Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 10:15

Μεσολόγγι: Δύο νεαροί αποπειράθηκαν να βιάσουν 16χρονη

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Μήνυση σε βάρος δύο νεαρών για απόπειρα βιασμού κατέθεσαν οι γονείς μιας 16χρονης στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghivoice, η 16χρονη ισχυρίζεται πως οι δύο νεαροί την θωπευσαν και αποπειράθηκαν να την βιάσουν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο νεαροί μετά την μήνυση προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, οι οποίοι αρνούνται την κατηγορία.

Σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Μεσολογγίου.

Πηγή: Νafpaktianews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 09:56

Σχετικά Άρθρα

  • Μεσολόγγι: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό σε όχημα της αστυνομίας έξω από την…πόρτα της
    Μεσολόγγι: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό σε όχημα της αστυνομίας έξω από την…πόρτα της

    Σε εγρήγορση είναι οι αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου από τις πρωινές ώρες σήμερα.

    Ερευνούν σοβαρό περιστατικό που συνέβη έξω… από την πόρτα τους.

    Ανακριτικό όχημα της Τροχαίας Μεσολογγίου υπέστη ζημιές καθώς φέρεται να εξερράγη αυτοσχέδιος μηχανισμός με γκαζάκια που τοποθετήθηκε στο σημείο.

    Το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας και πυρπολήθηκε το μπροστινό τμήμα του. Η Πυροσβεστική έσπευσε για την κατάσβεση της φωτιάς.

    Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, ο χώρος αποκλείσθηκε, σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητούνται οι δράστες με την Αστυνομία να συλλέγει υλικό από κάμερες και άλλα στοιχεία.

    Πηγή: ΑgrinioNews.gr
  • Πάτρα: Αστυνομικοί πρόλαβαν 16χρονη κοπέλα πριν αυτοκτονήσει - Το τηλεφώνημα γυναίκας που σήμανε συναγερμό
    Πάτρα: Αστυνομικοί πρόλαβαν 16χρονη κοπέλα πριν αυτοκτονήσει - Το τηλεφώνημα γυναίκας που σήμανε συναγερμό

    Ένα σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε -ευτυχώς με αίσια κατάληξη- πριν από λίγο, στην οδό Κανακάρη Ρούφου, στην Πάτρα.

    Γυναίκα τηλεφώνησε στο 112 αναφέροντας ότι μια νεαρή κοπέλα, βρισκόταν σε ένα τοιχίο (πλησίον του ΕΚΑΒ) έχει εκδηλώσει την πρόθεση να βάλει τέρμα στη ζωή της.

    Στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών, σήμανε συναγερμός και ομάδα αστυνομικών έφτασε στο σημείο. Εκεί εντόπισαν την 16χρονη και με λεπτούς και ψύχραιμους χειρισμούς κατάφεραν να την αποτρέψουν.

    Εν συνεχεία στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε την ανήλικη.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Πάτρα: Κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον 55χρονο πρώην συντροφό της
    Πάτρα: Κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον 55χρονο πρώην συντροφό της

    Για απόπειρα βιασμού κατήγγειλε 35χρονη τον πρώην συντροφό της, στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

    Για απόπειρα βιασμού κατηγορείται 55χρονος μετά από καταγγελία της 35χρονης πρώην συντρόφου του, στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

    Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς η γυναίκα, αποπειράθηκε να τη βιάσει τον περασμένο Ιούνιο και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι της, αφού προηγουμένως του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

    Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην «Πελοπόννησο» πως η 35χρονη δικαιολόγησε την ετεροχρονισμένη καταγγελία της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος της, λέγοντας πως ο άνδρας συνεχίζει να την ενοχλεί. Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Πατρών.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Μεσολόγγι: Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ηλικιωμένη – Την φίμωσαν για να την ληστέψουν
    Μεσολόγγι: Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ηλικιωμένη – Την φίμωσαν για να την ληστέψουν

    Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον δράστη

    Άγρια ληστεία σε βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας σημειώθηκε στο Αιτωλικό, στο Μεσολόγγι.

    Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η ληστεία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (5/10), όπου ο δράστης εισέβαλλε σε αύλειο χώρο μονοκατοικίας και δεν δίστασε να φιμώσει την 91χρονη γυναίκα για να αρπάξει… 15 ευρώ και ένα δοχείο με λάδι!

    Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αιτωλικού σχημάτισαν δικογραφία και αναζητούν τον δράστη τον οποίο έχουν ταυτοποιήσει καθώς φέρεται να έκλεψε και πρόσφατα χρήματα από την παθούσα με τη μέθοδο της απασχόλησης.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ στο Μεσολόγγι συμμετείχε ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος
    Στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ στο Μεσολόγγι συμμετείχε ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος

    Στην τρίτη προσυνεδριακή συνάντηση διαλόγου της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε στην Ιερά πόλη Μεσολογγίου και αφορούσε σε αιρετούς των δήμων της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων και, συμμετείχε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

    Οι προσυνεδριακές συναντήσεις της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος γίνονται στο πλαίσιο του διαλόγου που έχει ξεκινήσει με τους εκπροσώπους των ΟΤΑ, εν όψει του ετήσιου συνεδρίου της ΚΕΔΕ που θα διεξαχθεί στο νησί της Ρόδου από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2024.

    Στην ατζέντα της τρίτης προσυνεδριακής συνάντησης τέθηκαν θέματα που αφορούσαν στις πολιτικές και δράσεις των δήμων στους τομείς της υγείας, της κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικής οικονομίας, καθώς και θέματα κοινωνικής συνοχής και οικογένειας.

    Ειδικότερα, σε σχέση με τον τομέα της υγείας, η συζήτηση αφορούσε σε θέματα πρόληψης, προαγωγής και πρωτοβάθμιας φροντίδα υγείας, όπως η λειτουργία των δημοτικών ιατρείων, των κοινωνικών φαρμακείων, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τα ΚΕΠ Υγείας, τα Κέντρα Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας κατά των εξαρτήσεων, την προληπτική ιατρική στους μαθητές των παιδικών σταθμών κ.λπ.

    Στην κοινωνική πολιτική και την κοινωνική οικονομία, τα θεματικά πεδία αφορούσαν στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης, τα προγράμματα Ηλικιωμένων, τις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας και τα Κέντρα Κοινότητας, ενώ σε θέματα κοινωνικής συνοχής και οικογένειας, αφορούσε στους παιδικούς σταθμούς, τη στέγαση και το δημογραφικό.

    xristod kede mesol 2

    xristod kede mesol 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δυτ. Ελλάδα: Συνελήφθησαν 3 μαθητές για εκδικητική πορνογραφία - Ισχυρίστηκαν πως "έκαναν πλάκα"
    Δυτ. Ελλάδα: Συνελήφθησαν 3 μαθητές για εκδικητική πορνογραφία - Ισχυρίστηκαν πως

    Χειροπέδες σε τρεις μαθητές πέρασαν αστυνομικοί, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους για εκδικητική πορνογραφία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, στο Μεσολόγγι, οι τρεις μαθητές ηλικίας 14 (οι δύο) και 15 ετών ο ένας είχαν πάρει την φωτογραφία μιας συμμαθήτριάς τους και κάνοντας μοντάζ την εμφάνισαν γυμνή.

    Οταν αντιλήφθηκε η μαθήτρια τι είχε συμβεί, καθώς οι νεαροί μαθητές είχαν "ανεβάσει" στο διαδίκτυο και στην "ομάδα" τους την συγκεκριμένη φωτογραφία, ενημέρωσε τους γονείς της που με την σειρά τους απευθύνθηκαν στην Αστυνομία.

    Οι αστυνομικοί εκτός από τους 3 νεαρούς συνέλαβαν και τους τρεις γονείς τους (δύο γυναίκες και έναν άνδρα) για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

    Πάντως οι αστυνομικοί συνεχίζουν τον έλεγχο για να διαπιστώσουν εάν η παραποιημένη φωτογραφία της κοπέλας έχει διακινηθεί και σε άλλους χώρους του διαδικτύου και για τον σκοπό αυτό έχουν πάρει τα κινητά τηλέφωνα των μαθητών.

    Οι νεαροί ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν πως το έκαναν "για πλάκα".

    Πηγή: Τempo24.news

  • Αχαΐα: Αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη ανιψιά του, την απείλησε με μαχαίρι!
    Αχαΐα: Αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη ανιψιά του, την απείλησε με μαχαίρι!

    Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε η ανήλικη στα χέρια του 34χρονου θείου της, σε περιοχή του Αιγίου. Η «σωτήρια» επέμβαση γυναίκας.

    Τον απόλυτο τρόμο έζησε 11χρονη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», στα χέρια συγγενικού της προσώπου το οποίο υπό την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και επιχείρησε να τη βιάσει.

    Ολα συνέβησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν το κοριτσάκι βρισκόταν μόνο στην κατοικία του στην περιοχή Παλαιοκολούρα Αιγίου. Ο 34χρονος θείος της, εκμεταλλευόμενος ως φαίνεται την απουσία των γονέων της, την επισκέφθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει, τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

    Κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και ασκώντας της σωματική βία και με την επίδειξη μαχαιριού που κατείχε, φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

    Η 11χρονη αντιστάθηκε και στις απεγνωσμένες προσπάθειές της να ξεφύγει από τον εφιάλτη που βίωνε, άρχισε να φωνάζει, με γειτόνισσα που την άκουσε να σπεύδει στο σημείο για να δει τι συμβαίνει. Η εικόνα που αντίκρισε, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνομία, ήταν σοκαριστική. Ο 34χρονος, μετά τη «σωτήρια» επέμβαση της γυναίκας, τράπηκε σε φυγή.

    Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας άμεσα βρέθηκαν στην περιοχή, ωστόσο παρά τις εκτεταμένες έρευνες, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.

    Πρόκειται για άτομο «γνωστό» στις διωκτικές Αρχές για παραβατική συμπεριφορά, έχοντας απασχολήσει για περιπτώσεις κλοπών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», την επομένη της απόπειρας βιασμού και ενώ αναζητείτο, φέρεται να ενεπλάκη σε τροχαίο με τραυματισμό, εγκαταλείποντας το σημείο. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας.

    Πηγή: Pelop.gr
  • Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές και ένα αυτοκίνητο στο Μεσολόγγι - Τρεις τραυματίες - Στο νοσοκομείο Ρίου 19χρονος
    Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές και ένα αυτοκίνητο στο Μεσολόγγι - Τρεις τραυματίες - Στο νοσοκομείο Ρίου 19χρονος

    Σφοδρή σύγκρουση συνέβη το βράδυ της Κυριακής στην ΕΟ Μεσολογγίου – Αντιρρίου στο ύψος που βρίσκεται η Π.Υ. στο Μεσολόγγι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghivoice.gr, ιχ επιβατικό πέρασε την επαρχιακή οδό κάθετα, και ένα μηχανάκι πιθανόν χωρίς φώτα συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο και στην συνέχεια οδηγός διερχόμενης μηχανής έπεσε πάνω στο πεσμένο μηχανάκι.

    Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Μεσολογγίου και περιπολικό του Τ.Τ. Μεσολογγίου.

    Από το τροχαίο οι τραυματίες είναι τρεις στο σύνολο και έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

    Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Ρίο ο 19χρονος, ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο.

    Πηγή: Messolonghivoice.gr - Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο