Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 08:33

Εξιχνιάστηκε υπόθεση revenge porn στην Αμαλιάδα - Την εκβίασαν και όταν δεν τους πλήρωσε “κρέμασαν” το γυμνό της βίντεο στο tiktok

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Στην εξιχνίαση σοβαρής υπόθεσης εκδικητικής πορνογραφίας έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την τέλεση της. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ψηφιακά ίχνη για να καταφέρουν να φτάσουν στους δράστες του εκβιασμού και της εκδικητικής πορνογραφίας.

Το ιστορικό

Μια νεαρή γυναίκα από χωριό της Αμαλιάδας, έπεσε θύμα αγνώστων που την εκβίασαν με βίντεο πιθανότατα μονταρισμένο, που την απεικονίζει γυμνή και το οποίο ανάρτησαν τελικά στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Tik Tok.

Η κοπέλα δέχθηκε την πρώτη προσέγγιση μέσω μηνυμάτων στα social media στις 7 Ιουλίου, όπου οι δράστες την ενημέρωναν πως έχουν στην κατοχή τους το επίμαχο βίντεο και ζήτησαν 105 ευρώ για να μην το αναρτήσουν στο Tik Tok.

Η κοπέλα φοβούμενη τις συνέπειες αυτής της πράξης, υπέκυψε στον εκβιασμό και κατέθεσε το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό που της έστειλαν, ζητώντας να σβήσουν το βίντεο

Οι δράστες παρά το ότι πήραν τα χρήματα, επανήλθαν στις 15 Ιουλίου, ζητώντας αυτή τη φορά να καταθέσει στον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, για να μην προχωρήσουν στην απειλή τους.

Η κοπέλα αρνήθηκε και αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας οι δράστες ανάρτησαν το βίντεο σε συγκεκριμένο λογαριασμό στο Tik Tok, λέγοντας της και τη διεύθυνση στην οποία βρίσκεται αναρτημένο, για να επιβεβαιώσει και η ίδια, πως έκαναν πράξη την απειλή τους.

Με μηνύματα στο ίδιο μέσο - social media - η κοπέλα ανέφερε στους δράστες ότι θα καταβάλει το ποσό, ζητώντας να διαγραφεί το επίμαχο βίντεο. Πράγμα που συνέβη και το υλικό χάθηκε από το Tik Tok.

Όμως οι δράστες θέλησε να δώσει συνέχεια και με μηνύματα ζήτησε νέο ποσό, 80 ευρώ αυτή τη φορά, να κατατεθούν σε τράπεζα της Ισπανίας. Η κοπέλα αρνήθηκε και οι δράστες ανάρτησαν ξανά το βίντεο στο Tik Tok. Αργότερα όμως μετά από έλεγχο που έγινε από την παθούσα, το βίντεο δεν εντοπίστηκε στην συγκεκριμένη πλατφόρμα…

Η εξιχνίαση

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, αναζήτησαν τόσο τα ψηφιακά ίχνη μέσω του λογαριασμού που ανέβηκε το επίμαχο βίντεο, όσο και τον κάτοχο του ελληνικού τραπεζικού λογαριασμού που κατατέθηκαν τα χρήματα.

Από την έρευνα φάνηκε πως οι δράστες είχαν καταφέρει να αλλοιώσει τα ψηφιακά ίχνη τους, παραπέμποντας σε χώρα της Αφρικής. Ωστόσο εντοπίστηκε που ανήκει ο τραπεζικός λογαριασμός και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη…

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 01:56

Σχετικά Άρθρα

  • Αμαλιάδα: Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη με προπληρωμένες κάρτες σε περίπτερο
    Αμαλιάδα: Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη με προπληρωμένες κάρτες σε περίπτερο

    Θύμα απάτης έπεσε περιπτερούχος στην περιοχή της Αμαλιάδας τον περασμένο Ιούλιο και η υπόθεση εξιχνιάστηκε σχεδόν τρεις μήνες μετά από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας.

    Ο δράστης της απάτης φρόντισε να “δέσει” το σενάριο καλά, για να έχει επιτυχία. Έτσι ξεκίνησε την απάτη του, από ένα άλλο κατάστημα. Προσποιήθηκε φίλο της ιδιοκτήτριας και πελάτη της και ζήτησε μια παραγγελία με προϊόντα. Ο δράστης δεν έμεινε εκεί και αφού δήλωσε πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ζήτησε να του πάρει η καταστηματάρχης τσιγάρα και προπληρωμένες κάρτες χρημάτων από κοντινό περίπτερο. Όλα τα παραπάνω θα τα παραλάμβανε - υποθετικά - η κόρη του - ιδιοκτήτριας άλλης επιχείρησης - που θα έφτανε στο σημείο.

    Ο δράστης το “τραβούσε” και άλλο το σενάριο και ζήτησε και το κινητό τηλέφωνο της πρώτης γυναίκας, για να εξηγήσει στην περιπτερούχο τι ακριβώς ήθελε. Ο γυναίκα έστειλε υπάλληλό της στο περίπτερο με το τηλέφωνό της και χρήματα για να αγοράσει προπληρωμένη κάρτα και τσιγάρα. Ο δράστης κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο και ζήτησε να μιλήσει με την περιπτερούχο. Σε αυτή προσποιήθηκε γνωστό γιατρό της Αμαλιάδας και της ζήτησε να εκδώσει τρεις προπληρωμένες κάρτες των 100 ευρώ και πως θα περάσει ο ίδιος να τις πληρώσει. Ο δράστης ζήτησε από τον υπάλληλο της πρώτης επιχείρησης να του πει τους κωδικούς των προπληρωμένων καρτών κάτι που έγινε.. Τα χρήματα είχαν περάσει ήδη στο λογαριασμό του δράστη.

    Όταν λίγα λεπτά αργότερο η περιπτερούχος κάλεσε το γιατρό για επιβεβαίωση, κατάλαβε πως έπεσε θύμα απάτης.

    Το ίδιο αντιλήφθηκε και η ιδιοκτήτρια της πρώτης επιχείρησης όταν έστειλε την παραγγελία στο κατάστημα που της είχε αναφέρει ο απατεώνας και ήταν κλειστό…

    Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας με εμπεριστατωμένη έρευνα, μέσα από ψηφιακά ίχνη και άλλα στοιχεία, έφτασαν στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη, ο οποίος φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές με άλλες υποθέσεις…

  • Τι αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα περιστατικά των νεκρών μωρών - Είχε κληθεί να παρέμβει κατά περίπτωση εδώ και χρονια
    Τι αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα περιστατικά των νεκρών μωρών - Είχε κληθεί να παρέμβει κατά περίπτωση εδώ και χρονια

    Με αφορμή το νέο περιστατικό που ήρθε στο προσκήνιο, τον θάνατο ενός νέου μωρού στην περιοχή της Αμαλιάδας και την σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πιθανή συσχέτιση της 24χρονης μητέρας που και εκείνη είχε χάσει τα παιδιά της, με διάστημα ενός χρόνου μεταξύ τους στην περιοχή της Αχαΐας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στην κοινή γνώμη ενέργειες που έγιναν σχετικά, με όσα τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

    Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

    1. Σχετικά με την υπόθεση στην περιοχή της Αχαΐας, είχε λάβει ανώνυμες αναφορές, στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056, το διάστημα 2017-2020, για τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας της μητέρας, οι οποίες υποδείκνυαν σαφώς την ευάλωτη θέση της.
    2. Όπως πραγματοποιούμε σε κάθε ανάλογο περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές για να κινητοποιηθούν όλες οι διαδικασίες για την προστασία των παιδιών. Να σημειωθεί πως, μια εκ των αναφορών εστάλη με την με ένδειξη «Κατεπείγουσα».
    3. Επιπλέον, τον Αύγουστο του 2015 είχαμε δεχτεί κλήση στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000 από το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής για την εξαφάνιση της τότε ανήλικης μητέρας, ωστόσο πριν προχωρήσουμε στη δημοσιότητα της εξαφάνισης, η ανήλικη επέστρεψε στο σπίτι της.
    4. Τον Δεκέμβριο του 2020, μας εμπιστεύθηκε μέλος της οικογένειας που επισκέφθηκε το χώρο μας. Ακολούθησαν διαδικασίες από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ακολουθώντας τις εντολές του εισαγγελέα.
    5. Το 2023, η μητέρα επικοινώνησε με το Τμήμα Υγείας του Οργανισμού για παροχή κατευθύνσεων για διαδικαστικά θέματα που αφορούσαν το βρέφος, το οποίο νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Εντός των επόμενων ημερών ενημερωθήκαμε πως το βρέφος απεβίωσε. Κατά την ίδια περίοδο, Κοινωνικές Υπηρεσίες της περιοχής που ασχολούνταν με την υπόθεση, επικοινώνησαν με τον Οργανισμό και αναφέρθηκε το γεγονός πως πριν από ένα έτος, είχε αποβιώσει το βρέφος της πρώτης εγκυμοσύνης της μητέρας με παρόμοιο τρόπο, πράγμα που προβληματίζει αρκετά την υπηρεσία. Έκτοτε, οι Αρμόδιες Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές διερευνούν τα αίτια θανάτου των δύο βρεφών της μητέρας.

    Για ακόμη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιοι για κάθε περιστατικό κακοποίησης/παραμέλησης παιδιού είναι οι Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές που οφείλουν να διερευνήσουν την κάθε υπόθεση.

    Κάθε αναφορά πρέπει να αξιολογείται από εξειδικευμένη ομάδα, και δεν αποτελεί υπόθεση ενός.

    Στηνσυγκεκριμένη περίπτωση, είχαν δημιουργηθεί ερωτηματικά αναφορικά με τον συντονισμό των αρμόδιων Αστυνομικών και Εισαγγελικών Αρχών αλλά και των Κοινωνικών υπηρεσιών που ασχολήθηκαν με τη διερεύνηση των συνθηκών διαβίωσης της οικογένειας της 24χρονης μητέρας, καθώς η μητέρα ήταν εμφανές πως βρισκόταν σε ευάλωτο οικογενειακό περιβάλλον, από την παιδική της κιόλας ηλικία, καθώς και για την υποστήριξη που έλαβε στο ρόλο της ως νέα μητέρα.

    «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τονίζει πως πρέπει να συνεργαστούμε ως κοινωνία για να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις και το οικογενειακό τους περιβάλλον, λαμβάνουν τη φροντίδα και την προσοχή που χρειάζονται. Για μία ακόμα φορά θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» λειτουργεί την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 η οποία:

    • Λαμβάνει οποιαδήποτε αναφορά, επώνυμη ή ανώνυμη
    • Είναι Διαθέσιμη πανελλαδικά, 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.
    • Κάθε αναφορά, επώνυμη ή ανώνυμη, λαμβάνεται στη Γραμμή 1056 αποκλειστικά από εξειδικευμένους Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους, οι οποίοι παρέχουν δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο την απαραίτητη ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη σε κάθε παιδί και ενήλικα που αναζητά διέξοδο και βοήθεια.
    • Κάθε αναφορά αξιολογείται από εξειδικευμένη ομάδα, δεν είναι υπόθεση ενός.
    • Εφόσον κριθεί ότι η πληροφορία που λαμβάνεται είναι βάσιμη, ή μπορεί να είναι βάσιμη, διαβιβάζεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα της περιοχής που έχουμε λάβει την αναφορά.
    • Ο Εισαγγελέας είναι αυτός ο οποίος δίνει εντολή στην Κοινωνική Υπηρεσία της περιοχής του Δήμου και στην Αστυνομία για να προχωρήσει σε διερεύνηση της υπόθεσης.

    ... κλείνει αναφέροντας η ανακοίνωση.

    Για οποιοδήποτε περιστατικό αφορά σε παιδί σε κίνδυνο καλέστε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» ή αξιοποιήστε το Chat 1056 με την αποστολή γραπτού μηνύματος ή ακόμα και κάνοντας αναφορά στο CyberTip Line Hellas εδώ https://www.hamogelo.gr/gr/el/cyber-tipline/

    Για συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά και ενήλικες καλέστε την «Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111» Οι Γραμμές λειτουργούν με εξειδικευμένο προσωπικό, καθημερινά, πανελλαδικά, 24ώρες τη μέρα.

  • Αμαλιάδα: Από τον Αύγουστο εκκρεμούν οι τοξικολογικές για το θάνατο του 1,5 έτους μωρού
    Αμαλιάδα: Από τον Αύγουστο εκκρεμούν οι τοξικολογικές για το θάνατο του 1,5 έτους μωρού

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Η τηλεοπτική αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη, για την υπόθεση του νεκρού μωρού ηλικίας 1,5 έτους έφερε στη δημοσιότητα καταγγελίες και ανησυχίες και κινητοποίησε τις Εισαγγελικές Αρχές για περαιτέρω διερεύνηση σε συνδυασμό με ακόμα δύο ή και τρεις θανάτους μωρών. Ωστόσο η έρευνα για τα αίτια του θανάτου του μωρού στην Αμαλιάδα, ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή, όμως έμεινε στη μέση και χωρίς αποτέλεσμα λόγω… γραφειοκρατικών διαδικασιών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι αστυνομικές αρχές έθεσαν από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο την υπόθεση, εξετάζοντας κάθε ενδεχόμενο σχετικό με το θάνατο του 1,5 έτους μωρού στις 5 Αυγούστου στην Αμαλιάδα.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την ίδια ημέρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, παρότι η υπόθεση του αιφνιδίου θανάτου, άνηκε στο Α.Τ. Αμαλιάδας, εξέτασαν τόσο τη μητέρα, όσο και τη φίλη της.

    Η μητέρα έλλειψε για δύο λεπτά από το δωμάτιο που βρισκόταν στο μωρό και επιστρέφοντας η φίλη της φέρεται να την ενημέρωσε πως το παιδί δεν ήταν καλά.

    Οπότε οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις και έθεσαν αρκετά ερωτήματα στις δύο γυναίκες, ενώ έλαβαν καταθέσεις και από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλιάδας.

    Χωρίς στοιχεία, η εξέταση της υπόθεσης έμεινε στη μέση

    Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών πραγματοποιήθηκε η νεκροψία - νεκροτομή του μωρού, όμως τόσο ο Ιατροδικαστής, όσο και οι αστυνομικές αρχές, δεν μπορούν να έχουν μια σαφή εικόνα για τα αίτια του θανάτου του, που να μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

    Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο ilialive.gr ότι από το Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν έχει προχωρήσει η τοξικολογική εξέταση για το μωρό, αφού δεν έχει δεχθεί ακόμα να σταλούν τα απαραίτητα δείγματα. Δηλαδή εδώ και σχεδόν τρεις μήνες δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στη διερεύνση της υπόθεσης. Και η απάντηση αυτής της εξέτασης είναι ουσιαστική, για το προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούν οι έρευνες των Αρχών.

    Ας ελπίσουμε πως μετά την εισαγγελική παρέμβαση, οι διαδικασίες θα “ξεκολλήσουν” και θα δοθούν απαντήσεις για ένα θέμα που έχει στρέψει τα βλέμματα όλης της χώρας πάνω στην Ηλεία, αλλά και την Αχαΐα…

  • Gen Z: Πώς το TikTok άλλαξε τον τρόπο που επικοινωνούν οι νέοι
    Gen Z: Πώς το TikTok άλλαξε τον τρόπο που επικοινωνούν οι νέοι

    Μέσω των social media η Gen Z δημιουργεί τη δικιά της γλώσσα

    “Demure”, “yapping”, delulu”, είναι κάποιες από τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί πλέον η Gen Z.

    Υπάρχουν περίπου 800.000 δημοσιεύσεις στο TikTok με την ετικέτα #demure. Οι νέοι σήμερα χρησιμοποιούν τη λέξη με έναν τόνο ειρωνείας, για να περιγράψουν τα πάντα.

    Το TikTok αλλάζει τον τρόπο που μιλούν οι νέοι. Άλλες αστείες λέξεις, όπως «κοκέτα», είναι και πάλι της μόδας. Η καθομιλουμένη σημειώνει ανοδική πορεία: η Gen Z λένε χρησιμοποιεί το “yapping” -ελληνιστί, η πάρλα- ή “delulu”.

    Οι νέες λέξεις έχουν γίνει επίσης δημοφιλείς. Για παράδειγμα το “skibidi”, έναν όρο που διαδόθηκε από ένα meme που τραγουδά σε μια τουαλέτα. Σημαίνει «cool», «κακό» ή «too much», ανάλογα με το πλαίσιο.

    Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι λέξεις διαδίδονται πολύ γρήγορα. Τουλάχιστον 100 αγγλικές λέξεις παράγονται ή δίνονται νέο νόημα στο TikTok το χρόνο, εκτιμά ο Tony Thorne, διευθυντής του Slang and New Language Archive στο King’s College του Λονδίνου.

    Μερικοί γλωσσολόγοι πιστεύουν ότι η πλατφόρμα αλλάζει όχι μόνο αυτό που λένε οι νέοι, αλλά και πώς το λένε. Μια “προφορά TikTok”, η οποία περιλαμβάνει “uptalk”, έναν τονισμό που ανεβαίνει στο τέλος των προτάσεων, όλο και εξαπλώνεται.

    Gen Z και μετάλλαξη της γλώσσας

    Η μετάλλαξη της γλώσσας στο TikTok οφείλεται επίσης, σε μεγάλο βαθμό, στην ηλικία των χρηστών του. Οι περισσότεροι είναι 18-34 ετών. Αυτό έχει σημασία γιατί «οι νέοι είναι γλωσσικοί καινοτόμοι», λέει ο Christian Ilbury, γλωσσολόγος στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, στον Economist.

    Για δεκαετίες οι νέοι έχουν δημιουργήσει λέξεις για να ξεχωρίζουν από τους ενήλικες. Στα social media τέτοιοι νεολογισμοί βρίσκουν μεγάλο κοινό. Ο κ. Ilbury το περιγράφει ως «εργασία γλωσσικής ταυτότητας». Οι γονείς το αποκαλούν εδώ και καιρό αναζήτηση προσοχής.

    Όλα αυτά επιταχύνουν την εξέλιξη της γλώσσας . Βέβαια αυτό δυσκολεύει τους δημιουργούς λεξικών, οι οποίοι πρέπει να κρατούν αρχείο του διαρκώς διευρυνόμενου λεξικού. Το Oxford English Dictionary ( OED ) , ο πιο διάσημος χρονικογράφος της γλώσσας της Βρετανίας, προσθέτει μόνο μια λέξη αφού έχει χρησιμοποιηθεί για περίπου πέντε χρόνια. Αυτό είναι πολύ αργό για να συμβαδίσει με τη σύγχρονη γλώσσα. Το OED μόλις τώρα προσθέτει λέξεις όπως «binge-worthy», που ήδη έχει αρχίσει να ξεχνιέται. Η «λέξη της χρονιάς» για το 2023, το «rizz, που προήλθε και διαδόθηκε στο Διαδίκτυο, φαίνεται ωστόσο να χρησιμοποιείται ακόμα.

    Πηγή: In.gr
  • Πύργος: 41χρονη ΡΟΜΑ λήστεψε 87χρονη - Την έσπρωξε σε σκάλα και την έστειλε στο νοσοκομείο
    Πύργος: 41χρονη ΡΟΜΑ λήστεψε 87χρονη - Την έσπρωξε σε σκάλα και την έστειλε στο νοσοκομείο

    Θύμα ληστείας έπεσε μια 87χρονη γυναίκα στο κέντρο του Πύργου το πρωί της Κυριακής. Δράστιδα μια γυναίκα ΡΟΜΑ 41 ετών που επιτέθηκε στην ηλικιωμένη για να της αρπάξει την τσάντα και την έστειλε στο νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλικιωμένη γυναίκα περπατούσε πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου στην οδό Σπετσών λίγο μετά τις εννέα το πρωί, όταν την προσέγγισε η 41χρονη και με τη βία της απέσπασε την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα.

    Η 41χρονη έσπρωξε την 87χρονη στις σκάλες του δρόμου με αποτέλεσμα η τελευταία να πέσει και να τραυματιστεί καταλήγωντας στο νοσοκομείο Πύργου.

    Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου κινητοποιήθηκαν άμεσα, διεξήγαγαν έρευνες και τελικά το απόγευμα συνέλαβαν την 41χρονη.

    Σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώλφι του Εισαγγελέα Ηλείας.

  • Βαρθολομιό: Ένας τραυματίας σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι
    Βαρθολομιό: Ένας τραυματίας σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι

    Ένας δικυκλιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί στο Βαρθολομιό, έξω από το νεκροταφείο της πόλης.

    Το δίκυκλο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης στο πόδι και στο κεφάλι.

    Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης.

    Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

    Troxaio Vartholomio 2

  • Ηλεία: Ορφανά 58 γραμμ. κάνναβης...
    Ηλεία: Ορφανά 58 γραμμ. κάνναβης...

    Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

    Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας πραγματοποίησαν έρευνα σε αγροτεμάχιο, σε περιοχή του Πηνειού, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν -58- γραμμάρια κάνναβης.

    Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

  • Βάρδα: Τον συνέλαβαν για διακίνηση κοκαΐνης - Κατασχέθηκε “βραχάκι” 35 γραμμαρίων
    Βάρδα: Τον συνέλαβαν για διακίνηση κοκαΐνης - Κατασχέθηκε “βραχάκι” 35 γραμμαρίων

    Άλλο ένα χτύπημα στη διακίνηση των ναρκωτικών πέτυχαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, που εντόπισαν έναν 40χρονο αλλοδαπό στη Βάρδα με κοκαΐνη. Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν για τη δράση του 40χρονου και ο έλεγχος που έκαναν στο σπίτι του είχε αποτελέσματα.

    Οι αστυνομικοί την περασμένη Τετάρτη σε συνέχεια άλλων ενεργειών τους, έκαναν έρευνα στο σπίτι του 40χρονου αλλοδαπού στη Βάρδα. Νωρίτερα είχαν πληροφορηθεί πως ο 40χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή.

    Η έρευνα στο σπίτι επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, καθώς εκεί εντόπισαν ποσότητα κοκαΐνης σε βραχώδη μορφή συνολικού βάρους 35 γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα κοκαΐνης σε μορφή σκόνης σε μια νάιλον συσκευασία περίπου 0,15 γραμ.

    Η ποσότητα της κοκαΐνης κατασχέθηκε ενώ ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

    coca2

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch

Τοπιντζής