του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.Ζημιές έχουν καταγραφεί, επίσης, σε υπόγεια σπιτιών, αποθήκες και σε ποιμνιοστάσια.

    Έρευνες στη Λεπενού για 52χρονο φύλακα που αγνοείται

    Σε εξέλιξη είναι έρευνες από νωρίς το πρωί στη Λεπενού για τον εντοπισμό 52χρονου, που αγνοείται. Είναι πιθανό ο άνδρας να παρασύρθηκε από χείμαρρο, που σχηματίστηκε, κοντά στην επιχείρηση ασφαλτομίγματος, όπου εργάζονταν ως φύλακας.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agriniopesss, το όχημα του καθώς και ένα μηχάνημα, που ανήκουν στην επιχείρησή έχει εντοπιστεί. Σωστικά συνεργεία αυτή τη στιγμή επιχειρούν στο σημείο, ανασύροντας πέτρες και λάσπες, για να εντοπιστεί ο 52χρονος. Για να συνδράμει στις έρευνές έσπευσε στην περιοχή και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΠΟΥΡΟΣ ΜΠΕΝΕΚΟΣ/ EUROKINISSI

  • Αιτωλοακαρνανία - Κακοκαιρία: Ζημιές σε Στράτο, Ρίβιο - Ανησυχία για άτομο που αγνοείται - Έκλεισε η εθνική
    Αιτωλοακαρνανία - Κακοκαιρία: Ζημιές σε Στράτο, Ρίβιο - Ανησυχία για άτομο που αγνοείται - Έκλεισε η εθνική

    Δυσάρεστο αποτύπωμα αφήνει σε τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας η κακοκαιρία Cassandra με τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες της περασμένης νύχτας.

    Έχει προκαλέσει προβλήματα σε Στράτο-κυρίως- και Ρίβιο αλλά και σε άλλα άλλα σημεία σε Ξηρόμερο και Βάλτο (Αμοργιανοί) . Το πλέον ανησυχητικό ωστόσο είναι πως αγνοείται ένα άτομο.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες «έσπασαν» χείμαρροι και από τις κατεβασιές τους έκλεισε τα ξημερώματα η εθνική οδός Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Ριβίου και της Στράτου.

    Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες καθαρισμού στον δρόμο και πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξάλλου έχουν πλημμυρίσει 2-3 υπόγεια σπιτιών στη Στράτο και προκλήθηκαν ζημιές σε αποθήκες και σε ζώα.

    Σοβαρότερο όλων όμως είναι το γεγονός πως αγνοείται ένα κάτοικος της περιοχής καθώς φέρεται το όχημα του να παρασύρθηκε από τον χείμαρρο στη Στράτο.

    Σε εξέλιξη είναι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του.

    Πηγή: Agrinionews.gr - Aitolianews.grAitolianews.gr

  • Αποτροπιασμός στο Βόλο: Το προφίλ του 31χρονου που συνελήφθη για σφαγές ζώων
    Αποτροπιασμός στο Βόλο: Το προφίλ του 31χρονου που συνελήφθη για σφαγές ζώων

    Ως σερβιτόρος σε κατάστημα εστίασης εργάζεται ο 31χρονος που συνελήφθη στον Βόλο το απόγευμα της Τετάρτης (02/10) για τις σφαγές αδέσποτων ζώων. Ο συλληφθείς κατοικεί στο κέντρο της πόλης.

    Όπως ανέφερε συγγενής του serial killer των ζώων στο Mega, «τον είχαν διώξει οι γονείς κάποια στιγμή μετά τον ξαναπήραν, είναι και ναρκομανής. Δε νομίζω ότι είναι κατάλληλοι γονείς για τα παιδιά. Είναι μία συμπεριφορά που θα βρεις σε πολλές οικογένειες που δεν μπορούν να προσαρμόσουν τα παιδιά, να τους δώσω να καταλάβουν πως είναι η ζωή». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι, η βίαιη συμπεριφορά του άνδρα μπορεί να οφείλεται και στα προβλήματα που είχε στην οικογένειά του. «Ξεκινάνε από την οικογένεια, όλη η οικογένεια είναι ψυχικά ασθενής, με αποτέλεσμα να ”κολλήσουν” και τα παιδιά. Πολύ θέλει; Η συμπεριφορά τους δεν είναι… Εγώ τα περίμενα όλα αυτά γιατί δεν είναι και οι γονείς κατάλληλοι. Με την έννοια να αγκαλιάσουν τα παιδιά… καταλαβαίνεις, τι θέλω να πω…. Είναι αδιάφοροι με τα παιδιά», σημείωσε.

    Ο συλληφθείς παρουσιαζόταν στους φίλους του ως λάτρης των ζώων. Μάλιστα, στο Facebook είχε δημοσιεύσει και μία φωτογραφία όπου φαίνεται αγκαλιά με έναν σκύλο που τον κοιτάζει με τρυφερό βλέμμα. Φίλη του 31χρονου υπογράμμισε πως, «πέφτω απ’ τα σύννεφα τώρα σοβαρά χωρίς αστεία. Δεν ξέρω κατά πόσο ο … ήταν ικανός να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ένας πολύ low profile άνθρωπος, πολύ καλός άνθρωπος και νομίζω ότι θα τον έχει στιγματίσει και αρνητικά κάτι τέτοιο αν όντως έχει συμβεί». Η ίδια τόνισε πως, ο σκύλος της φωτογραφίας είναι δικός της καθώς και ότι, παρότι ο ίδιος ο φερόμενος ως δράστης των σφαγών των αδέσποτων δεν είχε ποτέ δικά του κατοικίδια, ήταν πάντα πρόθυμος να προσέχει το σκυλί της όταν εκείνη έφευγε διακοπές. «Δηλαδή μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο γιατί έχω και εγώ ζώο στο σπίτι και ερχόταν πολλές φορές και έπαιζε με τα ζώα, τα χάιδευε, μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Πολλές φορές όταν εγώ έφευγα διακοπές, κρατούσε το σκύλο εκείνος δεν είχα κανένα θέμα. Γιατί έχω και εγώ σας λέω ζώα», ισχυρίστηκε η ίδια.

    Οι κάμερες κατέγραψαν τον 31χρονο να κυκλοφορεί με κουκούλα στο κέντρο του Βόλου και να σκορπά τον τρόμο -όπως πιστεύουν οι Αρχές- με μαχαίρι. Οι φίλοι του αναφέρουν ότι δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα ενώ τονίζουν ότι κανείς δε θα πίστευε ότι ήταν ικανός για τέτοιες πράξεις. «Δεν το πιστεύω αυτό που μου λέτε, ακόμα και αν ομολόγησε δεν ξέρω από ποιες συνθήκες ομολόγησε, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι για μια περίοδο είχαμε και σχέση. Δεν είχα εντοπίσει κάτι τέτοιο ένα πολύ καλό παιδί μόνο αυτό μπορώ να πω, τίποτα άλλο», λένε για τον συλληφθέντα, που φαίνεται ότι είναι άλλος άνθρωπος το πρωί και άλλος το βράδυ. Το πρωί, παρουσιάζεται ως ένα χαμηλών τόνων εργαζόμενος, χωρίς ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και μόνο μια σειρά από selfie στο προφίλ του, ενώ τις νυχτερινές ώρες, φαίνεται ότι φορούσε την κουκούλα και τα μαύρα ρούχα και δολοφονούσε γατούλες και σκυλάκια, με την δράση του να έχει καταγραφεί και ταυτοποιηθεί σε βίντεο σε τουλάχιστον δύο περιστατικά. Την Τρίτη (08/10) θα κληθεί να απολογηθεί για τις θανατώσεις ζώων αφότου σήμερα πέρασε από ανακριτή και εισαγγελέα και σχηματίσθηκαν, σε βάρος του, δύο δικογραφίες.

    Διερευνούν την εμπλοκή του και σε άλλα περιστατικά κακοποίησης ζώων

    Η πρώτη αφορά πλημμελήματα που έχουν να κάνουν με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του αλλά και το μαχαίρι ενώ η δεύτερη δικογραφία πρόκειται για κακούργημα και αφορά τη θανάτωση ζώων. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατηγορείται για 10 περιστατικά ενώ οι κάτοικοι του Βόλου αναφέρουν πως τα περιστατικά είναι πολλά περισσότερα. Σήμερα αναμένεται να κατατεθούν και άλλες καταγγελίες.

    Για τι έχει συλληφθεί στο παρελθόν

    • Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
    • Σύλληψη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας – Απαλλάχθηκε
    • Νοσηλεία σε ψυχιατρείο για 15 ημέρες

    Για την ψυχολογία ενός ανθρώπου τέτοιου προφίλ, μίλησε και η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ, Πολυβία Γεράκη. «Μιλάμε για ανθρώπους με περιορισμένες κοινωνικές δεξιότητες και πολλές φορές έχουν ψυχιατρικό ιστορικό. Είναι λεπτό το όριο της κακοποίησης των ζώων με την κακοποίηση των ανθρώπων. Κάτι τέτοιο του δίνει ικανοποίηση και έλεγχο. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θεραπεύονται και ούτε σωφρονίζονται», είπε.

    Πηγή: Εthnos.gr
  • Στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ στο Μεσολόγγι συμμετείχε ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος
    Στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ στο Μεσολόγγι συμμετείχε ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος

    Στην τρίτη προσυνεδριακή συνάντηση διαλόγου της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε στην Ιερά πόλη Μεσολογγίου και αφορούσε σε αιρετούς των δήμων της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων και, συμμετείχε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

    Οι προσυνεδριακές συναντήσεις της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος γίνονται στο πλαίσιο του διαλόγου που έχει ξεκινήσει με τους εκπροσώπους των ΟΤΑ, εν όψει του ετήσιου συνεδρίου της ΚΕΔΕ που θα διεξαχθεί στο νησί της Ρόδου από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2024.

    Στην ατζέντα της τρίτης προσυνεδριακής συνάντησης τέθηκαν θέματα που αφορούσαν στις πολιτικές και δράσεις των δήμων στους τομείς της υγείας, της κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικής οικονομίας, καθώς και θέματα κοινωνικής συνοχής και οικογένειας.

    Ειδικότερα, σε σχέση με τον τομέα της υγείας, η συζήτηση αφορούσε σε θέματα πρόληψης, προαγωγής και πρωτοβάθμιας φροντίδα υγείας, όπως η λειτουργία των δημοτικών ιατρείων, των κοινωνικών φαρμακείων, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τα ΚΕΠ Υγείας, τα Κέντρα Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας κατά των εξαρτήσεων, την προληπτική ιατρική στους μαθητές των παιδικών σταθμών κ.λπ.

    Στην κοινωνική πολιτική και την κοινωνική οικονομία, τα θεματικά πεδία αφορούσαν στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης, τα προγράμματα Ηλικιωμένων, τις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας και τα Κέντρα Κοινότητας, ενώ σε θέματα κοινωνικής συνοχής και οικογένειας, αφορούσε στους παιδικούς σταθμούς, τη στέγαση και το δημογραφικό.

    xristod kede mesol 2

    xristod kede mesol 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δυτ. Ελλάδα: Συνελήφθησαν 3 μαθητές για εκδικητική πορνογραφία - Ισχυρίστηκαν πως "έκαναν πλάκα"
    Δυτ. Ελλάδα: Συνελήφθησαν 3 μαθητές για εκδικητική πορνογραφία - Ισχυρίστηκαν πως

    Χειροπέδες σε τρεις μαθητές πέρασαν αστυνομικοί, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους για εκδικητική πορνογραφία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, στο Μεσολόγγι, οι τρεις μαθητές ηλικίας 14 (οι δύο) και 15 ετών ο ένας είχαν πάρει την φωτογραφία μιας συμμαθήτριάς τους και κάνοντας μοντάζ την εμφάνισαν γυμνή.

    Οταν αντιλήφθηκε η μαθήτρια τι είχε συμβεί, καθώς οι νεαροί μαθητές είχαν "ανεβάσει" στο διαδίκτυο και στην "ομάδα" τους την συγκεκριμένη φωτογραφία, ενημέρωσε τους γονείς της που με την σειρά τους απευθύνθηκαν στην Αστυνομία.

    Οι αστυνομικοί εκτός από τους 3 νεαρούς συνέλαβαν και τους τρεις γονείς τους (δύο γυναίκες και έναν άνδρα) για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

    Πάντως οι αστυνομικοί συνεχίζουν τον έλεγχο για να διαπιστώσουν εάν η παραποιημένη φωτογραφία της κοπέλας έχει διακινηθεί και σε άλλους χώρους του διαδικτύου και για τον σκοπό αυτό έχουν πάρει τα κινητά τηλέφωνα των μαθητών.

    Οι νεαροί ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν πως το έκαναν "για πλάκα".

    Πηγή: Τempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο