Τί θα ήταν το μεσογειακό καλοκαίρι χωρίς τα λαδερά λαχανικά;
Σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο νόστιμο! Και μπορεί να υπάρχουν ένα πλήθος φαγητά με λαχανικά στην ελληνική κουζίνα, αλλά αυτά τα κλασσικά λαχανικά, μαγειρεμένα με ώριμη ντομάτα, κρεμμύδι και πιπεριά πάντα αποτελούν ένα σταθερό καταφύγιο που σε κάνει να θυμάσαι την αγαπημένη ύπαρξη, τη γιαγιά.
Στη σημερινή πρόταση τα παραδοσιακά λαδερά φασολάκια με τις πατάτες και τα καρότα φιλοξενούν και μελιτζάνες και απογειώνονται στη γεύση.
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com