Σάββατο απόγευμα, μετά το μάθημα με κάποιο τεύχος του περιοδικού "Femme Actuelle" στο χέρι!
Αυτό το περιοδικό μου αρέσει!
Μου κάνει παρέα εδώ και πολλά χρόνια με τα, πάσης φύσεως, θέματά του και τις φωτογραφίες του που με ξεκουράζουν.
Αυτή τη φορά μια "διαφορετική" συνταγή μου τραβάει τη προσοχή!
Μια συνταγή που μοιάζει με cheesecake αλλά είναι μακράν του να είναι η κλασσική... τουλάχιστον για μένα.
Έχει αυγά όπως το τυραμισού αλλά μέσα σε ένα είδος κρέμας που μοιάζει λίγο με την κρέμα "ζαχαροπλαστικής".
Μια συνταγή, που πάει πέρα από την πείρα, που με κάνει ελαφρά αναποφάσιστη για το αν θέλω να τη φτιάξω ή όχι.
Η φαντασία τρέχει μπροστά και με οδηγεί στη φαντασίωση της γεύσης της ενώ μένει πίσω της η φαντασίωση της υφής της.
Μμμμμμμ... θα ένιωθα πιο σίγουρη αν έβαζε ζελατίνη αλλά πάλι η ζελατίνη κι εγώ ακολουθούμε ελαφρώς παράλληλους δρόμους.
"Θα τη φτιάξω κι ό,τι γίνει" η τελική απόφαση!