Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 09:44

Φίδι… «λαθρεπιβάτης» εντοπίστηκε σε βενζινάδικο του Πύργου - Είχε κρυφτεί στο καντράν μηχανής

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Αναστάτωση προκάλεσε, όχι μόνο η εμφάνιση ενός φιδιού σε βενζινάδικο στον Πύργο αλλά και ο τρόπος που έφτασε μέχρι εκεί. Το ερπετό, δεν εμφανίστηκε στο δρόμο ούτε σύρθηκε μέχρι το βενζινάδικο αλλά έφτασε… οδηγώντας!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άντρας, οδηγός μηχανής μικρού κυβισμού πήγε να βάλει βενζίνη. Τη στιγμή που κατέβηκε, έντρομος ανακάλυψε ένα φίδι κουλουριασμένο ανάμεσα στο καντράν και την πλαστική μάσκα της μηχανής.

Χωρίς να μπορεί να κάνει ο ίδιος τίποτα εκείνη την ώρα, ζήτησε την βοήθεια των υπαλλήλων του βενζινάδικου. Οι υπάλληλοι πήραν δύο βέργες και με προσπάθεια απομάκρυναν το φίδι το οποίο αντιστεκόταν σθεναρά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εμφάνιση του φιδιού προκάλεσε μια μικρή αναστάτωση σε όλους αλλά τελικά οι υπάλληλοι κατάφεραν να το απομακρύνουν απαλλάσσοντας και τον οδηγό από τον... λαθρεπιβάτη.

Φωτογραφία αρχείου: Freepik/EyeEm

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 12:27

Σχετικά Άρθρα

  • Τρόμος για μοτοσικλετιστή στην Ηγουμενίτσα: Φίδι τυλίχθηκε εν κινήσει στο τιμόνι της μηχανής
    Τρόμος για μοτοσικλετιστή στην Ηγουμενίτσα: Φίδι τυλίχθηκε εν κινήσει στο τιμόνι της μηχανής

    Αντιμέτωπος με ένα τρομακτικό περιστατικό ήρθε μοτοσικλετιστής στην Ηγουμενίτσα, όταν επιστρέφοντας από τη δουλειά του με το δίκυκλο που οδηγούσε, διαπίστωσε πως στο τιμόνι είχε τυλιχθεί ένα φίδι.

    Ο οδηγός συνειδητοποίησε την παρουσία του ερπετού ενώ βρισκόταν εν κινήσει, αφού ένιωσε ένα ξαφνικό σκούντημα στο χέρι του. Τότε είδε ένα φίδι τυλιγμένο στο τιμόνι, το κεφάλι του οποίου ακουμπούσε το χέρι.

    Ο δικυκλιστής σταμάτησε τη μηχανή του στο πλάι του δρόμου και απομακρύνθηκε.

    Έπειτα κάλεσε δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που κατάφεραν να εντοπίσουν το ερπετό, που κρύφτηκε στη μηχανή και να το απομακρύνουν, όπως μετέδωσε το thespro.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Μείωση στις τιμές των καυσίμων: “Μουδιασμένοι” οι καταναλωτές μέσα στον κυκεώνα των ανατιμήσεων στα άλλα αγαθά - Βάζουν όσο έβαζαν λένε οι πρατηριούχοι του Πύργου
    Μείωση στις τιμές των καυσίμων: “Μουδιασμένοι” οι καταναλωτές μέσα στον κυκεώνα των ανατιμήσεων στα άλλα αγαθά - Βάζουν όσο έβαζαν λένε οι πρατηριούχοι του Πύργου

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Μικρή ανακούφιση για οδηγούς και επαγγελματίες αποτελεί η πρόσφατη μείωση της τιμής της βενζίνης στην ελληνική αγορά, ύστερα από την πτώση των διεθνών τιμών του πετρελαίου.

    Παρά τις θετικές εξελίξεις όμως, οι καταναλωτές, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων φαίνεται να παραμένουν επιφυλακτικοί και να μην αυξάνουν τις δαπάνες τους για καύσιμα, αφού η οικονομική ανασφάλεια που επικρατεί και η αβεβαιότητα εξακολουθεί να τους κρατά “μουδιασμένους”.

    Σημαντική εξήγηση για την στάση των καταναλωτών απέναντι στην πτώση της τιμής της βενζίνης αποτελούν οι πρόσφατες ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες οι οποίες όπως είναι αναμενόμενο έχουν μειώσει την αγοραστική δύναμη κατά πολύ.

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στον Πύργο Σάκης Κωτσάκης μιλώντας στο ilialive.gr δεν είναι λίγοι οι οδηγοί αυτοί που βάζουν μόλις 10€ βενζίνη ακόμα και 5€ ποσότητα ικανή να φτάσουν στον προορισμό τους.

    kotsakis

    «Η μικρή μείωση της βενζίνης δεν φαίνεται τόσο πολύ στην αγορά. Ο κόσμος είναι σφιγμένος γενικά σε όλες τους τις κινήσεις αφού τα καύσιμα ακόμα για τα οικονομικά δεδομένα των πολιτών είναι ακριβά.

    Θα έπρεπε να είναι πολύ πιο φθηνά και ο μόνος τρόπος για να μειωθεί το καύσιμο αφού οι διεθνείς τιμές έπεσαν λίγο είναι να μειωθεί ο ειδικός φόρος και το ΦΠΑ αφού τα 2/3 από αυτά που πληρώνει ο καταναλωτής πάνε στο κράτος. Οπότε το κράτος πρέπει να μειώσει τον ειδικό φόρο για να φανεί η διαφορά στον καταναλωτή. Το καύσιμο στα 1,80 € είναι ακριβό. Ο κόσμος βάζει και έβαζε περιορισμένες ποσότητες για να καλύψει τις ανάγκες του. Υπάρχουν οδηγοί που βάζουν 10€ βενζίνη ακόμα και 5€. Κάνουν ταξίδι και βάζουν ακριβώς όσο χρειάζεται για να φτάσουν στον προορισμό τους. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και η βενζίνη αλλά και ειδικά το πετρέλαιο κίνησης που αφορά τους επαγγελματίες πρέπει αν πέσει κι άλλο» επεσήμανε ο κ. Κωτσάκης.

    Από την πλευρά του ο Πάνος Σπυρογιάννης από το πρατήριο υγρών καυσίμων silk oil στον Πύργο, τόνισε ότι έως τώρα οι περισσότεροι οδηγοί είχαν περιορίσει τις μετακινήσεις τους στις εντελώς αναγκαίες ενώ τώρα ίσως με μεγαλύτερη ευκολία αποφασίσουν να κάνουν λίγα χιλιόμετρα παραπάνω.

    Spirogiannis

    «Παρατηρούμε ότι το τελευταίο διάστημα οι τιμές των καυσίμων είναι πτωτικές. Αυτό είναι κάτι που στην καρδιά του καλοκαιριού βοήθησε και τους καταναλωτές κι εμάς σαν επαγγελματίες. Ευελπιστούμε σε περεταίρω πτώση για να μπορεί ακόμα ο κόσμος να βάζει καύσιμα πιο άνετα, γιατί μέχρι τώρα ας μην ξεχνάμε ότι έκανε μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις. Αυτό οφείλεται στο ότι διεθνώς έπεσε η τιμή του βαρελιού αλλά εμείς είμαστε οι τελευταίοι αποδέκτες και αργεί να φτάσει στην Ελλάδα γιατί αναλογικά σύμφωνα με τις τιμές του βαρελιού οι τιμές μας θα έπρεπε να είναι ακόμα πιο χαμηλές.

    Ο κόσμος εξακολουθεί να βάζει το ίδιο ποσό βενζίνη που έβαζε και πριν αλλά τώρα παρατηρούμε ότι δεν το σκέφτεται τόσο πολύ να μετακινηθεί και να πάει να κάνει και ένα μπάνιο στην θάλασσα» ανέφερε κλείνοντας ο κ. Σπυρογιάννης εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα του να συνεχίσει η πτώση των τιμών.

    Ανάλογη εικόνα σε ότι αφορά την κατανάλωση από τους οδηγούς έχει και ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων Ηρακλής Διονυσόπουλος, ο οποίος επεσήμανε ότι αναλογικά με τις πτώσεις που σημειώνονται στην διεθνή αγορά η τιμή της βενζίνης θα έπρεπε να πολύ πιο χαμηλή αλλά οι αυξημένοι φόροι την κρατούν σε αυτά τα επίπεδα.

    Dionusopoulos

    «Έχει πέσει το βαρέλι περίπου στα 75 δολάρια που σημαίνει ότι η βενζίνη θα έπρεπε να είναι στα 1,50€ τώρα. Αλλά αφού το 75% είναι φόροι πως θα γίνει αυτό; Δεν ξέρουμε αν συνεχίσουν οι καθοδικές τάσεις, όμως αφού οι φόροι είναι υψηλοί, οι βενζίνη δεν πρόκειται να πέσει πολύ χαμηλά. Ο κόσμος εξακολουθεί να βάζει όση βενζίνη έβαζε και πριν αφού δεν έχει χρήματα».

  • Πάτρα: Φίδι κολυμπούσε στην παραλία! - Βγήκαν όλοι έξω
    Πάτρα: Φίδι κολυμπούσε στην παραλία! - Βγήκαν όλοι έξω

    Τα περιστατικά εμφάνισης φιδιών στην Πάτρα αυξάνονται και χθες ήρθαν να προστεθούν άλλα δύο. Θυμίζουμε προ ημερών την παρουσία ενός φιδιού σε προαύλιο σχολείου στα Βραχνέϊκα, ενώ ποιος δεν εντυπωσιάστηκε από το φίδι που είχε κρυφτεί μέσα σε μηχανή αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο στην οδό Μαιζώνος κοντά στην Ευαγγελίστρια. Αλλά αυτό που συνέβη χθες στον Καστελόκαμπο… δεν έχει προηγούμενο. Ηταν λίγο μετά τις 3 το απόγευμα όταν λουόμενοι άρχισαν να φωνάζουν και να βγαίνουν έντρομοι έξω από το νερό. Μία γυναίκα είχε δει ένα αρκετά μεγάλο φίδι το οποίο κολυμπούσε στην προσπάθειά του να βγει στην στεριά! Στο βίντεο που τράβηξε φαίνονται πεντακάθαρα οι κινήσεις του ερπετού που κολυμπούσε… με θέα… την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Κάποια στιγμή το φίδι βγήκε στην παραλία. Οι λουόμενοι δεν πίστευαν στα μάτια τους.

    Οι σκηνές πανικού πραγματικά κυριάρχησαν στην παραλία στη θέα του «λουόμενου» ερπετού! Θα πρέπει να τονίσουμε πως όλα τα φίδια κολυμπούν κουνώντας το σώμα τους σε σχήμα κύματος, σχηματίζοντας το λατινικό γράμμα “S”. Είναι η ίδια κίνηση που κάνουν όταν κινούνται πάνω σε λείες επιφάνειες. Κάνοντας την κίνηση “S” λοιπόν ασκούν δύναμη προς τα πίσω, κάτι που τα βοηθά να κινούνται προς τα εμπρός.

    Επίσης, όπως έχουμε επισημάνει συνολικά τα φίδια δεν είναι τόσο επικίνδυνα όσο νομίζουμε. Ακόμα και τα πιο επιθετικά φίδια θα αποφύγουν αν μπορούν να επιτεθούν σε άνθρωπο, εκτός αν νιώσουν ότι έχουν εγκλωβιστεί και ακόμα και τότε, προειδοποιούν πρώτα και μετά επιτίθενται. Το 80% των φιδιών δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για τους ανθρώπους, ακόμα κι αν τους δαγκώσουν. Στην Ελλάδα μόνο η οχιά είναι δηλητηριώδες φίδι και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Αλλά και πάλι αν το θύμα λάβει αντιοφικό ορό (ακόμη και ώρα μετά) θα επιβιώσει και θα αναρρώσει. Όπως ο 50χρονος από την περιοχή του Ερυμάνθου που τον δάγκωσε οχιά όταν πήγε να φορέσει την πλαστική του μπότα (το φίδι είχε βρει καταφύγιο μέσα στην μπότα). Θα πρέπει να επισημάνουμε πως πλέον είναι καλά στην υγεία του αν και παρέμεινε στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» για νοσηλεία… μία εβδομάδα!

    Πηγή: Gnomip.gr

  • Πύργος: Διαρρήκτης - καλλιτέχνης μπούκαρε “αριστοτεχνικά” σε βενζινάδικο με βανάκι (video)
    Πύργος: Διαρρήκτης - καλλιτέχνης μπούκαρε “αριστοτεχνικά” σε βενζινάδικο με βανάκι (video)

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Με επιδέξιο και εντυπωσιακό τρόπο “μπούκαρε” ένας διαρρήκτης σε πρατήριο υγρών καυσίμων τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στον Πύργο. Το ποσό που αφαίρεσε ήταν μικρό, αφού ουσιαστικά βρήκε τα “ψιλά” της επιχείρησης και η ζημιά που προκάλεσε περιορισμένη.

    Ωστόσο ο δράστης κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης όσο και τους αστυνομικούς, με τον τρόπο που κατάφερε να παραβιάσει την πόρτα της επιχείρησης.

    Ο δράστης έφτασε στο πρατήριο του Διονύση Κωτσάκη στην οδό Αλφειού λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με ένα κλουβάκι βαν που είχε κλέψει από άλλη γειτονική επιχείρηση. Πλησίασε προσεκτικά σταμάτησε ελάχιστα εκατοστά από την πόρτα και στη συνέχεια πάντα οδηγώντας το βαν, με ένα αριστοτεχνικό χτύπημα, χωρίς να σπάσει το τζάμι της πόρτας την “γκρέμισε”. Έπειτα βγήκε από το βαν, μπήκε στο χώρο του καταστήματος του πρατηρίου και άρχισε να ψάχνει για χρήματα. Ένα κλειδωμένο συρτάρι τον καθυστέρησε και βγήκε ξανά στο όχημα ψάχνοντας για κατσαβίδι. Βρήκε ένα και επέστρεψε για να παραβιάσει το συρτάρι. Τελικά βρήκε ένα μικρό χρηματικό ποσό, έκλεισε την πόρτα για να μη φαίνεται άμεσα παραβιασμένος ο χώρος και έφυγε.

    Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του στο χώρο, φορά μπουφάν με κουκούλα, που τραβά ακόμα περισσότερο για να μην καταγράψουν οι κάμερες ασφαλείας το πρόσωπό του.

    Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί της Πέμπτης όταν έφτασε ο γιος του ιδιοκτήτη και ο εργαζόμενος της επιχείρησης, για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους…

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος δράστης φέρεται να διέρρηξε και άλλη επιχείρηση σε κοντινή απόσταση.

    Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων υπέβαλε μήνυση και πλέον οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ερευνούν για τον εντοπισμό υπόπτου…

    Νεότερη ενημέρωση

    Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης ο φερόμενος δράστης των διαρρήξεων σε δύο επιχειρήσεις και της κλοπής ενός βαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

    Ο φερόμενος δράστης 23 ετών με παρελθόν σε ανάλογες πράξεις, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

    Δείτε το video της διάρρηξης:

    Diarriksi Kotsaki 2

    Diarriksi Kotsaki 3

  • Βόλος: Φίδι δάγκωσε γυναίκα την ώρα που κολυμπούσε
    Βόλος: Φίδι δάγκωσε γυναίκα την ώρα που κολυμπούσε

    Τον απόλυτο τρόμο έζησε γυναίκα σε παραλία του Βόλου το μεσημέρι της Κυριακής και ενώ κολυμπούσε. Φίδι φαίνεται να τη δάγκωσε με αποτέλεσμα να μελανιάσει και να πρηστεί το σημείο.

    Πώς έγινε

    Ειδικότερα, σύμφωνα με το thenewspaper.gr τη γυναίκα δάγκωσε φίδι, το οποίο βρισκόταν μέσα στο νερό, την ώρα που κολυμπούσε μαζί με άλλους στην παραλία Σουτραλί της Αγριάς Βόλου.

    Το φίδι βρισκόταν σε ρηχά νερά ενώ το πόδι της 40χρονης που δέχθηκε το δάγκωμα μελάνιασε και πρήστηκε, ενώ ήταν εμφανείς δύο μικρές τρύπες.

    Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

    Στις Αρχές επικρατεί προβληματισμός, αν το γεγονός είναι τυχαίο ή αν συνδέεται με τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου και το οργανικό φορτίο που έπεσε στον Παγασητικό από το Πήλιο και την Κάρλα.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Ηλεία: “Καίνε” οι τιμές της βενζίνης – Δεν έχει τέρμα το ράλι των αυξήσεων
    Ηλεία: “Καίνε” οι τιμές της βενζίνης – Δεν έχει τέρμα το ράλι των αυξήσεων

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Πονοκέφαλος ξανά για τους οδηγούς η τιμή των καυσίμων, που έχει πάρει την ανηφόρα, με την τιμή της βενζίνης στην Ηλεία, να “φλερτάρει” με τα 2€ και τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας να κάνουν λόγο για περαιτέρω αυξήσεις.

    Η πρόσφατη άνοδος των τιμών του φυσικού αερίου στις ΗΠΑ όπως τονίζουν οι αναλυτές ευθύνεται για την αύξηση των τιμών του πετρελαίου παγκοσμίως, οι οποίες έχουν εκτιναχθεί στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων τεσσάρων μηνών εν μέσω ουκρανικών επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε ρωσικά διυλιστήρια πετρελαίου, τα οποία έχουν κλείσει το 1% της παγκόσμιας ικανότητας διύλισης αργού.

    Στην Ηλεία μάλιστα εκτός από τους οδηγούς, η αύξηση στην τιμή του πετρελαίου αποτελεί σοβαρό πλήγμα και για τον αγροτικό κόσμο ο οποίος τα τελευταία χρόνια βάλλεται σε κάθε επίπεδο.

    Την πραγματική εικόνα όμως που επικρατεί στην περιοχή, την σκιαγράφησαν με δηλώσεις τους στο ilialive.gr οι ιδιοκτήτες των πρατηρίων υγρών καυσίμων, οι οποίοι και από την πλευρά του εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι για την πορεία αυτού του φαινομένου.

    Από το πρατήριο Silk oil ο κ. Σπυρογιάννης, εξέφρασε την ελπίδα του να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στις απανωτές αυξήσεις των καυσίμων.

    spirogiannis

    «Η τιμή της βενζίνης αυτή τη στιγμή είναι στο 1,95 € το τελευταίο διάστημα οι τιμές δυστυχώς είναι ανοδικές και το μόνο που ελπίζουμε κι εμείς είναι να μπει ένα φρένο σε αυτό το ράλι των τιμών. Όμως λόγω της Άνοιξης κι επειδή είμαστε ένας νομός που στηρίζεται στη Γεωργία υπάρχει μια σχετική κατανάλωση σε σχέση με τους υπόλοιπους μήνες. Γιατί και οι αγρότες πρέπει να καλλιεργήσουν παρά την υψηλή τιμή του πετρελαίου. Ευελπιστούμε να μειωθούν οι τιμές για να εξομαλυνθεί κάπως η κατάσταση και να μπορέσουν όλοι να κάνουν πιο άνετα τις δουλειές τους.

    Από την πλευρά του ο Ηρακλής Διονυσόπουλος, σχολίασε πως πλέον οι οδηγοί έχουν ξεχάσει πως είναι να “φουλάρουν” το αυτοκίνητό τους.

    Dionusopoulos

    "Οι τιμές έχουν πάρει την ανηφόρα χωρίς λόγο και αιτία. Η κίνηση έχει πέσει γιατί δεν υπάρχουν χρήματα.

    Το 65% της τιμής είναι φόροι. Για τον λόγο αυτό έχουμε ξεχάσει και το φουλάρισμα».

  • Φίδι 200 κιλά και 8 μέτρα βρέθηκε στον Αμαζόνιο – Το βίντεο που τράβηξαν επιστήμονες
    Φίδι 200 κιλά και 8 μέτρα βρέθηκε στον Αμαζόνιο – Το βίντεο που τράβηξαν επιστήμονες

    Το μεγαλύτερο φίδι που έχει καταγραφεί ποτέ - Δείτε τη στιγμή που κολυμπούν μαζί με αυτόν τον γίγαντα της φύσης

    Οι επιστήμονες ανακάλυψαν το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο, στην καρδιά του τροπικού δάσους του Αμαζονίου. Πρόκειται για ένα γιγάντιο ανακόντα. Βρέθηκε πρόσφατα από έναν τηλεοπτικό παρουσιαστή άγριας ζωής, τον καθηγητή Φρικ Βονκ, κατά τη διάρκεια μιας αποστολής του National Geographic.

    Το τεράστιο ανακόντα έχει μήκος 8 μέτρα, ζυγίζει 200 κιλά και το κεφάλι του έχει το ίδιο μέγεθος με του ανθρώπου. Είναι το μακρύτερο και συνάμα το βαρύτερο φίδι που έχει καταγραφεί ποτέ.

    Επιστήμονες κολύμπησαν μαζί με έναν από τους μεγαλύτερους γίγαντες του σημερινού ζωικού μας βασιλείου

    Βρέθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη σειρά του National Geographics «Pole to Pole», του Disney+, με τον Γουίλ Σμιθ. Οι ερευνητές έδωσαν στο νέο είδος τη λατινική ονομασία «Eunectes akayima», που σημαίνει το βόρειο πράσινο ανακόντα.

    Σ’ ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram, ο καθηγητής Βονκ φαίνεται να κολυμπάει άφοβα δίπλα στο τεράστιο ανακόντα, επιδεικνύοντας την ανακάλυψή του.

    «Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ανακόντα που έχω δει ποτέ, παχύ όσο ένα ελαστικό αυτοκινήτου, με 8 μέτρα μήκος και πάνω από 200 κιλά βάρος – με κεφάλι τόσο μεγάλο όσο είναι το κεφάλι μου. Απόλυτο δέος και θαυμασμός γ’ αυτό τη θηρίο», γράφει στη λεζάντα του βίντεο.

    Το βίντεο με το μεγαλύτερο φίδι όλων των εποχών:

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ανακόντα συχνά κινούνται πιο γρήγορα από το θήραμά τους και χρησιμοποιούν το δυνατό σώμα τους για να τα πνίξουν και να τα καταπιούν ολόκληρα.

    Πριν από την παραπάνω ανακάλυψη, πιστευόταν ότι ο Αμαζόνιος φιλοξενούσε μόνον ένα είδος πράσινου ανακόντα, γνωστό και ως γιγαντιαίο ανακόντα. Ωστόσο, ο Δρ. Βονκ και η ομάδα του, μαζί με άλλους 14 επιστήμονες από 9 χώρες, διαπίστωσαν ότι το βόρειο πράσινο ανακόντα είναι ένα εντελώς ξεχωριστό είδος από το πράσινο ανακόντα.

    Πηγή: In.gr - Φωτογραφία από Stuti .....: https://www.pexels.com/el-gr/photo/18876661/
  • Μπήκε με ... μπαλτά και άρπαξε τις εισπράξεις!
    Μπήκε με ... μπαλτά και άρπαξε τις εισπράξεις!

    Ο ληστής ταυτοποιήθηκε και αναζητείται

    Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στο Ηράκλειο Κρήτης.

    Ένας 24χρονος Ελληνοαλβανός, φορώντας full face μάσκα και κουκούλα, εισέβαλε σε πρατήριο στη Λεωφόρο Κνωσού κραδαίνοντας έναν μπαλτά, ζήτησε από τον 33χρονο υπάλληλο τις εισπράξεις και άρπαξε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

    Ο 24χρονος απέσπασε 260 ευρώ, ωστόσο οι Αρχές πολύ γρήγορα, αξιοποιώντας και το υλικό από την κάμερα ασφαλείας, τον ταυτοποίησαν.

    Ο ληστής αναζητείται.

    Πηγή: cretalive.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο