Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 09:05

6Η ΥΠΕ: Δωρεά από Γάλλους φαρμακοποιούς για το Κ.Υ. Γαστούνης

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Δόθηκε ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός

Μια πολύ σημαντική δωρεά έλαβε η 6η ΥΠΕ, εκ μέρους της Μ.Κ.Ο. Ένωσης Γάλλων Φαρμακοποιών-PHI για τις ανάγκες της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Γαστούνης. Η δωρεά που έγινε δεκτή από τον Διοικητή Ηλία Θεοδωρόπουλο, πραγματοποιήθηκε μέσω του εκπροσώπου της ΜΚΟ Jean-Charles Kerebel, και αφορά σε ένα ψυγείο οικιακού τύπου για το Οδοντιατρείο, ένα Τροχήλατο Φωτιστικό Εργασίας τύπου Led για τα ΤΕΠ και ένα Ακτινογραφικό Μηχάνημα Οδοντιατρείου DC MOBILE RAY98 (M).

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν έναν χρόνο, ο κ. Kerebel είχε βρεθεί και πάλι στην περιοχή για την δωρεά 51 κρεβατιών και ιατροφαρμακευτικού υλικού, που έγινε από την ίδια Οργάνωση στο Άσυλο Αναπήρων-Γηροκομείο «Παναγία η Καθολική» Γαστούνης της Ι.Μ. Ηλείας

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 13:48

Σχετικά Άρθρα

  • Δράσεις του Κέντρου Υγείας Γαστούνης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού
    Δράσεις του Κέντρου Υγείας Γαστούνης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

    Ο Οκτώβριος, όπως είναι γνωστό, έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας 2,3 εκατομμύρια γυναίκες διαγνώστηκαν με καρκίνο μαστού προκαλώντας 670.000 θανάτους παγκοσμίως το 2022. Περίπου το 99% των περιπτώσεων καρκίνου μαστού εμφανίζεται σε γυναίκες και το 0,5-1% σε άνδρες.

    Η 6η ΥΠΕ υπό το συντονισμό του Υπουργείου Υγείας συμμετέχει στη διεθνή εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού έναντι της πρώτης αιτίας θανάτου από τον καρκίνο στις γυναίκες, που είναι ο καρκίνος του μαστού.

    Πιο συγκεκριμένα, στη Γαστούνη την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Γαστούνης, επαγγελματίες υγείας μέσα στον χώρο της δομής:

    • Θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για το πρόγραμμα «ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ»
    • Θα δίνουν οδηγίες για αυτοεξέταση μαστού
    • Θα διανέμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό

    Επιπλέον στην πλατεία των Λεχαινών το Σάββατο 26 Οκτωβρίου το επιστημονικό προσωπικό του Κ.Υ. Γαστούνης θα υλοποιήσει δράσεις ενημέρωσης σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

    Η έγκαιρη διάγνωση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο αυξάνοντας την πιθανότητα πλήρους ίασης. Ο προληπτικός έλεγχος διασφαλίζει την έγκαιρη ανίχνευση σε πρώιμο στάδιο του καρκίνου δηλαδή, όταν δεν εμφανίζονται συμπτώματα και περιλαμβάνει το εξής:

    • Από την ηλικία των 20 ετών και άνω με την αυτοεξέταση μαστού μια φορά το μήνα.
    • Την ετήσια κλινική εξέταση από εξειδικευμένο χειρουργό ή γυναικολόγο.
    • Με τη μαστογραφία αναφοράς σε ηλικία 35 ετών.
    • Από την ηλικία των 40 ετών με την ετήσια μαστογραφία.
    • Τον υπερηχογραφικό έλεγχο μαστού.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Η Νέα Αριστερά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης
    Η Νέα Αριστερά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης

    Κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς Ηλείας επισκέφθηκε, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, το Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Η επικοινωνία και ο διάλογος με το ιατρικό, νοσηλευτικό και γενικώς το έμψυχο δυναμικό του Κέντρου ανέδειξε την ανάγκη στήριξης και ενίσχυσης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας καθώς και τον καθημερινό αγώνα των υγειονομικών στις δομές υγείας.

    Η σημερινή αποδιοργάνωση του δημόσιου συστήματος υγείας, ειδικά των δομών της περιφέρειας, είναι πρωτόγνωρη, στο πλαίσιο των νεοφιλελεύθερων εμμονών της κυβέρνησης για «λιγότερο Κράτος και περισσότερη αγορά στην Υγεία». Καθημερινότητα αποτελούν η εγκατάλειψη του ΕΣΥ και των ανθρώπων του, η εξάντληση αντοχών του προσωπικού, τα εμπόδια στην πρόσβαση των πολιτών σε αξιοπρεπείς και δωρεάν υπηρεσίες υγείας, η αύξηση των ιδιωτικών δαπανών για την υγεία.

    Το ΕΣΥ είναι υπόθεση όλων μας. Γιατρών και εργαζομένων στις δομές υγείας, Ιατρικών Συλλόγων, επιστημονικών εκπροσωπήσεων των υγειονομικών, συνδικαλιστικών διεκδικήσεων, συλλόγων ασθενών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κοινωνικών φορέων, ενεργών πολιτών για τη διεκδίκηση της καθολικής και ισότιμης κάλυψης των σύγχρονων αναγκών υγείας σε ένα ποιοτικό Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

    Η Νέα Αριστερά είναι παρούσα για την κατοχύρωση στην πράξη του καθολικού κοινωνικού δικαιώματος στην Υγεία.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Πάνω από 6.500.000 ευρώ για τα Κέντρα Υγείας της Ηλείας
    Πάνω από 6.500.000 ευρώ για τα Κέντρα Υγείας της Ηλείας
    Σύγχρονα, βελτιωμένα, αναβαθμισμένα θα είναι σύντομα τα Κέντρα Υγείας της Ηλείας, αφού απόδωσαν καρποί οι αδιάλειπτες προσπάθειες του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.
    Στο πακέτο χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης, εντάχθηκαν μεταξύ άλλων υγειονομικών υποδομών της 6ς ΥΠΕ τα Κέντρα Υγείας:
    - Ανδρίτσαινας 1.897.994,80 ευρώ
    - Κρεστένων 725.044,53 ευρώ
    - Βάρδας 1.917.702, 94 ευρώ
    - Σιμόπουλου 1.763.727,70 ευρώ
    Τα έργα αφορούν την ενεργειακή αναβάθμιση, εκσυγχρονισμό, βελτίωση και ανακαίνιση των κέντρων υγείας. Κάτι που δεν είχε γίνει εδώ και αρκετά χρόνια. Αναθέτουσα αρχή του έργου είναι η Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
    Αντικείμενο του έργου είναι η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και εγκαταστάσεων των Κέντρων Υγείας που θα συνεισφέρει στην ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
    Πρόκειται για υποδομές που κατά κύριο λόγο έχουν κατασκευαστεί τη δεκαετία του 80 και από τότε οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει είναι μεμονωμένες και μικρής έκτασης.
    Η ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας στοχεύει στην ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των κτιρίων, ήτοι στην αναβάθμιση της θερμομόνωσης, του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και δικτυών δικτύων τους και γενικότερα της κατάστασης των κτιριακών υποδομών τους (τοιχοποιίες, δάπεδα, οροφές, μονώσεις, στέγες κ.λπ.).
    Πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες αφού όλες οι διαδικασίες στο δρόμο προς τη δημοπράτηση των έργων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
    «Από την αρχή της θητείας μου στην 6η ΥΠΕ, κύριος στόχος μου ήταν η ενίσχυση και η αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Αυτό που επαναλαμβάνω στις περιοδείες μου στις υγειονομικές μονάδες της περιφέρειας, είναι ότι κανείς συμπολίτης μας δεν θα μείνει αβοήθητος. Ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό. Σε αυτή τη φιλοσοφία βασίστηκε και η ενίσχυση με 30 ασθενοφόρα των Κέντρων Υγείας της περιφέρειας», τονίζει ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.
    «Έχουμε φτάσει στο επιθυμητό; Όχι, αλλά είμαστε πολύ κοντά. Καθώς εδώ και τρία χρόνια έχουμε κάνει νομίζω μεγάλα και σταθερά βήματα. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Υγείας στα αιτήματα της 6ης ΥΠΕ και πιστέψτε με, δεν ήταν και λίγα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα θα ευχαριστήσω θερμά τον π. Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, την π. Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα και τον ΓΓ Π.Φ.Υ Μάριο Θεμιστοκλέους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στις εκκλήσεις μας για κάλυψη των αναγκών σε όλη την επικράτεια της 6ης ΥΠΕ», καταλήγει ο κ. Καρβέλης.
    (Δελτίο Τύπου)
  • Επίσκεψη κλιμακίου του "ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής" στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης
    Επίσκεψη κλιμακίου του

    Στο πλαίσιο των πανελλαδικών επισκέψεων στελεχών του "ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής" σε μονάδες Υγείας, τιμώντας τη μνήμη της αείμνηστης προέδρου Φώφης Γεννηματά, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, κλιμάκιο του "ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής" με επικεφαλής τον Βουλευτή Ηλείας Μιχάλη Κατρίνη, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Δημήτρη Βάλαρη και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Πηνειού, επισκεφθήκαν το Κέντρο Υγείας Γαστούνης.

    Σκοπός της επίσκεψης, η οποία έγινε παρουσία του Διευθυντή του Κ.Υ. Δημήτρη Τασσόπουλου και του συνόλου του προσωπικού της υγειονομικής μονάδας, ήταν η καταγραφή προβλημάτων και των αναγκών, αλλά και γενικότερα η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Γαστούνης.

    pasok ku gast 2

    Από τη συζήτηση προέκυψαν πληθώρα ζητημάτων, όπως αυτό της υποστελέχωσης και της έλλειψης ιατρικού προσωπικού, σε μία δομή σύγχρονη που εξυπηρετεί μιά μεγάλη γεωγραφική περιοχή της βόρειας Ηλείας, της ένταξης του συνόλου των εργαζομένων του ΕΣΥ στα βαρέα και ανθυγιεινά, αλλά και θέματα ασφάλειας του χώρου.

    Για εμάς στο "ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής" το ισχυρό δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας ως στοιχείο του DNA της παράταξης, αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα για ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος.

    Ως ΠΑΣΟΚ εμπνευστής και δημιουργός του ΕΣΥ, αγωνιζόμαστε με τα στελέχη μας, τα μέλη μας και την κοινωνία, για να προασπίσουμε την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και να την προστατεύσουμε από τις επιλογές της Κυβέρνησης, που αντιμάχεται το δικαίωμα σε ποιοτικές υπηρεσιες Υγείας -ιδιαίτερα στο Νομό Ηλείας- προς τους πολίτες.

    Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΗΛΕΙΑΣ

    (Δελτίο Τύπου)

  • Θλίψη στον υγειονομικό κόσμο της Ηλείας - “Έφυγε” ο Κώστας Νικολαβγένης
    Θλίψη στον υγειονομικό κόσμο της Ηλείας - “Έφυγε” ο Κώστας Νικολαβγένης

    "Έφυγε" από τη ζωή ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κ. Υγείας Ν. Ηλείας και εργαζόμενος στο Κ.Υ. Γαστούνης, Κώστας Νικολαβγένης.

    Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στις τάξεις των υγειονομικών συναδέλφων του αλλά και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία.

    Για χρόνια υπηρέτησε τους αγώνες για την υγεία στο νομό μέσα από την παρουσία του ως πρόεδρος του σωματείου και είχε κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη του χώρου.

    Το Σωματείο Εργαζομένων Κ. Υγείας Ν. Ηλείας που επί σειρά ετών υπηρέτησε ως πρόεδρος σε ανακοίνωσή του αποχαιρετά τον Κώστα Νικολαβγένη. “Το Σωματείο Εργαζομένων Κ. Υγείας Ν. Ηλείας αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο και επί σειρά ετών Πρόεδρο του Σωματείου Κώστα Νικολαβγένη .

    Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που προτεραιότητα του είχε πάντα την προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέρφων του. Είχε αναδείξει ένα σπουδαίο έργο από την θέση του και η μνήμη του θα μας συντροφεύει πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι φίλε και συνάδελφε Κώστα” καταλήγει η ανακοίνωση.

    Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Αμαλιάδας Σωκράτης Σωτηρόπουλος, σημείωσε ότι “… στο άκουσμα του θανάτου του φίλου και συνάδελφου Κώστα Νικολαβγένη προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Νομού Ηλείας, μόνο θλίψη και συγκίνηση αυτές τις δύσκολες ώρες. Ο Κώστας μαχητής και αγωνιστής, για πολλά χρόνια εκλεγμένος πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, όπως πάντα έδωσε την τελευταία του μάχη με σθένος με περιφέρεια ,απέναντι στην επάρατη νόσο. Πάλεψε αντρίκια μέχρι το τέλος, δεν υποχώρησε, δεν δείλιασε, όπως ο ίδιος ήξερε να κάνει πάντα. Παντού μπροστά σε όλους τους αγώνες, με χαμόγελο, με ψυχή και θάρρος για τους εργαζόμενους, για το Κέντρο Υγείας, για τον τόπο του. Είναι μεγάλη απώλεια για όλους εμάς τους συνάδελφους και συναγωνιστές , αλλά πιο μεγάλη είναι για την οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους. Η σκέψη και η καρδία μας είναι κοντά τους στη λύπη και στο πένθος τους. Καλό ταξίδι φίλε αγαπημένε”….

  • ΔΣ Δήμου Πηνειού: Έκδοση ψηφίσματος για ΚΥ Γαστούνης
    ΔΣ Δήμου Πηνειού: Έκδοση ψηφίσματος για ΚΥ Γαστούνης

    Μετά την κατεπείγουσα συνεδρίαση της 9ης Οκτωβρίου 2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Πηνειού, αποφασίσθηκε ομόφωνα η έκδοση ψηφίσματος για το Κέντρο Υγείας Γαστούνης.

    Το κείμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής:

    «Η υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Γαστούνης τόσο σε ιατρικό όσο και σε παραϊατρικό προσωπικό δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην καθημερινή λειτουργία του. Ειδικά μετά την μετακίνηση (μερικώς και στις εφημερίες) , τελευταία δύο ειδικευμένων Γενικών ιατρών σε άλλες υγειονομικές μονάδες καθώς και την παραίτηση ενός ειδικευμένου Γενικού ιατρού το πρόβλημα οξύνθηκε και γίνεται επισφαλής η λειτουργία του για τους ασθενείς. Λόγω της σοβαρής υγειονομικής κρίσης που οφείλεται στην πανδημία από τον κορωνοϊό οι παρεμβάσεις των υπεύθυνων Υγειονομικών Φορέων του Κράτους κρίνονται αναγκαίες έτσι ώστε οι Δομές Υγείας να λειτουργούν απρόσκοπτα και πλήρως στελεχωμένες.

    Καλούμε τον Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε. και τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας να δώσουν άμεση λύση σε όλα τα προβλήματα που δημιουργούν σοβαρό ζήτημα εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Γαστούνης».

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ηλεία: Δεν δέχτηκαν έκτακτο περιστατικό στο Κ.Υ. Γαστούνης γιατί δεν είχε μάσκα μαζί του…
    Ηλεία: Δεν δέχτηκαν έκτακτο περιστατικό στο Κ.Υ. Γαστούνης γιατί δεν είχε μάσκα μαζί του…

    Μια σοβαρή καταγγελία έγινε χθες στο ilialive.gr σχετικά με την αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού χειρουργικού και ορθοπεδικού χαρακτήρα. Μέλος του προσωπικού δεν επέτρεψε στον ασθενή να μπει στο χώρο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς δεν είχε μαζί του μάσκα. Αλλά όπως καταγγέλλει ο αδερφός του παθόντα, ούτε όταν ζητήθηκε μια μάσκα για να μπει στο χώρο, τους δόθηκε, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το περιστατικό.

    Ο Γιώργος Κολοτούρος από τη Σίμιζα Τραγανού, χρειάστηκε να μεταφέρει τον αδερφό του που είχε τραυματιστεί στο πόδι και αιμοραγούσε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Όπως ο ίδιος κατήγγειλε δεν δέχθηκαν τον αδερφό του γιατί δεν είχε μάσκα και τελικά μετέβει στο νοσοκομείο του Πύργου όπου και έγινε στο ilialive.gr η καταγγελία.

    Στο νοσοκομείο του Πύργου παρότι δεν εφημέρευε, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ώστε να μεταβεί στη συνέχεια ο ασθενής στο Γ.Ν. Αμαλιάδας προκειμένου να αντιμετωπιστεί πλήρως το περιστατικό.

    kolotouros3

    “Γύρισε ο αδερφός μου στο σπίτι και με φώναξε να δω τι έγινε. Έπεσε μία πέτρα στο πόδι του και είχε πλημμυρίσει στο αίμα. Αμέσως τον παίρνω να τον πάω στο Κέντρο Υγείας, κατεβαίνουμε, πηγαίνουμε στα επείγοντα, χτυπάμε, μας ανοίγουν και μας λένε μάσκα έχετε; Ήθελαν δηλαδή μάσκα, τον έβλεπαν που είχε πλημμυρίσει στο αίμα και μας ζητούσαν μάσκα λες και πηγαίναμε για καφέ στο νοσοκομείο” είπε ο Γιώργος Κολοτούρος.

    “Πήρα τον αδερφό μου, ήρθα εδώ στον Πύργο, στον Πύργο δεν εφημερεύει και τώρα θα πάω Αμαλιάδα. Το νύχι του κοντεύει να φύγει…” συμπλήρωσε.

    Μιλώντας για την αντιμετώπιση που είχε με τον αδερφό του στο Κ.Υ. Γαστούνης περιέγραψε περαιτέρω για τα όσα συνέβησαν. “Τους είπα δώστε μία μάσκα στον αδερφό μου να μπει μέσα γιατί χτύπησε και χάνει αίμα. Είσαστε υποχρεωμένοι να έχετε εσείς μάσκα μου είπε. Και πήρα τον αδερφό μου και έφυγα…”.

    Για το περιστατικό καλείται πλέον να λάβει θέση η 6η ΥΠΕ όπου υπάγεται το Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Δεν είναι δυνατό όταν πρόκειται για έκτακτο περιστατικό όπου υπάρχει τραυματισμός να υπάρχει απαίτηση από τον ασθενή να έχει μάσκα. Και εν τέλει αν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη για την χρήση μάσκας, δεν θα έπρεπε αυτή να χορηγείται από τη νοσηλευτική μονάδα προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα το περιστατικό και να μην ταλαιπωρείται ένας άνθρωπος που υποφέρει;

    kolotouros2

  • Κ.Υ. Γαστούνης: Νέα διευθύντρια η Στεφανία Βουλιώτη
    Κ.Υ. Γαστούνης: Νέα διευθύντρια η Στεφανία Βουλιώτη
    Η ιατρός Στεφάνια Βουλιώτη είναι η νέα διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Γαστούνης. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στην Γενική Οικογενειακή Ιατρική.

    Είναι κάτοχος των Μεταπτυχιακών τίτλων στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του ΕΣΥ του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και της Επείγουσας Προνοσοκομειακης Ιατρικής του ΕΚΑΒ, ενώ έχει λάβει μέρος και παράλληλα έχει βραβευθεί σε ικανό αριθμό ανακοινώσεων σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

    Η κ. Βουλιώτη έχει συμμετάσχει επιπλέον ως συγγραφέας σε δημοσιεύσεις σε έγκριτα ελληνικά και διεθνή ιατρικά περιοδικά και έχει διατελέσει Αναπληρώτρια Συντονίστρια εκπαίδευσης των ειδικευμένων Γενικής/Ιατρικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο