Μια συνταγή απο το Taste of Life by Betty
Σήμερα ετοιμάζουμε μια ακόμα συνταγή για μπράουνις , λαχταριστή , δελεαστική , εθιστική , υπέροχη και πανεύκολη , αφού δε χρειιάζεται να κάνουμε και πολλά πράγματα εμείς. Απλά να ετοιμάσουμε τα υλικά μας , τη διάθεσή μας για δημιουργία και την όρεξή μας για βουτιές σε σοκολατένια απόλαυση , αν και αυτή η τελευταία δε μας λείπει ποτέ , ιδιαίτερα αφού πρόκειται για ένα γλυκό τόσο “σοκολασμένο” και τόσο λατρεμένο απ’ όλους μας…
Υλικά:
220 γρ. βούτυρο
250 γρ. κουβερτούρα υγείας , υψηλή σε περιεκτικότητα κακάο
350 γρ. ζάχαρη
6 αυγά
1κ.γλ. εκχυλισμα βανίλιας
150 γρ. αλεύρι
150 γρ. καρύδια
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε την κουβερτούρα στον κάδο και αλέθουμε για 5 δευτερόλεπτα/ταχύτητα7
Προσθέτουμε το βούτυρο και ρυθμίζουμε για 4 λεπτά /70οC/ ταχύτητα2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη , τα αυγά και το αλεύρι και ρυθμίζουμε για 1 λεπτό/ ταχύτητα 4. Τέλος προσθέτουμε τα καρύδια και αναμιγνύουμε για 5 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 4 (αν τα θέλουμε πιο χοντροκομμένα ρυθμίζουμε για 2-3 δευτερόλεπτα. Καθαρίζουμε τα τοιχώματα με τη σπάτουλα και αδειάζουμε το μίγμα σε φόρμα σιλικόνης ή σε απλό σκεύος με αντικολλητικό χαρτί (20x30 εκ.) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο , στους 170ο για 25 λεπτά.
Περιμένουμε να κρυώσει , κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!
Βρείτε περισσότερες συνταγές στο Taste of Life by Betty