Ένα ρολό που δεν το ετοίμασα εγώ αλλά ο καλός μου κρεοπώλης που, η αλήθεια είναι ότι έκανε πολύ καλή δουλειά από κάθε άποψη και κυρίως γιατί το γέμισε ακριβώς με τα υλικά που του ζήτησα!
Είναι μια καλή λύση αυτή όταν δεν θέλουμε να έχουμε μεγάλη φασαρία, να γεμίζουμε και να τυλίγουμε εμείς το ρολό.
Το καπνιστό τυρί (στην περίπτωσή μου το λατρεμένο μας Μετσοβόνε λόγω και της καταγωγής του γαμπρού μου από το Μέτσοβο) και το ζαμπόν προσθέτει στο ρολό πινελιές εκπλητικές, ως προς το άρωμα αλλά και ως προς τη γεύση.
Τα μυρωδικά και τα εσπεριδοειδή μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά ήρθαν να απογειώσουν το πιάτο.
Η μοσχοβολιά γέμισε ασφυκτικά το σπίτι ...τόσο που μικροί και μεγάλοι έπαιρναν βαθιές ανάσες μέχρι να βγεί η γάστρα με το τρυφερό ρολό από το φούρνο.