Πασχαλινά κουλουράκια για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν φτιάχνω συχνά!
Θες γιατί δεν είναι από τα ζυμώματα που θα μου λείψουν αν δεν τα έχω, θες γιατί πάντα φοβόμουν μήπως δεν γίνουν ωραία.
Ωστόσο, εδώ που τα λέμε τα πασχαλινά κουλουράκια και ειδικά αυτά που γίνονται παραδοσιακά με αμμωνία είναι ...απαραίτητα γιατί μαζί με τα τσουρέκια γεμίζουν το σπίτι με πασχαλιάτικο άρωμα.
Και είναι μια τόσο δυνατή ελληνική παράδοση που, σχεδόν, κάθε οικογένεια έχει τη δική της συνταγή της γιαγιάς ή της μαμάς.
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com