Καλημέρα!
Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει κι επίσημα πια το πρώτο σεμινάριο νάμαι μπροστά στην οθόνη να σκέφτομαι τί να γράψω για να σας παρουσιάσω την πιο απλή λεμονόπιτα του κόσμου που σκάρωσα πριν δύο εβδομάδες.
Τελικά, ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας που έχει σημαδέψει τη ζωή μου.
7 Νοεμβρίου γεννήθηκα , 7 Νοεμβρίου άρχισε να χτίζεται το πατρικό μου σπίτι, 7 Νοεμβρίου αρχίζω τα σεμινάρια και πάει λέγοντας!!
Νοέμβρης, ένας μήνας που αγαπώ μια και είναι και ο προθάλαμος των Χριστουγέννων!
Για σήμερα, λοιπόν, μια λεμονόπιτα που σκάρωσα από το τίποτε και βασίστηκε στη συνταγή μιας παλιότερης γαλατόπιτας αλλά με αρκετές διαφοροποιήσεις.
Μια λεμονόπιτα με γιαούρτι και σιμιγδάλι που όταν αρχίζεις να την απολαμβάνεις δεν μπορείς να την αποχωριστείς!
Φοβερό άρωμα αλλά και γεύση!
Κάθε μπουκιά της, χωρίς να γνωρίζω το γιατί, με ταξιδεύει στην άνοιξη!
Κάθε κουταλιά της προκαλεί ένα πανηγύρι των αισθήσεων!
Νοστιμιά μοναδική που μαζί με την ευκολία της παρασκευής της και την οικονομία των υλικών της την κάνουν ένα υπέροχο μαμαδίστικο γλυκό για κάθε ώρα και στιγμή!
Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και σας υπόσχομαι ότι θα εθιστείτε από τη γεύση της!