Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 11:25

Καλαμάτα: Ανήλικος έκλεψε τρεις μοτοσικλέτες 

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία

Ήθελε να κάνει βόλτες με μοτοσικλέτες στην Καλαμάτα, αλλά τις... βαριόταν γρήγορα και τις άλλαζε κάθε τόσο ένας ανήλικος Έλληνας, για τον οποίο εξακριβώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι είχε κλέψει συνολικά τρεις μηχανές μέσα σε μόλις δέκα ημέρες.
Οι κλοπές των μοτοσικλετών, που είχαν γίνει στο διάστημα από τις 9 ως τις 19 Μαΐου, εξιχνιάστηκαν όταν βρέθηκαν στα σημεία όπου τις είχε εγκαταλείψει ο 17χρονος δράστης, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τροχοφόρων που περιλαμβάνει τους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι κλεμμένες μοτοσικλέτες αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Τον έπιασαν να μπαίνει σε κλεμμένο Ι.Χ.
Την στιγμή που επιβιβαζόταν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο για το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί υπεξαίρεση την ίδια ημέρα σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού ένας αλλοδαπός, το απόγευμα της Τρίτης.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο δράστης προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια που ερευνά αν θα το χρησιμοποιούσε στην παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών ή σκόπευε να το φυγαδεύσει στο εξωτερικό.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 10:37

Σχετικά Άρθρα

  • Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
    Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

    Ανατροπή σε ότι αφορά τον οδηγό της μηχανής που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, πριν από πέντε ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης, υπάρχει σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

    Σύμφωνα με το Cretalive, το δίκυκλο που παρέσυρε και τραυμάτισε τον ηλικιωμένο επιχειρηματία το βράδυ της 21ας Οκτωβρίου ήταν ένας 17χρονος και όχι 50χρονος οδηγός, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

    Όπως προέκυψε μέσα από την προανάκριση της Τροχαίας, την αξιοποίηση μαρτυριών και το υλικό από κάμερες, το μηχανάκι δεν οδηγούσε ο 50χρονος αλλά o 17χρονος γιος του!

    Πιθανολογείται ότι ο πατέρας προσπαθώντας να υπερασπιστεί το παιδί του, πήρε πάνω του την ευθύνη και συνελήφθη για ψευδή κατάθεση.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Έχει υποβληθεί ήδη σε χειρουργεία και η μετεγχειρητική του κατάσταση εξελίσσεται ομαλά. Εκτιμάται δε, ότι, αν όλα πάνε καλά, την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο κι επέστρεψε στη ΜΕΘ, όπου η διαδικασία της αφύπνισης έγινε με επιτυχία.

    Ένα ακόμη χειρουργείο αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα στο μηρό, όταν κι εφόσον κριθεί αναγκαίο από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

    Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη του η οικογένεια, τα παιδιά του - τόσο ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όσο και τα αδέρφια του- συγγενείς αλλά και φίλοι

    Πηγή: cnn.gr

  • Τρίπολη: Αδέλφια εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν ανήλικο σε σχολείο  - Συνελήφθησαν μαζί με τον πατέρα τους
    Τρίπολη: Αδέλφια εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν ανήλικο σε σχολείο  - Συνελήφθησαν μαζί με τον πατέρα τους

    Στη σύλληψη δύο αδελφών και του πατέρα τους προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Τρίπολης για επίθεση σε ανήλικο.

    Σύμφωνα με το arcadia938, τα δύο παιδιά φέρονται να εξύβρισαν, να απείλησαν και να χτύπησαν τον ανήλικο σε προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος το μεσημέρι της ίδια ημέρας, με τις Αρχές να προχωρούν και στη σύλληψη του πατέρα τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Καλαμάτα: Ανήλικοι χτύπησαν 11χρονο για να αρπάξουν το αναψυκτικό του
    Καλαμάτα: Ανήλικοι χτύπησαν 11χρονο για να αρπάξουν το αναψυκτικό του

    16χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση

    Όλο και περισσότερο ξεφεύγει η κατάσταση με τις επιθέσεις μεταξύ ανηλίκων, αλλά το περιστατικό που συνέβη στο Πάρκο του ΟΣΕ στην Καλαμάτα ξεπερνά κάθε όριο, καθώς ένα αγοράκι μόλις 11 χρόνων έπεσε θύμα ξυλοδαρμού για να του πάρουν το… αναψυκτικό που κρατούσε!
    Το παιδί ήταν μόνο στο Πάρκο το βράδυ της Δευτέρας, όταν το πλησίασαν τρεις μεγαλύτεροί του ανήλικοι, οι οποίοι άρχισαν να το βρίζουν χωρίς λόγο, ενώ ο ένας το χτύπησε και άρπαξε από τα χέρια του το αναψυκτικό. Στη συνέχεια, το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν.
    Ο 11χρονος ενημέρωσε τους γονείς του που υπέβαλαν καταγγελία στην Ασφάλεια και, βάσει της περιγραφής που έδωσε, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης έναν 16χρονο και τον προσήγαν στο τμήμα, όπου αναγνωρίστηκε από το παιδί ως αυτός που το χτύπησε.
    Ο 16χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, η οποία περιλαμβάνει τους δυο άγνωστους νεαρούς που ήταν μαζί του, αλλά και τους γονείς του που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Έκλεψαν 600 κιλά λάδι από ελαιοτριβείο στο Αιτωλικό - Έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών
    Έκλεψαν 600 κιλά λάδι από ελαιοτριβείο στο Αιτωλικό - Έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών

    Μεγάλη κλοπή σημειώθηκε σε ελαιοτριβείο στην ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού, όπου άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν 600 κιλά ελαιόλαδου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghivoice.gr, οι δράστες εισέβαλαν στην αποθήκη του ελαιοτριβείου και κατάφεραν να αποσπάσουν το ελαιόλαδο, το οποίο βρισκόταν αποθηκευμένο σε μεγάλες κάδες.

    Η αξία του κλεμμένου ελαιόλαδου εκτιμάται σε περίπου 5.000 ευρώ, ενώ το περιστατικό σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνέβη στο διάστημα από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2024.

    Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, με την τοπική κοινωνία να εκφράζει έντονη ανησυχία.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Καλαμάτα: Έσπασαν αυτοκίνητο με βαριοπούλα και τραυμάτισαν γυναίκα με μωρό
    Καλαμάτα: Έσπασαν αυτοκίνητο με βαριοπούλα και τραυμάτισαν γυναίκα με μωρό

    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Καλαμάτα, όταν σε ένα όχημα στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι μαζί με το 11 μηνών βρέφος τους στο ύψος του Δημαρχείου Καλαμάτας και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η νεαρή μητέρα.

    Σύμφωνα με το protothema.gr, όλα έγιναν μέρα- μεσημέρι της Τρίτης, όταν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά έκλεισε τον δρόμο σε αυτό του ζευγαριού των ομοφύλων τους και οι δυο από τους επιβάτες άρχισαν να το χτυπούν άγρια με μια βαριοπούλα προκαλώντας φθορές.

    Η τρομοκρατημένη μητέρα πήρε το μωρό στην αγκαλιά της και βγήκε στον δρόμο ζητώντας βοήθεια. Όμως, ο τρίτος Ρομά έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και την χτύπησε σωριάζοντάς την στο έδαφος!

    Οι δράστες μπήκαν βιαστικά στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, καταφέρνοντας να εξαφανιστούν παρά το γεγονός ότι οι άνδρες της Αστυνομία ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι.

    Πηγή: Gargalianoionline.gr

  • Πύργος: Τον συνέλαβαν γιατί έκλεψε κινητό τηλέφωνο από γραφείο

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία αφαίρεσε από γραφείο εργασίας ημεδαπής γυναίκας ένα κινητό τηλέφωνο.

  • Δύο επιχειρήσεις περισυλλογής μεταναστών στα μεσσηνιακά ύδατα
    Δύο επιχειρήσεις περισυλλογής μεταναστών στα μεσσηνιακά ύδατα

    81 μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Καλαμάτας και 78 ακόμη στην Πύλο - Κοινή αφετηρία τα παράλια της Τουρκίας

    Στο λιμάνι της Καλαμάτας μεταφέρθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής 81 μετανάστες που περισυνελέγησαν 95 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου να επιβαίνουν σε ακυβέρνητο ιστιοφόρο σκάφος, το οποίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου.

    Τη μεταφορά των μεταναστών, που είχαν ξεκινήσει από τα παράλια της Τουρκίας με προορισμό τις ιταλικές ακτές, πραγματοποίησε σκάφος σημαίας Παναμά.

    Με την άφιξή τους στο λιμάνι της Καλαμάτας τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και φιλοξενήθηκαν στις αποθήκες, ενώ νωρίς χθες το πρωί ξεκίνησαν οι διαδικασίες καταγραφής και προανάκρισής τους για τον εντοπισμό διακινητών.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα 81 άτομα 48 είναι ενήλικοι άνδρες, 12 ενήλικες γυναίκες, 19 ανήλικα αγόρια και 2 ανήλικα κορίτσια, ενώ προέρχονται από Συρία, Αίγυπτο, Ιράν, Ιράκ, Αφγανιστάν, Τουρκία και Τουρκμενιστάν.

    Στο μεταξύ, χθες στήθηκε μια δεύτερη επιχείρηση, όταν 78 μετανάστες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Πύλου, έπειτα από διάσωσή τους 32 ναυτικά μίλια ανοιχτά της Νήσου Σχίζας. Τη μεταφορά τους από τη θαλάσσια περιοχή προς το λιμάνι της Πύλου πραγματοποίησε παραπλέον πλοίο.

    Πηγή: Tharrosnews.gr

  • Αγρίνιο: 28χρονος σοβαρά τραυματίας σε σφοδρό τροχαίο - Γεμάτη η ΜΕΘ Αγρινίου, διακομίσθηκε στην Καλαμάτα 
    Αγρίνιο: 28χρονος σοβαρά τραυματίας σε σφοδρό τροχαίο - Γεμάτη η ΜΕΘ Αγρινίου, διακομίσθηκε στην Καλαμάτα 

    Βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις φέρει ο 28χρονος άνδρας που διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου την περασμένη νύχτα, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε στον κόμβο Σταδίου.

    Ο νεαρός άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά όταν ως αναβάτης δικύκλου συγκρούστηκε με ΙΧ κάτω από συνθήκες που ερευνώνται.

    Με την ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου να είναι γεμάτη, έπειτα από τις συντονισμένες ενέργειες των ιατρών, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου και υπήρχε διαθέσιμη κλίνη.

    Ο 32χρονος οδηγός του έτερου εμπλεκόμενου οχήματος συνελήφθη, ενώ τον βαραίνουν κατηγορίες πρόκλησης βαριών σωματικών βλαβών.

    Πηγή: AgrinioNews.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο