Ο κιμάς είναι εδώ και χρόνια το δεύτερο αγαπημένο μου κρέας (με πρώτο το κοτόπουλο)!
Τα ζυμαρικά με τον κιμά ένα φαγητό που ποτέ δεν το αρνούμαι!
Ό,τι εποχή και να είναι, ό,τι μέρα και να είναι είναι ένα πιάτο που μου θυμίζει γιαγιά, μαμά, με κάνει να το απολαμβάνω χωρίς εξάρσεις μεν αλλά με μεγάλη ευχαρίστηση δε!
Τα μανιτάρια είναι, επίσης, ένα τρόφιμο αγαπημένο!
Μαγειρεμένα, ψημένα, σκέτα ή γεμιστά, πλευρώτους, πορτομπέλο, λευκομανίταρα και πάει λέγοντας!
Με άλλα λόγια... μανιτάρια να είναι κι εγώ θα τα τιμήσω!
Αυτή τη φορά, τα μανιτάρια και ο κιμάς ...συναντήθηκαν ή, μάλλον, τα μανιτάρια έγιναν κιμάς!
Και τί κιμάς!
Κιμάς χωρίς ίχνος κρέατος, ελαφρύς και πεντανόστιμος!
Και το απίστευτο... η γεύση του είναι ίδια με αυτή του κανονικού κιμά επάνω σε ζυμαρικά ή ομελέτα!
Από τις γεύσεις που αξίζουν την δοκιμή και που, το ξέρεις καλά, ότι θα επαναληφθεί!!