Επίκαιρα

Αχαΐα: Πατέρας 5 παιδιών ο κτηνοτρόφος που πέθανε από ηλεκτροπληξία - Τον βρήκε νεκρό ο γιος του

Αχαΐα: Πατέρας 5 παιδιών ο κτηνοτρόφος που πέθανε από ηλεκτροπληξία - Τον βρήκε νεκρό ο γιος του
Στη θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία στο Τζάιλο Αχαΐας, μετά τον θάνατο 50χρονου κτηνοτρόφου από ηλεκτροπληξία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού STAR, ο άτυχος οικογενειάρχης ήταν πολύτεκνος, καθώς αφήνει πίσω του πέντε παιδιά.

Τον βρήκε νεκρό ο 13χρονος γιος του

Μάλιστα, τον 50χρονο κτηνοτρόφο από το Τζάιλο Δυτικής Αχαΐας, ο οποίος κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτροπληξία, βρήκε νεκρό, σωριασμένο στο έδαφος, ο 13χρονος γιος του, που σοκαρισμένος φώναξε τη μητέρα του.

Η γυναίκα του 50χρονου προσπάθησε να τον τραβήξει και κινδύνευσε να πάθει κι εκείνη ηλεκτροπληξία.

Πώς έγινε το τραγικό περιστατικό στην Αχαΐα -Αναπάντητα ερωτήματα

Ο άτυχος κτηνοτρόφος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως έγινε γνωστό, ο κτηνοτρόφος πήγε να αδειάσει το γάλα στα ειδικά ψυγεία που υπάρχουν στην περιοχή, τον χτύπησε ρεύμα και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Απαντήσεις για το τι ακριβώς έφταιξε και έχασε με αυτό τον τραγικό τρόπο τη ζωή του ο άτυχος 50χρονος, αναζητούν οι δικοί του άνθρωποι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ψύκτης που άγγιξε ο κτηνοτρόφος και τον χτύπησε το ηλεκτρικό ρεύμα, ήταν τοποθετημένος μπροστά από το σπίτι του άτυχου άνδρα και εκεί έβαζε κάθε μέρα το γάλα και περνούσε φορτηγό και το μάζευε.

Πηγή: Ιefimerida.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

tsoukalas popup