Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Ξέρω, χάθηκα για μια εβδομάδα γιατί η περίοδος αυτή, μέχρι να τακτοποιηθεί το πρόγραμμα, είναι λίγο δύσκολη ξεφύτρωσε κι ένα ταξίδι λίγων ημερών στα Χανιά κι έτσι πήγε πίσω αυτό το υπέροχο σοκολατένιο μπανανοκέικ γιαουρτιού με αμύγδαλα που είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας και κυρίως για κολατσιό στο σχολείο και γίνεται πανεύκολα, χωρίς μίξερ.
Και όχι μόνον χωρίς μίξερ αλλά και χωρίς αυγά και βούτυρο με αραβοσιτέλαιο.
Όσο για τη νοστιμιά του... μόλις διαβάσεις τη συνταγή θα καταλάβεις ότι είναι ένα πολύ εθιστικό κέικ.
Ωστόσο, μη σταματήσεις στη συνταγή.
Διάβασε και τί άλλο μπορείς να αλλάξεις στο κέικ αυτό και θα δεις ότι μπορείς να κάνεις πολλές φορές την ίδια συνταγή αλλά διαφορετικό κέικ έτσι ώστε να μην το βαρεθεί κανείς, μικρός ή μεγάλος.
Ειδικά τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο το λατρεύουν.