Γεύσεις

Κέικ αμυγδάλου με άμυλο πατάτας, χωρίς γλουτένη

Κέικ αμυγδάλου με άμυλο πατάτας, χωρίς γλουτένη
Τα προϊόντα χωρίς γλουτένη γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή για διάφορους λόγους και εξαιτίας διάφορων ερευνών οι οποίες ενοχοποιούν την γλουτένη για διάφορα άσχημα που συμβαίνουν στον οργανισμό μας.
Δεν θα πω αν συμφωνώ ή όχι γιατί δεν είμαι επιστήμονας σχετικός με το θέμα, εκείνο όμως που πιστεύω είναι, ότι στην περίπτωση που δεν ανήκουμε στην ομάδα των ατόμων με δυσανεξία ή, ακόμα περισσότερο κοιλιοκάκη, καλό είναι να μην βγάλουμε την γλουτένη εντελώς από την διατροφή μας (τουλάχιστον αυτή ήταν η συμβουλή κάποιου διατροφολόγου του οποίου την συμβουλή ζήτησα).
Αυτό το κέικ, ωστόσο, είναι αφιερωμένο στην αγαπημένη μου φίλη Νικολέττα, η οποία, μια μέρα, μου έφερε το άμυλο πατάτας σαν δωράκι για να το δοκιμάσω μια και δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει.
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

tsoukalas popup

tsoukalas popup mobile
tsoukalas popup