Μεσόγειος, η θάλασσα με τα νοστιμότερα ψάρια!
Τα ψάρια που (αν κι εγώ κάποιες φορές δεν τα προτιμώ), οφείλω να ομολογήσω, μοσχοβολούν θάλασσα όπως τους πρέπει! Δεν είναι άνοστα, είναι φρεσκότατα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι στα παραθαλάσσια χωριά μας και είναι μια πολύ υγιεινή τροφή.
Τα ψάρια που άρχισα, σχετικά πρόσφατα, να τρώω είναι οι τσιπούρες, άλλοτε θαλάσσης και άλλοτε εκτροφής.
Είναι νόστιμες και ταιριάζουν απίστευτα με λαδολέμονο αρωματισμένο με λίγη μουστάρδα αλλά ταιριάζουν ακόμη περισσότερο με πέστο φρέσκων μυρωδικών (αφήστε που ακόμα κι εγώ τα τρώω ευχαρίστως έτσι γιατί υπερισχύει η μοσχοβολιά των μυρωδικών).