Γεύσεις

Παγωτό γιαούρτι, με καραμελωμένα φιστίκια και σιρόπι σφενδάμου

Παγωτό γιαούρτι, με καραμελωμένα φιστίκια και σιρόπι σφενδάμου

Εδώ και καιρό (μια που άρχισα πάλι τους παγωτοπειραματισμούς) στο μυαλό μου τριγυρνούσε η σκέψη να φτιάξω παγωτό με γιαούρτι άσπρο (με σοκολάτα έχω ήδη φτιάξει) αλλά όχι σκέτο.

Οι μνήμες του γάλακτος με σιρόπι σφενδάμου που απολάμανα στον Καναδά δεν με εγκατέλειψαν ποτέ!

Μια μέρα, βλέποντας στο μάρκετ ένα παστέλι μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω ένα παγωτό που θα συνδυάζει τα αράπικα φιστίκια με το γιαούρτι και το σιρόπι σφενδάμου, ειδικά για την φιστικο-καραμελένια του νοστιμιά!

Κι όσο το σκεφτόμουν τόσο την αγαπούσα την ιδέα αυτή!

Με την διαφορά ότι δεν ήθελα να έχει ζάχαρη, μόνο σιρόπι σφενδάμου, που το λατρεύω!

Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις


tsoukalas popup mobile
tsoukalas popup

tsoukalas popup mobile
tsoukalas popup