Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 12:54

Λεχαινά: Νεκρός εντοπίστηκε σε χωράφι ο 87χρονος Νίκος Αλεξανδρόπουλος

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Νεκρός εντοπίστηκε στην περιοχή των Λεχαινών ο 87χρονος Νίκος Αλεξανδρόπουλος, που είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr τον 87χρονο εντόπισε σε χωράφι το drone της αρμόδιας υπηρεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος.

Το σημείο που ανευρέθει ο ηλικιωμένος απέχει περίπου 500 μέτρα από το νέο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών κοντά σε συσκευαστήριο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 14:21

Σχετικά Άρθρα

  • Πάτρα: Ηλικιωμένος υπόλογος για τη φωτιά στο Γηροκομείο
    Πάτρα: Ηλικιωμένος υπόλογος για τη φωτιά στο Γηροκομείο

    Οι αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου» για την έρευνα, το συμπέρασμα για εμπρησμό και η υπόδειξη του υπαίτιου. Οι αντιφάσεις του βασικού υπόπτου, το πόρισμα του πραγματογνώμονα και ο σχηματισμός δικογραφίας.

    Στην Εισαγγελία Πατρών διαβιβάστηκε η πολυσέλιδη δικογραφία που συντάχθηκε από την Πυροσβεστική και συγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) Δυτικής Ελλάδας για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου στο Γηροκομειό Πατρών.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», η έρευνα των ανακριτικών υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος καταλήγει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ανθρώπινη ενέργεια και συγκεκριμένα για εμπρησμό από αμέλεια, υποδεικνύοντας συγκεκριμένο άτομο. Βασικός ύποπτος, φέρεται ηλικιωμένος ιδιοκτήτης οικοπεδικής έκτασης εντός της οποίας εκδηλώθηκε η φωτιά και εξαρχής είχε κληθεί να καταθέσει.

    Οπως ανέφεραν πηγές στην «Π», θεωρείται σχεδόν βέβαιη η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του από τις Εισαγγελικές Αρχές, καθώς όπως υποστηρίζεται η «υπόθεση είναι καλά δεμένη».

    ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ

    Ο ηλικιωμένος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με το που βρισκόταν το επίμαχο χρονικό διάστημα. Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στην «Π», πως εμφάνισε άλλοθι υποστηρίζοντας πως απουσίαζε από το σημείο την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, ωστόσο οι ισχυρισμοί του φαίνεται, πως έπεσαν στο κενό. Το άλλοθι της απουσίας καταρρίφθηκε από τις καταθέσεις της συζύγου του και αυτοπτών μαρτύρων. Την παρουσία του στο χώρο, επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους κάτοικοι της περιοχής.

    ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ

    Για ανθρώπινη παρέμβαση όπως είχε αποκαλύψει η «Π», έχοντας αποκλείσει τον παράγοντα του «τυχαίου γεγονότος», από εξωγενείς παράγοντες, όπως για παράδειγμα η ανάφλεξη ηλεκτροφόρων καλωδίων, έκανε λόγο στο πόρισμά του και ο πραγματογνώμονας που ορίστηκε για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με το πόρισμα η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό, με το πόρισμα να μην διευκρινίζει, εάν πρόκειται για ενέργεια εκ προθέσεως ή από αμέλεια.

    Διαπίστωση, που επιβεβαίωνε τις αρχικές εκτιμήσεις των αξιωματικών του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Πατρών. Πλήρης ταύτιση υπήρξε και για το σημείο έναρξης της πυρκαγιάς σε έκταση επί της οδού Ερρίκου Ντυνάν.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Φωτιά στην Κερατέα: «Χειροπέδες» και πρόστιμο σε 87χρονο για εμπρησμό από αμέλεια
    Φωτιά στην Κερατέα: «Χειροπέδες» και πρόστιμο σε 87χρονο για εμπρησμό από αμέλεια

    Και σύλληψη και πρόστιμο πάνω από 3.000 ευρώ για τον 87χρονο για την φωτιά στην Κερατέα.

    Χειροπέδες σε έναν 87χρονο πέρασαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαρκοπούλου, για την φωτιά στην Κερατέα.

    Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 87χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για πυρκαγιά από αμέλεια σε ξηρά χόρτα, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Διόνυσος Κερατέας, του Δήμου Λαυρεωτικής, στην Αττική.

    Μάλιστα, στον 87χρονο επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3.113€.

    Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Λαμία: Σοκ για τον θάνατο του γιατρού σε τροχαίο - «Καλύτερα να πέθαινα εγώ» λέει ο 82χρονος που τον χτύπησε
    Λαμία: Σοκ για τον θάνατο του γιατρού σε τροχαίο - «Καλύτερα να πέθαινα εγώ» λέει ο 82χρονος που τον χτύπησε

    Την οδύνη του για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη και τον θάνατο του 47χρονου γιατρού, που οδηγούσε μηχανή και επέστρεψε σπίτι από την εφημερία του, εκφράζει ο 82χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος.

    Ο ηλικιωμένος έχει κλειστεί μέσα στο σπίτι του και δεν έχει κουράγιο να σηκωθεί από το κρεβάτι του με τον ίδιο να υπογραμμίζει στο MEGA: «Καλύτερα να πέθαινα εγώ γιατί εγώ είμαι γέρος».

    Και συνέχισε ο οδηγός του αγροτικού: «Δεν έχω υποχρεώσεις. Τα παιδιά μου παντρεμένα είναι και τα εγγόνια μου. Καλύτερα -σου λέω- να σκοτωνόμουν εγώ. Ήταν χρήσιμος άνθρωπος και είχε 4 παιδιά. Και γιατρός στην κοινωνία, καταλαβαίνεις».

    «Δούλευε τρεις διπλές βάρδιες»

    Στο MEGA μίλησε και η πεθερά του 47χρονου γιατρού η οποία δήλωσε συντετριμμένη για την απώλεια του γαμπρού της: «Δούλευε τρεις διπλές βάρδιες κι έφευγε γιατί είναι και τα παιδιά. Σαν πολύτεκνοι, δεν πήραν συνυπηρέτηση. Τα παιδιά είναι στη Λαμία και ερχόταν η μαμά – έκανε διπλές βάρδιες στο ΝΙΜΤΣ και τα ρεπό και ερχόταν να διαβάζει λίγο τα παιδιά».

    Πηγή: Εthnos.gr
  • Silver Alert στον Πύργο - Εξαφανίστηκε η 60χρονη Ζωή Χαλιλοπούλου
    Silver Alert στον Πύργο - Εξαφανίστηκε η 60χρονη Ζωή Χαλιλοπούλου

    Συναγερμός σήμανε στις Αρχές και στον φορέα γραμμή ζωής "Silver Alert" στον Πύργο λόγω της εξαφάνισης μιας γυναίκας τις τελευταίες ημέρες.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση: "Η Ζωή Χαλιλοπούλου, 60 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της κόρης της, στο οποίο διέμενε προσωρινά, στον Πύργο Ηλείας, το απόγευμα της 09/10/24, όταν έφυγε για να πάει μια βόλτα στην πλατεία της πόλης και δεν επέστρεψε.

    Έχει καστανά ίσια μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,55μ και είναι εύσωμη.

    Έχει τατουάζ στο δεξί της μπράτσο.

    Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε – μαύρη μπλούζα, μπλε – μαύρη φούστα, μαύρα παπούτσια τύπου μπαλαρίνες και μαύρο τσαντάκι μέσης.

    Η υπηρεσία SILVER ALERT, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το μεσημέρι της 15/10/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

    Η ζωή της, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

    Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065"

    LOST CHALILOPOULOU2

  • Κερατσίνι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο
    Κερατσίνι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο

    Ένα ακόμη θανατηφόρο περιστατικό στους δρόμους, αυτή τη φορά στο Κερατσίνι.

    Ένας άνδρας 70 ετών παρασύρθηκε από φορτηγό στην Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

    Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

    Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Τραγωδία στην Ημαθία: Τρακτέρ καταπλάκωσε ηλικιωμένο
    Τραγωδία στην Ημαθία: Τρακτέρ καταπλάκωσε ηλικιωμένο

    Τραγικό τέλος βρήκε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/10) ηλικιωμένος άνδρας καθώς καταπλακώθηκε από το τρακτέρ στη Νάουσα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος που εκτελούσε γεωργικές εργασίες στο χωράφι του, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Νάουσα, καταπλακώθηκε έπειτα από ανατροπή του τρακτέρ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

    Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα προκειμένου να τον ανασύρουν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο. Ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Πανικός στο Ηράκλειο: Ηλικιωμένος πήρε στο κυνήγι με αλυσοπρίονο δικαστικό επιμελητή
    Πανικός στο Ηράκλειο: Ηλικιωμένος πήρε στο κυνήγι με αλυσοπρίονο δικαστικό επιμελητή
    Άνδρας σε κατάσταση αμόκ κυνήγησε δικαστικό επιμελητή με αλυσοπρίονο επειδή επέδωσε κατασχετήριο για ακίνητό του.

    Συναγερμός σήμανε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας κυνήγησε με αλυσοπρίονο δικαστικό επιμελητή.

    Σύμφωνα με το creta24, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (28/9), όταν δικαστικός επιμελητής επέδωσε κατασχετήριο για ακίνητο του ηλικιωμένου.

    Ο άνδρας φέρεται να απείλησε τον δικαστικό επιμελητή, ενώ στη συνέχεια πήρε το αλυσοπρίονο, το οποίο έθεσε σε λειτουργία, και τον κυνήγησε.

    Ενημερώθηκε η αστυνομία και ο ηλικιωμένος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α΄Αστυνομικού Τμήματος.

    Πηγή: gazzetta.gr

  • Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος είχε πάει να μαζέψει ξύλα και τον καταπλάκωσε δέντρο
    Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος είχε πάει να μαζέψει ξύλα και τον καταπλάκωσε δέντρο

    Νέα τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Ασσύρου.

    Ειδικότερα, ο 75χρονος βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον καταπλάκωσε δέντρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε πάει να κόψει ξύλα. Η ώρα είχε περάσει και οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν, καθώς δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.

    Τον βρήκαν νεκρό οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη

    Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του 75χρονου. Το βράδυ της Παρασκευής, αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο άνδρα.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο