Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 14:50

Κεφαλονιά: Αθωώθηκε ο 43χρονος πρώην εποχικός πυροσβέστης που συνελήφθη πέρυσι και είχε ομολογήσει έξι εμπρησμούς!

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Είχε προφυλακιστεί και βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού τους τελευταίους μήνες - Πώς έφτασε στην απόφαση το δικαστήριο - θα κάνει αγωγή κατά του Δημοσίου και των μαρτύρων κατηγορίας

Ο 43χρονος πρώην εποχικός πυροσβέστης που πέρυσι τον Αύγουστο είχε συλληφθεί για εμπρησμό σε δασική έκταση στην Κεφαλονιά, και είχε ομολογήσει συνολικά έξι εμπρησμούς στο νησί, προφυλακίστηκε αλλά στη δίκη που έγινε αθωώθηκε.

Η ανακοίνωση ήταν η εξής: «Στο πλαίσιο εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης, έπειτα από έρευνες ανακριτικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, συνελήφθη ένας άνδρας, ο οποίος ομολόγησε ότι είχε προκαλέσει σε προγενέστερα έτη άλλες πέντε δασικές πυρκαγιές σε περιοχές της Κεφαλληνίας».

Έπειτα από απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο 43χρονος πρώην εποχικός πυροσβέστης προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, τον Σεπτέμβριο του 2023. Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 43χρονος επικαλούμενος τη σωματική του ανάγκη, απομακρυνόταν από τους συναδέλφους του και όταν επέστρεφε, τους έλεγε να απομακρυνθούν πηγαίνοντας σε άλλο μέρος.

Τότε, και ενώ κανείς άλλος από το πλήρωμα δεν έβλεπε κάτι, εκείνος φώναζε «φωτιά, φωτιά» και όταν τον ρωτούσαν οι συνάδελφοί του «πού τη βλέπεις;», εκείνος απαντούσε «εκεί που ήμασταν πριν». Ο τρόπος με τον οποίο έβαζε τις πυρκαγιές ήταν με μαντιλάκια με αιθυλική αλκοόλη τα οποία είναι βραδύκαυστα ενώ δεν αφήνουν ίχνη.

Κατά την εκδίκαση της απόφασης στο Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας, ο 43χρονος άνδρας δήλωσε αθώος, ενώ οι μαρτυρίες κατηγορίας αλλά και η αρχική του ομολογία δεν ήταν αρκετά και το δικαστήριο τον αθώωσε.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου πρώην εποχικού πυροσβέστη, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο protothema.gr

«Οι κατηγορίες απεδείχθησαν αίολες καθώς οι μάρτυρες κατηγορίας εις την ακροαματική διαδικασία ερωτήθηκαν από τη δική μας πλευρά, της υπερασπίσεως του κατηγορουμένου, εάν και κατά πόσο ήταν αυτόπτες μάρτυρες των πυρκαγιών που υποτίθεται κατηγορούνταν ο πελάτης μου ότι ήταν δήθεν υπαίτιος των εμπρησμών.Από τις αλληλοσυγκρουόμενες καταθέσεις των μαρτύρων εις το ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, οι οποίες απέδειξαν στο δικαστήριο πως είναι αναξιόπιστοι μάρτυρες αναιρώντας τα όσα είχαν καταθέσει προανακριτικά, αλλά και από το αναμφισβήτητο γεγονός πως δεν γνώριζαν και ούτε ήταν αυτόπτες μάρτυρες στους υποτιθέμενους εμπρησμούς, μη δυνάμενοι να στοιχειοθετήσουν εάν ο κατηγορούμενος ήταν εκείνος που τέλεσε το ποινικό αδίκημα του εμπρησμού.

Επίσης το δικαστήριο δέχθηκε τους ισχυρισμούς μας πως δεν υπήρχε δόλος από τη μεριά του κατηγορουμένου για να τελέσει το συγκεκριμένο ποινικό αδίκημα καθώς το ποινικό του μητρώο ήταν λευκότατο, δεν είχε ούτε έχει απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές-δικαστικές αρχές και είναι ένας νομιμότατος πολίτης.Η αιτιολογία της απόφασης του δικαστηρίου βασίστηκε στα παραπάνω στοιχεία, αλλά και σε ένα ακόμη σημαντικό αποδεικτικό μέσον, το οποίο ήταν ότι δεν γνώριζε ανάγνωση και γραφή ο εποχικός πυροσβέστης και εξ αυτού του λόγου πιέστηκε προκειμένου να υπογράψει μια “στημένη” κατάθεση από τις αρχές. Η δικαίωση του εντολέως μου, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, προκύπτει από την παμψηφεί αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών στις 19-06-2024, ύστερα κιόλας από την εξ ολοκλήρου αθωωτική πρόταση της εισαγγελέως της έδρας που εισηγήθηκε εις το δικαστήριο να απαλλαγεί πάσης κατηγορίας ο εποχικός πυροσβέστης ο οποίος και κατηγορείτο για έξι πυρκαγιές στην περιοχή Σάμης Κεφαλλονιάς το καλοκαίρι του 2023

Ο εντολέας μου αναμένεται να κινηθεί νομικά καταθέτοντας αγωγή εναντίον του Δημοσίου αλλά και των μαρτύρων κατηγορίας, οι οποίοι είναι υπαίτιοι για την ψυχική αλλά και σωματική ταλαιπωρία του εντολέα μου επί εννέα μήνες αδίκως προσωρινά κρατουμένου στις φυλακές του Κορυδαλλού. Η αποκατάσταση του ονόματός του αλλά και η επανόρθωση της προσβολής της προσωπικότητάς του, Α.Κ. 57, είναι η νομική οδός που ακολουθώ ως νομικός του σύμβουλος για να μπορέσει να διεκδικήσει τα δίκαιά του, ιδίως τώρα που είναι αθώος πάσης κατηγορίας. H αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής του είναι μονόδρομος για την εξ ολοκλήρου δικαίωσή του».

Πηγή: protohema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 19:29

Σχετικά Άρθρα

  • Σεισμός στην Κεφαλονιά - Τι εκτιμά ο Ευθύμιος Λέκκας
    Σεισμός στην Κεφαλονιά - Τι εκτιμά ο Ευθύμιος Λέκκας

    Σεισμός μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 03:37 στην Κεφαλλονιά.

    Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 6 χιλιόμετρα Δυτικά-Νοτιοδυτικά του Φισκάρδου και είχε εστιακό βάθος 16 Χλμ.

    Σεισμός

    Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη σεισμική δόνηση

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ και καθηγητή Γεωλογίας, Ευθύμιο Λέκκα που μίλησε στην ΕΡΤ δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Μάλιστα ο Ευθύμιος Λέκκας σημείωσε πως η συγκεκριμένη περιοχή στο Ιόνιο δίνει τέτοιους σεισμούς.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Κεφαλονιά: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στον υποθαλάσσιο χώρο ανοιχτά του Φισκάρδου
    Κεφαλονιά: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στον υποθαλάσσιο χώρο ανοιχτά του Φισκάρδου

    Στα 15,4 χιλιόμετρα υπολογίστηκε το εστιακό βάθος του σεισμού των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κεφαλονιά, στον υποθαλάσσιο χώρο ανοιχτά του Φισκάρδου.

    Ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,4 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 03:37 στην Κεφαλονιά.

    Το επίκεντρο εντοπίζεται στον υποθαλάσσιο χώρο 6 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά του Φισκάρδου

    Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στον υποθαλάσσιο χώρο 6 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά του Φισκάρδου, σε απόσταση 285 χλμ δυτικά-βορειοδυτικά των Αθηνών.

    Η ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου για τον σεισμό στην Κεφαλονιά (εικόνα gein.noa.gr)

    Εστιακό βάθος

    Το εστιακό του βάθος υπολογίστηκε στα 15,4 χιλιόμετρα.

    Πηγή: In.gr
  • Ασπρόπυργος: Ακαριαίος ο θάνατος του 45χρονου πυροσβέστη - Διετάχθη ΕΔΕ
    Ασπρόπυργος: Ακαριαίος ο θάνατος του 45χρονου πυροσβέστη - Διετάχθη ΕΔΕ

    Ανακοίνωση για την τραγωδία που σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο με το πυροσβεστικό όχημα εξέδωσε η Πυροσβεστική, στην οποία αναφέρει πως διετάχθη ΕΔΕ για το πώς έγινε η μοιραία ανατροπή του οχήματος με τους τρεις πυροσβέστες, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας.

    Το χρονικό

    Το πυροσβεστικό όχημα που ανετράπη με τους τρεις πυροσβέστες, έσπευδε για κατάσβεση φωτιάς σε φορτηγό, όταν υπό αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες ανετράπη στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

    Ο θάνατος του αρχιπυροσβέστη οδηγού ήταν σχεδόν ακαριαίος καθώς το όχημα έγειρε από την πλευρά του το βαρύ όχημα, σύμφωνα με το OPEN.

    Οι δύο τραυματίες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα και παραμένουν νοσηλευόμενοι στο Αττικό νοσοκομείο.

    Όσον αφορά το πώς έγινε η μοιραία ανατροπή, ακόμα διερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές.

    Η ανακοίνωση της Πυροσβεστική

    «Χθες, 11 Οκτωβρίου 2024, βραδινές ώρες, το Π.Σ. 3263 όχημα της Π.Υ. Ελευσίνας στελεχωμένο με τρεις (3) Πυροσβεστικούς υπαλλήλους, κατά την επιστροφή στο σταθμό του από αστική πυρκαγιά, ανετράπη στο ύψος της γέφυρας του Ασπροπύργου Αττικής και επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.

    Από το Πυροσβεστικό όχημα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι δύο (2) Πυροσβεστικοί υπάλληλοι ενώ ο τρίτος (3), οδηγός του οχήματος, ανασύρθηκε από Πυροσβέστες της Π.Υ. Ελευσίνας και της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., χωρίς τις αισθήσεις του.

    Και οι τρεις (3) πυροσβεστικοί υπάλληλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού του Πυροσβεστικού οχήματος, Υπαρχιπυροσβέστη Γεώργιου Κουτσοκώστα, ετών 45.

    Για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος που προκάλεσαν τον θάνατο ενός και τον τραυματισμό δύο ακόμη Πυροσβεστικών υπαλλήλων θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Σοβαρός τραυματισμός πυροσβέστη στο μέτωπο της πυρκαγιάς (photos & video) (upd)
    Σοβαρός τραυματισμός πυροσβέστη στο μέτωπο της πυρκαγιάς (photos & video) (upd)

    Ένας πυροσβέστης της 6ης ΕΜΟΔΕ τραυματίστηκε σοβαρά σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή ανάμεσα σε Μπουμπούνα και Χάβαρι.

    Στο σημείο σπεύδουν συνάδελφοί του καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Νεότερη ενημέρωση

    Ο τραυματισμένος πυροσβέστης μεταφέρεται απευθείας με ελικόπτερο από το σημείο του ατυχήματος στο Νοσοκομείο του Πύργου για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

    Νεότερη ενημέρωση

    Ο πυροσβέστης έχει υποστεί συντριπτικο κάταγμα τρίτου βαθμού στο πόδι κατά την διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

    Δείτε το video και φωτογραφία από την μεταφορά του στο Γ.Ν. Πύργου

    pyrosvestis atyxima. 1

    Περισσότερα σε λίγο...

  • Απίστευτη καταγγελία για το νοσοκομείο στο Αίγιο: Ζήτησαν 20 ευρώ από πυροσβέστη που είχε επιληπτική κρίση
    Απίστευτη καταγγελία για το νοσοκομείο στο Αίγιο: Ζήτησαν 20 ευρώ από πυροσβέστη που είχε επιληπτική κρίση

    Σοβαρή καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα και αφορά το νοσοκομείο του Αιγίου, όπου υπάλληλος φέρεται να ζήτησε από πυροσβέστη με επιληπτική κρίση να πληρώσει 20 ευρώ για τις εξετάσεις.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με pelop.gr, ένας πυροσβέστης, που ήρθε μαζί με την αλβανική αποστολή στην Ελλάδα για να συνδράμει στην μεγάλη φωτιά στο Ξυλόκαστροένιωσε ξαφνική αδιαθεσία, έπαθε επιληπτική κρίση και αποφασίστηκε άμεσα η μεταφορά του στο νοσοκομείο Αιγίου.

    Διαμαρτυρήθηκαν οι άλλοι πυροσβέστες

    Κατά την εισαγωγή του όμως, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ζητήθηκε από υπάλληλο του γραφείου κίνησης να καταβληθεί το ποσό των 20 ευρώ, για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Οι συνάδελφοί του στο άκουσμα της οικονομικής απαίτησης διαμαρτυρήθηκαν, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι απαράδεκτο να καλείται να πληρώσει πυροσβέστης, που χρήζει άμεσης βοήθειας, ο οποίος μάλιστα αποτελεί μέλος αποστολής που κλήθηκε κατόπιν αιτήματος, για συνδρομή στο έργο κατάσβεσης φωτιάς στην Ελλάδα.

    «Ντράπηκα, γίναμε ρεζίλι διεθνώς» - Ένας πολίτης πλήρωσε τα 20 ευρώ

    Τότε, ένας από τους παρευρισκόμενους που παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν, πήρε την πρωτοβουλία και πλήρωσε τα 20 ευρώ. «Ντράπηκα, γίναμε ρεζίλι διεθνώς» δήλωσε πολίτης και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

    Τελικά, ο πυροσβέστης εξετάστηκε και διεκομίσθη για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο και για μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου δεν του ζήτησαν να πληρώσει τίποτα.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Κεφαλονιά: Οχιά δάγκωσε τουρίστρια και κινδύνευσε η ζωή της
    Κεφαλονιά: Οχιά δάγκωσε τουρίστρια και κινδύνευσε η ζωή της

    Σαν να μην έφτανε το δηλητήριο, εμφάνισε αλλεργία και στο αντίδοτο

    Mια ανάσα από τον θάνατο βρέθηκε μια τουρίστρια που κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά, όταν δέχθηκε επίθεση από μια οχιά που την δάγκωσε κατά την διάρκεια πεζοπορίας που έκανε σε μια δύσβατη περιοχή καθώς, σαν να μην έφτανε το δηλητήριο, εμφάνισε αλλεργία και στο αντίδοτο.
    Η άτυχη γυναίκα κατάφερε να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ από το κινητό της τηλέφωνο και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση για την άμεση μεταφορά της. Επειδή βρισκόταν σε ένα μονοπάτι που οδηγεί από την κοινότητα Αθέρα προς την παραλία Αμίδι, ζητήθηκε η συνδρομή ελικοπτέρου για την διακομιδή της.
    Όμως, ο δυνατός άνεμος το εμπόδισε να προσγειωθεί. Έτσι, οι διασώστες ακινητοποίησαν την τουρίστρια για να μην μπει το δηλητήριο στην κυκλοφορία του αίματος και στο σημείο έφτασε ένα όχημα της Πυροσβεστικής το οποίο τη μετέφερε σε σημείο προσβάσιμο για το ασθενοφόρο που την παρέλαβε.
    Στο νοσοκομείο του Αργοστολίου όπου μεταφέρθηκε, της χορηγήθηκε ειδικός αντιοφικός ορός, όμως παρουσίασε αλλεργική αντίδραση και η κατάστασή της θεωρήθηκε κρίσιμη. Παρ’ όλα αυτά, οι γιατροί αντιμετώπισαν τους φρικτούς πόνους και τα οιδήματα που κάλυψαν το σώμα της και, πλέον, η πορεία της υγείας της εξελίσσεται ικανοποιητικά.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης: Οι προσλήψεις εποχικών πυροσβεστών πρέπει να διαρκούν 6 μήνες κατ' έτος
    Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης: Οι προσλήψεις εποχικών πυροσβεστών πρέπει να διαρκούν 6 μήνες κατ' έτος

    Με αφορμή τα όσα ισχυρίστηκαν στελέχη της αντιπολίτευσης στη Βουλή για τον διαγωνισμό πρόσληψης εποχικών πυροσβεστών, υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία και τα κριτήρια πρόσληψης έχουν οριστεί με το Προεδρικό Διάταγμα 36/2019 - επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ- βάσει των σχετικών προβλέψεων του ΑΣΕΠ.

    Ο νόμος προβλέπει ρητώς ότι οι προσλήψεις εποχικών πυροσβεστών θα πρέπει να διαρκούν 6 μήνες κατ' έτος, με δυνατότητα επαναπρόσληψης έως 5 συνεχείς αντιπυρικές περιόδους και με καταληκτικό έτος το 2024.

    Ο νόμος δεν προβλέπει πουθενά την ένταξη των εποχικών πυροσβεστών στο μόνιμο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, ούτε επιτρέπει τη μετατροπή των συμβάσεών τους από ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

    Τα παραπάνω απαιτούν νομοθετικά την προκήρυξη νέου διαγωνισμού και φυσικά είναι απολύτως γνωστά σε όσους για ψηφοθηρικούς λόγους κάνουν επίδειξη «ευαισθησίας».

    Για τους ίδιους ψηφοθηρικούς λόγους παρέλειψαν επίσης να αναφέρουν ότι:

    Από την σύσταση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας προκηρύχθηκαν δύο διαγωνισμοί για την στελέχωση των Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ). Και στους δύο διαγωνισμούς χρησιμοποιήθηκε η «δεξαμενή» των εποχικών πυροσβεστών, όπως θα γίνει και φέτος.

    Συγκεκριμένα:

    -Τον Μάρτιο του 2022, προσλήφθηκαν 500 πυροσβέστες ΕΜΟΔΕ (δασοκομάντος), από τους οποίους οι 438 προήλθαν από τους εποχικούς πυροσβέστες.

    -Τον Δεκέμβριο του 2023, προσλήφθηκαν 650 ΕΜΟΔΕ, από τους οποίους οι 603 προήλθαν από τους εποχικούς πυροσβέστες.

    2) Το 2025 θα προσληφθούν επιπλέον 300 ΕΜΟΔΕ και συνεπώς ο συνολικός αριθμός των προσληφθέντων θα είναι 1.341 ΕΜΟΔΕ από σύνολο 2.500 εποχικών πυροσβεστών της περιόδου 2019-2024

    3) Κάθε χρόνο, ο αριθμός των εποχικών πυροσβεστών μειώνεται κατά τον αριθμό όσων προσλαμβάνονται ως ΕΜΟΔΕ. Για την αναπλήρωσή τους χρησιμοποιήθηκαν μέχρι και φέτος οι λίστες των επιλαχόντων, οι οποίες όμως πλέον έχουν εξαντληθεί.

    Άρα σε κάθε περίπτωση, απαιτείται νέα προκήρυξη διαγωνισμού είτε αφορά τους εποχικούς, είτε τους ΕΜΟΔΕ.

    Καλό θα ήταν, λοιπόν, η αντιπολίτευση να ασκεί τεκμηριωμένη κριτική, αντί να συνεχίζει μια λαϊκίστικη πρακτική άλλων δεκαετιών.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Διήμερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Κεφαλονιά
    Διήμερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Κεφαλονιά

    Στην Κεφαλονιά βρέθηκε την Τετάρτη και την Πέμπτη 28&29 Αυγούστου ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Δρ Δημήτρης Κατσαρός, όπου είχε σειρά επαφών και συνεργασιών με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το κράτος.

    Ο κ. Κατσαρός ξεκίνησε το πρόγραμμά του, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Κεφαλονιάς Παναγή Καππάτο, με επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο και στη συνέχεια συναντήθηκε με τους Δημάρχους Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο, Ληξουρίου, Γεώργιο Κατσιβέλη και Σάμης, Παναγή Δρακουλόγκωνα, όπου αναλύθηκαν θέματα που αφορούν στον πολεοδομικό, περιβαλλοντικό και ενεργειακό τομέα, καθώς και στα έργα που υλοποιούνται, εντάχθηκαν ή δρομολογούνται να ενταχθούν σε προγράμματα χρηματοδότησης.

    Τέλος, συνάντηση είχε ο Γενικός Γραμματέας, στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, με τους Αντιπεριφερειάρχες Σωτήρη Κουρή και Ελένη Παπαναστασάτου, όπου τέθηκαν ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης που αφορούν στην συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο