Διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Υγιεινή διατροφή: Ελληνικά προϊόντα και μεσογειακή διατροφή».
Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μπιτόλα και το Γραφείο ΟΕΥ της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Σκόπια διοργανώνουν διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Υγιεινή διατροφή: Ελληνικά προϊόντα και μεσογειακή διατροφή», με την Diane Kochilas, κορυφαίο εμπειρογνώμονα για την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 (17.00 - 18.15 ECT).
Το Γραφείο ΟΕΥ στα Σκόπια διοργάνωσε τον περασμένο μήνα, υπό την αιγίδα του Πρέσβη κ. Γιαννακάκη, την «Εβδομάδα Ελληνικής Γεύσης», μια επιτυχημένη πρωτοβουλία, η οποία αγκαλιάστηκε από τους καταναλωτές στη Βόρεια Μακεδονία. Σε συνέχεια αυτής της εκδήλωσης, προσκαλείται η Diane Kochilas για μια συζήτηση σχετικά με τα οφέλη της ελληνικής/ μεσογειακής διατροφής.
Η Diane Kochilas είναι ο οικοδεσπότης, δημιουργός και συμπαραγωγός του My Greek Table του PBS, βραβευμένης σειράς με 13 επεισόδιο ανά σεζόν μαγειρικής-ταξιδιού για την Ελλάδα. Η Diane προέρχεται από το ελληνικό νησί της Ικαρίας και την Νέα Υόρκη και φέρνει έναν συνδυασμό ευεξίας Blue-Zone και πνεύματος Νέας Υόρκης, προσανατολισμένο στα αποτελέσματα, σε ό,τι κάνει. Είναι βραβευμένη συγγραφέας περισσότερων από 18 βιβλίων για την ελληνική-μεσογειακή κουζίνα.
Ανατρέξτε στη συνημμένη πρόσκληση για RSVP ΕΔΩ
Η εγγραφή γίνεται μέσω Eventbrite. Ένας σύνδεσμος για το Zoom Webinar θα σταλεί στους συμμετέχοντες με κάθε εγγραφή.
Πηγή: ΝeaPaseges.gr - Φωτογραφία από sofstart από το Pixabay