Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 14:14

Αιτωλοακαρνανία: Ηλικιωμένος έβαλε τέλος στη ζωή του με περίστροφο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο 89χρονος άνδρας, έβαλε τέλος στη ζωή του με το περίστροφο που σύμφωνα με πληροφορίες κατείχε εδώ και πολλά χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα στο πάνω δωμάτιο της οικίας του ενώ κάτω βρίσκονταν η σύζυγός του που ήταν και εκείνη που πρώτη αντιλήφθηκε το τραγικό συμβάν.

Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας έσπευσαν στο σημείο αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό και ενεργούν την σχετική προανάκριση.

Ο ηλικιωμένος πρόσφατα διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πριν από περίπου 20 χρόνια, είχε χάσει τον γιο του.

Πηγή: agriniopress.gr - Pelop.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 13:35

Σχετικά Άρθρα

  • Τον σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση και βρήκαν πάνω του περίστροφο - Συνελήφθη 19χρονος
    Τον σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση και βρήκαν πάνω του περίστροφο - Συνελήφθη 19χρονος

    Στην σύλληψη ενός 19χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Παλαιού Φαλήρου, τον οποίο σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση ωστόσο βρέθηκε στην κατοχή του περίστροφο.

    Η σύλληψη του νεαρού έγινε βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, με τον δράστη να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, της επικίνδυνης οδήγησης και της πλαστογραφίας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί μετά από σήμα του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για όχημα που προέβαινε σε επικίνδυνους ελιγμούς στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, εντόπισαν το όχημα να έχει σταθμεύσει στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με οδηγό τον 19χρονο.

    Έπειτα από έρευνα, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν, ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια στη θαλάμη, ένα μαχαίρι και πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας η οποία αντιστοιχεί σε άλλο όχημα.

    Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Περιστέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει
    Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Περιστέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει

    Ένας άνδρας έχει ταμπουρωθεί από τις 10:44 το πρωί της Παρασκευής 25/10 σε σπίτι ψυχιάτρου στην οδό Καλλιδώνος 39 στο Περιστέρι και απειλεί να αυτοκτονήσει.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε δώσει τα κλειδιά σε έναν νοσηλευτή που είναι και ελαιοχρωματιστής για να το βάψει.

    Ωστόσο, δεν τα βρήκαν, λογοφέραν και ο ψυχίατρος του είπε να αφήσει τα κλειδιά και να φύγει. Εκείνος τότε κλειδώθηκε μέσα το σπίτι και δε φεύγει.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Φωτιά στην Αιτωλοακαρνανία - Επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα
    Φωτιά στην Αιτωλοακαρνανία - Επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα

    Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν 28 Πυροσβέστες

    Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιτωλοακαρνανίας μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σημείο.

    Πιο συγκεκριμένα, η πυρκαγιά καίει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Λεσινίου.

    Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεση της 28 Πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 6ης ΕΜΟΔΕ, 6 οχήματα και 2 Α/Φ.

    Πηγή: NewsBomb.gr
  • Πάτρα: Ηλικιωμένος υπόλογος για τη φωτιά στο Γηροκομείο
    Πάτρα: Ηλικιωμένος υπόλογος για τη φωτιά στο Γηροκομείο

    Οι αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου» για την έρευνα, το συμπέρασμα για εμπρησμό και η υπόδειξη του υπαίτιου. Οι αντιφάσεις του βασικού υπόπτου, το πόρισμα του πραγματογνώμονα και ο σχηματισμός δικογραφίας.

    Στην Εισαγγελία Πατρών διαβιβάστηκε η πολυσέλιδη δικογραφία που συντάχθηκε από την Πυροσβεστική και συγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) Δυτικής Ελλάδας για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου στο Γηροκομειό Πατρών.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», η έρευνα των ανακριτικών υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος καταλήγει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ανθρώπινη ενέργεια και συγκεκριμένα για εμπρησμό από αμέλεια, υποδεικνύοντας συγκεκριμένο άτομο. Βασικός ύποπτος, φέρεται ηλικιωμένος ιδιοκτήτης οικοπεδικής έκτασης εντός της οποίας εκδηλώθηκε η φωτιά και εξαρχής είχε κληθεί να καταθέσει.

    Οπως ανέφεραν πηγές στην «Π», θεωρείται σχεδόν βέβαιη η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του από τις Εισαγγελικές Αρχές, καθώς όπως υποστηρίζεται η «υπόθεση είναι καλά δεμένη».

    ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ

    Ο ηλικιωμένος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με το που βρισκόταν το επίμαχο χρονικό διάστημα. Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στην «Π», πως εμφάνισε άλλοθι υποστηρίζοντας πως απουσίαζε από το σημείο την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, ωστόσο οι ισχυρισμοί του φαίνεται, πως έπεσαν στο κενό. Το άλλοθι της απουσίας καταρρίφθηκε από τις καταθέσεις της συζύγου του και αυτοπτών μαρτύρων. Την παρουσία του στο χώρο, επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους κάτοικοι της περιοχής.

    ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ

    Για ανθρώπινη παρέμβαση όπως είχε αποκαλύψει η «Π», έχοντας αποκλείσει τον παράγοντα του «τυχαίου γεγονότος», από εξωγενείς παράγοντες, όπως για παράδειγμα η ανάφλεξη ηλεκτροφόρων καλωδίων, έκανε λόγο στο πόρισμά του και ο πραγματογνώμονας που ορίστηκε για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με το πόρισμα η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό, με το πόρισμα να μην διευκρινίζει, εάν πρόκειται για ενέργεια εκ προθέσεως ή από αμέλεια.

    Διαπίστωση, που επιβεβαίωνε τις αρχικές εκτιμήσεις των αξιωματικών του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Πατρών. Πλήρης ταύτιση υπήρξε και για το σημείο έναρξης της πυρκαγιάς σε έκταση επί της οδού Ερρίκου Ντυνάν.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Φωτιά στην Κερατέα: «Χειροπέδες» και πρόστιμο σε 87χρονο για εμπρησμό από αμέλεια
    Φωτιά στην Κερατέα: «Χειροπέδες» και πρόστιμο σε 87χρονο για εμπρησμό από αμέλεια

    Και σύλληψη και πρόστιμο πάνω από 3.000 ευρώ για τον 87χρονο για την φωτιά στην Κερατέα.

    Χειροπέδες σε έναν 87χρονο πέρασαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαρκοπούλου, για την φωτιά στην Κερατέα.

    Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 87χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για πυρκαγιά από αμέλεια σε ξηρά χόρτα, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Διόνυσος Κερατέας, του Δήμου Λαυρεωτικής, στην Αττική.

    Μάλιστα, στον 87χρονο επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3.113€.

    Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Πάτρα: Μετά από μία εβδομάδα βγήκε από τη βαθιά καταστολή η 12χρονη - Παρασύρθηκε από ΙΧ
    Πάτρα: Μετά από μία εβδομάδα βγήκε από τη βαθιά καταστολή η 12χρονη - Παρασύρθηκε από ΙΧ

    Δάκρυα χαράς στη ΜΕΘ Παίδων Πάτρας, καθώς σήμερα η 12χρονη Ειρήνη άνοιξε τα μάτια της, μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της το περασμένο Σάββατο (12/10) σε τροχαίο ατύχημα στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας.

    Ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης και η ομάδα του, κατάφεραν σήμερα να βγάλουν από την βαθιά καταστολή την 12χρονη, καθώς οργανισμός της ανταποκρίθηκε στην θεραπευτική αγωγή των προηγούμενων ημερών, γεμίζοντας χαρά την μητέρα της η οποία όλες αυτές τις μέρες δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της.

    «Μια όμορφη μέρα στα μαύρα που ακούμε… Σήμερα μια μέρα χαράς μέσα στην μονάδα μας. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας… Είναι ακόμα νωρίς. Παρ' όλα αυτά σήμερα κέρδισε την ζωή της. Μπράβο στους συμμαθητές της που έκαναν τις δράσεις. Υπάρχει τελικά ελπίδα», σημείωσε ο Ανδρέας Ηλιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

    Πάντως ακόμα έχουν να γίνουν πολλά πράγματα από ιατρικής πλευράς, μέχρι η 12χρονη να επιστρέψει γερή στο σπίτι της.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Λαμία: Σοκ για τον θάνατο του γιατρού σε τροχαίο - «Καλύτερα να πέθαινα εγώ» λέει ο 82χρονος που τον χτύπησε
    Λαμία: Σοκ για τον θάνατο του γιατρού σε τροχαίο - «Καλύτερα να πέθαινα εγώ» λέει ο 82χρονος που τον χτύπησε

    Την οδύνη του για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη και τον θάνατο του 47χρονου γιατρού, που οδηγούσε μηχανή και επέστρεψε σπίτι από την εφημερία του, εκφράζει ο 82χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος.

    Ο ηλικιωμένος έχει κλειστεί μέσα στο σπίτι του και δεν έχει κουράγιο να σηκωθεί από το κρεβάτι του με τον ίδιο να υπογραμμίζει στο MEGA: «Καλύτερα να πέθαινα εγώ γιατί εγώ είμαι γέρος».

    Και συνέχισε ο οδηγός του αγροτικού: «Δεν έχω υποχρεώσεις. Τα παιδιά μου παντρεμένα είναι και τα εγγόνια μου. Καλύτερα -σου λέω- να σκοτωνόμουν εγώ. Ήταν χρήσιμος άνθρωπος και είχε 4 παιδιά. Και γιατρός στην κοινωνία, καταλαβαίνεις».

    «Δούλευε τρεις διπλές βάρδιες»

    Στο MEGA μίλησε και η πεθερά του 47χρονου γιατρού η οποία δήλωσε συντετριμμένη για την απώλεια του γαμπρού της: «Δούλευε τρεις διπλές βάρδιες κι έφευγε γιατί είναι και τα παιδιά. Σαν πολύτεκνοι, δεν πήραν συνυπηρέτηση. Τα παιδιά είναι στη Λαμία και ερχόταν η μαμά – έκανε διπλές βάρδιες στο ΝΙΜΤΣ και τα ρεπό και ερχόταν να διαβάζει λίγο τα παιδιά».

    Πηγή: Εthnos.gr
  • Δυτ. Ελλάδα: 26χρονος επιδειξίας μπήκε σε λεωφορείο με μαθητές τους παρενοχλούσε και μετά γδύθηκε!
    Δυτ. Ελλάδα: 26χρονος επιδειξίας μπήκε σε λεωφορείο με μαθητές τους παρενοχλούσε και μετά γδύθηκε!

    Απίστευτο περιστατικό σε αστικό λεωφορείο που μετάφερε μαθητές, με 26χρονο που κατέβασε το παντελόνι του!

    Ολα συνέβησαν χθες το πρωί στις 7.30 το πρωί όταν μαθητές μπήκαν στο αστικό λεωφορείο για να τους μεταφέρει στο Γυμνάσιου Λεπενούς Αιτωλοακαρνανίας και μαζί τους επιβιβάστηκε ένας 26χρονος.

    Ο νεαρός άρχισε να παρενοχλεί 14χρονη μαθήτρια, ενώ κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι τους μένοντας γυμνός. Σοκαρισμένοι η 14χρονη και οι συμμαθητές της κατέβηκαν και μπήκαν γρήγορα στο προαύλιο του σχολείου, όπου τους ακολούθησε και ο νεαρός επιδειξίας, συνεχίζοντας να τους παρενοχλεί.

    Η διευθύντρια του γυμνασίου ενημερώθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία που έφθασε αμέσως και τον συνέλαβε.

    Παράλληλα αναζητείται και ο οδηγός του λεωφορείου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση ανηλίκων.

    Πηγή: Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο