Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 11:27

Αιτωλοακαρνανία: Σφηνώθηκε ανάμεσα σε ΙΧ και απορριμματοφόρο – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του ατυχήματος – Στο Ρίο με σοβαρά τραύματα

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού και εγκατάλειψη.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην Κατούνα, άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο ενήργησε οπισθοπορεία και παρέσυρε εργαζόμενο αποκομιδής απορριμάτων, εγκλωβίζοντάς τον μεταξύ του οχήματός του και του πίσω μέρους του απορριμματοφόρου, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο βαρύς τραυματισμός του εργαζόμενου, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Με βάση μαρτυρίες πάντως, ο οδηγός φέρεται να βοήθησε στην μεταφορά του τραυματία στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας, στη συνέχεια όμως δεν παρουσιάστηκε στην Αστυνομία.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Πηγή: Αgriniopress.gr - Gnomip.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 10:37

Σχετικά Άρθρα

  • Φωτιά στην Αιτωλοακαρνανία - Επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα
    Φωτιά στην Αιτωλοακαρνανία - Επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα

    Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν 28 Πυροσβέστες

    Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιτωλοακαρνανίας μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σημείο.

    Πιο συγκεκριμένα, η πυρκαγιά καίει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Λεσινίου.

    Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεση της 28 Πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 6ης ΕΜΟΔΕ, 6 οχήματα και 2 Α/Φ.

    Πηγή: NewsBomb.gr
  • Πάτρα: Μετά από μία εβδομάδα βγήκε από τη βαθιά καταστολή η 12χρονη - Παρασύρθηκε από ΙΧ
    Πάτρα: Μετά από μία εβδομάδα βγήκε από τη βαθιά καταστολή η 12χρονη - Παρασύρθηκε από ΙΧ

    Δάκρυα χαράς στη ΜΕΘ Παίδων Πάτρας, καθώς σήμερα η 12χρονη Ειρήνη άνοιξε τα μάτια της, μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της το περασμένο Σάββατο (12/10) σε τροχαίο ατύχημα στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας.

    Ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης και η ομάδα του, κατάφεραν σήμερα να βγάλουν από την βαθιά καταστολή την 12χρονη, καθώς οργανισμός της ανταποκρίθηκε στην θεραπευτική αγωγή των προηγούμενων ημερών, γεμίζοντας χαρά την μητέρα της η οποία όλες αυτές τις μέρες δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της.

    «Μια όμορφη μέρα στα μαύρα που ακούμε… Σήμερα μια μέρα χαράς μέσα στην μονάδα μας. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας… Είναι ακόμα νωρίς. Παρ' όλα αυτά σήμερα κέρδισε την ζωή της. Μπράβο στους συμμαθητές της που έκαναν τις δράσεις. Υπάρχει τελικά ελπίδα», σημείωσε ο Ανδρέας Ηλιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

    Πάντως ακόμα έχουν να γίνουν πολλά πράγματα από ιατρικής πλευράς, μέχρι η 12χρονη να επιστρέψει γερή στο σπίτι της.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Δυτ. Ελλάδα: 26χρονος επιδειξίας μπήκε σε λεωφορείο με μαθητές τους παρενοχλούσε και μετά γδύθηκε!
    Δυτ. Ελλάδα: 26χρονος επιδειξίας μπήκε σε λεωφορείο με μαθητές τους παρενοχλούσε και μετά γδύθηκε!

    Απίστευτο περιστατικό σε αστικό λεωφορείο που μετάφερε μαθητές, με 26χρονο που κατέβασε το παντελόνι του!

    Ολα συνέβησαν χθες το πρωί στις 7.30 το πρωί όταν μαθητές μπήκαν στο αστικό λεωφορείο για να τους μεταφέρει στο Γυμνάσιου Λεπενούς Αιτωλοακαρνανίας και μαζί τους επιβιβάστηκε ένας 26χρονος.

    Ο νεαρός άρχισε να παρενοχλεί 14χρονη μαθήτρια, ενώ κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι τους μένοντας γυμνός. Σοκαρισμένοι η 14χρονη και οι συμμαθητές της κατέβηκαν και μπήκαν γρήγορα στο προαύλιο του σχολείου, όπου τους ακολούθησε και ο νεαρός επιδειξίας, συνεχίζοντας να τους παρενοχλεί.

    Η διευθύντρια του γυμνασίου ενημερώθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία που έφθασε αμέσως και τον συνέλαβε.

    Παράλληλα αναζητείται και ο οδηγός του λεωφορείου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση ανηλίκων.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Καραμπόλα τριών οχημάτων στη γέφυρα του Αχελώου, ένας τραυματίας
    Καραμπόλα τριών οχημάτων στη γέφυρα του Αχελώου, ένας τραυματίας

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε χθες το βράδυ πάνω στη γέφυρα του Αχελώου, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

    Και στα δυο ρεύματα της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων δημιουργήθηκαν ουρές από αυτοκίνητα και η κυκλοφορία διαξαγόταν με δυσκολία, ενώ επί τόπου είχαν σπεύσει περιπολικά, όχημα της Πυροσβεστικής, αλλά και δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

    Καραμπόλα

    Καραμπόλα

    Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για εμπλοκή στο ατύχημα, τριών αυτοκινήτων. Όπως αναφέρεται υπήρξε αποκόλληση τροχού από προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω του αυτοκίνητο που βρίσκονταν από πίσω, για να ακολουθήσει σύγκρουση και με τρίτο αυτοκίνητο. Τα αυτοκίνητα είχαν κατεύθυνση την Αμφιλοχία.

    Καραμπόλα

    Οι ίδιες πληροφορίες που δημοσιεύει το agriniopress.gr, κάνουν λόγο για μεταφορά ενός ατόμου στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ελαφρά τραυματισμένου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

  • Αιτωλία: Αθώοι τρεις για τον θάνατο 57χρονου - Τον καταπλάκωσε σιδερένια πόρτα γηπέδου
    Αιτωλία: Αθώοι τρεις για τον θάνατο 57χρονου - Τον καταπλάκωσε σιδερένια πόρτα γηπέδου

    Την αθώωση των τριών ατόμων που κάθονταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον θάνατο 57χρονου άνδρα που σκοτώθηκε πριν από έξι χρόνια σε γήπεδο της περιοχής Παπαδατών Αιτωλοακαρνανίας, όταν τον καταπλάκωσε σιδερένια πόρτα, αποφάσισε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων.

    Το κατηγορητήριο για τους τρεις κατηγορούμενους του θλιβερού συμβάντος που έγινε τον Ιανουάριο του 2018 αφορούσε την ανθρωποκτονία από αμέλεια, για τον τότε αντιδήμαρχο Αθλητισμού, τον τότε πρόεδρο της κοινότητας Παπαδατών και τον τότε πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας της Μακρυνείας.

    Σύμφωνα με το Agrinionews, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο γήπεδο για τις προετοιμασίες ώστε το μεσημέρι της ημέρας εκείνης να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικό αγώνα.

    Έχασε τη ζωή του ενώ επιχειρούσε να ανοίξει τη μεταλλική συρόμενη πόρτα-βάρους εκατοντάδων κιλών, η οποία υποχώρησε και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

    Στα πλαίσια της πρώτης ημέρας της δίκης, υπήρξαν οι απολογίες των κατηγορουμένων και καταθέσεις αρκετών μαρτύρων.

    Υπήρξε ωστόσο και η πρόταση του Εισαγγελέως που πρότεινε την απαλλαγή όλων των κατηγορούμενων. Οι δικηγόροι της οικογένειας του 57χρονου έκαναν λόγο για ευθύνες των αρμοδίων της αυτοδιοίκησης.

    Σήμερα η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι είναι αθώοι.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός 47χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
    Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός 47χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

    Ένα ακόμη θανατηφόρο δυστύχημα με τρακτέρ σημειώθηκε στην Αιτωλοακαρνανία.

    Νεκρός ανασύρθηκε εχθές το μεσημέρι 47χρονος χειριστής τρακτέρ στην δασική περιοχή «κελί» της κοινότητας Γαβαλούς του δήμου Αγρινίου, όπως μεταδίδει το agriniolike

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας φέρεται να πήγε για κάποιες εργασίες με το τρακτέρ του και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, καταπλακώθηκε από αυτό.

    Στο σημείο έσπευσε άμεσα ο Ε.Π.Σ Γαβαλούς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και η Π.Υ Αγρινίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 47χρονος χειριστής απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις και όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρός.

    Η οικεία αστυνομική αρχή διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Κακοκαιρία Cassandra: Σαρώνει τη χώρα - Αγωνία για 52χρονο που αγνοείται στην Αιτωλοακαρνανία
    Κακοκαιρία Cassandra: Σαρώνει τη χώρα - Αγωνία για 52χρονο που αγνοείται στην Αιτωλοακαρνανία

    Σαρωτικό ήταν το πέρασμα τηςκακοκαιρίας «Cassandra» από την Αιτωλοακαρνανία. Από τον μεγάλο όγκο νερού που έπεσε δρόμοι πλημμύρισαν και προκλήθηκαν ζημιές σε σπίτια. Την ίδια ώρα, κόκκινο έχει χτυπήσει η αγωνία για 52χρονο που αγνοείται.

    Δρόμοι - ποτάμια στην Αιτωλοακαρνανία - Κλειστή η παλαιά εθνική οδός

    Λόγω των φερτών υλικών έχει κλείσει η παλαιά εθνική οδός στο ύψος τη Στράτου και του Ρίβιου. Συνεργεία της Περιφέρειας και του Δήμου εργάζονται από της πρωινές ώρες προς αποκατάσταση των ζημιών, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομάτη του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.Ζημιές έχουν καταγραφεί, επίσης, σε υπόγεια σπιτιών, αποθήκες και σε ποιμνιοστάσια.

    Έρευνες στη Λεπενού για 52χρονο φύλακα που αγνοείται

    Σε εξέλιξη είναι έρευνες από νωρίς το πρωί στη Λεπενού για τον εντοπισμό 52χρονου, που αγνοείται. Είναι πιθανό ο άνδρας να παρασύρθηκε από χείμαρρο, που σχηματίστηκε, κοντά στην επιχείρηση ασφαλτομίγματος, όπου εργάζονταν ως φύλακας.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agriniopesss, το όχημα του καθώς και ένα μηχάνημα, που ανήκουν στην επιχείρησή έχει εντοπιστεί. Σωστικά συνεργεία αυτή τη στιγμή επιχειρούν στο σημείο, ανασύροντας πέτρες και λάσπες, για να εντοπιστεί ο 52χρονος. Για να συνδράμει στις έρευνές έσπευσε στην περιοχή και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΠΟΥΡΟΣ ΜΠΕΝΕΚΟΣ/ EUROKINISSI

  • Αιτωλοακαρνανία - Κακοκαιρία: Ζημιές σε Στράτο, Ρίβιο - Ανησυχία για άτομο που αγνοείται - Έκλεισε η εθνική
    Αιτωλοακαρνανία - Κακοκαιρία: Ζημιές σε Στράτο, Ρίβιο - Ανησυχία για άτομο που αγνοείται - Έκλεισε η εθνική

    Δυσάρεστο αποτύπωμα αφήνει σε τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας η κακοκαιρία Cassandra με τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες της περασμένης νύχτας.

    Έχει προκαλέσει προβλήματα σε Στράτο-κυρίως- και Ρίβιο αλλά και σε άλλα άλλα σημεία σε Ξηρόμερο και Βάλτο (Αμοργιανοί) . Το πλέον ανησυχητικό ωστόσο είναι πως αγνοείται ένα άτομο.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες «έσπασαν» χείμαρροι και από τις κατεβασιές τους έκλεισε τα ξημερώματα η εθνική οδός Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Ριβίου και της Στράτου.

    Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες καθαρισμού στον δρόμο και πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξάλλου έχουν πλημμυρίσει 2-3 υπόγεια σπιτιών στη Στράτο και προκλήθηκαν ζημιές σε αποθήκες και σε ζώα.

    Σοβαρότερο όλων όμως είναι το γεγονός πως αγνοείται ένα κάτοικος της περιοχής καθώς φέρεται το όχημα του να παρασύρθηκε από τον χείμαρρο στη Στράτο.

    Σε εξέλιξη είναι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του.

    Πηγή: Agrinionews.gr - Aitolianews.grAitolianews.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch