Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 11:17

Ζάκυνθος: Περιπέτεια για Βρετανίδα τουρίστρια

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Τραυματική εμπειρία οι διακοπές μιας νεαρής Βρετανίδας στη Ζάκυνθο,

Τραυματική εμπειρία οι διακοπές μιας νεαρής Βρετανίδας στη Ζάκυνθο, καθώς της έκλεψαν το κινητό με αποτέλεσμα να αποκτήσουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές της.

Η Λίντια ετοίμασε μια μικρή τσάντα για το τηλέφωνό της, την ταυτότητά της και μετρητά και εξήγησε ότι την είχε κολλητά πάνω της όσο βρισκόταν στο σκάφος.

«Η μόνη στιγμή που δεν είχα την τσάντα μου πάνω μου ήταν όταν ήμουν στη θάλασσα, αλλά η φίλη μου είχε μείνει στο σκάφος και την είχε μαζί της. Όταν επέστρεψα από τη θάλασσα, πήρα την τσάντα μου, η οποία ήταν ακόμα εκεί, αλλά το τηλέφωνό μου είχε εξαφανιστεί».

Δεδομένου ότι στο πλοίο υπήρχαν περίπου 50 άτομα, η Λίντια και η φίλη της ζήτησαν από τον DJ να ρωτήσει το πλήθος αν κάποιος είχε δει το χαμένο της τηλέφωνο.

Οι διοργανωτές του ταξιδιού υποσχέθηκαν να ελέγξουν κάθε άτομο πριν κατέβει από το πλοίο.

«Τα γενέθλιά μου, στο δίπλωμα οδήγησης στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, ήταν ο κωδικός πρόσβασης στο τηλέφωνο και ο κωδικός για τις ηλεκτρονικές μου τραπεζικές συναλλαγές».

Η Λίντια τσέκαρε αμέσως τον τραπεζικό της λογαριασμό για να δει αν είχαν γίνει αναλήψεις και ανακουφισμένη διαπίστωσε πως δεν είχαν αφαιρεθεί χρήματα.

Ωστόσο, η τύχη της δεν έμελλε να διαρκέσει πολύ.

«Όταν γύρισα σπίτι, έλεγξα το mobile banking μου και ένα μοναδικό τραπεζικό έμβασμα 12.242 λιρών είχε σταλεί σε κάποιον που ονομαζόταν Τζέσικα», είπε.

Τα κλεμμένα μετρητά προέρχονταν από το help-and-buy ISA, πράγμα που σημαίνει ότι χάθηκαν αποταμιεύσεις ετών.

Μετά από ραντεβού στις τράπεζες και την αστυνομία, ευτυχώς η Λίντια κατάφερε να ανακτήσει τα χρήματα που της είχαν κλέψει.

Πηγή: Pelop.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 10:27

Σχετικά Άρθρα

  • Έκλεψαν 600 κιλά λάδι από ελαιοτριβείο στο Αιτωλικό - Έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών
    Έκλεψαν 600 κιλά λάδι από ελαιοτριβείο στο Αιτωλικό - Έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών

    Μεγάλη κλοπή σημειώθηκε σε ελαιοτριβείο στην ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού, όπου άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν 600 κιλά ελαιόλαδου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghivoice.gr, οι δράστες εισέβαλαν στην αποθήκη του ελαιοτριβείου και κατάφεραν να αποσπάσουν το ελαιόλαδο, το οποίο βρισκόταν αποθηκευμένο σε μεγάλες κάδες.

    Η αξία του κλεμμένου ελαιόλαδου εκτιμάται σε περίπου 5.000 ευρώ, ενώ το περιστατικό σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνέβη στο διάστημα από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2024.

    Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, με την τοπική κοινωνία να εκφράζει έντονη ανησυχία.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Πύργος: Τον συνέλαβαν γιατί έκλεψε κινητό τηλέφωνο από γραφείο

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία αφαίρεσε από γραφείο εργασίας ημεδαπής γυναίκας ένα κινητό τηλέφωνο.

  • Κατήγγειλε ότι του έκλεψαν το αμάξι για να πάρει την αποζημίωση – Συνελήφθη 37χρονος στο Ηράκλειο
    Κατήγγειλε ότι του έκλεψαν το αμάξι για να πάρει την αποζημίωση – Συνελήφθη 37χρονος στο Ηράκλειο

    Οι αστυνομικοί μετά από ενδελεχή έρευνα διαπίστωσαν πως δεν πρόκειται για κλοπή αλλά ο ίδιος το είχε σχεδιάσει αυτό προκειμένου να εξαπατήσει την ασφαλιστική εταιρία που είχε ασφαλίσει το αυτοκίνητό του ώστε να λάβει την αποζημίωση για μερική ή ολική κλοπή

    Ένας 37χρονος βρίσκεται στα χέρια των αρχών καθώς επιχείρησε να εξαπατήσει την ασφαλιστική του με ψευδή καταγγελία για κλοπή αυτοκινήτου.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν στις 8 Οκτωβρίου όταν ο 37χρονος πήγε στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου και κατέθεσε ότι άγνωστοι του έκλεψαν το αγροτικό όχημά του, αξίας 30.000 ευρώ.
    Ο ίδιος, στις 12 Οκτωβρίου, προχώρησε σε συμπληρωματική κατάθεση λέγοντας πως τελικά βρήκε το αυτοκίνητό του αλλά όπως κατήγγειλε του είχαν αφαιρέσει την καρότσα, το καπό και την πόρτα του οδηγού.
    Οι αστυνομικοί μετά από ενδελεχή έρευνα διαπίστωσαν πως δεν πρόκειται για κλοπή αλλά ο ίδιος το είχε σχεδιάσει αυτό προκειμένου να εξαπατήσει την ασφαλιστική εταιρία που είχε ασφαλίσει το αυτοκίνητό του ώστε να λάβει την αποζημίωση για μερική ή ολική κλοπή.

    Οι αρχές μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν συνέλαβαν τον 37χρονο ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη με τη κατηγορία της κατάθεσης ψευδών στοιχείων.

    Πηγή: Cretapost.gr - Protothema.gr
  • Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε ο 65χρονος που εξαφανίστηκε στην Παναγούλα
    Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε ο 65χρονος που εξαφανίστηκε στην Παναγούλα

    Εντοπίστηκε σήμερα, Παρασκευή(11/10), το πρωί στην περιοχή Νερατζούλες ο 65χρονος που αγνοούταν από εχθές από δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ζακύνθου και εθελοντών.

    Από χθες Πέμπτη (10/10) είχε στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ φυσικά και συγγενείς και φίλοι του τον έψαχναν όλη νύχτα.

    Τελικά σήμερα το πρωί βρέθηκε σε δύσβατο σημείο με πυκνή βλάστηση, όταν σύμφωνα με πληροφορίες άκουσε και τη φωνή της γυναίκας του και απαντήσε. Να πούμε ότι μεταφέρθηκε με φορείο. Περίπου 10 άνδρες τον κουβαλούσαν, λόγω της δυσκολίας του υπεδάφους καθώς γλιστρούσε, προκειμένου να φτάσει στο ασθενοφόρο που ήδη βρισκόταν στο σημείο. Άμεσα διακομίστηκε έχοντας τις αισθήσεις του και ανταποκρινόμενος στα καλέσματα που του έγιναν.

    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Προϊστάμενη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ζακύνθου Μαρία Μουζάκη. «Ήταν μια πραγματικά δύσκολη διάσωση, γιατί δεν είχαμε κανένα σημάδι από πουθενά, καμία καταγραφή από τις κάμερες που βρήκαμε στην ευρύτερη περιοχή, και ούτε κάποιος τον είδε. Αυτό ήταν το τρελό, ότι κανείς δεν τον είχε δει μέχρι την ώρα, που για χιλιοστή φορά, βγήκαμε με τα συνεργεία και τους ανθρώπους που τον ψάχναμε όλοι μαζί».

    Εχθές να πούμε ότι στην περιοχή είχε σηκωθεί και drone με γεωθερμική κάμερα από την Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Ζακύνθου και εδώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό δημοσίευμα εχθές από την “Ημέρα με τις έρευνες που έγιναν.

    Πηγή: ImeraZante.gr
  • Ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου
    Ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου

    Στα 19 Χλμ. νοτιοδυτικά του Αγίου Λέοντα Ζακύνθου το επίκεντρο του σεισμού

    Ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στα ανοιχτά της Ζακύνθου.

    rixter-seismos-zakinthos

    Πηγή: Protothema.gr

  • Βόλος: Μαθήτρια έκλεψε μηχανάκι και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ιδιοκτήτη του
    Βόλος: Μαθήτρια έκλεψε μηχανάκι και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ιδιοκτήτη του

    Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η μαθήτρια χτυπήθηκε με αγριότητα, μπροστά σε κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και την αστυνομία

    Μαθήτρια Γυμνασίου στο Βόλο έκλεψε μηχανάκι και έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ιδιοκτήτη του δικύκλου, σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου gegonotanews.gr, μισ παρέα μαθητών καθόταν σε παγκάκι έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής και εκείνη την ώρα ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών περίπου πήγε στο κατάστημα για να ψωνίσει. Άφησε το κλειδί πάνω στη μηχανή και μπήκε στο σούπερ μάρκετ.
    Τότε μια μαθήτρια από την παρέα ανέβηκε στο δίκυκλο, έβαλε μπρος και έφυγε προς έναν στενό δρόμο της περιοχής. Λίγα μέτρα παρακάτω, όμως, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε.
    Βγαίνοντας από το κατάστημα και αντιλαμβανόμενος τι είχε συμβεί, ο ιδιοκτήτης του δικύκλου έτρεξε προς το σημείο και ενώ η ανήλικη βρισκόταν τραυματισμένη στο έδαφος, εκείνος άρχισε να την χτυπάει με μπουνιές σε όλο το σώμα της.
    Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η μαθήτρια χτυπήθηκε με αγριότητα, μπροστά σε κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και την αστυνομία.

    Το πλήρωμα του ασθενοφόρου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο κορίτσι και στη συνέχεια το μετέφερε στο Νοσοκομείο συνοδευόμενο από την μητέρα του.

    Στο σημείο μετέβη μετά από λίγο και η Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ζάκυνθος: 14χρονος επιχείρησε να κλέψει συμμαθητές του, απειλώντας τους με μαχαίρι
    Ζάκυνθος: 14χρονος επιχείρησε να κλέψει συμμαθητές του, απειλώντας τους με μαχαίρι

    Ο 14χρονος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα στη Ζάκυνθο για bullying σε συμμαθητή του.

    Σύμφωνα με νέες καταγγελίες που έγιναν στην Ασφάλεια Ζακύνθου, 14χρονος από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτώβρη μέσα στο σχολείο προσπαθούσε να ληστέψει μα μαχαίρι συμμαθητές του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του έχει σχηματιστεί νέα δικογραφία, αλλά και δικογραφία σε βάρος των γονιών του για παραμέληση εποπτείας.

    Ο 14χρονος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα στη Ζάκυνθο για bullying σε συμμαθητή του.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Ζάκυνθος: Οι κληρονόμοι των ιδιοκτητών διεκδικούν τον «Παναγιώτη» στον Αρειο Πάγο… μέχρι τότε καμία παρέμβαση στο πλοίο
    Ζάκυνθος: Οι κληρονόμοι των ιδιοκτητών διεκδικούν τον «Παναγιώτη» στον Αρειο Πάγο… μέχρι τότε καμία παρέμβαση στο πλοίο

    Το ΤΑΙΠΕΔ αναλαμβάνει την εκπόνηση της περιβαλλοντικής μελέτης για την επέκταση της παραλίας

    «Μπλόκο» στην προσπάθεια των αρχών να επέμβουν για να σώσουν τον «Παναγιώτη» στον όρμο του Ναυαγίου προκαλεί η εκδίκαση της υπόθεσης στις 4 Δεκεμβρίου, η οποία είχε αναβληθεί στις 7 Φεβρουαρίου του 2024 και αφορούσε την αίτηση αναίρεσης των κληρονόμων των ιδιοκτητών του «Παναγιώτη», οι οποίοι διεκδικούν την ιδιοκτησία του πλοίου από το Ελληνικό Δημόσιο εδώ και χρόνια.

    Η δικαστική διαμάχη όπως είχε αναφέρει το protothema.gr είχε ξεκινήσει το 2016 μεταξύ των κληρονόμων των ιδιοκτητών, του Δήμου Ζακύνθου και του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων όταν υπήρξαν τα ασφαλιστικά μέτρα στο Ειρηνοδικείο Ζακύνθου που κατατέθηκαν.

    Ένα χρόνο μετά τελικώς απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα και οι ιδιοκτήτες προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο, το οποίο απέρριψε και αυτό τα ασφαλιστικά μέτρα. Τελικά το 2021 οι κληρονόμοι των τριών ναυτικών κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης της απόφασης του μονομελούς Πρωτοδικείου Ζακύνθου στον Άρειο Πάγο.

    Επίσης αξίζει να αναφέρουμε όπως είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα μας τον Φλεβάρη του 2024 ότι σύμφωνα με το πιστοποιητικό κυριότητας πλοίου, το οποίο εκδόθηκε στις 14 Ιουλίου του 2014 από τον τομέα νηολογιών και ναυτικών υποθηκολογιών του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ιδιοκτήτες του «Παναγιώτη» εμφανίζονται οι τρεις ναυτικοί.

    Ο Βουλευτής Ζακύνθου κ. Διονύσης Ακτύπης μιλώντας στην «Ημέρα» αναφέρθηκε στο θέμα αυτό και στο πόσο σημαντικό είναι να βγει κερδισμένος ο Δήμος από αυτή την υπόθεση σαν ενδιαφερόμενος.

    «Μπροστά μας έχουμε ένα δικαστήριο στον Άρειο Πάγο στις 4 Δεκεμβρίου που έχει να κάνει με το ιδιοκτησιακό, γιατί το θέμα του νηολογίου όσο υπάρχουν κληρονόμοι και ιδιοκτήτες δεν μπορεί να γίνει διαγραφή από το κράτος.

    Συγκεκριμένα δεν μπορεί να αγγίξει κανείς το καράβι γιατί αφού έχει ιδιοκτησιακό καθεστώς την ώρα που θα το ακουμπήσει μπορεί να κάνει ασφαλιστικά μέτρα όπως έκανε την προηγούμενη φορά. Επομένως μένει να τελεσιδικήσει η συγκεκριμένη υπόθεση που έγινε δικαστικώς γιατί στο ζήτημα του νηολογίου δεν υπάρχει η δυνατότητα της διαγραφής από το νηολόγιο, όσο υπάρχουν ιδιοκτήτες και κληρονόμοι».

    Μάλιστα ο κ. Ακτύπης σημείωσε ότι υπήρξε και η σχετική ενημέρωση και από το Υπουργείο Ναυτιλίας όπου ελέγχθηκε βάσει νόμου τι ισχύει, ώστε να μπορέσουν να γίνουν άμεσα οι παρεμβάσεις που χρειάζεται ο «Παναγιώτης», ωστόσο τα χέρια των αρχών μένουν δεμένα μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου.

    «Το κοιτάξαμε στο Υπουργείο Ναυτιλίας, ελέγχθηκε και βάσει νόμου δεν μπορεί να γίνει παρέμβαση. Αυτό είναι και μια απάντηση σε αυτούς που κάνανε τις ερωτήσεις για το ιδιοκτησιακό, πράγμα που δυστυχώς δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια εκ μέρους του δημοσίου να γίνει η αντίστοιχη κίνηση. Οι ίδιοι ιδιοκτήτες έκαναν το δικαστήριο και χάσανε το πρώτο πρωτόδικα. Οι ίδιοι προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο και όπως καταλαβαίνετε η απόφαση θέλουμε και πιστεύουμε θα είναι η ίδια η πρωτόδικη απόφαση που τους έλεγε ότι δεν μπορούν να διεκδικούν ένα καράβι που δεν το διεκδίκησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια και το άφησαν και καταστράφηκε και έχει γίνει παλιοσίδερα. Επομένως είναι εκ του περισσού αυτή η διεκδίκηση όπως έλεγε η πρωτόδικη απόφαση. Άρα θα εκπροσωπηθεί ο Δήμος όπως οφείλει γιατί ζήτησε την αναβολή που ήταν τον Φεβρουάριο το δικαστήριο για να μπορεί να είναι ενήμερος για τα γεγονότα. Είχε βάλει τότε δικηγόρο, θα βάλει και τώρα καλό δικηγόρο για να τελειώσουμε με το θέμα του ιδιοκτησιακού. Μόνο δικαστικά μπορούμε να τελειώσουμε με το ιδιοκτησιακό θέμα»

    Ο κ. Ακτύπης επισήμανε ότι δεν μπορεί να σβηστεί έτσι απλά το νηολόγιο από τη στιγμή που είναι νόμος του κράτους και επισήμανε ότι μέχρι τώρα κανείς δεν ασχολήθηκε με το θέμα.

    «Δεν μπορεί να σβηστεί το νηολόγιο από τη στιγμή που είναι νόμος του κράτους. Δεν μπορεί να σβηστεί αλλά από τη στιγμή που το ζητούσανε παλιότερα έπρεπε να έχουν κάνει και αυτή την ερώτηση. Δεν είχαν ασχοληθεί για να ξέρουν ότι δεν υπάρχει τρόπος διαγραφής παρά μόνο δικαστικώς, αλλά τώρα μας διευκόλυναν οι ιδιοκτήτες και έχουμε εξέλιξη από τους ίδιους».

    Άμεση ανάγκη η επέκταση της παραλίας – Συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ

    Πιο θετικά είναι τα νέα σχετικά με την επέκταση της παραλίας στο Ναυάγιο που μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση με τον κ. Ακτύπη να τονίζει ότι πρέπει να προχωρήσει η περιβαλλοντική μελέτη άμεσα, ενώ ανέφερε ότι το ΤΑΙΠΕΔ έχει προσφερθεί να κάνει το έργο της μελέτης.

    «Η χρηματοδότηση είναι όπως έχουμε πει εξασφαλισμένη για να υλοποιηθεί η μελέτη του Πολυτεχνείου. Ήδη είμαστε σε συνεννόηση για να αναλάβει το ΤΑΙΠΕΔ την εκπόνηση της περιβαλλοντικής μελέτης για την επέκταση της παραλίας. Είναι σημαντική παρέμβαση αλλά προηγείται η περιβαλλοντική μελέτη. Δεν μπορείς να κάνεις 30 μέτρα επέκταση της παραλίας χωρίς περιβαλλοντική μελέτη εκτός και αν εμείς βρούμε την Αμερική σε άλλο σημείο.

    Υπάρχει ραντεβού με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και τον Γενικό Γραμματέα κ. Μπακογιάννη και με εκπρόσωπο από το ΤΑΙΠΕΔ για να συζητήσουμε τα διαδικαστικά και τα χρονοδιαγράμματα, τα οποία πρέπει να είναι πολύ σύντομα»

    Ο κ. Ακτύπης υποστήριξε πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για τη διάσωση του Ναυαγίου κάτι που έπρεπε να έχει γίνει χρόνια πριν.

    «Εμείς κάνουμε τα βήματα που πρέπει να γίνονται και τα κάνουμε όσο πιο γρήγορα, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Τώρα έχει μια περιβαλλοντική μελέτη, τώρα βγήκε η χρηματοδότηση. Θα γίνει και θα την κάνει το ΤΑΙΠΕΔ όπως κάνει και άλλες μελέτες χωρίς να πληρώνουμε κάτι. Μακάρι να είχαν γίνει αυτά τα βήματα πριν από μένα να ήμασταν στο δια ταύτα. Δυστυχώς πρέπει να κάνω όλα αυτά που δεν έγιναν πριν”

    Δήμαρχος Ζακύνθου: «Πιάνουμε το κουβάρι και το ξεδιπλώνουμε για το Ναυάγιο»

    Ο Δήμαρχος Ζακύνθου Γιώργος Στασινόπουλος δεν θέλησε να πει πολλά, ωστόσο σημείωσε πως ό,τι χρειαστεί από την πλευρά του ο Δήμος θα το κάνει ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το δικαστήριο του Δεκεμβρίου.

    «Το επόμενο διάστημα είναι το τελικό δικαστήριο για το σκάφος, οπότε προσπερνώντας το εμπόδιο αυτό θεωρούμε ότι όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για τη σωτηρία του καραβιού. Είναι ένα σοβαρό θέμα. 40 χρόνια δεν είχε ασχοληθεί κανείς και πιάνουμε το κουβάρι και το ξεδιπλώνουμε. Η νομική υπηρεσία του Δήμου ήδη συνεργάζεται και παρακολουθεί το συγκεκριμένο θέμα. Αρχές Φλεβάρη έγινε το Δικαστήριο που ήταν στην αρχή της δικής μας θητείας και δεν θα θυσιάζαμε το Ναυάγιο και για αυτό ζητήσαμε να πάρει αναβολή η υπόθεση για να ενημερωθούν οι δικηγόροι»

    Πηγή: ImeraZante.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο