Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 10:03

Αιτωλοακαρνανία: Καλάσνικοφ και πολυβόλο στο σπίτι διακινητή κοκαΐνης

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Τα δυο όπλα παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει βαλλιστική εξέταση

Έτοιμος για... πόλεμο ήταν ένας 49χρονος που συνελήφθη σε κοινότητα του δήμου Ακτίου- Βόνιτσας στην Αιτωλοακαρνανία, ύστερα από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λευκάδας για την εμπλοκή του στην διακίνηση κοκαΐνης.
Ο 49χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην κατοικία του και, κατά την διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε, βρέθηκαν 21 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 19 γραμμαρίων τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με μετρητά ύψους 7.940 ευρώ. Όμως, στο σπίτι βρέθηκαν, ακόμη, ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ με γεμιστήρα, ένα υποπολυβόλο Sten με δυο γεμιστήρες και 107 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
Τα δυο όπλα παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει βαλλιστική εξέταση, ενώ ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τουγια διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 09:49

Σχετικά Άρθρα

  • Φωτιά στην Αιτωλοακαρνανία - Επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα
    Φωτιά στην Αιτωλοακαρνανία - Επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα

    Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν 28 Πυροσβέστες

    Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιτωλοακαρνανίας μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σημείο.

    Πιο συγκεκριμένα, η πυρκαγιά καίει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Λεσινίου.

    Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεση της 28 Πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 6ης ΕΜΟΔΕ, 6 οχήματα και 2 Α/Φ.

    Πηγή: NewsBomb.gr
  • Κολομβία: Η παραγωγή κοκαΐνης έσπασε ρεκόρ το 2023
    Κολομβία: Η παραγωγή κοκαΐνης έσπασε ρεκόρ το 2023

    Η παραγωγή υδροχλωρικής κοκαΐνης έφθασε έτσι την περασμένη χρονιά τους 2.664 τόνους - Στις ζώνες με τις μεγαλύτερες καλλιέργειες κόκας, το 98% του εδάφους ελέγχεται από τουλάχιστον μια ένοπλη οργάνωση

    Η παραγωγή κοκαΐνης κατέγραψε εκρηκτική αύξηση (+53%) το 2023 στην Κολομβία, φθάνοντας σε επίπεδο που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ, κατέγραψε κοινή έκθεση της κολομβιανής κυβέρνησης και της υπηρεσίας του ΟΗΕ κατά των ναρκωτικών (ONUDC).
    Η παραγωγή υδροχλωρικής κοκαΐνης έφθασε έτσι την περασμένη χρονιά τους 2.664 τόνους, σύμφωνα με την έκθεση αυτή, που δημοσιοποιήθηκε χθες Παρασκευή στην Μπογοτά.
    Οι ζώνες όπου καλλιεργείται κόκα, το φυτό τα φύλλα του οποίου είναι η πρώτη ύλη στην παραγωγή κοκαΐνης και η Κολομβία είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη παραγωγή τους παγκοσμίως, επίσης μεγεθύνθηκαν κατά 10%, εκτείνονται πλέον σε 2.530.000 στρέμματα της κολομβιανής επικράτειας.
    «Αντίθετα με την αύξηση η οποία παρατηρήθηκε μεταξύ του 2021 και του 2022 και ήταν επικεντρωμένη κυρίως στον νομό Πουτουμάγιο (νοτιοδυτικά, στα σύνορα με τον Ισημερινό), η αύξηση αυτή τη φορά είναι πιο γενικευμένη», σύμφωνα με το κείμενο.
    «Αφορά 16 από τους 19 νομούς» όπου έχει καταγραφεί η παρουσία καλλιεργειών κόκας. Η Κάουκα (νοτιοδυτικά) και η Ναρίνιο (νοτιοδυτικά), όπου είναι έντονη η παρουσία ένοπλων οργανώσεων, «επλήγησαν περισσότερο».

    Σε τέσσερις νομαρχίες, οι καλλιέργειες κόκας είναι μεγαλύτερες από 300.000 στρέμματα: στην Κάουκα, στη Ναρίνιο, στην Πουτουμάγιο και στη Βόρεια Σανταντέρ (βορειοανατολικά, γειτονεύει με τη Βενεζουέλα).

    Η έκθεση καταπιάνεται ιδιαίτερα με δεκαπέντε θυλάκους παραγωγής, όπου είναι συγκεντρωμένο το 39% της έκτασης καλλιεργειών κόκας, σε μόλις το 14% της επικράτειας.
    Στο κείμενο εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία για τις «ζώνες επέκτασης», όπου «οι καλλιέργειες κόκας δεν είναι παρούσες παρά εδώ και μόλις τρία χρόνια», το 40% εκ των οποίων βρέχεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό — πρόκειται για τις πιο φτωχές και απομονωμένες περιοχές του κράτους της Λατινικής Αμερικής.

    «Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως σε ορισμένους νομούς, οι τιμές των παραγώγων των φύλων κόκας (πάστα κοκαΐνης και βάση κοκαΐνης) έχουν φθάσει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα», ενώ σε άλλες περιοχές «δεν υπάρχει αγορά» εξαιτίας «της έλλειψης αγοραστών».

    Παρ’ όλ’ αυτά, «στη μεγάλη πλειονότητά τους, στις καλλιέργειες κόκας συνεχίζεται η συγκομιδή» και οι περιορισμοί της αγοράς οδήγησαν στη δημιουργία «στοκ πάστας κοκαΐνης και βάσης κοκαΐνης», που ενίοτε χρησιμοποιούνται για εμπορικές συναλλαγές σε είδος κατά τόπους, σύμφωνα με το κείμενο.

    «Η καλλιέργεια κόκας και η παραγωγή κοκαΐνης συνεχίζουν να αποτελούν απειλή για την προστασία του περιβάλλοντος, για τη βιοποικιλότητα και την πολιτισμική ποικιλομορφία», τονίζεται στο κείμενο, που δημοσιοποιήθηκε λίγα 24ωρα προτού αρχίσει (μεθαύριο Δευτέρα) στην Κάλι (νοτιοδυτικά) η COP16, το παγκόσμιο φόρουμ για τη βιοποικιλότητα.

    Η παραγωγή εντοπίζεται κατά το 4% σε εθνικά πάρκα, κατά το 10% σε προστατευόμενες περιοχές αυτοχθόνων, κατά το 14% σε δασικές εκτάσεις και κατά το 20% σε εδάφη Αφροκολομβιανών.

    Στις ζώνες με τις μεγαλύτερες καλλιέργειες κόκας, το 98% του εδάφους ελέγχεται από τουλάχιστον μια ένοπλη οργάνωση. Σε ορισμένες πόλεις κοντά σε τομείς παραγωγής, η παραοικονομία της κοκαΐνης αντιπροσωπεύει πάνω από το 42% της τοπικής οικονομίας.

    Ένοπλες οργανώσεις που ενέχονται στη διακίνηση ναρκωτικών, όπως ο ELN (Στρατός Εθνικής Απελευθέρωσης), διαφωνούντες των πρώην FARC, ή ακόμη παραστρατιωτικοί, «διατηρούν σχέσεις με το διεθνές οργανωμένο έγκλημα, το οποίο επικεντρώνεται στην παραγωγή και στη διακίνηση κοκαΐνης».

    Ορισμένες ζώνες παραγωγής έχουν έτσι μετατραπεί σε «στρατηγικά σημεία ως προς τις παράνομες δραστηριότητες», με «εντατικοποίηση της διακίνησης, της παράνομης εξόρυξης μεταλλευμάτων και της εμπορίας ανθρώπων», καθώς και «μεγάλη διαθεσιμότητα χρηματοδοτήσεων και εξειδίκευσης της παραγωγής».

    Αυτοί οι τρομακτικοί αριθμοί ανακοινώνονται με υπόβαθρο τη μεγάλη επέκταση της αγοράς της κοκαΐνης, τόσο από τη σκοπιά της προσφοράς όσο κι από αυτή της ζήτησης: όπως υπογραμμίζεται στο έγγραφο, η αύξηση της κατανάλωσης έχει φθάσει το 20% σε παγκόσμια κλίμακα εδώ και δέκα χρόνια.

    «Υπάρχουν περισσότεροι καταναλωτές κοκαΐνης στην Αμερική απ’ ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή (του κόσμου), όμως το ποσοστό των ανθρώπων που δήλωσαν πως κατανάλωσαν κοκαΐνη κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς ήταν υψηλότερος στην Αυστραλία, ενώ ακολούθησαν οι ΗΠΑ και η δυτική Ευρώπη».

    Η βόρεια Αμερική, η δυτική και η κεντρική Ευρώπη και η νότια Αμερική ήταν οι μεγαλύτερες αγορές κατανάλωσης κοκαΐνης ως προς τον αριθμό χρηστών την περασμένη χρονιά, κατά την έκθεση.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr
  • Πάτρα: Μετά από μία εβδομάδα βγήκε από τη βαθιά καταστολή η 12χρονη - Παρασύρθηκε από ΙΧ
    Πάτρα: Μετά από μία εβδομάδα βγήκε από τη βαθιά καταστολή η 12χρονη - Παρασύρθηκε από ΙΧ

    Δάκρυα χαράς στη ΜΕΘ Παίδων Πάτρας, καθώς σήμερα η 12χρονη Ειρήνη άνοιξε τα μάτια της, μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της το περασμένο Σάββατο (12/10) σε τροχαίο ατύχημα στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας.

    Ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης και η ομάδα του, κατάφεραν σήμερα να βγάλουν από την βαθιά καταστολή την 12χρονη, καθώς οργανισμός της ανταποκρίθηκε στην θεραπευτική αγωγή των προηγούμενων ημερών, γεμίζοντας χαρά την μητέρα της η οποία όλες αυτές τις μέρες δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της.

    «Μια όμορφη μέρα στα μαύρα που ακούμε… Σήμερα μια μέρα χαράς μέσα στην μονάδα μας. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας… Είναι ακόμα νωρίς. Παρ' όλα αυτά σήμερα κέρδισε την ζωή της. Μπράβο στους συμμαθητές της που έκαναν τις δράσεις. Υπάρχει τελικά ελπίδα», σημείωσε ο Ανδρέας Ηλιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

    Πάντως ακόμα έχουν να γίνουν πολλά πράγματα από ιατρικής πλευράς, μέχρι η 12χρονη να επιστρέψει γερή στο σπίτι της.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Δυτ. Ελλάδα: 26χρονος επιδειξίας μπήκε σε λεωφορείο με μαθητές τους παρενοχλούσε και μετά γδύθηκε!
    Δυτ. Ελλάδα: 26χρονος επιδειξίας μπήκε σε λεωφορείο με μαθητές τους παρενοχλούσε και μετά γδύθηκε!

    Απίστευτο περιστατικό σε αστικό λεωφορείο που μετάφερε μαθητές, με 26χρονο που κατέβασε το παντελόνι του!

    Ολα συνέβησαν χθες το πρωί στις 7.30 το πρωί όταν μαθητές μπήκαν στο αστικό λεωφορείο για να τους μεταφέρει στο Γυμνάσιου Λεπενούς Αιτωλοακαρνανίας και μαζί τους επιβιβάστηκε ένας 26χρονος.

    Ο νεαρός άρχισε να παρενοχλεί 14χρονη μαθήτρια, ενώ κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι τους μένοντας γυμνός. Σοκαρισμένοι η 14χρονη και οι συμμαθητές της κατέβηκαν και μπήκαν γρήγορα στο προαύλιο του σχολείου, όπου τους ακολούθησε και ο νεαρός επιδειξίας, συνεχίζοντας να τους παρενοχλεί.

    Η διευθύντρια του γυμνασίου ενημερώθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία που έφθασε αμέσως και τον συνέλαβε.

    Παράλληλα αναζητείται και ο οδηγός του λεωφορείου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση ανηλίκων.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Πάτρα: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του «πορτιέρη» που συνελήφθη για ναρκωτικά
    Πάτρα: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του «πορτιέρη» που συνελήφθη για ναρκωτικά

    Συλληφθείς με βαρύ ποινικό παρελθόν επιδιδόμενος ιδιαίτερα σε ληστείες είναι ο κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών που συνελήφθη τη νύχτα του Σαββάτου στην Πάτρα από αστυνομικούς του Τμήματος δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών.

    Όπως αποκάλυψε χθες το tempo24.news ο 50χρονος συλληφθείς (Π.Κ.) στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν όπλα σφαίρες και άλλα αντικείμενα, συμμετείχε σε ληστεία χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ με λεία 1.000.000 ευρώ, εκ των οποίων σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είχε πάρει ως μερίδιο το ποσό των 400.000 ευρώ.

    Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.news, από αυτά τα χρήματα είχε δαπανήσει 100.000 ευρώ προκειμένου να αγοράσει ένα πανάκριβο αυτοκίνητο μάρκας Aston Martin, καθώς ήταν και είναι γνωστή στην «πιάτσα» η προτίμησή του στα super cars.

    Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, είχαν από καιρό πληροφορίες για τη δράση του στην περιοχή και ειδικότερα σε ότι αφορά στη διακίνηση ουσιών.

    Αφού πρώτα εντόπισαν έναν άλλον άνδρα στον οποίο είχε πουλήσει ναρκωτικά, στη συνέχεια τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, γνωρίζοντας ευθύς εξ αρχής πως πρόκειται για «σκληρό» ποινικό με πλούσιο παρελθόν.

    Eκτός από τη συμμετοχή του στη μεγάλη ληστεία της χρηματαποστολής, συμμετείχε και μάλιστα ως εμπνευστής της, και στην απόπειρα ληστείας και τραυματισμού από πυροβολισμό που έγινε το 2016 σε βάρος του κομμωτή των επωνύμων Πάνου Καλλίτση.

    Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για το άτομο που είχε πυροβολήσει και τραυματίσει τον γνωστό κομμωτή.

    Η υπόθεση εξιχνιάστηκε τότε όπως φαίνεται από το διαβιβαστικό της Αστυνομίας μετά τη “σάρωση” των τηλεφωνικών κλήσεων που έγιναν στο τρίγωνο Λυκαβηττός – Χαλάνδρι – Ομόνοια και το “λοκάρισμα” των τριών τηλεφώνων που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να επικοινωνούν μεταξύ τους.

    Στις καταθέσεις τους τότε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι δύο συλληφθέντες, δηλαδή ο ειδικός φρουρός και ο Ιρακινός «δίνουν» τον 3ο συλληφθέντα, έναν 42χρονο κρατούμενο, σεσημασμένο για ληστείες με το μικρό όνομα Παντελής ως τον ιθύνοντα νου της ληστρικής επίθεσης.

    Πρόκειται δηλαδή για τον ίδιο άνδρα που συνελήφθη τη νύχτα του Σαββάτου στην Πάτρα και ο οποίος εργαζόταν και ως πορτιέρης σε πασίγνωστο νυχτερινό κλαμπ της πόλης.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Συνελήφθησαν, το βράδυ Σαββάτου στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, κατά περίπτωση, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν έναν ημεδαπό άνδρα στην Πάτρα και σε αστυνομικό έλεγχο που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν -1,1- γραμμάριο κάνναβης και -0,8- γραμμάριο κοκαΐνης, τα οποία είχε προμηθευτεί από τον έτερο κατηγορούμενο, έναντι του χρηματικού ποσού των -70- ευρώ.

    Στη συνέχεια οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών εντόπισαν και συνέλαβαν έξω από την οικία του τον κατηγορούμενο (διακινητή) και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν -1- κινητό τηλέφωνο και -675- ευρώ.

    Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε δυο οικίες του κατηγορούμενου διακινητή, στην Πάτρα και σε περιοχή της Πάτρας, βρήκαν και κατέσχεσαν:

    -1- πιστόλι κρότου λάμψεως, με -1- γεμιστήρα και -48- αβολίδωτα φυσίγγια
    -1- πιστόλι με σιγαστήρα και -1- γεμιστήρα με -7- φυσίγγια
    -1- συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer)
    -16,76- γραμμάρια κοκαΐνης
    -1- γραμμάριο ΡΟΖ κοκαΐνης
    -3- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
    -6- φυσίγγια
    -1- ζευγάρι χειροπέδες
    -1- μάσκα προσώπου από σιλικόνη
    -1- μάσκα προσώπου, κάλυψης στόματος-μύτης
    -1- ζευγάρι γάντια
    -3- εργαλεία χειρός
    -4- σπάτουλες και
    -1- μονωτική ταινία.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Καραμπόλα τριών οχημάτων στη γέφυρα του Αχελώου, ένας τραυματίας
    Καραμπόλα τριών οχημάτων στη γέφυρα του Αχελώου, ένας τραυματίας

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε χθες το βράδυ πάνω στη γέφυρα του Αχελώου, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

    Και στα δυο ρεύματα της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων δημιουργήθηκαν ουρές από αυτοκίνητα και η κυκλοφορία διαξαγόταν με δυσκολία, ενώ επί τόπου είχαν σπεύσει περιπολικά, όχημα της Πυροσβεστικής, αλλά και δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

    Καραμπόλα

    Καραμπόλα

    Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για εμπλοκή στο ατύχημα, τριών αυτοκινήτων. Όπως αναφέρεται υπήρξε αποκόλληση τροχού από προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω του αυτοκίνητο που βρίσκονταν από πίσω, για να ακολουθήσει σύγκρουση και με τρίτο αυτοκίνητο. Τα αυτοκίνητα είχαν κατεύθυνση την Αμφιλοχία.

    Καραμπόλα

    Οι ίδιες πληροφορίες που δημοσιεύει το agriniopress.gr, κάνουν λόγο για μεταφορά ενός ατόμου στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ελαφρά τραυματισμένου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

  • Αιτωλία: Αθώοι τρεις για τον θάνατο 57χρονου - Τον καταπλάκωσε σιδερένια πόρτα γηπέδου
    Αιτωλία: Αθώοι τρεις για τον θάνατο 57χρονου - Τον καταπλάκωσε σιδερένια πόρτα γηπέδου

    Την αθώωση των τριών ατόμων που κάθονταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον θάνατο 57χρονου άνδρα που σκοτώθηκε πριν από έξι χρόνια σε γήπεδο της περιοχής Παπαδατών Αιτωλοακαρνανίας, όταν τον καταπλάκωσε σιδερένια πόρτα, αποφάσισε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων.

    Το κατηγορητήριο για τους τρεις κατηγορούμενους του θλιβερού συμβάντος που έγινε τον Ιανουάριο του 2018 αφορούσε την ανθρωποκτονία από αμέλεια, για τον τότε αντιδήμαρχο Αθλητισμού, τον τότε πρόεδρο της κοινότητας Παπαδατών και τον τότε πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας της Μακρυνείας.

    Σύμφωνα με το Agrinionews, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο γήπεδο για τις προετοιμασίες ώστε το μεσημέρι της ημέρας εκείνης να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικό αγώνα.

    Έχασε τη ζωή του ενώ επιχειρούσε να ανοίξει τη μεταλλική συρόμενη πόρτα-βάρους εκατοντάδων κιλών, η οποία υποχώρησε και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

    Στα πλαίσια της πρώτης ημέρας της δίκης, υπήρξαν οι απολογίες των κατηγορουμένων και καταθέσεις αρκετών μαρτύρων.

    Υπήρξε ωστόσο και η πρόταση του Εισαγγελέως που πρότεινε την απαλλαγή όλων των κατηγορούμενων. Οι δικηγόροι της οικογένειας του 57χρονου έκαναν λόγο για ευθύνες των αρμοδίων της αυτοδιοίκησης.

    Σήμερα η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι είναι αθώοι.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός 47χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
    Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός 47χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

    Ένα ακόμη θανατηφόρο δυστύχημα με τρακτέρ σημειώθηκε στην Αιτωλοακαρνανία.

    Νεκρός ανασύρθηκε εχθές το μεσημέρι 47χρονος χειριστής τρακτέρ στην δασική περιοχή «κελί» της κοινότητας Γαβαλούς του δήμου Αγρινίου, όπως μεταδίδει το agriniolike

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας φέρεται να πήγε για κάποιες εργασίες με το τρακτέρ του και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, καταπλακώθηκε από αυτό.

    Στο σημείο έσπευσε άμεσα ο Ε.Π.Σ Γαβαλούς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και η Π.Υ Αγρινίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 47χρονος χειριστής απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις και όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρός.

    Η οικεία αστυνομική αρχή διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

    Πηγή: Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο