Vegan παγωμένη κρέμα ή παγωτό στιγμής;
Αν και η διαφορά των δύο ως προς την υφή είναι εμφανής (ειδικά σε συνθήκες καύσωνα όπως φωτογράφισα και μάλιστα χωρίς κλιματιστικό στο συγκεκριμένο χώρο) παρόλα αυτά το τελικό αποτέλεσμα είναι φρουτένια νοστιμιά συνδυασμένη με την απόλυτη δροσιά και την ελαφρότητα των φρούτων.
Μπανάνες (όσο πιο ώριμες γίνεται), μαύρα βατόμουρα, καραμελωμένοι ξηροί καρποί (ή για καλοκαιρινή ευκολία ένα παστέλι ξηρών καρπών) αρκούν για να ετοιμαστεί μια υπέροχη φρουτόκρεμα με μοναδική νοστιμιά.
Κι αν θέλεις την συγκεκριμένη κρέμα περισσότερο σαν παγωτό δεν έχεις παρά να την φτιάξεις και να την βάλεις στο ψυγείο έτσι ώστε να παγώσει κι άλλο.
Διαβάστε περισσότερα στοTantekiki.blogspot.com