Ανήκω σ' αυτούς που, κάθε χρόνο, περιμένω με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα να καταφθάσουν, το σπίτι να στολιστεί και να γεμίσει χειμωνιάτικες-χριστουγεννιάτικες μυρωδιές όπως κανελογαρύφαλλο, μέλι, πορτοκάλι, καρύδι.
Λατρεύω να βλέπω στο τραπέζι μήλα, κυδώνια, κολοκύθες, πορτοκάλια και μανταρίνια να στρογγυλοκάθονται.
Λατρεύω το ζεστό κρασί με μπαχαρικά αλλά λατρεύω και το παγωτό με γεύση μελομακάρονο.
Πάντα λέω ότι τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που οι δύο αντίθετοι εαυτοί μου ενώνονται.
Ναι... μη γελάς... για σκέψου το!
Εσύ πόσες αντιθέσεις κρύβεις μέσα σου;
Σήμερα, λοιπόν, θα σου παρουσιάσω ένα cheesecake με άρωμα φθινοπωρινό, θέλεις να πεις, χειμωνιάτικο, θέλεις να πεις, Χριστουγέννων θα πω εγώ.
Μια και ο μύθος ότι τα γλυκά ψυγείου ή και το παγωτό είναι για το καλοκαίρι (όταν ήμουν μικρή πάντα περιμέναμε ανυπόμονα τον Ιούνιο για να απολαύσουμε το πρώτο μας παγωτό) έχει εδώ και χρόνια καταρριφθεί, θα σου συστήσω με μεγάλη χαρά ένα γλυκό που όταν το δοκιμάσεις θα ξετρελαθείς, αρκεί να σου αρέσουν τα αρώματα που σου είπα πιο πάνω.
Ναι, δεν είναι υπερβολή!