Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 16:43

Αγιασμός στο Λιούρδειο Παιδικό Σταθμό Πύργου

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Πραγματοποιήθηκε στις 02-10-2024 ο αγιασμός στον 1ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Πύργου, ο οποίος και σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας κατά την διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού που απηύθυνε ευχήθηκε καλή εκπαιδευτική χρονιά σε όλους , ενώ ευχαρίστησε θερμά τον πατήρ Άγγελο Zέζα, εφημέριο του Ι.Ν Αγ. Αθανασίου, για την τέλεση του αγιασμού.

Η νέα Δημοτική Αρχή, όπως αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πρόνοιας, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους λιλιπούτειους δημότες της και στο προσωπικό των Σταθμών, που με τρυφερότητα και αγάπη παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην κοινωνικοποίηση των παιδιών της προσχολικής ηλικίας.

Από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, εκτός όλων τα άλλων, επισημάνθηκε ότι θα γίνουν προσπάθειες για την δημιουργία ενός παιδικού σταθμού στην έδρα του Δήμου, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές, που θα «παρέχει» όλες τις ανέσεις μάθησης και εκπαίδευσης στα παιδιά κατά τα πρώτα τους μαθησιακά βήματα.

agriasmos lioyrdio pirgos 2

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 18:34

Σχετικά Άρθρα

  • Γυμναστική Ένωση Πετοσφαίρισης Πύργου: Αγιασμός για την έναρξη της νέας Αθλητικής σεζόν και εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου
    Γυμναστική Ένωση Πετοσφαίρισης Πύργου: Αγιασμός για την έναρξη της νέας Αθλητικής σεζόν και εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

    Με τον καθιερωμένο Αγιασμό, ξεκίνησε η αθλητική σεζόν της Γυμναστικής Ένωσης Πετοσφαίρισης Πύργου, στο στάδιο του Πύργου, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024. Παρουσία πλήθους αθλητών αλλά και φίλων της νεοσύστατης Γυμναστικής Ένωσης Πετοσφαίρισης ανταλλάξαμε ευχές για την έναρξη της νέας αθλητικής σεζόν.

    Όπως επισημάνθηκε στόχος της Ένωσης είναι τα παιδιά ηλικίας από 3 ετών και άνω να εξελιχθούν σωματικά και πνευματικά μέσα από τη γυμναστική και το παιχνίδι, γνωρίζοντας παράλληλα τον ξεχωριστό κόσμο του Volley.

    Παράλληλα τη Κυριακή 20 Οκτωβρίου2024 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Γυμναστικής Ένωσης Πετοσφαίρισης Πύργου.

    Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα.

    Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Ιωάννης Πλεμμένος.

    Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται οι:

    Χρήστος Κωνσταντόπουλος –Αντιπρόεδρος

    Ειρήνη Αντωνόπουλου- Γενική Γραμματέας

    Απόστολος Στάμος Αναπληρωτής Γραμματέας

    Βιργινία Γουδουσιάση- Ταμίας

    Αβραάμ Κόκκαλης -Μέλος

    Ανδρέας Μαστορόπουλος- Μέλος

    gumast enosi pet agiasm 2

    gumast enosi pet agiasm 3

    gumast enosi pet agiasm 4

    gumast enosi pet agiasm 6

    gumast enosi pet agiasm 5

    (Δελτίο Τύπου)

  • Επανέναρξη της λειτουργίας των Λεσχών Φιλίας του Δήμου Πηνειού
    Επανέναρξη της λειτουργίας των Λεσχών Φιλίας του Δήμου Πηνειού

    «Δημιουργούμε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον»

    Αγιασμός στα ΚΑΠΗ Γαστούνης, Βαρθολομιού και Τραγανού

    Με την προσδοκία να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση των ανθρώπινων δεσμών καθώς και στη συμπερίληψη των ατόμων της τρίτης ηλικίας στην κοινωνία, άνοιξαν τις πύλες τους για τη νέα χρονιά τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Πηνειού. Οι Λέσχες Φιλίας σε Γαστούνη, Βαρθολομιό και Τραγανό λειτουργούν υπό την εποπτεία του δήμου και είναι έτοιμες να προσφέρουν θαλπωρή, ενέργεια και ψυχαγωγία στα μέλη τους.

    Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, μέσω της λειτουργίας των ΚΑΠΗ, αποτελεί η δημιουργία ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος που θα συμβάλλει πολυδιάστατα στη βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων της τρίτης ηλικίας. Προς αυτή την κατεύθυνση πρόκειται να ενταχθεί στο πρόγραμμα των Λεσχών Φιλίας μία πληθώρα δραστηριοτήτων που άπτονται της βελτίωσης της σωματικής και ψυχικής υγείας των μελών τους, της ενημέρωση για σύγχρονα ζητήματα καθώς και της διευκόλυνσης της προσαρμογής των ηλικιωμένων με τα νέα δεδομένα.

    Οι εκδηλώσεις για την επανέναρξη της λειτουργίας των ΚΑΠΗ πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες παρουσία του Δημάρχου Πηνειού κ. Αλέξη Καστρινού, εκπροσώπων του κλήρου –πρωτοστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης Αθανάσιο Β’-, αντιδημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και πλήθους μελών. Ο αγιασμός έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με άπαντες τους παρευρισκόμενους να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το νέο ξεκίνημα.

    Ενίσχυση της συμπερίληψης

    Το καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζουν οι Λέσχες Φιλίας στην ενίσχυση της συμπερίληψης των ατόμων της τρίτης ηλικίας στην κοινωνία εξήρε ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός με αφορμή την επανέναρξη της λειτουργίας τους. «Σε μια εποχή που μας που μας ταλανίζει η αποξένωση και η απομάκρυνση, η κρίση αξιών και θεσμών, σε μία περίοδο που η μοναχικότητα είναι έντονη, είναι ουσιώδες να υφίσταται ένα σημείο επαφής· ένας ιδανικός τόπος για ειλικρινή επικοινωνία που ενισχύει την κοινωνική συνοχή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πηνειού και συνέχισε «είναι πραγματικά σπουδαίο ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε για τα απλά και τα καθημερινά· να έρθουμε πιο κοντά ως άνθρωποι και να δρομολογούμε εξελίξεις για να βελτιώσουμε τον τόπο μας». Ο κ. Καστρινός έκανε ακόμη ιδιαίτερη μνεία στις επιτροπές που έχουν αναλάβει τη λειτουργία των Λεσχών Φιλίας εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθούν πλήρως στα καθήκοντά τους.

    Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Πηνειού προανήγγειλε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας για την υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης και εκπαίδευσης.

    lesxi filias pin 3

    Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης Αθανάσιος Β΄ πρωτοστάτησε στον αγιασμό της Λέσχης Φιλίας Γαστούνης.

    lesxi filias pin 2

    «Οι Λέσχες Φιλίας είναι ένας ιδανικός τόπος για ειλικρινή επικοινωνία που ενισχύει την κοινωνική συνοχή» επεσήμανε ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός.

    lesxi filias pin 4

    Εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής παρακολούθησαν τον αγιασμό στη Λέσχη Φιλίας Γαστούνης.

    lesxi filias pin 5

    Ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση του ΚΑΠΗ Τραγανού έδωσε η νεοσύστατη χορωδία.

    lesxi filias pin 1

    Ο αγιασμός στο Βαρθολομιό έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με άπαντες τους παρευρισκόμενους να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το νέο ξεκίνημα.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Αμαλιάδα: Αγιασμός για το νέο δικαστικό έτος, με μηνύματα ενότητας και αγώνα για το Πρωτοδικείο
    Αμαλιάδα: Αγιασμός για το νέο δικαστικό έτος, με μηνύματα ενότητας και αγώνα για το Πρωτοδικείο

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Με τις ευλογίες του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ηλείας κκ Αθανασίου τελέστηκε την Δευτέρα ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του νέου δικαστικού έτους στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

    Στην τελετή παρευρέθηκαν δικαστές, δικηγόροι, υπάλληλοι του δικαστηρίου, καθώς και ο Δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη της Δημοτικής Αρχής.

    Ιδιαίτερη στιγμή της τελετής ήταν η ομιλία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, Θανάση Θεοδόση, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη Ηλείας για τη συνεχή παρουσία και υποστήριξή του, επισημαίνοντας τη δημόσια θέση που πήρε ο ιεράρχης για το ζήτημα της διατήρησης του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας.

    Ο κ. Θεοδόσης δεν δίστασε να αναφερθεί στους φορείς που, όπως είπε, «κρύφτηκαν» απέναντι στο θέμα αυτό, τονίζοντας την ανάγκη κοινής δράσης και στήριξης.

    Dikast amal 5

    Ενώ παράλληλα εξήρε το έργο της προέδρου του Πρωτοδικείου, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει λόγω της διαχείρισης πλέον δύο Πρωτοδικείων, εκφράζοντας και την ευγνωμοσύνη του προς τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας, Δημήτρη Δημητρουλόπουλο, για τη στήριξη που προσέφερε σε αυτόν τον κοινό αγώνα.

    Κλείνοντας, ο κ. Θεοδόσης κάλεσε όλους τους συναδέλφους του να παραμείνουν ενωμένοι και προετοιμασμένοι για τις επερχόμενες προκλήσεις, υπογραμμίζοντας πως «τίποτα δεν έχει τελειώσει». Τόνισε την ανάγκη για ισχυρά αντανακλαστικά και κοινή προσπάθεια, καθώς η μάχη για τη διατήρηση του Πρωτοδικείου στην περιοχή συνεχίζεται.

    Ο Μητροπολίτης Ηλείας, από την πλευρά του, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη, επισημαίνοντας τη σημασία λήψης σωστών αποφάσεων για το καλό του συνόλου.

    Dikast amal 2

    Dikast amal 3

    Dikast amal 4

  • Δήμος Πηνειού: Πρώτο κουδούνι στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Γαστούνης
    Δήμος Πηνειού: Πρώτο κουδούνι στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Γαστούνης

    Με χαμόγελα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας χρονιάς στον Παιδικό Σταθμό Γαστούνης. Στην τελετή παρέστη ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Προστασίας κ. Διονύση Γεωργόπουλο και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γαστούνης κ. Γιάννη Καράμπελα.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Πηνειού αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, συνομίλησε τόσο με το προσωπικό της μονάδας όσο και με τους γονείς των παιδιών επισημαίνοντας ότι η δημοτική αρχή θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. «Παραμένουμε δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε· προς αυτή την κατεύθυνση ζητάμε να υπάρχει άμεση ενημέρωση για τα ζητήματα που προκύπτουν προκειμένου να προωθείται η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους». Παράλληλα ο κ. Καστρινός ζήτησε από το εκπαιδευτικό και το βοηθητικό προσωπικό να είναι ιδιαίτερα συνεπές στην τήρηση των καθηκόντων του και να εναρμονίζεται πλήρως με όσα προβλέπονται από τους κανονισμούς. «Εύχομαι ολόψυχα υγεία και να έχουμε μια δημιουργική χρονιά» επεσήμανε ο δήμαρχος Πηνειού, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του. Επισημαίνεται ότι σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος κ. Γεωργόπουλος.

    Σημειώνεται ότι μετά το πέρας της τελετής κάθε μαθητής έλαβε ένα μικρό δωράκι που είχε προετοιμάσει το προσωπικό της μονάδας.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Αγιασμός στον παιδικό σταθμό Μακρισίων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2024-25
    Αγιασμός στον παιδικό σταθμό Μακρισίων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2024-25

    Μέσα σε χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρουσία τοπικών φορέων, γονέων και εκπαιδευτικών, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στον παιδικό σταθμό Μακρισίων του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

    Αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού η αρμόδια αντιδήμαρχος του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Αθανασία Κουσκουρή σε σύντομο χαιρετισμό της μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2024-25.

    Ταυτόχρονα η κ. Κουσκουρή επεσήμανε την άμεση στήριξη της Δ.Α. σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες του Δήμου.

    Να τονιστεί πως ο παιδικός σταθμός Μακρισίων λειτουργεί από το σχολικό έτος 1995-96, έχοντας φοιτήσει σε αυτόν δεκάδες μαθητές που σήμερα έχουν ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στην τοπική κοινωνία, αλλά και γενικότερα.

    makrisia agiasmos paidikos 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • 1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου: Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των δραστηριοτήτων της νέας χρονιάς
    1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου: Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των δραστηριοτήτων της νέας χρονιάς

    Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα, ο Αγιασμός για την έναρξη των δραστηριοτήτων της νέας χρονιάς στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου, στο χώρο των Προσκόπων στο πάρκο ΣΠΚ.

    Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον αιδ. π. Βασίλειο Λαγκαδινό ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με εκπλήρωση των στόχων και επιτυχία των δραστηριοτήτων.

    Αμέσως μετά, ο Αρχηγός Συστήματος Γ. Καραμάνης ευχαρίστησε ευχαρίστησε αρχικά τον π. Βασίλειο που τέλεσε τον αγιασμό και μέσω αυτού και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Αθανάσιο για την διάθεση του χώρου της Σκαφιδιάς για την πραγματοποίηση των θερινών δράσεων και στη συνέχεια ευχήθηκε και η νέα προσκοπική χρονιά να είναι εξίσου αποδοτική και γεμάτη δραστηριότητες.

    Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα μικρό κέρασμα που είχαν ετοιμάσει η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης και φυσικά με αρκετά παιχνίδια για τα παιδιά.

    Παράλληλα ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα χρονιά, οι οποίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες, κάθε Σάββατο στο χώρο των Προσκόπων στο πάρκο ΣΠΚ από τις 16.00-20.30.

    Οι ώρες συγκεντρώσεων είναι τα Σάββατα για τα Λυκόπουλα 7-11 ετών 16.15-17.45, για τους Προσκόπους 11-15 ετών 17.45-19.15 και για τους Ανιχνευτές 15-17 ετών 19.00-20.30.

    1o sust prosk agiasm 24 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Αγιασμός τελέστηκε στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων
    Αγιασμός τελέστηκε στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

    «Θα είμαστε κοντά σας σε οτιδήποτε προκύψει»

    Τις ευχές του Δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου μετέφερε η Αντιδήμαρχος Αθανασία Κουσκουρή

    Αγιασμός με την ανταλλαγή ευχών για τη νέα σχολική χρονιά τελέστηκε στους παιδικούς σταθμούς Κρεστένων, Καλλικώμου και Μακρισίων, του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

    Η Αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Αθανασία Κουσκουρή μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου, επισημαίνοντας πως ο Δήμος βρίσκεται στο πλάι των εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων, για όλα τα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2024-25.

    Κατά τη διάρκεια του αγιασμού στο βρεφονηπιακό σταθμό Κρεστένων η κ. Κουσκουρή τόνισε:

    «Θα είμαστε δίπλα σας σε ότι μικρό και μεγάλο θέμα αντιμετωπίσουμε πάντα με δημιουργικότητα και συλλογικότητα. Κάνουμε μια γενικότερη αναβάθμιση του προαύλιου χώρου με τις υπηρεσίες μας, με τη μέριμνα του Δημάρχου. Θα είμαστε πάντα κοντά σας σε οτιδήποτε προκύψει και επειδή τα παιδιά είναι σε πολύ μικρή και ευαίσθητη ηλικία, υπάρχει και ψυχολογική στήριξη σε όλα τα επίπεδα».

    agiasmos paid krest 24 2

    agiasmos paid krest 24 3

    agiasmos paid krest 24 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ο Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος Β’ τέλεσε τον αγιασμό του Α.Ο Αστέρα - Λαμπερή εκδήλωση στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας
    Ο Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος Β’ τέλεσε τον αγιασμό του Α.Ο Αστέρα - Λαμπερή εκδήλωση στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας

    Ανδρέας Παπαδάκος: «Εδώ υλοποιούμε τα όνειρα των παιδιών»

    Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας η τελετή αγιασμού του Α.Ο. Αστέρα, των Ακαδημιών του και της νεοσύστατης ομάδας του Αστέρα Β’, η οποία κάνει πρεμιέρα φέτος και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των Ακαδημιών και της Ανδρικής Ομάδας. Μιας ιδιαίτερα σημαντικής Ομάδας καθώς οι παίκτες της θα λειτουργούν υποστηρικτικά και θα ενισχύουν όταν πρέπει την Ανδρική.

    Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος Β’ μετά του ιερού κλήρου και στο σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για τα οφέλη του αθλητισμού στη ζωή των νέων, επισημαίνοντας ότι με τον αθλητισμό οι νέοι αποκτούν στοιχεία που ανεβάζουν την ποιότητα ζωής τους.

    Παρούσα στην τελετή του αγιασμού ήταν η Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) κ. Βίκυ Δημητρακοπούλου η οποία παίρνοντας το λόγο τόνισε μεταξύ άλλων «χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι εδώ μαζί σας απόψε και θα παραμείνω δίπλα σας. Ο αθλητισμός ανήκει στους νέους και όλοι πρέπει να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες και προοπτικές στις επόμενες γενιές. Σας μεταφέρω και τις ευχές για καλή χρονιά από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας κ. Κουλούρη, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφερε να είναι εδώ μαζί μας».

    Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος δήλωσε «παρών» στην ομάδα και αναφέρθηκε στην αξία της και στις διεξόδους που δίνει τόσο ο αθλητισμός όσο και το ποδόσφαιρο γενικότερα στα παιδιά.

    Παίρνοντας το λόγο στη συνέχεια ο κ. Ανδρέας Παπαδάκος ανέφερε μεταξύ άλλων «Είμαστε στην αρχή. Στα παιδιά μας πρέπει να δοθούν οι ευκαιρίες για να χτίσουν το μέλλον που τους αξίζει και που επιθυμούν. Εμείς υλοποιούμε τα όνειρά τους, γι αυτό είμαστε εδώ οι συνεργάτες μου και εγώ. Συνεχίζουμε τις συζητήσεις και τις επαφές για μεταγραφές και όραμά μου ήταν και παραμένει, να συνδεθεί ο Αθλητισμός με τον Πολιτισμό. Στον Α.Ο Αστέρα «χτίζουμε» επαγγελματίες ποδοσφαίρου και ειλικρινά με συγκινεί η συμμετοχή των παιδιών στις Ακαδημίες. Τα ευχαριστώ, όπως και όλους τους συνεργάτες μου για τη βοήθεια».

    Οι ανανεωμένες εγκαταστάσεις του Α.Ο. Αστέρα είχαν πλημμυρίσει με παιδιά, γονείς και φίλους των βυσσινόλευκων από νωρίς το απόγευμα και αυτό είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση της τόσο σπουδαίας δουλειάς που γίνεται από τη Διοίκηση της Ομάδας και ιδιαίτερα από την κ. Μαίρα Κρινά, υπεύθυνη των Ακαδημιών και ολόκληρης της διοργάνωσης.

    Παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Άννα Κορτέση και κ. Γιώργος Καραπιπέρης καθώς και ο Γ.Γ του Δήμου Ήλιδας κ. Άκης Χουζούρης. Αμέσως μετά αθλητές, γονείς, προπονητές, αρχές, εκπρόσωποι φορέων, φίλοι του Α.Ο Αστέρα, η Διοίκηση και συνεργάτες της Ομάδας, απόλαυσαν στον πλούσιο μπουφέ που τους περίμενε, αναψυκτικά και γλυκίσματα.

    agiasmos asteras amal 24 2

    agiasmos asteras amal 24 3

    agiasmos asteras amal 24 5

    agiasmos asteras amal 24 6

    agiasmos asteras amal 24 4

    agiasmos asteras amal 24 7

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο