Πολυαγαπημένη συνταγή εδώ και πολλά πολλά χρόνια.
Τόσο παλιά όσο και οι γιαγιάδες.
Όταν βλέπεις αυτό το πιάτο ξαναζείς τις εικόνες των παιδικών χρόνων με τη γιαγιά και τη μαμά να τυλίγουν υπομονετικά δεκάδες σαρμαδάκια και να τα τοποθετούν κυκλικά στην κατσαρόλα με ένα πιάτο από πάνω για να μην μετακινηθούν ενώ βράζουν.
Ζωντανεύει και πάλι εκείνο το άρωμα φρεσκάδας των άπειρων μυρωδικών και του κρεμμυδιού που τους χαρίζει την ανεπανάληπτη νοστιμιά τους.
'Ενα κακό έχουν... όταν αρχίζεις να τα απολαμβάνεις δεν μπορείς να σταματήσεις!!!
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com