Πάντα όταν τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο, το διαδίκτυο γεμίζει με συνταγές για λιχουδιές ιδανικές για το διάλειμμα.
Μια τέτοια συνταγή είναι και αυτή που θα σου προτείνω σήμερα.
Μικρά μπισκοτένια κρουασάν ελιοπιτάκια που η ζύμη τους βασίζεται στην κλασσική κυπριακή ζύμη με χυμό πορτοκαλιού, απλά με τις συγκεκριμένες αναλογίες και λίγο περισσότερο παραμονή στο φούρνο γίνονται πιο μπισκοτένια.
Εξάλλου, τη συγκεκριμένη ζύμη την έχω φτιάξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια γιατί την λατρεύω και είναι, κυριολεκτικά, άχαστη!
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com