Ένα κλασσικό πιάτο που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους είναι το γκιουβέτσι και ιδιαίτερα όταν ψήνεται και σερβίρεται σε πήλινο μπολάκι επειδή τότε είναι ταυτόχρονα και πολύ ευπαρουσίαστο.
Εύκολο φαγητό, θρεπτικό και πολύ νόστιμο που μπορεί να 'αντέξει' σε κάποιες μικρές παρεμβάσεις έτσι ώστε να έχει κάποιες παραλλαγές για να μην μας φαίνεται ανιαρά επαναλαμβανόμενο. Προσωπικά, έχω ένα "πρόβλημα"... δεν θέλω να τρώω συνέχεια ένα φαγητό μαγειρεμένο με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια υλικά και γι αυτό "πειράζω" πολλές φορές τη συνταγή ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής.
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com