Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 09:03

Ανδρίτσαινα: Αντιδράσεις για την υποβάθμιση του δημοτικού σχολείου μεσούσης της σχολικής χρονιάς

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Η μη κάλυψη κενών που δημιουργήθηκαν διαδοχικά στο δημοτικό σχολείο Ανδρίτσαινας, έχει προκαλέσει αναστάτωση σε γονείς και μαθητές. Οι άδειες που έχουν λάβει οι εκπαιδευτικοί για κοινωνικούς λόγους αλλά και μια ακόμα περίπτωση για λόγους υγείας, έχουν διαταράξει το πρόγραμμα του σχολείου, που αρχικά έπαψε να λειτουργεί το ολοήμερο και πρόσφατα έμεινε μόλις με δύο δασκάλους, με αποτέλεσμα οι μαθητές δύο τάξεων να μην κάνουν μάθημα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για την πρακτική που ακολουθεί η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, στην οποία επιρρίπτει ευθύνες για τον τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης που δημιουργήθηκε.

Ο Σύλλογος Γονέων στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Με το παρακάτω κείμενο θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας σχετικά με τη στάση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηλείας όσον αφορά τη συνεχόμενη μετακίνηση δασκάλων και τελικώς την υποβάθμιση του σχολείου από τριθέσιο σε διθέσιο εν μέσω της σχολικής χρονιάς.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ας δούμε, πώς ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τους 42 μαθητές του δημοτικού σχολείου και τους 5 μαθητές του νηπιαγωγείου της Ανδρίτσαινας.

Αρχικά τοποθετήθηκαν τρεις δάσκαλοι που μοιράστηκαν τις έξι τάξεις. Ένα μήνα αργότερα διορίστηκε αναπληρώτρια δασκάλα για τη λειτουργία του ολοήμερου σχολείου.

Φτάνοντας στις διακοπές του Χριστουγέννων η δασκάλα της έκτης και της πέμπτης τάξης ενημέρωσε τα παιδιά ότι δεν θα συνεχίσει αφού έχει άδεια ανατροφής τέκνου που ξεκινάει από την αρχή της νέας χρονιάς.

Σε αυτήν την περίπτωση η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μας διαβεβαίωσε ότι στις 8/1/24 θα έρθει αντικαταστάτης και έτσι δεν προβλέπεται να χαθούν διδακτικές ώρες από το τμήμα αυτό.

Επιστρέφοντας από τις διακοπές των Χριστουγέννων, τα παιδιά αντίκρισαν στο τμήμα τους τη δασκάλα του ολοήμερου και όχι κάποιον αντικαταστάτη.

Έτσι το ολοήμερο σχολείο έπαψε και πάλι να λειτουργεί για ένα μήνα. Μετά από οχλήσεις μας προς την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηλείας, ενημερωθήκαμε ότι η δασκάλα η οποία είχε αρχικά τοποθετηθεί στο σχολείο μας για να αντικαταστήσει την δασκάλα που έφυγε με άδεια ανατροφής πήρε άδεια κύησης και η θέση έμεινε πάλι κενή.

Στην τελευταία φάση διορισμού αναπληρωτών εκπαιδευτικών, διορίστηκε στο σχολείο μας νέος δάσκαλος. Έτσι εύλογα κάποιος θα νόμιζε ότι θα λειτουργήσει και πάλι το ολοήμερο σχολείο.

Όμως πάλι, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η δασκάλα η οποία είχε αναλάβει την πέμπτη και την έκτη τάξη του Δημοτικού σχολείου, μεταφέρθηκε σε άλλο σχολείο και ο νέος δάσκαλος ανέλαβε την τάξη αυτή. Το αποτέλεσμα είναι οι μαθητές της πέμπτης και της έκτης τάξης να έχουν αλλάξει τρεις δασκάλους μέχρι τα μέσα Φλεβάρη και το ολοήμερο σχολείο και πάλι να μην λειτουργεί.

Τα προβλήματα σήμερα, 27/2/2024 έγιναν ακόμα μεγαλύτερα αφού η δασκάλα της πρώτης και δευτέρας δημοτικού που εκτελεί και χρέη Διευθύντριας πήρε άδεια για λόγους υγείας. Οπότε οι 42 μαθητές του δημοτικού σχολείο Ανδρίτσαινας έμειναν με δύο δασκάλους.

Όλες αυτές οι παράμετροι ήταν γνωστές στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το καλοκαίρι. Από τα παραπάνω γεγονότα φαίνεται πως προτίμησε να τοποθετήσει στο σχολείο μας δασκάλους που γνώριζε πως θα φύγουν με άδεια στα μέσα της χρονιάς. Επίσης φάνηκε η μη ορθή διαχείριση των διορισμών από την τελευταία φάση αναπληρωτών που είχε ως αποτέλεσμα να φέρει ένα νέο αναπληρωτή δάσκαλο και την υπάρχουσα δασκάλα να την μετακινήσει σε άλλο σχολείο. Ως αποτέλεσμα, οι μαθητές της έκτης και της πέμπτης τάξης να έχουν αλλάξει τρεις δασκάλους από την αρχή της χρονιάς.

Επίσης στο σχολείο μας έχουν διοριστεί ελάχιστοι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων, ενώ στα τα γειτονικά χωριά με πολύ μικρότερο πλήθος μαθητών έχουν μουσικό, θεατρολόγο και γυμναστή που λείπουν από το Δημοτικό Σχολείο της Ανδρίτσαινας.

Ακόμη από όσο γνωρίζουμε η νηπιαγωγός στο Μάιο μήνα θα βγει σε άδεια και μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανέναν νεότερο σχετικά με την αντικατάστασή της.

Δυστυχώς, με τον τρόπο που τοποθετούνται οι εκπαιδευτικοί στο σχολείο μας δεν μπορούμε να μην κάνουμε τη σκέψη ότι ενδεχομένως να τοποθετούνται στο σχολείο μας εκπαιδευτικοί οι οποίοι στη συνέχεια να παίρνουν άδειες και να μην εμφανίζονται στο σχολείο μας, ενώ καρπώνονται τα 9 μόρια που δίνει η Ανδρίτσαινα ως περιοχή τοποθέτησης.

Αυτές οι διευκολύνσεις προς τους δασκάλους βλέπουμε ότι γίνονται πολύ εύκολα από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηλείας, αλλά δεν διασφαλίζεται η συνέχεια της παρεχόμενης εκπαίδευσης για τα παιδιά μας.

Εμείς οι γονείς του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Ανδρίτσαινας εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την ομαλή λειτουργία του σχολείου.

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι είμαστε μία μειοψηφία σε ένα μικρό ορεινό απομακρυσμένο σχολείο αλλά διεκδικούμε ίσα δικαιώματα και ίση μεταχείριση με τα υπόλοιπα σχολεία του νομού.

Οι χειρισμοί της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηλείας και οι επιλογές του Υπουργείου Παιδείας επιβεβαιώνουν κάθε μέρα πως τα δημόσια σχολεία και η δωρεάν παιδεία υποβαθμίζονται.

Θέλουμε η φωνή μας να ακουστεί από την πολιτεία, τη Δημοτική αρχή, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Υπουργείο Παιδείας ακόμη και τις Δικαστικές Αρχές και να γίνουν αρωγοί στην βελτίωση της εκπαίδευσης των παιδιών μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 10:49

Σχετικά Άρθρα

  • Αγρίνιο: Υπό διερεύνηση καταγγελία για ανησυχητικό περιστατικό σε σχολείο
    Αγρίνιο: Υπό διερεύνηση καταγγελία για ανησυχητικό περιστατικό σε σχολείο

    Υπό διερεύνηση έχει τεθεί σήμερα από την αστυνομία του Αγρινίου μια καταγγελία.

    Η καταγγελία αφορά σε περιστατικό που φέρεται να συνέβη σε δημοτικό σχολείο του Αγρινίου.

    Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, μαθητής απειλήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο από άλλο μαθητή.

    Φέρεται επίσης να συνέβη το περιστατικό μπροστά σε άλλα παιδιά που αναστατώθηκαν.

    Αν και για το ζήτημα υπήρξαν κάποιες φήμες χθες, σήμερα εντούτοις γονέας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

    Προφανώς γίνεται η προβλεπόμενη διαχείριση του συμβάντος από τις εμπλεκόμενες αρχές.

    Πηγή: AgrinioNews.gr

  • Άγριο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο: Πατέρας μαθητή έστειλε στο νοσοκομείο 43χρονο
    Άγριο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο: Πατέρας μαθητή έστειλε στο νοσοκομείο 43χρονο

    Του κατάφερε 27 χτυπήματα – Όλα όσα συνέβησαν

    Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας 43χρονος πατέρας δέχτηκε επίθεση από άλλο πατέρα, μέσα στο πραύλιο του σχολικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
    Μάλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση, που του έγινε, έδειξε 27 επιβεβαιωμένα χτυπήματα, στο κεφάλι, στο πρόσωπο, τη γνάθο και το σώμα του, ενώ έφερε γρατζουνιές στο πρόσωπο και το σώμα.
    Πώς έγινε το συμβάν

    Το συμβάν, σύμφωνα με την καταγγελία και τη μήνυση που κατατέθηκε, ξεκίνησε όταν η διευθύντρια του σχολείου, ζήτησε από τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και το παιδί του δράστη να μην καθυστερούν κατά την προσέλευση τους στο σχολείο, γιατί η πόρτα πρέπει να κλείνει στις 8.15 πμ.

    Τότε ο 42χρονος μετά από μία έντονη στιχομυθία με τη διευθύντρια, ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει. Όταν εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει, αντέδρασε. Ο 43χρονος πατέρας, άλλου παιδιού, μπήκε στη μέση για να ηρεμίσει τα πνεύματα.
    Ο δράστης του επεισοδίου όμως του ζήτησε να κάνει στην άκρη. Οταν εκείνος αρνήθηκε, άρχισε να τον γρονθοκοπεί, συνεχίζοντας το ξύλο, ακόμη κι όταν το θύμα είχε πέσει κάτω στο έδαφος.

    Ο 43χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών με τους αστυνομικούς να τον αναζητούν.

    Πηγή: Cretapost.gr - Protothema.gr
  • Νίκαια: Ανήλικα χτύπησαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι συμμαθήτριά τους στη διάρκεια του διαλείμματος
    Νίκαια: Ανήλικα χτύπησαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι συμμαθήτριά τους στη διάρκεια του διαλείμματος

    Ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (9/10), αυτή τη φορά σε δημοτικό σχολείο της Νίκαιας.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, τρία αγόρια και ένα κορίτσι χτύπησαν και τραυμάτισαν ελαφρά στο κεφάλι μία συμμαθήτριά τους κατά τη διάρκεια διαλείμματος.

    Το κοριτσάκι ένιωσε αδιαθεσία το απόγευμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Δυτ. Ελλάδα: Δύο 10χρονες κατηγορούνται για συμπλοκή και ξύλο μέσα στο σχολείο τους! - Συνελήφθησαν και οι γονείς τους
    Δυτ. Ελλάδα: Δύο 10χρονες κατηγορούνται για συμπλοκή και ξύλο μέσα στο σχολείο τους! - Συνελήφθησαν και οι γονείς τους

    Μηνύσεις συλλήψεις και σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος δύο δεκάχρονων κοριτσιών και των γονέων τους συνθέτουν το σκηνικό σε Δημοτικό Σχολείο του Μεσολογγίου.

    Το περιστατικό αφορά σε αλληλομηνύσεις γονέων με αφορμή επεισόδιο ανάμεσα στα ανήλικα κορίτσια εντός του Δημοτικού Σχολείου που οδήγησε στις συλλήψεις τριών από τους τέσσερις γονείς των δύο παιδιών ενώ ο τέταρτος αναζητείται στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

    Όπως πληροφορείται το tempo24.news, οι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος έχουν ήδη σχηματίσει δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, απειλή, εξύβριση και ψευδή καταμήνυση και δικογραφία σε βάρος δύο ανηλίκων για σωματική βλάβη κατά αδύναμων ατόμων.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι γονείς των δύο κοριτσιών αναφέρουν στις μηνύσεις τους σχολικό εκφοβισμό, που έγινε εντός του σχολικού περιβάλλοντος κατά την φοίτηση τους στο Δημοτικό σχολείο της πόλης ανάμεσα στα δεκάχρονα κορίτσια.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Με επιτυχία στέφθηκε το 2ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας
    Με επιτυχία στέφθηκε το 2ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας

    Ο Σύλλογος Νέων Ανδρίτσαινας "Παρράσιοι" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή οργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας, το οποίο έλαβε χώρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πανέμορφη πετρόκτιστη πόλη της Ανδρίτσαινας στις 17 και 18 Αυγούστου. Το Φεστιβάλ ανέδειξε για ακόμα μια φορά την αγάπη της τοπικής κοινότητας για την τέχνη του κινηματογράφου και κατέστη σημείο συνάντησης καλλιτεχνών και σινεφίλ από όλη την Ελλάδα.

    Ανάμεσα στις 160 συμμετέχουσες ταινίες, η ταινία "Η πολυθρόνα στο πεζοδρόμιο" της εξαιρετικής σκηνοθέτιδας Μαίρης Κολώνιας αναδείχθηκε νικήτρια, αποσπώντας το βραβείο κοινού αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις.

    Η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ σημαδεύτηκε από την παρουσία της διακεκριμένης σκηνοθέτιδας Διονυσίας Κοπανά, η οποία παρουσίασε το επεισόδιο "Ψέριμος" από τη σειρά ντοκιμαντέρ της στην ΕΡΤ, όπου αναδεικνύει τις προκλήσεις της ζωής στα ακριτικά νησιά και στις απομονωμένες περιοχές της χώρας. Μετά την προβολή ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, η οποία πρόσφερε μοναδικές στιγμές αλληλεπίδρασης και ανταλλαγής απόψεων. Ας μην ξεχνάμε πως και η ορεινή Ηλεία βρίσκεται ακόμη και σήμερα αντιμέτωπη με αντίστοιχες προκλήσεις.

    Το Φεστιβάλ τίμησε επίσης με την παρουσία του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας, κ. Χρήστος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος υπενθύμισε τον ιστορικό δεσμό που συνδέει την Ανδρίτσαινα με το Φεστιβάλ Ολυμπίας, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της συνέχισης και ενίσχυσης αυτής της συνεργασίας.

    Η φετινή διοργάνωση προσέλκυσε συνάμα πολλούς δημιουργούς και ηθοποιούς, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν από τον Σύλλογο μας και τον Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην πόλη μας και εκφράστηκαν με θαυμασμό για την φυσική ομορφιά και την ιστορική κληρονομιά της Ανδρίτσαινας.

    Η πραγματοποίηση του Φεστιβάλ δεν θα ήταν δυνατή λοιπόν χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας και τη συμβολή των κ.κ. Παντελή Παντελόγλου και Χρήστου Κωνσταντόπουλου. Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά για ακόμη μια φορά τον Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, τη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας, καθώς και τους τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων του Συλλόγου Ανδριτσάνων, του καφέ "Κόκκινος Μύλος", του ξενοδοχείου "Το Αρχοντικόν" και του εστιατορίου "Το Πέυκο", για την οικονομική τους στήριξη.

    Στόχος μας ως Σύλλογος είναι η καθιέρωση του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας ως θεσμό για την ευρύτερη περιοχή, συμβάλλοντας έτσι στην πολιτιστική ανάπτυξη και την προβολή της Ανδρίτσαινας.

    festival tainivn andrits 2

    festival tainivn andrits 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δραγώγι Ανδρίτσαινας: Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό και έναν τραυματία - αδέρφια, σε εκτροπή αυτοκινήτου
    Δραγώγι Ανδρίτσαινας: Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό και έναν τραυματία σε εκτροπή αυτοκινήτου

    Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.00 το πρωί της Δευτέρας στο δρόμο που οδηγεί από το Δραγώγι στην Ανδρίσαινα.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δυο άτομα επέβαιναν σε αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια ανετράπη.

    Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δυο είναι χωρίς τις αισθήσεις τους ενώ ο ένας παραμένει ακόμα εγκλωβισμένος στο όχημα.

    Στο σημείο κινούνται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

    Νεότερη ενημέρωση

    Ένας άνδρας έχει χάσει τη ζωή του και ένας ακόμα έχει τραυματιστεί στο τροχαίο που συνέβη νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας. Σε μια ευθεία στο δρόμο που οδηγεί από τον Επικούρειο, στο Δραγώγι και την Ανδρίτσαινα, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο πρανές, στα όρια του δρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο αδέρφια, 78 ετών ο άντρας που έχασε τη ζωή του και 73 ετών ο τραυματίας.

    Πρόκειται για δύο ετεροδημότες που κατάγονται από το Δραγώγι αλλά αναχωρούσαν για την Αθήνα.

    Το αυτοκίνητο που οδηγούσε το 78χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησε σε πέτρα σε ανηφορικό τμήμα της οδού, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

    Δείτε video και φωτογραφίες:

    troxaio dragogi 2

    troxaio dragogi 3

    troxaio dragogi 4

    troxaio dragogi 5

    troxaio dragogi 6

  • Μάτεσι Ανδρίτσαινας: Πυρκαγιά έκαψε δύο στρέμματα τα ξημερώματα
    Μάτεσι Ανδρίτσαινας: Πυρκαγιά έκαψε δύο στρέμματα τα ξημερώματα

    Στην απομακρυσμένη Ανδρίτσαινα και στο χωριό Μάτεσι στα όρια Ηλείας και Αρκαδίας, ξέσπασε πυρκαγιά περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα.

    Η φωτιά ευτυχώς ελέγχθηκε γρήγορα από την κινητοποίηση του τοπικού περιπολικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και άλλων δυνάμεων από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων με επικεφαλής τον προϊστάμενο Κώστα Δρακόπουλο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έκαψε έκταση δύο στρεμμάτων...

  • Σε Αυγουστιάτικο γλέντι εξελίχθηκε η συναυλία του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην Ανδρίτσαινα - Ξεφάντωμα με το Θοδωρή Κοτονιά!
    Σε Αυγουστιάτικο γλέντι εξελίχθηκε η συναυλία του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην Ανδρίτσαινα - Ξεφάντωμα με το Θοδωρή Κοτονιά!

    Στο επίκεντρο ο Επικούριος Απόλλωνας στο χαιρετισμό του αντιδημάρχου Μιλτ. Γεωργακόπουλου

    Σε λαϊκό ξεφάντωμα με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, εξελίχθηκε η συναυλία του Θοδωρή Κοτονιά το βράδυ του Σαββάτου στην Ανδρίτσαινα, στην εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

    Ο δημοφιλής μουσικός και τραγουδοποιός, με τη συνοδεία της ανερχόμενης και πολλά υποσχόμενης τραγουδίστριας Αναστασίας Φεργαδιώτη, απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού που αποτελείτο από κατοίκους και πολλούς επισκέπτες, οι οποίοι στη διάρκεια της συναυλίας χόρεψαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους!

    Το γεγονός αυτό επηρέασε …άμεσα και τον καλλιτέχνη που χόρεψε με τη νεαρή ερμηνεύτρια επί σκηνής!

    Ο αντιδήμαρχος στην Δ.Ε. Ανδριτσαίνης κ. Μιλτ. Γεωργακόπουλος, αφού εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στο Θ. Κοτονιά και τους συνεργάτες του, μετέφερε χαιρετισμό του Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκου, λέγοντας πως στην Πέτρινη Πολιτεία, την πατρίδα του Επικούριου Απόλλωνα, ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου.

    Ο κ. Γεωργακόπουλος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και εθελοντές του Δήμου για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να υλοποιηθεί η εκδήλωση, καθώς και την πρόεδρο της Δ.Κ. κ. Δήμητρα Μπασκόζου και παράλληλα ευχήθηκε σε όλους να απολαύσουν τις ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης που διανύουμε.

    Οι συναυλίες του καλοκαιριού 2024 που διοργανώνει ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων θα συνεχιστούν την Τρίτη 13 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο χώρο του θεάτρου της Γιορτής Σταφίδας Κρεστένων, με την κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια Γιώτα Νέγκα, ενώ αυλαία θα πέσει την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, Τετάρτη 14/8 και ώρα 21:30 στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, με τον έναν και μοναδικό στο κλαρίνο Βασίλη Σαλέα, τον οποίο θα πλαισιώνουν οι Σαράντης Σαλέας και Έφη Πάνου.

    Στη συναυλία στην Ανδρίτσαινα έδωσαν επίσης το «παρών» η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δήμητρα Ζαφειροπούλου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αν. Καρνάρος, Γιαν. Δάγκαρης, Αθανασία Κουσκουρή και Δημ. Μικέλης, ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Κώστας Πολυζωγόπουλος, η δημοτική σύμβουλος κ. Βασιλική Κοτσοπούλου, η πρόεδρος της Τ.Κ. Ροβίων κ. Ευσταθία Αθανασοπούλου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

    andritsaina koton sunaul 2

    andritsaina koton sunaul 3

    andritsaina koton sunaul 4

    andritsaina koton sunaul 5

    andritsaina koton sunaul 8

    andritsaina koton sunaul 6

    andritsaina koton sunaul 7

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο